Ah ayni telas bendede var :) ay cok zevkli yaaaaabebeğimin tüm kıyafetleri, alt açma, uyku seti, battaniyeler ve benim lohusa pijama takımlarım çamaşırlarım kısacası yıkanacak herşeyimiz an itibariyle bitti bi rahatlama geldihaftasonu ütü partisi var evde, hiç de sevmem ama bebişin hatırına uğraşıcaz artık
Yaa cahil insanlarla ugrasmaya degmez tatlim, sen kontrollerine gidiyorsun, doktorun bir sorun gormuyorsa takmiyacaksin.. Boyum kisa demistin diye hatirliyorum, bu yuzden gobek biraz daha asagida gibi gozukebilir gayet normal.. hatta olmasi gerektigindan daha buyukte gozukebilir.. bosveeeerrr, takmaaaAy 2 dk. Bir markete gideyim de alışveriş yapayım dedim yine klasik tepkiyle karşılaştım aaaa göbeğin ne kadar aşağıda aaa ağzının ortasına vurasım geldi kadının yahu aşağıda olunca allah esirgesin bir problem mi demek nolur aydınlatın beni yoksa valla birini dövücem bu gidişle
Canim yediklerine dikkat edio musun? Yuruyus hareket cok onemli? Benim normalde tansiyorum 9-6 ama gebelik suresinde 10-7 11-7 gibi gidiyor. Dikkatli olmalisin. Cay iciyorsan limon sik yada ihlamurdemleyip limon sk rahatlatir seni . Dikkat et canim.arkadaşlar hepinize merhaba
ilk başlarda giriyordum fakat sonralarında giremedimson 2 haftadır biraz tansiyon yüksekliğim var sizlerde de oluyormu merak ettim. Hepimiz hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah :)
Canim yediklerine dikkat edio musun? Yuruyus hareket cok onemli? Benim normalde tansiyorum 9-6 ama gebelik suresinde 10-7 11-7 gibi gidiyor. Dikkatli olmalisin. Cay iciyorsan limon sik yada ihlamurdemleyip limon sk rahatlatir seni . Dikkat et canim.
dikkat ediyorum canım benim de normalde 11-7 olurdu şimdi 12-7 yada 13-8 çıkıyor doktorum takip yap getir dedi cumartesi gideceim ama korkuyorum işte normal doğumu engellermi diye
çok teşekkürler canım ilgin için bakalım cumartesi doktor ne diyecekCok dikkat et canim. Tansiyon malesef hamilelikte degiskenlik gosteriyor normal zamanlarimiza gore. Ama yuksek tansiyon onemli. Gerci cok yukselmemis senin, tuzlu yeme. Limon falan tuket canim
Bence nasil rahat ediyorsan oyle yat. Sen rahat ettigin surece bebis de rahat eder ama ben sirt ustu hic yatamiyorum nefes alamiyorum sagima yatinca da rahatsiz oluyorum hep soluma yatiyorum baska turlu rahat edemiyorumKızlar şu sırt üstü yatmama durumu gerçekten önemli mi? ben de bu aralar asla yan yatamıyorum hele soluma hiç yatamıyorum hemen kasılma başlıyor. bütün gece genelde sırt üstü uyuyorum ya da sağa dönüyorum o da çok az. Sırt üstü gayet rahat uyuyorum. annem de biz biliyormuyduk öyle şeyleri her şekilde yatıyorduk takma diyor ama o kadar çok okuduk ve duyduk ki içim rahat değil. bu gidişle hiç uyumayacağım başka yol bulamadım.
Cnm uyku setininbebeğimin tüm kıyafetleri, alt açma, uyku seti, battaniyeler ve benim lohusa pijama takımlarım çamaşırlarım kısacası yıkanacak herşeyimiz an itibariyle bitti bi rahatlama geldihaftasonu ütü partisi var evde, hiç de sevmem ama bebişin hatırına uğraşıcaz artık
Ay 2 dk. Bir markete gideyim de alışveriş yapayım dedim yine klasik tepkiyle karşılaştım aaaa göbeğin ne kadar aşağıda aaa ağzının ortasına vurasım geldi kadının yahu aşağıda olunca allah esirgesin bir problem mi demek nolur aydınlatın beni yoksa valla birini dövücem bu gidişle[/QUOTE
Ayy ne cahiller var ya.Boşver takma kafaya böyle tipleri
Ben kac aydir sirtustu yatiyorum mumkun degil sol tarafa dogru yatamam carpintim basliyor saga da olmuyor nefes darligi yasiyorum napiyim yani cok zor ya su hamilelikKızlar şu sırt üstü yatmama durumu gerçekten önemli mi? ben de bu aralar asla yan yatamıyorum hele soluma hiç yatamıyorum hemen kasılma başlıyor. bütün gece genelde sırt üstü uyuyorum ya da sağa dönüyorum o da çok az. Sırt üstü gayet rahat uyuyorum. annem de biz biliyormuyduk öyle şeyleri her şekilde yatıyorduk takma diyor ama o kadar çok okuduk ve duyduk ki içim rahat değil. bu gidişle hiç uyumayacağım başka yol bulamadım.
