2016 Şubat Anneleri

Amin canimm hep beraber insallah. Valla babaniz fena :) isin biraz zor gibi. Amaann saglikla gelsinler de insallah her sey hallolur Allah in izniyle

Uzulme canim cogu oyle. Bebek dogmadan anlayamiyorlar babaligi. Biz hormonlarimiz sayesinde ilk haftalardan anne oluyoruz dogunca ve hatta bebek yapilanlara tepki verdikce babayi ozledigini belli edip sarilinca anliyorlar esim de pek umursamazdi ilk hamileligimde ama kizimiz dogdu hele bi de baba demeye baslayinca benden cok oynatmaya basladi

Bebek magazalarina benimki de girmez spor magazalarindan cikmaz ama spor magazalarindan kizimiza mutlaka bi sey alir zamanla alisir heveslenirler merak etmeyin

Kızlar şu sırt üstü yatmama durumu gerçekten önemli mi? ben de bu aralar asla yan yatamıyorum hele soluma hiç yatamıyorum hemen kasılma başlıyor. bütün gece genelde sırt üstü uyuyorum ya da sağa dönüyorum o da çok az. Sırt üstü gayet rahat uyuyorum. annem de biz biliyormuyduk öyle şeyleri her şekilde yatıyorduk takma diyor ama o kadar çok okuduk ve duyduk ki içim rahat değil. bu gidişle hiç uyumayacağım başka yol bulamadım.

daha doğurmadıııımmmmmmmm

kan ve oksijen gitmiyormuş bebeğe canım. en fazla 20 dk dediler bize sırt üstü yatma süresi için. benimde kaburgam ağrıyor sola yatınca sağa yatıyorum bende biraz. gebe destek yastığı aldım eh işte sırtıma destek oluyor biraz rahatlatıyor. ama yinede hep bölük pörçük uykum belki 15 defa sağa sola dönüyorum 1 gecede.

banada normali bu gibi geldi canım. bakalım nezaman gelecek hayırlısı olsun :)

Aynen canim hayirlisi. Benim adet tarihime gore 16 subat gorunuyor ama nedense hep icime 2 subat diye doguyor bakalim. 37den sonra olsunda erken dogum falan olmasin. Gelisimlerini tamamlasinlar yeterki tarih falan onemli degil :)

Buhar makinaları içinde bakteri ürüyormuş ve buharla eve yayılıyormuş doktor söylemişti kullanmak zararlı onun yerine temiz bir havluyu ıslatın kalorifer üstüne koyun daha iyi demişti.
Bana kulak burun boğaz doktoru buhar makine si al dedi biz kullanıyoruz hem kendim Hem de bebeğim için dedi

Bana kulak burun boğaz doktoru buhar makine si al dedi biz kullanıyoruz hem kendim Hem de bebeğim için dedi
Bilgi dogru ama eksik bilgi olmus. Ben de kronik faranjit hastasiyim doktor tavsiyesiyle buhar makinasi kullaniyorum. Bakteri ureten ve zararli olan sicak buhar. Soguk buhar ureten kullanmalisiniz. Zaten aradaki fiyat farkindan da anlarsiniz sicak buhar uretenler hem ucuz hem sagliksiz

Canim ben koltukta tv izlerken uzaniyim diyorum sirt ustu, uzunca kalamiyorum illa ki oturup bacaklarimi uzatmam gerekiyor, yoksa ben kendim nefes alamiyorum.. yan yatmakta zorlaniyorsaniz yastiklari bence yukseltmekte fayda var.. ben 4 yastik arti bacak arasi 5 yastikla rahatca uyuyabiliyorum :).. sirt ustu oldum olasi sevmemisimdir belkide bu yuzden bana batiyor

Canım hamileliğimde sıkıntı yaşıyormusun faranjit yüzünden

new smiles , canjm bende gece uykuya daldigimda hep sırt üstü buluyorum kendimi. Sağa zaten yatirmiyo beyefendi , solda da artık omzum agriyor, ... Bunsirt üstü uyandığımda da üzülüyorum

Canım bende gece hep soluma yatsamda uyandığında sırt üstü oluyorum 26.haftadaki kontrolümde doktora sordum yatabiliyorsan henüz sıkıntı değil ilerleyen haftalarda zaten seni rahatsız edip uyandırır nefes problemi yaşarsın demişti ki geçen haftadan beri uykularım bölük pörçük çok sık uyanıyorum tuvalet ihtiyacı da çok hissediyorum yatarken de hep sağ yada sola yatmaktan ağrılarm oluyor artık uykular yavaş yavaş kaçmaya başladı bir arkadaşım ağustos sıcağında doğum yaptı köşe koltukta dayalı uyuyabiliyorum sadece diyordu herhalde bende son haftalarda öyle olucam

Fiyatlar ekimden sonra bile 2 katına cıktı bu tarz ürünlerde. Dayılarım söylemişti de inanmamıstm yılbaşından sonra tekrar tüm Bebek ürünlerine zam gelecek bilginiz olsun..

Bas agrim cok olmuyor ama burnum cok kaniyor onu ilk dogumumda arastirmistim normalmis vucut kan basinci artiyor burun damarlari da cok ince oldugundan kanama olmasi normalmis ama cok fazla kanama varsa bi dr.a danis bence

Teşekkür ederim canım

Çok güzel olmuş güle güle kullansın miniş.. Ismi de çok güzel, bizim oğlanın ismi de Okyanus pek uyumlular dünür mü olsak ne

aaa gerçekten çok uyumlu olmuş isimler :):)bellimi olur yıllar sonra birbirlerini bulabilirler hayat süprizlerle dolu :) ilerde nasip ederde rabbim oğlum olursa okyanus koyayım bende iyi fikir oldu

Aayy evet kızlar bebişlerinizin isimleri çok uyumlu bayıldım:) kulağa ne kadar hoş geliyo kumsal ve okyanus maşallah isimleri gibi ömürleri de güzel olur inşallah

Kızlar benim bacaklar fena kizardilar çatlayıp, patlayacaklar değil mi uhuuuuuuu
Ahh Oğlum sen anneye neler ediyin böyle ... İse başlayınca mayişinla bacaklarımi ,çatlaklarimi yaptıracaksin

Çok tatlısın güldürdün beni :) veletler şimdiden neler yapıyolar bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…