yok canım bende yaşıyorum onu. sancı daha çok tüm karnını saran ve gerçekten kasılma gibi hisseetiğin birşey.bir aydır yalancı kasılmalar yaşıyorum baya baya. senin yaşadığın daha çok bebeğin başı idrar torbasını sıkıştırınca oluyo. benimkinin kafa 6 aylıktan beri aşağıdakızlar benım sabahtan berı göbegımden asagıya dogru kasıklarıma dogru agrım var tuvaletten cıkmama ragmen sankı yapmamıs gıbı kasıklarım sert ve altıma kacırcak gıbı oluyorum .acaba sancı mı bu
Evet benimfe aynen öyle işte özellikle üst kısmı komple taş gibi.. korkudan bugun suya sardım yanımda koca şişe habire içiyorum. İnsan zorda kalınca öyle bir içiyorki suyuO bir yeri bende pek anlayamıyorum yabildiğin karnım taş gibi oluyor. Özellikle üst taraf komple sert oluyor daralıyorum ozaman.
Kış ayına girince içilmiyor fazla su. Ama mecbur içcez artık. Faydası oluyorsa bende içeyim bol bol. Benim doktorum magnezyumda vermedi. Kimisine o fayda etmiş.Evet benimfe aynen öyle işte özellikle üst kısmı komple taş gibi.. korkudan bugun suya sardım yanımda koca şişe habire içiyorum. İnsan zorda kalınca öyle bir içiyorki suyu
Canim magnezyum faydali.ben çok faydasını görüyorum Allah ima sukurKış ayına girince içilmiyor fazla su. Ama mecbur içcez artık. Faydası oluyorsa bende içeyim bol bol. Benim doktorum magnezyumda vermedi. Kimisine o fayda etmiş.
Dua etmekten başka çaremiz yok zaten. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Sezeryanda artık çok zor değil. Çabuk toparlanıyorlar. Çoğu arkadaşım sezeryan oldu iki gün sonra normale döndüler bile. Hatta tavsiye bile ettilerCanim hic korkmayin dua edin kolay gecsin. Benim ilki sez.di ayilir ayilmaz yavas yavas kaldirdilar ilk basta azcik bas donmesi oldu sonra hic oturmak istemedim 2-3gun kadar da sadece kalkarken dikis yerinde az sanci oldu kalktiktan sonra hic sorun olmadi cok sukur. Insallah yapabilenler yapmak isteyenler saglikla normal dogursun geri kalanin da sez.i cok rahat gecsin
normal doğum daha sağlılklı dedi doktor. iki şekildende korkuyorum birinde sancı çekiyorsun diğerinde kasap gibi kesiyorlar ... ablamınkı 32. haftada dönmüş inş benimkide dönerBenim anne tarafında bebekler hep doğum anında dönmüş.. Anneden kıza geçen böyle bir gelenek var:) siz de bi sorun.. Belki son anda döner normal yaparsınız
benim doktor vermedi bana gerek görmüyor heralde. Ama bi daha ki gidişime sorcam faydası varsa kullanayımCanim magnezyum faydali.ben çok faydasını görüyorum Allah ima sukur
Benim ki dönmüş. Bende ayakları yukarda hissediyordum zaten kıpır kıpır. Bende izmirliyim. Burda çok yaygın sezeryan. Ama benim doktor tam normal doğum yanlısı. Sezeryan lafını yaptırmıyor bile. Sen hangi doktora gidiyorsun?Ben bile tedirginlik nasıl olacak diye..son doktora gittiğimde dönmemişti..inşallah şimdi donmuştur..zaten tekneleri yukarıda hissediyorum eskiden tam kasıklarda hissediyordum..
Ben bide İzmir deyim..hangi anne ile konuşsan hep sezeryan olmuş..buradaki doktorlar biraz sezeryan yanlısı.. (İlk doğum İstanbulda oldu sonra izmir'e taşındık) o yüzden biraz acaba soruları var kafamda..
