2016 Şubat Anneleri

yok canım bende yaşıyorum onu. sancı daha çok tüm karnını saran ve gerçekten kasılma gibi hisseetiğin birşey.bir aydır yalancı kasılmalar yaşıyorum baya baya. senin yaşadığın daha çok bebeğin başı idrar torbasını sıkıştırınca oluyo. benimkinin kafa 6 aylıktan beri aşağıda

Kizlar yaa kaç gündür abuk subuk kargo ile uğraşıyorum.. Webannemarketten uygun diye lansinoh ve lierac aldim sagolsunlar hemen kargoya verdiler ama 4 araliktan beri kargom yok.. Kaybettilerde oyaliyolar gibime geliyor bakalim nolcak

O bir yeri bende pek anlayamıyorum ya bildiğin karnım taş gibi oluyor. Özellikle üst taraf komple sert oluyor daralıyorum ozaman.
Evet benimfe aynen öyle işte özellikle üst kısmı komple taş gibi.. korkudan bugun suya sardım yanımda koca şişe habire içiyorum. İnsan zorda kalınca öyle bir içiyorki suyu

Evet benimfe aynen öyle işte özellikle üst kısmı komple taş gibi.. korkudan bugun suya sardım yanımda koca şişe habire içiyorum. İnsan zorda kalınca öyle bir içiyorki suyu
Kış ayına girince içilmiyor fazla su. Ama mecbur içcez artık. Faydası oluyorsa bende içeyim bol bol. Benim doktorum magnezyumda vermedi. Kimisine o fayda etmiş.

Dua etmekten başka çaremiz yok zaten. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Sezeryanda artık çok zor değil. Çabuk toparlanıyorlar. Çoğu arkadaşım sezeryan oldu iki gün sonra normale döndüler bile. Hatta tavsiye bile ettilerözendirmek gibi olmasın tabi

Benim anne tarafında bebekler hep doğum anında dönmüş.. Anneden kıza geçen böyle bir gelenek var:) siz de bi sorun.. Belki son anda döner normal yaparsınız
normal doğum daha sağlılklı dedi doktor. iki şekildende korkuyorum birinde sancı çekiyorsun diğerinde kasap gibi kesiyorlar ... ablamınkı 32. haftada dönmüş inş benimkide döner

Benim ki dönmüş. Bende ayakları yukarda hissediyordum zaten kıpır kıpır. Bende izmirliyim. Burda çok yaygın sezeryan. Ama benim doktor tam normal doğum yanlısı. Sezeryan lafını yaptırmıyor bile. Sen hangi doktora gidiyorsun?

Cnm bende izmirliyim banada sezeryan diyecekler diye korkuyorum.burda moda

Kızlar herkese merhaba :) Her gün giremiyorum ve çok ilerlemiş sayfalar takip de edemiyorum, hızınıza yetişmek çok zor :) Kızlar size bişey danışmak istiyorum, ben lohusa takımı ve kapı süsü vs hediyelikler için eminönüne gideyim diyorum ama acaba netten de kolaylıkla halledebilir miyim? Alışverişlerini yapanlar nerelerden aldıklarını paylaşabilir mi acaba?

yurtiçi kargoysa normal. onlar hep geç teslimat yapıyorlar. Çok yavaşlar.

suyu çok içince ciddi farkediyor.
benim bi gün 20 sefere yakın oldu rahat
sabaha kadar su içtim ertesi 2 kez oldu
buraya mı yazmıştım teldeki uygulamanın sohbet alanına mı yazdım şimdi hatırlayamadım belki demişimdir ama :)

Bende boş boş bilgisayar başında oturuyorm işim olmadığında.vicdanımda sızlamasa hiçbişey yemiycem eşim gelene kadar.bi doğsalardı hayırlısıyla ya artk stres yapmaya başladm.

kızlar çıldırıciimm..
karnıma ağrı girdi pc başında bükülmekten vallahi
hafta olmuş 30 ben hala doktor arıyorum
ankarada olup memnun olduğunuz bi doktor varmı hayrına bi yazın valla öldüm aramaktan
kendi doktorum doğumu 7500 e yaptırıyo değiştireceğm

Bende boş boş bilgisayar başında oturuyorm işim olmadığında.vicdanımda sızlamasa hiçbişey yemiycem eşim gelene kadar.bi doğsalardı hayırlısıyla ya artk stres yapmaya başladm.
Canım bende de var iştahsızlık mideye baskı yapıyorlar ya o yüzden bn sadece kahvaltı da iki dilim ekmek yiyorum gün içinde ekmek yemıyorum protein almaya çalışıyorum

Bende öyle canım hiç
İştahım yok doktora söyledim öğün atlama dedi ama azckk yememe ragmen bebegın kilosu iyi bende bu ay 2 kilo almısım. Hiç değilse protein kalsiyum almaya özen göster canım.
Valla zorlada olsa meyve yoğurt yiyorm.yumurtadan tiksindm zaten artık et de günlük yemeye çalışıyorm.bn bu ay kilo almadm ama toplamda 8 kilo aldm.

Canım bende de var iştahsızlık mideye baskı yapıyorlar ya o yüzden bn sadece kahvaltı da iki dilim ekmek yiyorum gün içinde ekmek yemıyorum protein almaya çalışıyorum
Canım yemediğime göre öyle halsizlik baş dönmesi falan yaşamıyorm bebeğe yetmesem bunlar olurdu heralde diye de teselli ediyorum kendimi.bak en son 11 de kahvaltı yaptm o da dediğin gibi iki dilim daha onunla duruyorm.en iyisi kalkıp yoğurt kaşıklayım

Ewet canım öyle yağ yoğurt ya da süt iç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…