- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh maşallah ya maşallah 13 he ohhSağol canım ilişkiye zaten girmiyorum ayda 1 kere belki zaten bundan böyle eşim elini sürmez bana)))) 13 yaşında kızım var hiçbişey yaptırıyor bana bu konuda şanslı yim ))))
Çok geçmiş olsun.Çok tuz yemiyorum ki. yani sanıyorum yemiyorumdur:) bol su da içiyorum. Dr. albümin yükselmiş olabilir dedi. Tahlil yaptık o da normal çıktı. İşyerinde bol bol ayaklarını uzat dedi. Öyle yapıyorum bakalım nolucaakkkk
Yok canim bu ikinci fazla surmuyo. Aldin aldin. Engilish home pek yapmiyor.english homde sıkça oluyor mu canım indirim ? ben takip etmedim hiç. bu ay fazlaca masraf yaptık. öteki aya olur muki ? baktımda gerçekten nevresimler falan çok hoş.
Canım biberonu set almak çok mantıklı degil bebeginin kullanıp kullanmayacagını bilmiyorsun. Bir tane al kullanırsa setini alırsın. Hatta biberonu sonra alsanda olur duruma göre yani.. sütün bol okurda ek süt vermezsen biberona ihtiyaç yok. Çalışıp bebegi başkasına bırakacaksan biberon lazım olur.kızlar öncelikle biberonu set halinde mii almak mantıklı yoksa tek tek mi? aventin setini alsam mı yoksa tek mi alsam bilemedim?
üni baby ürünlerii alcam bnda karar verdim.peki;
ıslak havlu,
ıslak pamuk mendik,
yenidoğan şampuan
bunlar yeterli ve mantıklı mı?
acil fikir lütfeennn =)
Canım biberonu set almak çok mantıklı degil bebeginin kullanıp kullanmayacagını bilmiyorsun. Bir tane al kullanırsa setini alırsın. Hatta biberonu sonra alsanda olur duruma göre yani.. sütün bol okurda ek süt vermezsen biberona ihtiyaç yok. Çalışıp bebegi başkasına bırakacaksan biberon lazım olur.
Allah yardımcımız olsunBi yandan da iyi oluyor esim bilg.in basindan kalkmazdi simdi kizim uyurken acip isini bitirip hemen kaldiriyorbence de biraz daha bekleyin almak icin cocuklar her yonden zarara ugratiyor
canlari sagolsun
arkadasının ne kaca yaptırdı... bence cocuklarımız ıcın en onemlı konulardan bırı buBende düşünüyorum canım esime arastir dedim. Arkadasim onkim diye bir firmaya yaptirdi. Ben acibademde doguracagim onlardan da fiyat alacağım..
cok uygun bu hangı sehırdekı baskent ben ankara baskent anlamıstım senın ılk mesajında...Muayene bir ayda iki kez gidiyorum 50 tl veriyorum canım.hem siyah beyaz hem renkli bakıyor. Ama büyük şehirlerdeki başkent hastaneleri daha pahalı galiba.yenidoğan ünitesini henüz sormadm ama varmış galiba
Hiç zararı olmaz canım. benimde sol kasığımda ağrı var doktor sıcak su torbası koy dedi.Kızlar çok üşüyorum yatağa sıcak su torbası alsam ısınmak için zararı olur mu.. Biraz ayaklarıma belime koymak için
kızlar bu arada karnında sertleşme olan kişiler artmaya başladı aşağı yukarı aynı haftalarda olanlarımızda. demekki normal bişey bu. okudukça içim rahatlamaya başladı çok sağolun. sağlık ocağındaki ebem mümkün olduğunca dokunma karnına bebek uyarılıyor oyüzden de sertleşir dedi. haklı kadın ben bütün gün seviyodum kızım kızım deyipşimdi biraz daha dikkat ediyorum :)
Yarin sorarim canim evet cok önemli araştırmalara başlayalım..arkadasının ne kaca yaptırdı... bence cocuklarımız ıcın en onemlı konulardan bırı bu
Bencede 1 tane al o biberonu severse devam edersin. Zaten büyüdükçe biberonun memesini degiştirirsin. Bir sürü biberon biraz gereksiz.. büyüdükçe duruma göre bakarsın.calışcam canım aventin mavi biberonu var onu alayım şimdilik rengi çok tatlı geldi. evde bir tane bulunsun. . Çok teşekkür ederim.
Ben ayağım icin yapiyorum canim ama kedilerim benden önce yatıyor üstüneKızlar çok üşüyorum yatağa sıcak su torbası alsam ısınmak için zararı olur mu.. Biraz ayaklarıma belime koymak için
Sağol canm bu sırt ağrısı öldürecek beniHiç zararı olmaz canım. benimde sol kasığımda ağrı var doktor sıcak su torbası koy dedi.
Ayy kıyamam sıcağı mı seviyo kedilerde :)Ben ayağım icin yapiyorum canim ama kedilerim benden önce yatıyor üstüne![]()
Bide Şubat ayında :))karınca yumurtası sürüyolarmış diyeni bile duydum ama karınca yumurtasını nerden bulcaz yuvalarını mı kazalım hayvancıkların :)![]()
İşte yeni evlenen kuzenimizin eşi düğün arası sohbette anlattı bana o zaman cinsiyeti belli değildi benim oğlusun kız olursa mutlaka yap dedi annesi onlara yapmış gerçekten lazerli gibiydi :))Duydum ama etrafımda kullanan hiç yok maalesef senin var mı :)
Ben şuan Karınca yumurtası yağını araştırmadaym canm bol bol dua etsn diye![]()
Bende çok duydum hatta bi komşumuz tüm kızlarına sürmüş kızların hiç ağda derdi yok kızım olsaydı yuvasını bile kazardm heralde ilerde lazer epilasona para harcamasn diyekarınca yumurtası sürüyolarmış diyeni bile duydum ama karınca yumurtasını nerden bulcaz yuvalarını mı kazalım hayvancıkların :)![]()
Aaa bak bunu bilmiyordum az oynamayınca tık tık yapıyorum karnıma azcıkta dürtüklüyorumkızlar bu arada karnında sertleşme olan kişiler artmaya başladı aşağı yukarı aynı haftalarda olanlarımızda. demekki normal bişey bu. okudukça içim rahatlamaya başladı çok sağolun. sağlık ocağındaki ebem mümkün olduğunca dokunma karnına bebek uyarılıyor oyüzden de sertleşir dedi. haklı kadın ben bütün gün seviyodum kızım kızım deyipşimdi biraz daha dikkat ediyorum :)