2016 Şubat Anneleri

maşallah bayağı büyümüş senin oğlus bende cumartesi gidicemde merak ediyorum kaç gram oldu diye senin tam olarak son adet tarihin ne canım?
Bende annen gibi düşünüyorum canım gece ne zaman uyansam kendimi sırt üstü buluyorum yapacak bişey yok gün içinde sola uzaniyorum televizyon falan izlerken artık

Dr A gittik bugun :) 1970 gram olmusuz 3900 felan doğar böyle olursa dedi iki hafta önde gidiyormuş.. Uyuyordu kıpır kıpırdı yine de durmuyordu Ben tam 1o kg aldım :/ 3 hafta sonra sezaryen tarihini belirleyeceğiz kontrolde... Eşim cesaretini toplayıp sordu paket olarak oda epidural içinde 1100 müş hekim sağlıkcı indirimi felan yokmuş ama bize uygun geldi zaten... Dr bile dedi aynı babası diye... Kocaburunlu oğlum :) annesininde babasınında burnu estetik ben kime cektim diye gezer artık

Eklentiler

• DSC_7890.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 193
Son düzenleme:
tam 32 haftanın içindemi gittin tatlım doktora yoksa dolduruncamı bende alacamda 32. haftada bi aksilik çıkmazsa

bugün tam 32+0 canım. birazdan dr. a gidicem ve 2 haftalık çalışabilir raporu alıcam. ama tam 32+0'da gidiceksin diye bişi yok.32+3 'te de gidersin. yeter ki bu hafta içinde git.

Anuuuumm yerim seni minnak Yaşar, sağlıkla doğ:)

oyyy maşallah maşallah Allah'ım korusun yerim bunu ben :) çok yakışıklıyız yaa :) gözün aydın canım sağ sağlim kucağınada almak nasip olur inşallah

İnternette böyle stickerlar var, beğendiklerimi kaydedip kendimce düzenliyorum :)
yazı karakterlerini de internetten indirdim. yabancı sitelerde daha çok alternatif var.

şimdi baskıya vermek kaldı sadece :)
Canim ya bende boyle birsey dusunuyodum teker teker keceyi keserek yada dikerek ugrasamam bu is bu sekilde bitmez.. hangi sitede yapiyorsun?

maşallah ona, sağlıkla kucağına al inşallah canım :)

Canim ya bende boyle birsey dusunuyodum teker teker keceyi keserek yada dikerek ugrasamam bu is bu sekilde bitmez.. hangi sitede yapiyorsun?
belli bir site yok canım, google da arat baby boy stickers yada baby girl stickers diye beğendiklerini kaydet. paint ile açıp üzerinde oynama yapıyorum.

Oyy maşallah senin tosbikine Bu oğlanlar hep böyle galiba

Cok sukur canim. Benim soylemistim hatirliyo musun.bilmiyorum ama baslarda dusuk riskim vardi. Sonra rahim boyu kisa cikti. Suyumun az oldugu soylendi. Erken dogum riski falan dendi. Ben de hep yedigim bebege uarasin ki Allah korusun erken falan dogarsa kilosu iyi olsun istedim. Umarim oyle bisi olmaz. Bu arada SAT 20 mayis canim

Geçmiş olsun canım benim de detaylı ultrasonda suyum sınırda çıkmıştı sonraki 2 hafta boyunca armut ve havucu bol bol yedim ve su şişesini elimden düşürmedim normale döndü. İnş. senin de artar suyun
geçen kontrolümde özellikle sordum bunu doktoruma. Sırt üstü uzun süre yatarsan tansiyon düşebilir, dolaşım açısından hem bizim için hem de bebek için sorun olurmuş. Ben de sola doğru yatarak uyuyorum arada sırt üstü uyanıyorum farkettiğim anda yine sola dönüyorum. Zor oluyor cidden yaa

Canım şahane olmuş ben de yapmak istiyorum hangi programla nasıl yapabilirim
valla ben öyle profesyonel yöntemler bilmiyorum. google üzerinden baby boy stickers diye arattım. beğendiğim stickerları kaydettim. stickerları Paint üzerinde açıp oynama yaptım. bazı yerlerini sildim, düzenledim.
yazı karakteri indirdim internetten. üzerine de o karakterle yazdım.

Aynen canim hayirlisi. Benim adet tarihime gore 16 subat gorunuyor ama nedense hep icime 2 subat diye doguyor bakalim. 37den sonra olsunda erken dogum falan olmasin. Gelisimlerini tamamlasinlar yeterki tarih falan onemli degil :)
nedense banada 28 ocak geliyor :) erdim mi nedir :) benimkide 14 şubat aslında. ya da bira n önce kavuşma isteği :) 37 den sonra sorun olmadığı söyleniyor eğer doğruysa 40. haftayı beklemek çok panik yaptırı bana. bakalım sağlık olsun.

bende oldum olası sırt üstü yatarım. yok zorlanıyorum ama yine yatıyorum ben soluma yapacak bişi yok

aynen canım ya g
new smiles , canjm bende gece uykuya daldigimda hep sırt üstü buluyorum kendimi. Sağa zaten yatirmiyo beyefendi , solda da artık omzum agriyor, ... Bunsirt üstü uyandığımda da üzülüyorum
enelde eşim uyanıksa uyarıyor yan yat diye. benim sol kaburgam yaklaşık 3 haftadır epeyce ağrıyor. hiç rahat değilim ama uykum çok hafif diken üsütnde yattığım için hemen farkına varıyorum. destek yastığı kullanıyorum biraz işe yarıyor tavsiye edrim

maşallah tosuna. bizimki en son yüzünün 5. ayda gösterdi küs sanırım bize. bidahada yüzünü hiç göremedik. haftaya inaşşlah bizde görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…