2016 Şubat Anneleri

Kızlar bebeklerimi çok aşağıda hissediyorum orda atıyorlar el ayak mı bilemedim birinin başı aşağıdaydı en son korkuyorum umarım bişey olmaz aşağıda attıklarında

Sağol canım ilişkiye zaten girmiyorum ayda 1 kere belki zaten bundan böyle eşim elini sürmez bana)))) 13 yaşında kızım var hiçbişey yaptırıyor bana bu konuda şanslı yim ))))
Ohhh maşallah ya maşallah 13 he ohh
Allah hayırlısiyla kucağına almayi nasip etsin bu bebisin cinsiyeti ne

Çok tuz yemiyorum ki. yani sanıyorum yemiyorumdur:) bol su da içiyorum. Dr. albümin yükselmiş olabilir dedi. Tahlil yaptık o da normal çıktı. İşyerinde bol bol ayaklarını uzat dedi. Öyle yapıyorum bakalım nolucaakkkk
Çok geçmiş olsun.
Haber verirsin geçiyo mu benim yengemin gecmedi doğumdan sonra 1 ay sonra filan geçiyodu senim inşallah geçer

kızlar öncelikle biberonu set halinde mii almak mantıklı yoksa tek tek mi? aventin setini alsam mı yoksa tek mi alsam bilemedim?

üni baby ürünlerii alcam bnda karar verdim.peki;
ıslak havlu,
ıslak pamuk mendik,
yenidoğan şampuan

bunlar yeterli ve mantıklı mı?

acil fikir lütfeennn =)

kızlar öncelikle biberonu set halinde mii almak mantıklı yoksa tek tek mi? aventin setini alsam mı yoksa tek mi alsam bilemedim?

üni baby ürünlerii alcam bnda karar verdim.peki;
ıslak havlu,
ıslak pamuk mendik,
yenidoğan şampuan

bunlar yeterli ve mantıklı mı?

acil fikir lütfeennn =)
Canım biberonu set almak çok mantıklı degil bebeginin kullanıp kullanmayacagını bilmiyorsun. Bir tane al kullanırsa setini alırsın. Hatta biberonu sonra alsanda olur duruma göre yani.. sütün bol okurda ek süt vermezsen biberona ihtiyaç yok. Çalışıp bebegi başkasına bırakacaksan biberon lazım olur.

Canım biberonu set almak çok mantıklı degil bebeginin kullanıp kullanmayacagını bilmiyorsun. Bir tane al kullanırsa setini alırsın. Hatta biberonu sonra alsanda olur duruma göre yani.. sütün bol okurda ek süt vermezsen biberona ihtiyaç yok. Çalışıp bebegi başkasına bırakacaksan biberon lazım olur.

calışcam canım aventin mavi biberonu var onu alayım şimdilik rengi çok tatlı geldi. evde bir tane bulunsun. . Çok teşekkür ederim.

Kızlar çok üşüyorum yatağa sıcak su torbası alsam ısınmak için zararı olur mu.. Biraz ayaklarıma belime koymak için

Bende düşünüyorum canım esime arastir dedim. Arkadasim onkim diye bir firmaya yaptirdi. Ben acibademde doguracagim onlardan da fiyat alacağım..
arkadasının ne kaca yaptırdı... bence cocuklarımız ıcın en onemlı konulardan bırı bu

Muayene bir ayda iki kez gidiyorum 50 tl veriyorum canım.hem siyah beyaz hem renkli bakıyor. Ama büyük şehirlerdeki başkent hastaneleri daha pahalı galiba.yenidoğan ünitesini henüz sormadm ama varmış galiba
cok uygun bu hangı sehırdekı baskent ben ankara baskent anlamıstım senın ılk mesajında...

kızlar bu arada karnında sertleşme olan kişiler artmaya başladı aşağı yukarı aynı haftalarda olanlarımızda. demekki normal bişey bu. okudukça içim rahatlamaya başladı çok sağolun. sağlık ocağındaki ebem mümkün olduğunca dokunma karnına bebek uyarılıyor oyüzden de sertleşir dedi. haklı kadın ben bütün gün seviyodum kızım kızım deyip :KK70: şimdi biraz daha dikkat ediyorum :)

Benimde elip hep karnimda..hareketlerini hissetmet cok hosuma gidiyor surekli elliyorum hatta... demek zararliymis..bende anasini hissediyo diye kendimi avutuyordum:KK48:

calışcam canım aventin mavi biberonu var onu alayım şimdilik rengi çok tatlı geldi. evde bir tane bulunsun. . Çok teşekkür ederim.
Bencede 1 tane al o biberonu severse devam edersin. Zaten büyüdükçe biberonun memesini degiştirirsin. Bir sürü biberon biraz gereksiz.. büyüdükçe duruma göre bakarsın.

karınca yumurtası sürüyolarmış diyeni bile duydum ama karınca yumurtasını nerden bulcaz yuvalarını mı kazalım hayvancıkların :) :KK70:
Bide Şubat ayında :)) :D valla kızım olsa aramaya calışırdım...

Duydum ama etrafımda kullanan hiç yok maalesef senin var mı :)

Ben şuan Karınca yumurtası yağını araştırmadaym canm bol bol dua etsn diye :D
İşte yeni evlenen kuzenimizin eşi düğün arası sohbette anlattı bana o zaman cinsiyeti belli değildi benim oğlusun kız olursa mutlaka yap dedi annesi onlara yapmış gerçekten lazerli gibiydi :))

karınca yumurtası sürüyolarmış diyeni bile duydum ama karınca yumurtasını nerden bulcaz yuvalarını mı kazalım hayvancıkların :) :KK70:
Bende çok duydum hatta bi komşumuz tüm kızlarına sürmüş kızların hiç ağda derdi yok kızım olsaydı yuvasını bile kazardm heralde ilerde lazer epilasona para harcamasn diye :KK70:

kızlar bu arada karnında sertleşme olan kişiler artmaya başladı aşağı yukarı aynı haftalarda olanlarımızda. demekki normal bişey bu. okudukça içim rahatlamaya başladı çok sağolun. sağlık ocağındaki ebem mümkün olduğunca dokunma karnına bebek uyarılıyor oyüzden de sertleşir dedi. haklı kadın ben bütün gün seviyodum kızım kızım deyip :KK70: şimdi biraz daha dikkat ediyorum :)
Aaa bak bunu bilmiyordum az oynamayınca tık tık yapıyorum karnıma azcıkta dürtüklüyorum

Back
X