Benim bi avantajını ilk doğumu normal yapmam..ama işte sancı ile mi gitcem suyunun gelmesi ile mi yoksa kanama ile mi o beni biraz dusunduruyor..allahtan yapı olarak panik değilim.. :)
Sağlıklı olsun da ve ocaktan sonra gelsin mümkünse.. Kayinvaldem gelecekte yılbaşından sonra o yüzden..
Cnm bana kasilma yokken verdi.bi demir hapı neyse oda öyle bi elevit nasıl verdiyse oda gerekli. son 1 ay bırak dedi canım sadece kasilma olmasi gerekiyormus zaten son ay.benim doktor vermedi bana gerek görmüyor heralde. Ama bi daha ki gidişime sorcam faydası varsa kullanayım
Cnm bende izmirliyim banada sezeryan diyecekler diye korkuyorum.burda modaBenim ki dönmüş. Bende ayakları yukarda hissediyordum zaten kıpır kıpır. Bende izmirliyim. Burda çok yaygın sezeryan. Ama benim doktor tam normal doğum yanlısı. Sezeryan lafını yaptırmıyor bile. Sen hangi doktora gidiyorsun?
Kizlar yaa kaç gündür abuk subuk kargo ile uğraşıyorum.. Webannemarketten uygun diye lansinoh ve lierac aldim sagolsunlar hemen kargoya verdiler ama 4 araliktan beri kargom yok.. Kaybettilerde oyaliyolar gibime geliyor bakalim nolcak
Evet benimfe aynen öyle işte özellikle üst kısmı komple taş gibi.. korkudan bugun suya sardım yanımda koca şişe habire içiyorum. İnsan zorda kalınca öyle bir içiyorki suyu
Bende boş boş bilgisayar başında oturuyorm işim olmadığında.vicdanımda sızlamasa hiçbişey yemiycem eşim gelene kadar.bi doğsalardı hayırlısıyla ya artk stres yapmaya başladm.Bende de istahsizlik var ama bilincsiz bi sekilde yiyorum izne ayrildim evde bos kaldikca sirf zaman doldurmak icin yiyorum ise vereyim kendimi diyorum hemen nefes nefese kaliyorum yerimden kalkmak bile cok zor oldugundan kizimi uyutur uyutmaz tepsiyi doldurup oturuyorum bi daha kalkmiyorum
Canım bende de var iştahsızlık mideye baskı yapıyorlar ya o yüzden bn sadece kahvaltı da iki dilim ekmek yiyorum gün içinde ekmek yemıyorum protein almaya çalışıyorumBende boş boş bilgisayar başında oturuyorm işim olmadığında.vicdanımda sızlamasa hiçbişey yemiycem eşim gelene kadar.bi doğsalardı hayırlısıyla ya artk stres yapmaya başladm.
Valla zorlada olsa meyve yoğurt yiyorm.yumurtadan tiksindm zaten artık et de günlük yemeye çalışıyorm.bn bu ay kilo almadm ama toplamda 8 kilo aldm.Bende öyle canım hiç
İştahım yok doktora söyledim öğün atlama dedi ama azckk yememe ragmen bebegın kilosu iyi bende bu ay 2 kilo almısım. Hiç değilse protein kalsiyum almaya özen göster canım.
Canım yemediğime göre öyle halsizlik baş dönmesi falan yaşamıyorm bebeğe yetmesem bunlar olurdu heralde diye de teselli ediyorum kendimi.bak en son 11 de kahvaltı yaptm o da dediğin gibi iki dilim daha onunla duruyorm.en iyisi kalkıp yoğurt kaşıklayımCanım bende de var iştahsızlık mideye baskı yapıyorlar ya o yüzden bn sadece kahvaltı da iki dilim ekmek yiyorum gün içinde ekmek yemıyorum protein almaya çalışıyorum
Ewet canım öyle yağ yoğurt ya da süt iç canımCanım yemediğime göre öyle halsizlik baş dönmesi falan yaşamıyorm bebeğe yetmesem bunlar olurdu heralde diye de teselli ediyorum kendimi.bak en son 11 de kahvaltı yaptm o da dediğin gibi iki dilim daha onunla duruyorm.en iyisi kalkıp yoğurt kaşıklayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?