2016 Şubat Anneleri

suyu çok içince ciddi farkediyor.
benim bi gün 20 sefere yakın oldu rahat
sabaha kadar su içtim ertesi 2 kez oldu
buraya mı yazmıştım teldeki uygulamanın sohbet alanına mı yazdım şimdi hatırlayamadım belki demişimdir ama :)
Hangi uygulama o ? Merak ettim...

kasılma yaşayan anne adayları bugün kaç litre su içtiniz? :confused:

ben 2ye tamamladım bugünü :KK71:

hersey cok ucuz yazmıssın cnm ona ıstınaden dedım ben.pek bısey begenemedıgım ıcın fıyatlarınıda sormadım cok bılgım yok.% 100 pamuk yazan urunler bıle pamuk degıldı...bende cok pahalı seyler almıyorum tabıkı ama kalıtelı ve alerjı yapmayacak cıldıne zarar vermeyecek seyler almaya cok dıkkat edıyorum.
aynı benım gıbı yani:KK45:çok ucuz derken orta halli bütceye uygun canım ben bazı eksıklerımı cesit cok dye ordan aldım dışarda begenmedigim için:KK15:

Benim bebegim en bastan beri bas asagi duruyor :KK70: sadece onunh ve arkasini donuyor ama hrp bas asagi.

Dogum kanalina gelmedikcr sorun olmaz bence :KK70: ben 30haftadir boyle takiliyorum :KK70: tek sikinti cok tuvaletim geliyor
Sorma bende surekli tuvaletteydim de bi kacgundur iyiyim yine yanlamasina döndü heralde :KK53: bakalim cumartesi gidecegim kontrole:KK49:

Ya ben hiç su içmiyorum diyebilirim öyle cay felan da cok içmiyorum toplamda bir litreyi ancak tamamlıyorumdur içemiyorum :( wc ye de cok az gidiyorum dolayısıyla kasılmam olmuyor öyle farkedersem 1 yada 2 defa bazen de hiç hissetmiyorum bebeğin hareketlerini hissediyorum sadece iki gündür tedirgin oldum bende iyice :/

Hanımlar dagi'de ındırım vardı 2 tane gecelık aldım hastane ıcın. Benım mıyomdan dolayı sezeryan ıhtımalı yuksek o yuzden pıjama degılde gecelık aldım. Gecelıkler bugun geldı baktım gayet de genıs kalıbı, bırını 44 bırını 42 aldım hatta gozume buyuk geldı ama genıs olması raha ıyıdır dıye dusunuyorum ratahlık acısından. Yesıl olan dırek logusa gecelıgı dıye gecıyor ama murdum olan normal gecelık ama onden dugmelı oldugu ıcın ben hastanede de kullanıcam. Yalnız kafama takılan hstae soguk olurmu? Bır tane de yedek gecelık alıcam ama onu sabahlıklı mı almam lazım sizce

Bır de hastane ıcın yuksek bel ıccamasırı aldım, sezeryan olursa hangı tur ıccamasırı daha ıyı olur. Sezeryan yarası gobegın baya altında oluyor degılmıo_O
canım ben 2 takım pijamalı birinide sabahlıklı takım aldım. gecelık almadım kış oluyor soguk olur dıye lohusalı olcak arkadaslara tavsıyem bedenınız neyse onu alın cunku lohusa takımlarının bedenlerı buyuk oluyor . yüksek bel en uygunu bence dikiş olacagı için alcak bel rahatsız eder cok iyi yapmışşın yüksek bel almakla bende öyle alacagım:anneadayı:

Ya ben hiç su içmiyorum diyebilirim öyle cay felan da cok içmiyorum toplamda bir litreyi ancak tamamlıyorumdur içemiyorum :KK43: wc ye de cok az gidiyorum dolayısıyla kasılmam olmuyor öyle farkedersem 1 yada 2 defa bazen de hiç hissetmiyorum bebeğin hareketlerini hissediyorum sadece iki gündür tedirgin oldum bende iyice :/
bende aksine çok su içiyoru. Doktorum az iç. içtiğin bardağı küçült dedi :)
bende kasılma yaşamıyorum. ya da anlamıyorum kasılma olduğunu.

