maşallah bayağı büyümüş senin oğlus bende cumartesi gidicemde merak ediyorum kaç gram oldu diye senin tam olarak son adet tarihin ne canım?Kizlar selam. Bizim de dun aksam kontrolumuz vardi. Suyumuz az yine. Oglusum 1762 gr 43 cm olmus masallah. :) 1 hafta sonra tekrar gidicez. Hem suya bakicak hem de nst ye aliriz bi de dedi. Zaman gectikce heyecan ve sabirsizlik artiyor. Kiyafet yikama utuleme isini de bitirdim cok sukur. Besik disinda eksigimiz yok. Artik hayirlisiyla zamaninda kuzuyu bekliyoruz
Bende annen gibi düşünüyorum canım gece ne zaman uyansam kendimi sırt üstü buluyorum yapacak bişey yok gün içinde sola uzaniyorum televizyon falan izlerken artıkKızlar şu sırt üstü yatmama durumu gerçekten önemli mi? ben de bu aralar asla yan yatamıyorum hele soluma hiç yatamıyorum hemen kasılma başlıyor. bütün gece genelde sırt üstü uyuyorum ya da sağa dönüyorum o da çok az. Sırt üstü gayet rahat uyuyorum. annem de biz biliyormuyduk öyle şeyleri her şekilde yatıyorduk takma diyor ama o kadar çok okuduk ve duyduk ki içim rahat değil. bu gidişle hiç uyumayacağım başka yol bulamadım.
tam 32 haftanın içindemi gittin tatlım doktora yoksa dolduruncamı bende alacamda 32. haftada bi aksilik çıkmazsa
Dr A gittik bugun :) 1970 gram olmusuz 3900 felan doğar böyle olursa dedi iki hafta önde gidiyormuş.. Ben tam 1o kg aldım :/ 3 hafta sonra sezaryen tarihini belirleyeceğiz kontrolde... Eşim cesaretini toplayıp sordu paket olarak oda epidural içinde 1100 müş hekim sağlıkcı indirimi felan yokmuş ama bize uygun geldi zaten... Dr bile dedi aynı babası diye... Kocaburunlu oğlum :) annesininde babasınında burnu estetik ben kime cektim diye gezer artık
oyyy maşallah maşallah Allah'ım korusun yerim bunu ben :) çok yakışıklıyız yaa :) gözün aydın canım sağ sağlim kucağınada almak nasip olur inşallahDr A gittik bugun :) 1970 gram olmusuz 3900 felan doğar böyle olursa dedi iki hafta önde gidiyormuş.. Ben tam 1o kg aldım :/ 3 hafta sonra sezaryen tarihini belirleyeceğiz kontrolde... Eşim cesaretini toplayıp sordu paket olarak oda epidural içinde 1100 müş hekim sağlıkcı indirimi felan yokmuş ama bize uygun geldi zaten... Dr bile dedi aynı babası diye... Kocaburunlu oğlum :) annesininde babasınında burnu estetik ben kime cektim diye gezer artık
tamam canım çok saol bende öyle yapayım ozamanbugün tam 32+0 canım. birazdan dr. a gidicem ve 2 haftalık çalışabilir raporu alıcam. ama tam 32+0'da gidiceksin diye bişi yok.32+3 'te de gidersin. yeter ki bu hafta içinde git.
Canim ya bende boyle birsey dusunuyodum teker teker keceyi keserek yada dikerek ugrasamam bu is bu sekilde bitmez.. hangi sitede yapiyorsun?İnternette böyle stickerlar var, beğendiklerimi kaydedip kendimce düzenliyorum :)
yazı karakterlerini de internetten indirdim. yabancı sitelerde daha çok alternatif var.
şimdi baskıya vermek kaldı sadece :)
maşallah ona, sağlıkla kucağına al inşallah canım :)Dr A gittik bugun :) 1970 gram olmusuz 3900 felan doğar böyle olursa dedi iki hafta önde gidiyormuş.. Uyuyordu kıpır kıpırdı yine de durmuyordu Ben tam 1o kg aldım :/ 3 hafta sonra sezaryen tarihini belirleyeceğiz kontrolde... Eşim cesaretini toplayıp sordu paket olarak oda epidural içinde 1100 müş hekim sağlıkcı indirimi felan yokmuş ama bize uygun geldi zaten... Dr bile dedi aynı babası diye... Kocaburunlu oğlum :) annesininde babasınında burnu estetik ben kime cektim diye gezer artık
belli bir site yok canım, google da arat baby boy stickers yada baby girl stickers diye beğendiklerini kaydet. paint ile açıp üzerinde oynama yapıyorum.Canim ya bende boyle birsey dusunuyodum teker teker keceyi keserek yada dikerek ugrasamam bu is bu sekilde bitmez.. hangi sitede yapiyorsun?
Oyy maşallah senin tosbikineDr A gittik bugun :) 1970 gram olmusuz 3900 felan doğar böyle olursa dedi iki hafta önde gidiyormuş.. Uyuyordu kıpır kıpırdı yine de durmuyordu Ben tam 1o kg aldım :/ 3 hafta sonra sezaryen tarihini belirleyeceğiz kontrolde... Eşim cesaretini toplayıp sordu paket olarak oda epidural içinde 1100 müş hekim sağlıkcı indirimi felan yokmuş ama bize uygun geldi zaten... Dr bile dedi aynı babası diye... Kocaburunlu oğlum :) annesininde babasınında burnu estetik ben kime cektim diye gezer artık
Canım şahane olmuş ben de yapmak istiyorum hangi programla nasıl yapabilirimkızlar, oğlumun hediyelikleri ve şekerleri için sticker hazırladım.
nasıl olmuş?
