Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar, bugün son ultrasona girdim gelişimi normalmiş kızımın 32+1 haftalık ve kilosu da 1.856 sizce nasıl kilosu
Selam kızlar, bugün son ultrasona girdim gelişimi normalmiş kızımın 32+1 haftalık ve kilosu da 1.856 sizce nasıl kilosu
56.6 ile hamile kaldım 68.6 yim Yedigim yarıyor Kasım ayından itibaren
Ben geçen sene aldım canım iki yıkamada renk attı ki yüksek derecede falan yıkamadım kumaşıda çok kalitesiz çıktı hemen genişledi arkadaşım kendine alış veriş yaparken baksana pijama takımları ne güzel hemde uygun demişti ama o ilk ve son alış verişim oldu sitesine bile girip bakmıyorum artıkYa geçenlerde de sormuştum kaynadı arada sanırım tozlu.com dan gecelik pijama falan alan var mı? Nasıl acaba kalite olarak bilen varsa beri gelsin
Ay sacmalamışlar bence yuh artık git yahu sen tadını çıkarÇok sesten dolayı bebek zarar görebilir dediler bilmiyorum bende işte merak ettim varmı böyle bişey
Sağol canım o zaman hiç bulaşmayayımBen geçen sene aldım canım iki yıkamada renk attı ki yüksek derecede falan yıkamadım kumaşıda çok kalitesiz çıktı hemen genişledi arkadaşım kendine alış veriş yaparken baksana pijama takımları ne güzel hemde uygun demişti ama o ilk ve son alış verişim oldu sitesine bile girip bakmıyorum artık
Bu tarak fırça şart mı ya. Ben almayı düşünmüyorum ne saçı olcak ki. Bide oğlan yani benim ki gerekmez heraldeTarak fırça chicco al kıl fırça olsun ben başka almıştım naylonmus o tekrar aldım burun aspiratoru otribebe öneriyorlar ben onuda chicco aldım tırnak makası bebedor emzik kutusu chicco emzikle beraber kutusuda vardı yanında emzik zinciri 2 tane aldım biri pelus hayvanli diğeri aslan figürlu onda marka önemli değil görüntü güzel olsun yeter bide bebedor termometre aldım banyo için oda gerekli bence
Canim ben karacanin aldim bi bak istersen 13/parca mali cok guzel.Son eksiklerimiz beşiğin yatağı ve uyku seti.. Yatak hakkinda çeşitli yorumlar var o yüzden nasil bisey alacagimiza karar veremedik. Uyku setinide beğenemedim. Varmı tecrübesi olanlarr
hhahaha aynen valla inşallah güzel haberler veririz neyseki bende görümce yok :):)
Bencede bir 3 ay gerekmicek bile.. Zaten olan saçlarıda dökülecek.. Olmasada olur yaniBu tarak fırça şart mı ya. Ben almayı düşünmüyorum ne saçı olcak ki. Bide oğlan yani benim ki gerekmez heralde![]()
Canım ben kap aldım, ne olacak bilmiyoruz ama elimin altında bulunsun istedim. Ayrıca defalarca kullanabiliyorsun ve süt olmasa bile ileride mamasını başka birşeyini koyarım diye düşündüm. Milkway marka aldım 4'lü 15 tl civilde.süt saklama kabı veya poşeti aldınız mı kızlar, gerekli mi, alayım mı erteleyeyim mi?
Nasıl ses çıkarcaz ne diycez bende de dirum aynı daevlenirken bir çöp almadılar torunlarına da aynısı daha bir şey gelmedi bakalım
Canim bende 12 kilo almama rağmen zayıf gorunuyormusum biraz almalısınız diyorlar.bende tartı öyle demiyor diyorum.annem banaa eyvaaaahh sen nasıl kilo almışsın dedi yoo 6 kilo dedim çok geldi zaar
oğlum da 1400 gr dedim, eyvah eyvah yediğini kendine alıyorsun oğlun niye zayıf dedi
ahh anam senın zamanında siz kilosunu bilmıodunuz ondan sana ufak gelio dedim
Ne var canım içindeCanim ben karacanin aldim bi bak istersen 13/parca mali cok guzel.
bizde eşimle gittik düğün derneğe zararlı olacağını sanmıyorum ben sadece geçenlerde düğüne gittik bir ara orda davul da vardı çok yankı yaptı ve çok yakındım ben bile rahatsız oldum yarım saat falann durduk gittik sonra orda ki gürültüdensonra sinema ne kiMerhaba kızlar bende 30 haftanın içindeyim eşimle sinemaya gitmeyi düşünüyoruz da zararlı diyenler var zararlimidir bebeğe?
Calısabılır raporu alıp nasıl ızne cıktın canım anlamadım?Kızlar bugün 32. Hafta çalışabilir raporunu almaya gittim dra. Nst ye bağladılar. Çok şaşırdım tabii once. Neden daha önce bilgi verilmiyor dedim sınırlı sınırlı. Çikolata yedim meyve suyu içtim tatli şeyler yemek ve tok gitmek gerekliymis. Siz yanınızda bulundurun bekleme suresine gore yersiniz.. Bu arada vişne suyunuda çok seviyor bebisler. Kipir kipir oluyolar.
Nst sonucunu Dr beğendi çalışabilir raporumu aldim.. Ve izne ciktim. Bundan sonra çok sukur evdeyim.. Keyif süreceğimm