Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasl sürmüş acaba.. Genelde 40ı çıkana kadar hergün çıktıktan sonra bikaç günde bir masaj yaparak sürün falan yazıyo ama :)Bende çok duydum hatta bi komşumuz tüm kızlarına sürmüş kızların hiç ağda derdi yok kızım olsaydı yuvasını bile kazardm heralde ilerde lazer epilasona para harcamasn diye![]()
Yok canım o zamanlar köyde doğurmuş kızlarını karıncanın yuvasından alıp bi kere sürmüş yani öyle demişti yanlış hatırlamıyorsamNasl sürmüş acaba.. Genelde 40ı çıkana kadar hergün çıktıktan sonra bikaç günde bir masaj yaparak sürün falan yazıyo ama :)
Şimdi aktarlarda yağı satılıyomuş.. Biraz araştrdımda ağdadan sonra süren herkesn azalması olmş bizde mi denesekYok canım o zamanlar köyde doğurmuş kızlarını karıncanın yuvasından alıp bi kere sürmüş yani öyle demişti yanlış hatırlamıyorsam
Amin cumlemizin))))Ohhh maşallah ya maşallah 13 he ohh
Allah hayırlısiyla kucağına almayi nasip etsin bu bebisin cinsiyeti ne
Çok geçmiş olsun.
Haber verirsin geçiyo mu benim yengemin gecmedi doğumdan sonra 1 ay sonra filan geçiyodu senim inşallah geçer
Ohhh maşallah ya maşallah 13 he ohh
Allah hayırlısiyla kucağına almayi nasip etsin bu bebisin cinsiyeti ne
Bu da kız canım ))) senin bebeğinin cinsiyeti ne ?
Çok geçmiş olsun.
Haber verirsin geçiyo mu benim yengemin gecmedi doğumdan sonra 1 ay sonra filan geçiyodu senim inşallah geçer
Bnde duydum yengem yaptı ise yarıyor ama bi ara çok ünlendi bu yağ sahtesi çok var . çok pahalı normaldeİ
Bende karınca yumurtası çok duydum bilmem kaç gün sürünce bebişlere tüylenme olmuyormuş diye ama bilemiyorum başka duyan oldu mu acaba
Benim halam bel fitigi canim hem de ilwri derecede 3 cocugu var 3unu de normal dogum yapmis.Merhaba Can'lar
Ben de bugün üye oldum. Aranızda bel fıtığı olan ya da tanıdığı bel fıtığı olup normal doğum yapabilen var mı? Doktorum henüz net bir şey diyemem diyor da bilgi edinmek istedim
Aynen bana dapsikolojim bozuldu yanı uyuyamiyorum gece hiç sinirle utanıyorum yaniyo gözlerim gerçekten artık bebek çıksın istiyorum içimden depresif oldum sırf bu mide yanmasına sebep
inşallah geçer böyle iki ay geçmez yani
Kidboo nun sitesine bi bak istersen canim.Kızlar bir sorum olucak ben sallanılanilir beşik alıcam 60x120 ebatlarında ama ona uygun yorgan yada kılıf bulamıyorum, acaba nerden temin edebilirim bir fikriniz varmı?
Güzel canım.. Şık , dantel detayi hep hoşuma gider benim. Fiyatı nedir,?kızlar bu pıjama nasıl..ay ben çok kararsızım lohusa sepetinden bakınıyorum ama alamadım bişey
Bende bunun geceligini aldim o siteden pek beğenmedim cnmkızlar bu pıjama nasıl..ay ben çok kararsızım lohusa sepetinden bakınıyorum ama alamadım bişey
Çok şirin olmuş Canım ellerine sağlıkAfra48 evet canim kedişler klima karşısında mayışmadalar sürekli
Kızlar bu arada ilk şaheserimi tamamladımmagnetin ilki hazır kaldı 49 tane
![]()
Ay aynen ya bırakın terlesin oda çok normal birşey, ter kokusuna göre sağlık durumu bile saptanıyor.. Tüyler, ter vs bırakın doğal kalsın yavrucuklar..Allah korusun bebek olumlerine kadar gidiyormus canim tursu muamelesi yaptirma bebisine bence. Bazisi azcik tuz katiyor ilk yikama suyuna onun zarari olacagini sanmiyirum ama faydasi da olmaz bazisi bildigin tursu kurar gibi tuzluyor o da bebeginin hucrelerinin asiri su kaybetmesine neden olur yakar cocugun icini disini
Çok güzel olmuş canım. Ellerine sağlık. Nasıl yaptinAfra48 evet canim kedişler klima karşısında mayışmadalar sürekli
Kızlar bu arada ilk şaheserimi tamamladımmagnetin ilki hazır kaldı 49 tane
![]()