Eki Görüntüle 1719798
Cok sukur canim. Benim soylemistim hatirliyo musun.bilmiyorum ama baslarda dusuk riskim vardi. Sonra rahim boyu kisa cikti. Suyumun az oldugu soylendi. Erken dogum riski falan dendi. Ben de hep yedigim bebege uarasin ki Allah korusun erken falan dogarsa kilosu iyi olsun istedim. Umarim oyle bisi olmaz. Bu arada SAT 20 mayis canimmaşallah bayağı büyümüş senin oğlus bende cumartesi gidicemde merak ediyorum kaç gram oldu diye senin tam olarak son adet tarihin ne canım?
Bende annen gibi düşünüyorum canım gece ne zaman uyansam kendimi sırt üstü buluyorum yapacak bişey yok gün içinde sola uzaniyorum televizyon falan izlerken artık
Geçmiş olsun canım benim de detaylı ultrasonda suyum sınırda çıkmıştı sonraki 2 hafta boyunca armut ve havucu bol bol yedim ve su şişesini elimden düşürmedim normale döndü. İnş. senin de artar suyunKizlar selam. Bizim de dun aksam kontrolumuz vardi. Suyumuz az yine. Oglusum 1762 gr 43 cm olmus masallah. :) 1 hafta sonra tekrar gidicez. Hem suya bakicak hem de nst ye aliriz bi de dedi. Zaman gectikce heyecan ve sabirsizlik artiyor. Kiyafet yikama utuleme isini de bitirdim cok sukur. Besik disinda eksigimiz yok. Artik hayirlisiyla zamaninda kuzuyu bekliyoruz
geçen kontrolümde özellikle sordum bunu doktoruma. Sırt üstü uzun süre yatarsan tansiyon düşebilir, dolaşım açısından hem bizim için hem de bebek için sorun olurmuş. Ben de sola doğru yatarak uyuyorum arada sırt üstü uyanıyorum farkettiğim anda yine sola dönüyorum. Zor oluyor cidden yaaKızlar şu sırt üstü yatmama durumu gerçekten önemli mi? ben de bu aralar asla yan yatamıyorum hele soluma hiç yatamıyorum hemen kasılma başlıyor. bütün gece genelde sırt üstü uyuyorum ya da sağa dönüyorum o da çok az. Sırt üstü gayet rahat uyuyorum. annem de biz biliyormuyduk öyle şeyleri her şekilde yatıyorduk takma diyor ama o kadar çok okuduk ve duyduk ki içim rahat değil. bu gidişle hiç uyumayacağım başka yol bulamadım.
valla ben öyle profesyonel yöntemler bilmiyorum. google üzerinden baby boy stickers diye arattım. beğendiğim stickerları kaydettim. stickerları Paint üzerinde açıp oynama yaptım. bazı yerlerini sildim, düzenledim.Canım şahane olmuş ben de yapmak istiyorum hangi programla nasıl yapabilirim
nedense banada 28 ocak geliyor :) erdim mi nedir :) benimkide 14 şubat aslında. ya da bira n önce kavuşma isteği :) 37 den sonra sorun olmadığı söyleniyor eğer doğruysa 40. haftayı beklemek çok panik yaptırı bana. bakalım sağlık olsun.Aynen canim hayirlisi. Benim adet tarihime gore 16 subat gorunuyor ama nedense hep icime 2 subat diye doguyor bakalim. 37den sonra olsunda erken dogum falan olmasin. Gelisimlerini tamamlasinlar yeterki tarih falan onemli degil :)
bende oldum olası sırt üstü yatarım. yok zorlanıyorum ama yine yatıyorum ben soluma yapacak bişi yokCanim ben koltukta tv izlerken uzaniyim diyorum sirt ustu, uzunca kalamiyorum illa ki oturup bacaklarimi uzatmam gerekiyor, yoksa ben kendim nefes alamiyorum.. yan yatmakta zorlaniyorsaniz yastiklari bence yukseltmekte fayda var.. ben 4 yastik arti bacak arasi 5 yastikla rahatca uyuyabiliyorum :).. sirt ustu oldum olasi sevmemisimdir belkide bu yuzden bana batiyor
enelde eşim uyanıksa uyarıyor yan yat diye. benim sol kaburgam yaklaşık 3 haftadır epeyce ağrıyor. hiç rahat değilim ama uykum çok hafif diken üsütnde yattığım için hemen farkına varıyorum. destek yastığı kullanıyorum biraz işe yarıyor tavsiye edrimnew smiles , canjm bende gece uykuya daldigimda hep sırt üstü buluyorum kendimi. Sağa zaten yatirmiyo beyefendi , solda da artık omzum agriyor, ... Bunsirt üstü uyandığımda da üzülüyorum
merhaba subat annelerı 32 yı doldurup calısan anneler warmı acabaa
maşallah tosuna. bizimki en son yüzünün 5. ayda gösterdi küs sanırım bize. bidahada yüzünü hiç göremedik. haftaya inaşşlah bizde görürüz.Dr A gittik bugun :) 1970 gram olmusuz 3900 felan doğar böyle olursa dedi iki hafta önde gidiyormuş.. Uyuyordu kıpır kıpırdı yine de durmuyordu Ben tam 1o kg aldım :/ 3 hafta sonra sezaryen tarihini belirleyeceğiz kontrolde... Eşim cesaretini toplayıp sordu paket olarak oda epidural içinde 1100 müş hekim sağlıkcı indirimi felan yokmuş ama bize uygun geldi zaten... Dr bile dedi aynı babası diye... Kocaburunlu oğlum :) annesininde babasınında burnu estetik ben kime cektim diye gezer artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?