Hepsiyle teker teker konustum canim bugün.. Webanne ile aras cagri merkezi ve sube ile.. Nerde olduğu belli degil kargonun bakalim ne olacak :KK43:
O aras kargo kadar lanet bi kargo yok canım bekleme boşa git kendin al hangi subesindeyse geçen internetten bi tulum getittrdm bebk icin kaç gün gelmedi aryrz açan yok sonra eşim şubesine gitti bize yakın olan sipariş ettgmz yer adresi doğru yazms bunlar.ustune baska bi kâğıt yapistrp adresi degstrmsler dusun sonra evde.yoktunuz bulamadk diyolar

Canim emzirme yastigi mi bu boyun destek mi anlayamadim emzirme yastigini kizimda almamistim ama simdi ikizlerim olacak almayi dusunuyorum ben kullanmadim ama genelde alanlarin cok kullanmadigini duydum ben yine de alicam en azindan ilk baslarda ikizleri ayni anda emzirirsem zaman tasarrufum olur diye dusunuyorum kullanamasam da hayirlisi artik
Emzirme yastığına göre daha küçük bu canım boyun destek yastığı diye geçiyor gündüzleri falan ana kucağında uyuttun mu peki sen kızını ? Bazıları gözümü korkuttu iyice boynuna çok zararlı uyanıkken dursun bakınsın ama ana kucağında sakın uyutma diye

O aras kargo kadar lanet bi kargo yok canım bekleme boşa git kendin al hangi subesindeyse geçen internetten bi tulum getittrdm bebk icin kaç gün gelmedi aryrz açan yok sonra eşim şubesine gitti bize yakın olan sipariş ettgmz yer adresi doğru yazms bunlar.ustune baska bi kâğıt yapistrp adresi degstrmsler dusun sonra evde.yoktunuz bulamadk diyolar
Bana da aras cagri merkezi fatura iptal edildigi icin cikis yapilamamis dedi, firmayi aradim iptal etmedik dediler. Subeye anca aksama doğru ulastim fatura iptali yok sistemsel karisiklik olmus kargonuz yuklenmis ama nerde belli degil diyor piskinler.. Bir daha arasla asla :KK12:

Peki 1mm, 3 mm ya hangisi daha uygun olur süs için canım.
Canim modele göre degisir benim yaptigim icin kizlar kalin al dediler bana, gercekten de kalinla guzel oldu. Yapmak istediginin resmini yuklersen yardimci olurlar. Benimki şuydu:KK49:

Eklentiler

• images (4).webp
    images (4).webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 229
Bana da aras cagri merkezi fatura iptal edildigi icin cikis yapilamamis dedi, firmayi aradim iptal etmedik dediler. Subeye anca aksama doğru ulastim fatura iptali yok sistemsel karisiklik olmus kargonuz yuklenmis ama nerde belli degil diyor piskinler.. Bir daha arasla asla :KK12:

Aras çalışılacak en son firmadır hala Nasıl çalışıyorlar onunla bilmıyorm yA. Hep sorun yasadım ya kargom patlak gelirdi ya gelmezdi. İnstgramdan 10 gun once alısverıs yaptım kadın kargoya vermiş kargo basla adres yazmıs yanlış olan 3 şubede gezdi sonra benım şubeye geldi bu sefer evime gelmıyor neymiş sube teslim yazılmış kadının verdıgı adresi göruyorum benım evin adresi. Ne yaparsan yap haklı çıkamıyorsun neler yaptım ama yok esım gitti aldı sonunda. Çağrı merkezi ve sube baska konuşuyor birbirlerinden kimsenin haberi yok... Lanet firma

Bize kaç kere oldu Canm oğlumun ismini de aras koymayı düşünüyorum vazgeccem bu gdsle :D

Back
X