- 21 Ağustos 2015
- 1.432
- 1.315
- 53
- 35
Sallanan park yatak önerisi istiyom kızlar :) küçük ebatı katlanabilir :)
Bende bu tipte chicco nunkini düşünüyordum hatta alacaktım graco da var böyle hani tam kullanışlı kucuk sağlam diye ama sallanma önemli olacak diye düşünüyorum cocugu da bilemiyoruz ki :)) baska öyle anakucagı felan da almayacağım bugunku internet arastirmalatımdan sallandığı için kraft calipso olcam heralde videosunu izledim şimdi yani sallanma önemli sonuçta 6 tane olan yiğenlerimden biliyorumCanım piyasada hem sallanan hem kaliteli bişey ben bulamadım birkac tane E Bebek te vardı ama ebatları büyüktü birde şunu bulmuştum netten hoşuma giden ama kumaşını vs bilmiyorum adı Massimo ricco. titreşimler var yataga takıyorsun pışpışlıyor bebeği dilersen öyle yapabilirsin. Şahsen ben sallanmayan aldım Eger zorlanırsam illaki sallanmak isterse titreşim aparatlarından alıp denemeyi düşünüyorum
olur cnmCanim benim kuzenimde kokuu tas yapiyo hatta bana yapti istersen instagram hesabini verebilirim
Kızlaaar, şimdi aklıma bisey geldi gece gece :) bi de size sorayım dedim .
İnternet üzerindeki hesaplayıcıda bebegimin kac haftalık olduğuna bakınca : mesela 32+5 gözüküyorsa, doktorum 32+1 diyor. Her zaman arada 4 gün fark var. Bunun sebebi nedir bilen var mı???
Tatlim doktorlari bende anlayabilmis degilim.benim kız adetimden baya önde gidiyor o kesin.ama işin karmaşık tarafi bedeni bir hafta önden kafasi iki hafta onden gidiyor.sonuc olarak neye göre hafta belirliyor dr bilmiyorum
peki önde giden bebekler içinde mi aynıymış ? yani usg 1 hafta önde gösteriyor diyelim. bu bebeği 1 hafta önce bekleyebilirsin anlamında mı oluyormuş. ben hiç sormadım dr. a. şu sınavlar bi bitseydi. yoksa sınavlarda doğurcam
Kocayla ayni yerde calismak bence cok SIKICI. ben de esim de ogretmen ayni okulda dahi olsak o spor salonundan cikmaz ben de laboratuardanBende dişçi çiftlere pek bi özenirim.. Cadde üstünden geçerken görürüm genelde muayenehaneleri aynı dairedir karşılıklı odalarda çalışırlar bakarsın tabelaya soyisimler aynı :)) tatlı rekabette vardır illaki
Olculerine de dikkat etmek lazim dun esimle biraz baktik netten cok pahalanmis 2bucuk sene once kizima 100liraya almistik en buyuk park yataklardan. Simdi en kucukleri 300kusur olmus ama ikiz oldugu icin bi tane daha lazim. Yalniz uygun fiyata bi tane bulduk ama ayni olcude visko yatak bulamadik ona da dikkat etmek lazimCanım piyasada hem sallanan hem kaliteli bişey ben bulamadım birkac tane E Bebek te vardı ama ebatları büyüktü birde şunu bulmuştum netten hoşuma giden ama kumaşını vs bilmiyorum adı Massimo ricco. titreşimler var yataga takıyorsun pışpışlıyor bebeği dilersen öyle yapabilirsin. Şahsen ben sallanmayan aldım Eger zorlanırsam illaki sallanmak isterse titreşim aparatlarından alıp denemeyi düşünüyorum
Canim yemek fikri aklima senin yazdigin bezelye pilav la geldi acikcasi ve soruyorum bezelyeyi dondurulmus mu aldin marketten ?
Ben atamadim buzlugu bu sene gecen benimde aklima geldi kararsiz kaldm konserve mi yoksa su dondurulmuslardan mi alsam die lezzetli mi
Bas agrim cok olmuyor ama burnum cok kaniyor onu ilk dogumumda arastirmistim normalmis vucut kan basinci artiyor burun damarlari da cok ince oldugundan kanama olmasi normalmis ama cok fazla kanama varsa bi dr.a danis benceUyuyamayanlardan biri de benim, genelde uyurdum ama bugün uykum kaçtı
Şiddetli bir baş ağrısı ile uyandım ve aniden burnum kanadı çok korktum size de oldu mu? Tansiyonum mu yükseldi acaba evde alet yok ki ölçeyim
Ben hep atiyordum difrize. Ama bu yaz biz evdeyken salter atmis buzlugumda ne varsa kokmus attik hepsini. Bezelye zamani da gecmisti. Icim kan agliyor halaCanim ben dondurulmus kullaniyorum gebelde. Hic kendim buzluga atmadim. Dondurulmus gayet guzel oluyor. Lezzetli yani
çok güzel olmuş, iyi günlerde kullan canım :)kızımın yatak korumasıda bitmiş :) gönderiyorlar bugünn :) ayy zaman yaklaştıkça içim kıpır kıpır oluyor.Kızımda içerde kıpır kıpır
Bizim de oda gelicek yarın :) hoş biz önce yerleştireceğiz sonra boya için tekrar bozacağızboyayı çizgili yapacağız bu eziyet ondan:)
Ben önemsemiyorum artık :)
balık yağı içmektensebalık yağı diye alıyoruz ama kimbilir nelerden yapılıyor :/
Çok güzel bilgiler. Hastanenin organizesi mi?
Zeytinyağının asidinin öyle çıktığını ilk defa duydum. Deneyip asitliğinin geçip geçmediğini söylicem
Ayrıca benceeee zeytinyağlı pamuk ile silersen zaten bebişin totosu pişik olmaz vee kreme ihtiyacın olmazbende pamuk aldım, zeytin yağı ile sileceğim.
Bebe yağları kesinlikle kimyasal içerikli oluyorlar. Hiç birşey olmasa da koruyucu vs illa birşey katılıyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?