- 17 Nisan 2015
- 948
- 990
- 53
Amin canimm hep beraber insallah. Valla babaniz fena :) isin biraz zor gibi. Amaann saglikla gelsinler de insallah her sey hallolur Allah in izniylemaşşallahh tatlımm .İnşallah sıkıntı çıkmazda vakti zamanında gelir bebişin :) zaman yaklaştıkça insan heyecanlanıyorDün eşim kızıyla konuşuyordu karnımı severek.Hadi kızım gel artık ta evin altını üstüne getirelim diyegaliba bu iyi günlerim
Uzulme canim cogu oyle. Bebek dogmadan anlayamiyorlar babaligi. Biz hormonlarimiz sayesinde ilk haftalardan anne oluyoruz dogunca ve hatta bebek yapilanlara tepki verdikce babayi ozledigini belli edip sarilinca anliyorlar esim de pek umursamazdi ilk hamileligimde ama kizimiz dogdu hele bi de baba demeye baslayinca benden cok oynatmaya basladiAyy bu adamın ilgisizliği öldürecek beni yaaa sanki tek basıma yaptım bu sipayi. Herşeyi internetten al diyip siyriliyo bi adam bu kdr mi nefret eder alışverişe gitmekten ya . daha kendi tutup da bise almadı hiç buda ogluma diye çocuk manyağı adam ama niye böyle oluyo bilmiyorum . hevesim kaçtı valla ya almiyorum daha da bise doğumdan sonra ihtiyaç olduğunda gidip kazıklana kaziklana paşa paşa alır gelir ay hep bn mi düşüncem yaa . beşik orta odada öylece duruyor daha kurulmadı bile bebek doğduğu zmn kurar artık adam . bugünde kocama sarasim var pis nolcak tam pissss
Bebek magazalarina benimki de girmez spor magazalarindan cikmaz ama spor magazalarindan kizimiza mutlaka bi sey alir zamanla alisir heveslenirler merak etmeyinValla cnm boğa burcu da beni deli ettiği kesin yaniii bide dağınık var ya sorma gtsin.ben almasam bzm beşik de olmazdı emin ol :) daha adamla bir defa birlikte bebe mağazasına grmedik yani . normalde de sevmez alışverişi beni bırakır 4 saat snra gelir alır bu arada arkadaşlarıyla takılır e tabi bnde sınır oluyorum mel gibi tek basıma geziyorum şuan adamı bogazlayasim var :)))
Ben memnunum :) anlayışlı sakin düşünceli :) titiz biraz düzenlidir.oğlumun kova olmasıda mutlu eder beni
Canım normal istemesen bile hemen almazlar beklerler.
İyi canım sevindim. Ayrıca nişan gelse bile doğumun hemen olacagı kesin degil.telaşlanma sen
kan ve oksijen gitmiyormuş bebeğe canım. en fazla 20 dk dediler bize sırt üstü yatma süresi için. benimde kaburgam ağrıyor sola yatınca sağa yatıyorum bende biraz. gebe destek yastığı aldım eh işte sırtıma destek oluyor biraz rahatlatıyor. ama yinede hep bölük pörçük uykum belki 15 defa sağa sola dönüyorum 1 gecede.Kızlar şu sırt üstü yatmama durumu gerçekten önemli mi? ben de bu aralar asla yan yatamıyorum hele soluma hiç yatamıyorum hemen kasılma başlıyor. bütün gece genelde sırt üstü uyuyorum ya da sağa dönüyorum o da çok az. Sırt üstü gayet rahat uyuyorum. annem de biz biliyormuyduk öyle şeyleri her şekilde yatıyorduk takma diyor ama o kadar çok okuduk ve duyduk ki içim rahat değil. bu gidişle hiç uyumayacağım başka yol bulamadım.
banada normali bu gibi geldi canım. bakalım nezaman gelecek hayırlısı olsun :)Canim dogumun adet tarihine gore belirleniyor yine. Ama iri bebek olunca erken gelme olasiligi yuksek. Iki tarih arasinda bekleyebilirsin
banada normali bu gibi geldi canım. bakalım nezaman gelecek hayırlısı olsun :)
Bana kulak burun boğaz doktoru buhar makine si al dedi biz kullanıyoruz hem kendim Hem de bebeğim için dediBuhar makinaları içinde bakteri ürüyormuş ve buharla eve yayılıyormuş doktor söylemişti kullanmak zararlı onun yerine temiz bir havluyu ıslatın kalorifer üstüne koyun daha iyi demişti.
