2016 Şubat Anneleri

2 defa doğum yaptığımı gördüm rüyamda 1 haftada. tosunum çok tatlıydı çok duygulandım
5. ayda yüzünü gösterdi birdaha hiç mi hiç göremedik yüzünün. dr. okadar uğraştı etti yarım saat yok. ya elleriyle kapadı yada arkasını döndü bakalım haftaya görebilecek miyiz

çok güzel çok sanslısın :) bende gebbepınar ile iletişime geçmiştim ama dönüş bekliyorum. Hem doğum öncesi hem doğum sonrası görüşmek istiyorum,hypno yöntemi ile kolay doğum olsun istiyorum :) bakalım.

Oda geldi mi buarada?
Tavsiyem adam beşiği falan monte ederken ara parçaları silmen ben silemedim, aklıma gelmedi. Beşiğin sallanan kısmının alt kısmı silinmemiş kaldı :/ tam yerleşmeye başladığımızda söktürüp sileceğim

Ayrıca sakın beyaz mobilyaya çamaşır suyu ve sirke sürmeyin dedi, zamanla sararma yapar, cif hiç kullanmayın çiziyor dedi.
Bende sabunlu suyla sildim
Kıyafetlerimiz yokınmadı ama gene de yerleştiriyorum, oodanın kokusu anca kuyafetler yerleşimce çıkıyor bana kalırsa:/
Herşey ortalıktaydı biraz ev rahatlar diye düşündüm :)

Bugün oğluşumu gördüm kızlar 6 hafta sonra sonundaaa :) yüzü dönüktü ekrana ağız yapısını burnunu göz yuvasını felan gördük babasıyla o diş yuvalarını yerim onunn 1800 olmuş kuzum herşeyi iyi dedi çok şükür. Toplamda 7 kilo aldım 1 kutu lierac bitirdim şükür çatlagım yoktu 1 tane daha aldım. Gyno fero sanol kullanıyodum arada 2 tane al dedi. New life B12, folik asit tablet verdi 60lı emilen kokusuz çok hoşuma gitti. Devit 3 dvitamin damla verdi. Suya veya yediğim yiyeceklere damlatıp kullanıcam. Magnezyumada devam. Plates topuyla hareketlere de başlayacağım. Otur kalk rahim kaslarını yavaştan çalıştırmak adına. Artık 2 haftada bir çağıracak bir daha ki randevumuz 30 aralık

ozalitçilerde yaptırıyorum ben. kırtasiyeler yaparmı bilmiyorum. çevrende ozalitçi varsa oraya git derim.
bende yaptım. kırtasiye düz etikete basıyor. yuvarlak çıkaramıyor. Bir sayfada 35 tane yuvarlak var bizde tek tek kesmek gerekiyordu. O nedenle matbaadan çıkardık.

Doktora giden annişlrr bebişleriniz sağlıklı olması güzel haberler arasında :)

Ayrıca stiker çok güzel olmuş :) benimde hazırlamam lazım.aklıma getirdin ...
Ay daha bir sürü iş var :/ sanki herşey alınınca tamammış gibi geliyordu halbuki:/

Maşallah hiçte değil çok tatlı maşallah kaç haftaliksiniz

bende yaptım. kırtasiye düz etikete basıyor. yuvarlak çıkaramıyor. Bir sayfada 35 tane yuvarlak var bizde tek tek kesmek gerekiyordu. O nedenle matbaadan çıkardık.
hem kırtasiyeciler ayarlamayı pek beceremiyor bence. işi ustasına bırakmak daha mantıklı :)

belli bir site yok canım, google da arat baby boy stickers yada baby girl stickers diye beğendiklerini kaydet. paint ile açıp üzerinde oynama yapıyorum.
Aa pardon iyi okumamisim.. aslinda oyle birseyde olabilir sticker alip baskisi cikarilir cok cok kesilir..

Masallah canımm bnm ki nie göstermiyor (

Medifema da 1000 lira normal doğum 1200 epidural normal doğum 1000 lira sezeryan ben normal doğum istiyorum ama çatı muayeneden sonra belli olcak dedi bu yüzden net karar veremedik

sag ol canim benim. Duymustum armutla havucu. Bi hafta denedim. Tekrar gitrigimde hala ayniyfi. Ozellikle dikkat ederek yemiyorum simdilerde. Ama tekrar baslayim yine. Zarari olan.bisi degil sonucta

bebeğimin tüm kıyafetleri, alt açma, uyku seti, battaniyeler ve benim lohusa pijama takımlarım çamaşırlarım kısacası yıkanacak herşeyimiz an itibariyle bitti bi rahatlama geldi haftasonu ütü partisi var evde, hiç de sevmem ama bebişin hatırına uğraşıcaz artık

Ay 2 dk. Bir markete gideyim de alışveriş yapayım dedim yine klasik tepkiyle karşılaştım aaaa göbeğin ne kadar aşağıda aaa ağzının ortasına vurasım geldi kadının yahu aşağıda olunca allah esirgesin bir problem mi demek nolur aydınlatın beni yoksa valla birini dövücem bu gidişle

Canım şahane olmuş ben de yapmak istiyorum hangi programla nasıl yapabilirim

gerçekten ekli dosyadaki stıckeri bende çok beğendim. onu ahşap gibi çerçeveletip kapı süsü bile yapılabilir.

Gayet değişik ve hoş olur bence. aklımda olsun

güle güle kullanın.

neyse ki senin çenenden yüksek demek gerekiyor ama neyse..

sıkma canını doktorumuz ne diyosa o

Canım bnm de göbeğim aşağıda. Hamileliğimin başından itibaren hep aşağıda hiçte sorun yok şükür boşver canım .kim ne derse desin aldırma

Canım bnm de göbeğim aşağıda. Hamileliğimin başından itibaren hep aşağıda hiçte sorun yok şükür boşver canım .kim ne derse desin aldırma
Ay valla saldırcam birine bir gün allaha şükür bugüne kadar iyi sağlıkla geçti gebeliğim bu manyak karılar yüzünden habire son dönem endişe etmeye başladım aşağıda aşağıda diye diye

Ay valla saldırcam birine bir gün allaha şükür bugüne kadar iyi sağlıkla geçti gebeliğim bu manyak karılar yüzünden habire son dönem endişe etmeye başladım aşağıda aşağıda diye diye
Yok canım endişelenme bnm hem aşağıda hem de küçük göbeğim var :) bundan sonra da birşey olmaz allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…