2016 Şubat Anneleri

Hadi bakalim heycanimiz ayni demek foto paylasiriz :)

Hahhaha o yok işte
Öyle sanıyorlar. Ama annem bize duygu sömürüsü yapardı ki babamı boğasımız gelirdi
Hele erkek olacaksa bak gör aradaki aşkı :)

Tek temenni o valla

Cebinde parası var mı canım bunu sordun mu?Çünkü erkekler paraları olmadığında sorumsuzmus gibi davranabiliyorlar.

yazin calistigim tum paraya ikimiz de el surmedik. Her gelene bebek icin diyip bankaya attik ve iyi birikim yaptik. Ve cok bisey harcamadik hastahane icin de limit vermistik 3500 diye ama su an hiiicc orali degil. Surekli bi bahne. Ooo burasi cok kalabalik, burasi uzak, buranin yeni dogani kucuk. Burasi ilgisiz :)

Kızlar eşim çocuğun ismini berk koyalm diyo kp ismini de koycaz uyumlu oldgu için bende aras dusunmstm kafam karıştı

En özendiğim çift tipleri;
1) doktor-hemşire
2) öğretmen-öğretmen
Nedendir bilmem ama ben bu tip çiftlere sempati duyarım bence çok güzel geliyor kulağa :))) gerçekte nasıl bi duygu bilemem ama :)
Teşekkür ederim canım. Ben doktorlari genelde çok kibirli bulur istemezdim ama eşimi tanıyınca yanıldığımı fark ettim çok şükür huyu suyu da gayet iyi ilgili bir kocam var

Bana 13 14 gibi dedi.. Dedim 14 olsun bari de sevgililer günü hediyesi olsun :)
Bize de 15 şubat dedi eşim 14 ü olsun dedi ben yok dedim kızım ilerde doğum günümu arkadaşlarimla kutluycam deyip sevgilisiyle sevgililer gününü geçirmesin dedim :) bu arada bizde geçen fiyat sorduk doktorla alakası yok hasta yatıştan soracaksınız bide doktor indirimi yapıyor birçok yer onuda sorun size özel indirim yapılır ben 2 hastaneye gidiyorum acıbadem 8 bin indirim yapmıyoruz dedi tabiki orda yapmayacağız doğumu kent hastanesi ise 1300 %50 indirim yapıyoruz dedi ustune vip oda geceligi 300 muş oda yarı fiyat olacak 1000 lirayı geçmeyecek yani bizimki
Canım ben magnet yaptım kolonya yaptım bebek cikolatasi ve lokum siparişi son zamanda vericem süslü lokum kabı ve küçük karton kutu çanta aldım bide tespih düşünüyorum ama o kesin değil bunların hepsini kutuya koyup gelenlere vericem

Kizlar bebitof hastane cikisi alucam butikbebeden..bebitof mali nasil alan oldumu hic aranizda
ben aldım gayet güzel bebekcaddesinden zürafa nakisli olan seti 57 liraya almıştım butikbebede 70 lira o takım bide butikbebe geçen hafta aldığım ürünleri hala kargoya vermedi yarın soru cam bakalım daha önce sıkıntı yasamamistim oysa

cnm bende kokulu tas yada sabun yaptirmak istiyorum ikiz bebeklerim bi kiz bi erkek 50 adet beyaz cerceve gibi de olur... yada ikizlere uygun diger figurlerde... fiyat olarak bilgi verir misin ¿ ellerine saglik cok guzel gorunuyorlar...

Canım fırsat vermiyorlar ki daha bugün komşum o iş yok yürüyüş yok senin sonun sezeryan dedi çıktı.sanki çatı muayenemi yapıverdi ayaküstü çıkaramazmışım
Kimseye bakm canım ya. Her bünye aynı olacak diye bişey yok. Sen kendini olumlu yöne yönelt.

cnm bende kokulu tas yada sabun yaptirmak istiyorum ikiz bebeklerim bi kiz bi erkek 50 adet beyaz cerceve gibi de olur... yada ikizlere uygun diger figurlerde... fiyat olarak bilgi verir misin ¿ ellerine saglik cok guzel gorunuyorlar...
Canim benim kuzenimde kokuu tas yapiyo hatta bana yapti istersen instagram hesabini verebilirim

Hahaha..cnm bizde karar vermedik daha hastaneye.çünkü aynı bahaneler esimde de bendede var ama ben kendimden biliyorum.İlgisiz değilim odasını bile 1 ay önce kurdum.ama sevmediğim veya icime sinmeyen biseyler oldugunda kararsızlık oluyor böyle bi bende.Bekliyorum biraz.tabi tam olarak durum bizimki gibi olmayabilir sizde.inşallah hemen karar verir cnm.

Çok yedim sığınamıyorum ztn zor nefes alıyordum bide mide yanması aman sabahlar olmasın bu gece yinw bana Of Of Of günlerdir uykusuzluktan Zombi gibi oldum

O acıbadem napıyormuş ya senin yerine mi doğuruyomuş:) indirim olayı inşallah olur.. Direk doktorla alakalı olmadığı için soramıyoruz zaten bi ortalama fiyat alsak yeter:) sekretere sorayım bari... :)

Tek defada bi kız bi erkek ne güzel :))) diyesim geldi ama herkesten duyuyorsundur... Belki böyle olur bizimde diye aşılama dusunduk ciddi ciddi sonra zaten tedaviye ihtiyaç oldu ama tek oldu :)

Son düzenleme:

Allah bir ömür sağlıklı ve mutlu bi hayat nasip etsin canım size vee tabiii burdaki bütün arkadaşlara, bana :))

Kizlar bebitof hastane cikisi alucam butikbebeden..bebitof mali nasil alan oldumu hic aranizda
Ben aldim canim. Ve begendim. İnce falan degil. Yumusak guzek. Yikadim utuledim hatta. Bornoz setini de bebitof unkini aldim. ( serisine modeline gore kalitesi ve dokusu degismiyordur herhalde)

En özendiğim çift tipleri;
1) doktor-hemşire
2) öğretmen-öğretmen
Nedendir bilmem ama ben bu tip çiftlere sempati duyarım bence çok güzel geliyor kulağa :))) gerçekte nasıl bi duygu bilemem ama :)

Bende dişçi çiftlere pek bi özenirim.. Cadde üstünden geçerken görürüm genelde muayenehaneleri aynı dairedir karşılıklı odalarda çalışırlar bakarsın tabelaya soyisimler aynı :)) tatlı rekabette vardır illaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…