Bilgi dogru ama eksik bilgi olmus. Ben de kronik faranjit hastasiyim doktor tavsiyesiyle buhar makinasi kullaniyorum. Bakteri ureten ve zararli olan sicak buhar. Soguk buhar ureten kullanmalisiniz. Zaten aradaki fiyat farkindan da anlarsiniz sicak buhar uretenler hem ucuz hem sagliksizBana kulak burun boğaz doktoru buhar makine si al dedi biz kullanıyoruz hem kendim Hem de bebeğim için dedi
Canim ben koltukta tv izlerken uzaniyim diyorum sirt ustu, uzunca kalamiyorum illa ki oturup bacaklarimi uzatmam gerekiyor, yoksa ben kendim nefes alamiyorum.. yan yatmakta zorlaniyorsaniz yastiklari bence yukseltmekte fayda var.. ben 4 yastik arti bacak arasi 5 yastikla rahatca uyuyabiliyorum :).. sirt ustu oldum olasi sevmemisimdir belkide bu yuzden bana batiyorkan ve oksijen gitmiyormuş bebeğe canım. en fazla 20 dk dediler bize sırt üstü yatma süresi için. benimde kaburgam ağrıyor sola yatınca sağa yatıyorum bende biraz. gebe destek yastığı aldım eh işte sırtıma destek oluyor biraz rahatlatıyor. ama yinede hep bölük pörçük uykum belki 15 defa sağa sola dönüyorum 1 gecede.
Canım hamileliğimde sıkıntı yaşıyormusun faranjit yüzündenBilgi dogru ama eksik bilgi olmus. Ben de kronik faranjit hastasiyim doktor tavsiyesiyle buhar makinasi kullaniyorum. Bakteri ureten ve zararli olan sicak buhar. Soguk buhar ureten kullanmalisiniz. Zaten aradaki fiyat farkindan da anlarsiniz sicak buhar uretenler hem ucuz hem sagliksiz
Canım bende gece hep soluma yatsamda uyandığında sırt üstü oluyorum 26.haftadaki kontrolümde doktora sordum yatabiliyorsan henüz sıkıntı değil ilerleyen haftalarda zaten seni rahatsız edip uyandırır nefes problemi yaşarsın demişti ki geçen haftadan beri uykularım bölük pörçük çok sık uyanıyorum tuvalet ihtiyacı da çok hissediyorum yatarken de hep sağ yada sola yatmaktan ağrılarm oluyor artık uykular yavaş yavaş kaçmaya başladı bir arkadaşım ağustos sıcağında doğum yaptı köşe koltukta dayalı uyuyabiliyorum sadece diyordu herhalde bende son haftalarda öyle olucamKızlar şu sırt üstü yatmama durumu gerçekten önemli mi? ben de bu aralar asla yan yatamıyorum hele soluma hiç yatamıyorum hemen kasılma başlıyor. bütün gece genelde sırt üstü uyuyorum ya da sağa dönüyorum o da çok az. Sırt üstü gayet rahat uyuyorum. annem de biz biliyormuyduk öyle şeyleri her şekilde yatıyorduk takma diyor ama o kadar çok okuduk ve duyduk ki içim rahat değil. bu gidişle hiç uyumayacağım başka yol bulamadım.
Olculerine de dikkat etmek lazim dun esimle biraz baktik netten cok pahalanmis 2bucuk sene once kizima 100liraya almistik en buyuk park yataklardan. Simdi en kucukleri 300kusur olmus ama ikiz oldugu icin bi tane daha lazim. Yalniz uygun fiyata bi tane bulduk ama ayni olcude visko yatak bulamadik ona da dikkat etmek lazim
Bas agrim cok olmuyor ama burnum cok kaniyor onu ilk dogumumda arastirmistim normalmis vucut kan basinci artiyor burun damarlari da cok ince oldugundan kanama olmasi normalmis ama cok fazla kanama varsa bi dr.a danis bence
Çok güzel olmuş güle güle kullansın miniş.. Ismi de çok güzel, bizim oğlanın ismi de Okyanus pek uyumlular dünür mü olsak ne
aaa gerçekten çok uyumlu olmuş isimler :):)bellimi olur yıllar sonra birbirlerini bulabilirler hayat süprizlerle dolu :) ilerde nasip ederde rabbim oğlum olursa okyanus koyayım bende iyi fikir oldu
Kızlar benim bacaklar fena kizardilarçatlayıp, patlayacaklar değil mi uhuuuuuuu
Ahh Oğlum sen anneye neler ediyin böyle ... İse başlayınca mayişinla bacaklarımi ,çatlaklarimi yaptıracaksin
merhaba bende medıfemaya gıdıyorum sukru beye dogum fotografcısı yada dogum ıle ılgılı hastane ıle konustunuzmu acabaMedifema da ayşe hocaya
bende medıfema sukru beye gıdıyorum ayse hnmın ultrasonuda ıkı boyutlumu acaba renklı felan gorebılıyormusunuzCnm medifema ya gidiyorum doktorum ayşe hoca.memnunum cok
Gec dollenme olabilir canim. Doktor gelisimine gore haftasini belirliyor. Son adet tarihi her zaman tutarli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?