2016 Şubat Anneleri

Ooo tatlı rekabett :)) Ayy hani bide kendi aralarında tıbbi kelimeler kullanıyolar ya çok tatlı şifre gibi geliyor dinlerken. Bitek onlar anlıyor çünkü

kızlar hamilelik takviminde bebeğin doktora gitmeden 27-29 cm civarında olduğunu göstermişti ? ben 26 kasımda doktoruma gittiğimde 32 cm diii.. şimdi daha da büyümüştür inşallah... Acaba bu sonuç benim bebeğimin uzun olacağını mı gösteriyor.. bilemedim...

Çok güzel olmuş güle güle kullansın miniş.. Ismi de çok güzel, bizim oğlanın ismi de Okyanus pek uyumlular dünür mü olsak ne
aaa gerçekten çok uyumlu olmuş isimler :):)bellimi olur yıllar sonra birbirlerini bulabilirler hayat süprizlerle dolu :) ilerde nasip ederde rabbim oğlum olursa okyanus koyayım bende iyi fikir oldu

kızımın yatak korumasıda bitmiş :) gönderiyorlar bugünn :) ayy zaman yaklaştıkça içim kıpır kıpır oluyor.Kızımda içerde kıpır kıpır
Çok beğendim güle güle kullanın biz hazır uyku seti aldık onun içinden çıktı korumalik ama bunun yanında bayağı sönük kalıyor tabiki

Ayy bu adamın ilgisizliği öldürecek beni yaaa sanki tek basıma yaptım bu sipayi. Herşeyi internetten al diyip siyriliyo bi adam bu kdr mi nefret eder alışverişe gitmekten ya . daha kendi tutup da bise almadı hiç buda ogluma diye çocuk manyağı adam ama niye böyle oluyo bilmiyorum . hevesim kaçtı valla ya almiyorum daha da bise doğumdan sonra ihtiyaç olduğunda gidip kazıklana kaziklana paşa paşa alır gelir ay hep bn mi düşüncem yaa . beşik orta odada öylece duruyor daha kurulmadı bile bebek doğduğu zmn kurar artık adam . bugünde kocama sarasim var pis nolcak tam pissss

Günaydın kızlarrr haftayı ortaladık.. guzel gecsin gununuzzz

kızımın yatak korumasıda bitmiş :) gönderiyorlar bugünn :) ayy zaman yaklaştıkça içim kıpır kıpır oluyor.Kızımda içerde kıpır kıpır
cok ciciler canim.. guzel gunlerde kullanin

:)) sabah sabah iyi güldürdün kız beni. Yoksa senin eşinde mi yay burcu benimki de he he canım hallederizci:) ama ortada daha beşik bile yok rahatlık diz boyu yani

:)) sabah sabah iyi güldürdün kız beni. Yoksa senin eşinde mi yay burcu benimki de he he canım hallederizci:) ama ortada daha beşik bile yok rahatlık diz boyu yani
Valla cnm boğa burcu da beni deli ettiği kesin yaniii bide dağınık var ya sorma gtsin.ben almasam bzm beşik de olmazdı emin ol :) daha adamla bir defa birlikte bebe mağazasına grmedik yani . normalde de sevmez alışverişi beni bırakır 4 saat snra gelir alır bu arada arkadaşlarıyla takılır e tabi bnde sınır oluyorum mel gibi tek basıma geziyorum şuan adamı bogazlayasim var :)))

Kiminin eşi karısına iş bırakmıyor valla heyecanla bekliyor bekliyor bebeği. Allahtan benimki alışverişe geliyor ama fikir vermez sadece gelir. Dağınıklık desen hiç anlatmayayım:) umarım oğlum bana çeker diyorum içimden:)

Aynen cnm suratina söylüyorum zaten inşallah sana çekmez ikinizle birden ugrasamam tirlatirim ben diyorum . arada kaynamaya da saydiriyorum küçük çocuk diye rahat büyümüş herkes peşinde koşmuş .aman amannn Allah yardımcmiz olsun yaa

Amin gerçekten şımartılmışlar o yüzden empati sıfır. Armut düş ağzıma düş maalesef. Ama en azından kırıcı değil hiç şimdiye kadar ağzından kötü bir laf duymadım 4 senelik evliyiz. Seviyom yine de keretayı:)

Kizlar selam. Bizim de dun aksam kontrolumuz vardi. Suyumuz az yine. Oglusum 1762 gr 43 cm olmus masallah. :) 1 hafta sonra tekrar gidicez. Hem suya bakicak hem de nst ye aliriz bi de dedi. Zaman gectikce heyecan ve sabirsizlik artiyor. Kiyafet yikama utuleme isini de bitirdim cok sukur. Besik disinda eksigimiz yok. Artik hayirlisiyla zamaninda kuzuyu bekliyoruz

maşşallahh tatlımm .İnşallah sıkıntı çıkmazda vakti zamanında gelir bebişin :) zaman yaklaştıkça insan heyecanlanıyorDün eşim kızıyla konuşuyordu karnımı severek.Hadi kızım gel artık ta evin altını üstüne getirelim diye galiba bu iyi günlerim

Tek defada bi kız bi erkek ne güzel :))) diyesim geldi ama herkesten duyuyorsundur... Belki böyle olur bizimde diye aşılama dusunduk ciddi ciddi sonra zaten tedaviye ihtiyaç oldu ama tek oldu :)
cnm hayirlisi olsun... bende ikiz cok istiyordum Allah nasip etti ama oldukca zorlaniyorum... Allah bebeklerimize saglik sihhat versin hayirli evlatlar olur ins...

Kizlar buhar makinesi isini iyi arastirin...ben yillardir alerji hastasiyim,ankaraliyim ve neme ihtiyacim var ama buhar makineleri onerilmiyo,daha buyuk sorunlara yol acabiliyo
Buhar makinaları içinde bakteri ürüyormuş ve buharla eve yayılıyormuş doktor söylemişti kullanmak zararlı onun yerine temiz bir havluyu ıslatın kalorifer üstüne koyun daha iyi demişti.

Tam tersi benim icin gecerli, cikip alisveris yapmayi sevmiyorum pek.. Hele kalabaliksa bana olum gibi geliyor, bakamam.. masada birseyler dagilmissa o karmasada birsey secemem, direk magazadan cikarim :).. bana hafta ici sakin bir aksam olucak :) Gecen pazar kemeraltina gittik, bilenler bilir pazar cogu magazalar kapali oldugundan cok sakin olur .. yaani esini anlamiyor degilim, ama birseylerde almak lazim ufaktan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…