2016 Şubat Anneleri

Ah ayni telas bendede var :) ay cok zevkli yaaaaa

Yaa cahil insanlarla ugrasmaya degmez tatlim, sen kontrollerine gidiyorsun, doktorun bir sorun gormuyorsa takmiyacaksin.. Boyum kisa demistin diye hatirliyorum, bu yuzden gobek biraz daha asagida gibi gozukebilir gayet normal.. hatta olmasi gerektigindan daha buyukte gozukebilir.. bosveeeerrr, takmaaa

arkadaşlar hepinize merhaba
ilk başlarda giriyordum fakat sonralarında giremedim son 2 haftadır biraz tansiyon yüksekliğim var sizlerde de oluyormu merak ettim. Hepimiz hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah :)

Canim yediklerine dikkat edio musun? Yuruyus hareket cok onemli? Benim normalde tansiyorum 9-6 ama gebelik suresinde 10-7 11-7 gibi gidiyor. Dikkatli olmalisin. Cay iciyorsan limon sik yada ihlamurdemleyip limon sk rahatlatir seni . Dikkat et canim.

Canim yediklerine dikkat edio musun? Yuruyus hareket cok onemli? Benim normalde tansiyorum 9-6 ama gebelik suresinde 10-7 11-7 gibi gidiyor. Dikkatli olmalisin. Cay iciyorsan limon sik yada ihlamurdemleyip limon sk rahatlatir seni . Dikkat et canim.

dikkat ediyorum canım benim de normalde 11-7 olurdu şimdi 12-7 yada 13-8 çıkıyor doktorum takip yap getir dedi cumartesi gideceim ama korkuyorum işte normal doğumu engellermi diye

dikkat ediyorum canım benim de normalde 11-7 olurdu şimdi 12-7 yada 13-8 çıkıyor doktorum takip yap getir dedi cumartesi gideceim ama korkuyorum işte normal doğumu engellermi diye

Cok dikkat et canim. Tansiyon malesef hamilelikte degiskenlik gosteriyor normal zamanlarimiza gore. Ama yuksek tansiyon onemli. Gerci cok yukselmemis senin, tuzlu yeme. Limon falan tuket canim

çok
Cok dikkat et canim. Tansiyon malesef hamilelikte degiskenlik gosteriyor normal zamanlarimiza gore. Ama yuksek tansiyon onemli. Gerci cok yukselmemis senin, tuzlu yeme. Limon falan tuket canim
çok teşekkürler canım ilgin için bakalım cumartesi doktor ne diyecek

Bence nasil rahat ediyorsan oyle yat. Sen rahat ettigin surece bebis de rahat eder ama ben sirt ustu hic yatamiyorum nefes alamiyorum sagima yatinca da rahatsiz oluyorum hep soluma yatiyorum baska turlu rahat edemiyorum

Cnm uyku setinin

Ben kac aydir sirtustu yatiyorum mumkun degil sol tarafa dogru yatamam carpintim basliyor saga da olmuyor nefes darligi yasiyorum napiyim yani cok zor ya su hamilelik

Maşallah çok tatlı çenesi bizim bebise benziyor kilosuda çok iyi maşallah hastane fiyatida gayet uygun

Rahim boyunun kısa olması sıkıntı canım ama çok şükür sende sıkıntı yaratmamis maşallah bebisine artık erken dogsada sıkıntı olmaz inşallah ama sen istirahate devam et de yinede erken gelmesin rahim boyu uzunluğu şimdi nasıl sıkıntı yoktur umarım

Selam hanımlar. Beşik için sadece korumasını satan bi marka varmi bildiginiz. Uyku seti almiycaz ama set dışında tek korumalığı da bulamadım. Veya siparişle yapan bi site de olabilir

merhabalar hanımlar, biz sabah hem tontiki görmeye hemde çalışabilir raporu almaya gittik :) 2,256 olmuşuz boyumuz 44 cm doktorumuz maşallah gayet iyi gelişimi dedi. o kadar çok yalanıyordu ki sen bu küçük hanımın karnını doyurmadan mı geldin dedi doktor, onun bile komiğine gitti o hali. doğum pozisyonunu almış, rahim yolunu iyi gördü mesafe olarak erken doğum riskin yok dedi, şimdilik çalışabilir raporumu da aldık. sende bebekte gayet iyisiniz bir sonraki kontrolü 1 ay sonraya vereyim ama sen kendinde bir değişiklik iyi yada kötü bir farklılık hissettiğinde hemen gel dedi. Dün akşam saçlarımı da kestirmiştim o çok iyi gelmişti bugünde güzel haberler alınca şimdi benden iyisi keyiflisi yok valla

Selam hanımlar. Beşik için sadece korumasını satan bi marka varmi bildiginiz. Uyku seti almiycaz ama set dışında tek korumalığı da bulamadım. Veya siparişle yapan bi site de olabilir
ENGLISH HOME da var canım.Orda bulabilirsin

ohh maşallah hadi gözün aydın:) sağlıklıca doğmayıda nasip etsin rabbim

Ben de bi fasil utu yaptim ama daha yiginla utu duruyor bebislerinkine bi el atsam hemen bitecek kucuk kucuk sadece mikrobu kirilsin diye utuleyecegimden zaman almayacak ama ufacik bi isten belim agriyor

mutfak dolaplarında ki bütün ıvır zıvırı indirip makinaya attım yemekten sonrada eşim silecek, neredeyse 3 haftadır hiç el sürmedim kapaklar içler hep yağlanmış

annem doğuma 1 ay kala gelir evi temizlerim dedi ama ev ufak sadece mutfak temizlenmeli oda meşaketli iş annemde hasta kadın tutup sadece mutfağı temizletesim var, ilerde kendime ev alırsam asla duvarları fayans olmıcak

Ayy maşallah kuzummm çok tatlı

Bana da diyorlar e normal bu haftalarda zaten asagiya iner diyorum hem de aaa siz bunu da mi bilmiyorsunuz der gibi soyluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…