2016 Şubat Anneleri

Sallanan park yatak önerisi istiyom kızlar :) küçük ebatı katlanabilir :)

Canım piyasada hem sallanan hem kaliteli bişey ben bulamadım birkac tane E Bebek te vardı ama ebatları büyüktü birde şunu bulmuştum netten hoşuma giden ama kumaşını vs bilmiyorum adı Massimo ricco. titreşimler var yataga takıyorsun pışpışlıyor bebeği dilersen öyle yapabilirsin. Şahsen ben sallanmayan aldım Eger zorlanırsam illaki sallanmak isterse titreşim aparatlarından alıp denemeyi düşünüyorum

Eklentiler

• image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 118
Bende bu tipte chicco nunkini düşünüyordum hatta alacaktım graco da var böyle hani tam kullanışlı kucuk sağlam diye ama sallanma önemli olacak diye düşünüyorum cocugu da bilemiyoruz ki :)) baska öyle anakucagı felan da almayacağım bugunku internet arastirmalatımdan sallandığı için kraft calipso olcam heralde videosunu izledim şimdi yani sallanma önemli sonuçta 6 tane olan yiğenlerimden biliyorum

Hala uyumayan var mi bilmiyorum ama kizlar benim mide yanmasi gibi bir sorunum var ama bugun ayrica ust karin bolgeme yani mide den mi bilmiyorum agri saplaniyo ama 1 dk dan sonra geciyo 3-5 dk da bir tekrarliyo ayaga kalkip yurumeye calistim falan nefes al ver geciyo ama tekrarliyo tansiyonumda biraz yuksek yatmadan once ihlamur icmistim limonlu ama etki etmemis sanirim ne yapmaliyom

Uyuyamayanlardan biri de benim ağrım sızım da yok ama gözüme uyku girmiyor :/

Internetten film falan bakayım bari

Uyuyamayanlardan biri de benim, genelde uyurdum ama bugün uykum kaçtı

Şiddetli bir baş ağrısı ile uyandım ve aniden burnum kanadı çok korktum size de oldu mu? Tansiyonum mu yükseldi acaba evde alet yok ki ölçeyim

Gece 1 'e doğru yattım ve 7 de gözlerimi açtım. Daha saat 3'tür dedim ve saati gorunce şok oldum :) sanki hiç uyumamis gibiyim. Nasıl sabah oldu anlamadım. Moralim bozuldu resmen sabah olmasından dolayı günaydın herkese. Uyuyamayanlar gün içinde evdesiniz insallah. Umarım calismiyorsunuz

Bu arada benim aile hekimim başka bir yerde. Değiştirmek istemiyorum. Ama idrar tahlili yaptırmam lazım. Bulunduğum yerde yaptırabilir miyim? Aslında arada on on beş dk var da ulaşım benim için biraz sıkıntı oluyor?

Gec dollenme olabilir canim. Doktor gelisimine gore haftasini belirliyor. Son adet tarihi her zaman tutarli olmuyor

Tatlim doktorlari bende anlayabilmis degilim.benim kız adetimden baya önde gidiyor o kesin.ama işin karmaşık tarafi bedeni bir hafta önden kafasi iki hafta onden gidiyor.sonuc olarak neye göre hafta belirliyor dr bilmiyorum

Canim uyluk kemigi, bas cevresi, karin cevresi seklinde 3 tane olcu birimleri var. Bunlarin ortalamasi senin bebeginin haftasini gosteriyor.

Mesela benim adet tarihime gore en son gittigimde 29+4 du. Vas cevresine gore 31 +2, gobek cevresine gore yani kilosu oluyor 31+6, uyluk kemigine yani boyuna gore 32+1, ultrason kagidinda en usttede adet tarihine gire 29+4 yaziyor, olcume gore de 31+5.

Canim dogumun adet tarihine gore belirleniyor yine. Ama iri bebek olunca erken gelme olasiligi yuksek. Iki tarih arasinda bekleyebilirsin

Kocayla ayni yerde calismak bence cok SIKICI. ben de esim de ogretmen ayni okulda dahi olsak o spor salonundan cikmaz ben de laboratuardan birbirimizi nasilsa gormeyiz diye ayni okulda calismama gibi bi kararimiz yok ama zaten henuz nasip olmadi. Gerci beden egitimcilerle evlenmeyi tavsiye etmem bi tek voleybolla ilgileniyor ne antrenorluk yaptigi ne oynadigi kurumlararasi maclari ne de hakemlik yaptigi mac bitiyor ortaokulda calisiyor 1bucukta evde olmasi gerekiyor normalde 3de gelip 5de tekrar cikiyor 8de geliyor. Dun hakemligi vardi 10da geldi evde dis cikaran agrisi olan bi cocuk karnimda ikiz bebisler kafayi yemek uzereyim ve bana sagolsun kocam dayan 1aya bitecek maclar diyor o zaman zaten dogurcam ben

Olculerine de dikkat etmek lazim dun esimle biraz baktik netten cok pahalanmis 2bucuk sene once kizima 100liraya almistik en buyuk park yataklardan. Simdi en kucukleri 300kusur olmus ama ikiz oldugu icin bi tane daha lazim. Yalniz uygun fiyata bi tane bulduk ama ayni olcude visko yatak bulamadik ona da dikkat etmek lazim

Canim ben dondurulmus kullaniyorum gebelde. Hic kendim buzluga atmadim. Dondurulmus gayet guzel oluyor. Lezzetli yani

Bas agrim cok olmuyor ama burnum cok kaniyor onu ilk dogumumda arastirmistim normalmis vucut kan basinci artiyor burun damarlari da cok ince oldugundan kanama olmasi normalmis ama cok fazla kanama varsa bi dr.a danis bence

Canim ben dondurulmus kullaniyorum gebelde. Hic kendim buzluga atmadim. Dondurulmus gayet guzel oluyor. Lezzetli yani
Ben hep atiyordum difrize. Ama bu yaz biz evdeyken salter atmis buzlugumda ne varsa kokmus attik hepsini. Bezelye zamani da gecmisti. Icim kan agliyor hala

kızımın yatak korumasıda bitmiş :) gönderiyorlar bugünn :) ayy zaman yaklaştıkça içim kıpır kıpır oluyor.Kızımda içerde kıpır kıpır

Eklentiler

• IMG-20151215-WA0006.webp
    18 KB · Görüntüleme: 154
  • IMG-20151215-WA0007.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 155

hastanede yenidoğan hemşiresi vardı. saatlik kurslar veriyormuş bende bir deneyeyim diye gittim. doğumdan önce 1 saat doğumdan sonra da evine gelip uygulamalı gösteriyor. doğru emzirmek çok önemli, çocuğun tek besin kaynağı meme dedi. ki çok haklı. sen bi zeytinyağını dene bakalım. bizimlede paylaş olur mu? ama kadın her yeri sıkı sıkı kapatın çok ağır kokuyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…