Maşallah çok tatlı çenesi bizim bebise benziyor kilosuda çok iyi maşallah hastane fiyatida gayet uygunDr A gittik bugun :) 1970 gram olmusuz 3900 felan doğar böyle olursa dedi iki hafta önde gidiyormuş.. Uyuyordu kıpır kıpırdı yine de durmuyordu Ben tam 1o kg aldım :/ 3 hafta sonra sezaryen tarihini belirleyeceğiz kontrolde... Eşim cesaretini toplayıp sordu paket olarak oda epidural içinde 1100 müş hekim sağlıkcı indirimi felan yokmuş ama bize uygun geldi zaten... Dr bile dedi aynı babası diye... Kocaburunlu oğlum :) annesininde babasınında burnu estetik ben kime cektim diye gezer artık
Rahim boyunun kısa olması sıkıntı canım ama çok şükür sende sıkıntı yaratmamis maşallah bebisine artık erken dogsada sıkıntı olmaz inşallah ama sen istirahate devam et de yinede erken gelmesin rahim boyu uzunluğu şimdi nasıl sıkıntı yoktur umarımCok sukur canim. Benim soylemistim hatirliyo musun.bilmiyorum ama baslarda dusuk riskim vardi. Sonra rahim boyu kisa cikti. Suyumun az oldugu soylendi. Erken dogum riski falan dendi. Ben de hep yedigim bebege uarasin ki Allah korusun erken falan dogarsa kilosu iyi olsun istedim. Umarim oyle bisi olmaz. Bu arada SAT 20 mayis canim
ENGLISH HOME da var canım.Orda bulabilirsinSelam hanımlar. Beşik için sadece korumasını satan bi marka varmi bildiginiz. Uyku seti almiycaz ama set dışında tek korumalığı da bulamadım. Veya siparişle yapan bi site de olabilir
ohh maşallah hadi gözün aydın:) sağlıklıca doğmayıda nasip etsin rabbimmerhabalar hanımlar, biz sabah hem tontiki görmeye hemde çalışabilir raporu almaya gittik :) 2,256 olmuşuz boyumuz 44 cm doktorumuz maşallah gayet iyi gelişimi dedi. o kadar çok yalanıyordu ki sen bu küçük hanımın karnını doyurmadan mı geldin dedi doktor, onun bile komiğine gitti o hali. doğum pozisyonunu almış, rahim yolunu iyi gördü mesafe olarak erken doğum riskin yok dedi, şimdilik çalışabilir raporumu da aldık. sende bebekte gayet iyisiniz bir sonraki kontrolü 1 ay sonraya vereyim ama sen kendinde bir değişiklik iyi yada kötü bir farklılık hissettiğinde hemen gel dedi. Dün akşam saçlarımı da kestirmiştim o çok iyi gelmişti bugünde güzel haberler alınca şimdi benden iyisi keyiflisi yok valla
Ben de bi fasil utu yaptim ama daha yiginla utu duruyor bebislerinkine bi el atsam hemen bitecek kucuk kucuk sadece mikrobu kirilsin diye utuleyecegimden zaman almayacak ama ufacik bi isten belim agriyorbebeğimin tüm kıyafetleri, alt açma, uyku seti, battaniyeler ve benim lohusa pijama takımlarım çamaşırlarım kısacası yıkanacak herşeyimiz an itibariyle bitti bi rahatlama geldihaftasonu ütü partisi var evde, hiç de sevmem ama bebişin hatırına uğraşıcaz artık
tek yan koruma alırsan daha pahalıya gelir. ben bu siteden uyku seti aldım. çok kaliteli çok beğendim.Selam hanımlar. Beşik için sadece korumasını satan bi marka varmi bildiginiz. Uyku seti almiycaz ama set dışında tek korumalığı da bulamadım. Veya siparişle yapan bi site de olabilir
Ayy maşallah kuzummm çok tatlıDr A gittik bugun :) 1970 gram olmusuz 3900 felan doğar böyle olursa dedi iki hafta önde gidiyormuş.. Uyuyordu kıpır kıpırdı yine de durmuyordu Ben tam 1o kg aldım :/ 3 hafta sonra sezaryen tarihini belirleyeceğiz kontrolde... Eşim cesaretini toplayıp sordu paket olarak oda epidural içinde 1100 müş hekim sağlıkcı indirimi felan yokmuş ama bize uygun geldi zaten... Dr bile dedi aynı babası diye... Kocaburunlu oğlum :) annesininde babasınında burnu estetik ben kime cektim diye gezer artık
Bana da diyorlar e normal bu haftalarda zaten asagiya iner diyorum hem de aaa siz bunu da mi bilmiyorsunuz der gibiAy 2 dk. Bir markete gideyim de alışveriş yapayım dedim yine klasik tepkiyle karşılaştım aaaa göbeğin ne kadar aşağıda aaa ağzının ortasına vurasım geldi kadının yahu aşağıda olunca allah esirgesin bir problem mi demek nolur aydınlatın beni yoksa valla birini dövücem bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?