- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
Değil cnm.2 boyutlu.kaç haftaliksinbende medıfema sukru beye gıdıyorum ayse hnmın ultrasonuda ıkı boyutlumu acaba renklı felan gorebılıyormusunuz
hastanede yenidoğan hemşiresi vardı. saatlik kurslar veriyormuş bende bir deneyeyim diye gittim. doğumdan önce 1 saat doğumdan sonra da evine gelip uygulamalı gösteriyor. doğru emzirmek çok önemli, çocuğun tek besin kaynağı meme dedi. ki çok haklı. sen bi zeytinyağını dene bakalım. bizimlede paylaş olur mu? ama kadın her yeri sıkı sıkı kapatın çok ağır kokuyor dedi
bende yaptım. kırtasiye düz etikete basıyor. yuvarlak çıkaramıyor. Bir sayfada 35 tane yuvarlak var bizde tek tek kesmek gerekiyordu. O nedenle matbaadan çıkardık.ozalitçilerde yaptırıyorum ben. kırtasiyeler yaparmı bilmiyorum. çevrende ozalitçi varsa oraya git derim.
Maşallah hiçte değil çok tatlı maşallah kaç haftaliksinizDr A gittik bugun :) 1970 gram olmusuz 3900 felan doğar böyle olursa dedi iki hafta önde gidiyormuş.. Uyuyordu kıpır kıpırdı yine de durmuyordu Ben tam 1o kg aldım :/ 3 hafta sonra sezaryen tarihini belirleyeceğiz kontrolde... Eşim cesaretini toplayıp sordu paket olarak oda epidural içinde 1100 müş hekim sağlıkcı indirimi felan yokmuş ama bize uygun geldi zaten... Dr bile dedi aynı babası diye... Kocaburunlu oğlum :) annesininde babasınında burnu estetik ben kime cektim diye gezer artık
hem kırtasiyeciler ayarlamayı pek beceremiyor bence. işi ustasına bırakmak daha mantıklı :)bende yaptım. kırtasiye düz etikete basıyor. yuvarlak çıkaramıyor. Bir sayfada 35 tane yuvarlak var bizde tek tek kesmek gerekiyordu. O nedenle matbaadan çıkardık.
Aa pardon iyi okumamisim.. aslinda oyle birseyde olabilir sticker alip baskisi cikarilir cok cok kesilir..belli bir site yok canım, google da arat baby boy stickers yada baby girl stickers diye beğendiklerini kaydet. paint ile açıp üzerinde oynama yapıyorum.
Masallah canımm bnm ki nie göstermiyorDr A gittik bugun :) 1970 gram olmusuz 3900 felan doğar böyle olursa dedi iki hafta önde gidiyormuş.. Uyuyordu kıpır kıpırdı yine de durmuyordu Ben tam 1o kg aldım :/ 3 hafta sonra sezaryen tarihini belirleyeceğiz kontrolde... Eşim cesaretini toplayıp sordu paket olarak oda epidural içinde 1100 müş hekim sağlıkcı indirimi felan yokmuş ama bize uygun geldi zaten... Dr bile dedi aynı babası diye... Kocaburunlu oğlum :) annesininde babasınında burnu estetik ben kime cektim diye gezer artık
sag ol canim benim. Duymustum armutla havucu. Bi hafta denedim. Tekrar gitrigimde hala ayniyfi. Ozellikle dikkat ederek yemiyorum simdilerde. Ama tekrar baslayim yine. Zarari olan.bisi degil sonuctaGeçmiş olsun canım benim de detaylı ultrasonda suyum sınırda çıkmıştı sonraki 2 hafta boyunca armut ve havucu bol bol yedim ve su şişesini elimden düşürmedim normale döndü. İnş. senin de artar suyun
geçen kontrolümde özellikle sordum bunu doktoruma. Sırt üstü uzun süre yatarsan tansiyon düşebilir, dolaşım açısından hem bizim için hem de bebek için sorun olurmuş. Ben de sola doğru yatarak uyuyorum arada sırt üstü uyanıyorum farkettiğim anda yine sola dönüyorum. Zor oluyor cidden yaa
Canım şahane olmuş ben de yapmak istiyorum hangi programla nasıl yapabilirim
Ay 2 dk. Bir markete gideyim de alışveriş yapayım dedim yine klasik tepkiyle karşılaştım aaaa göbeğin ne kadar aşağıda aaa ağzının ortasına vurasım geldi kadının yahu aşağıda olunca allah esirgesin bir problem mi demek nolur aydınlatın beni yoksa valla birini dövücem bu gidişle
Canım bnm de göbeğim aşağıda. Hamileliğimin başından itibaren hep aşağıda hiçte sorun yok şükür boşver canım .kim ne derse desin aldırmaAy 2 dk. Bir markete gideyim de alışveriş yapayım dedim yine klasik tepkiyle karşılaştım aaaa göbeğin ne kadar aşağıda aaa ağzının ortasına vurasım geldi kadının yahu aşağıda olunca allah esirgesin bir problem mi demek nolur aydınlatın beni yoksa valla birini dövücem bu gidişle
Ay valla saldırcam birine bir gün allaha şükür bugüne kadar iyi sağlıkla geçti gebeliğim bu manyak karılar yüzünden habire son dönem endişe etmeye başladım aşağıda aşağıda diye diyeCanım bnm de göbeğim aşağıda. Hamileliğimin başından itibaren hep aşağıda hiçte sorun yok şükür boşver canım .kim ne derse desin aldırma
Yok canım endişelenme bnm hem aşağıda hem de küçük göbeğim var :) bundan sonra da birşey olmaz allahın izni ileAy valla saldırcam birine bir gün allaha şükür bugüne kadar iyi sağlıkla geçti gebeliğim bu manyak karılar yüzünden habire son dönem endişe etmeye başladım aşağıda aşağıda diye diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?