2016 Şubat Anneleri

idrarım yoktu net ölçüm için ya biraz idrarın olaak ya da transvajinal usg ile bakılması gerek dedi. alttan da bakmak mı istemedi bilmiyoum. bakmadı. haftaya sorucam canım

Himm.. Bende arastitayim canım. Çok tesekkur ederim. İnsallah canım. Haftaya başlıcam bende bir aksilik olmazsa

Bence al canım bnm evde var şuan annemlerdeyim ve burnum Boğazım çok kötü oldu canım sen ilaç kullandın mı sinüzit ve faranjit için

Faranjit için geçen sefer doktor bi ilaç verdi canım gebelikte kullanabilirsin dedi. İyileştiğinde devam etmene gerek yok dedi. Bende iyileşir iyileşmez bırakmıştın. Ama şuan daha hiç içmedim

Maşallah cnm bnmde bugün kontrolum vardı haftamız aynı bende 32. Hafta içindeyim ama bnm bebeğim 1730 gr ve 42 cm falan bana az gibi geldi ya doktor da haftasını takip ediyor iyi dedi

Kızlar doğumdan sonra nasıl korunma yöntemi düşünüyorsunuz. Emzirmişte olacagız ben spiral istemiyorum. Hap içinde malum günümüzün düzene girmesi aylar alıyor kimisinin yani zaman alacağı için kullanamayacagız sanırım. Emziriyorda olunca.. Nasıl çözülebilir bu durum ? tecrübeli annelerimiz var mı bu konu da bilgi sahibi olan?

spiral istemiyorum, hem adet gününü artırıyor hemde ağrılı oluyormuş
büyük ihtimalle görev yine eşimde, evlendikten sonra 4 ay hap kullandım , sonra yaza hamile kalmak için ocakta bıraktım
eşim korundu, mayısta da korunmayı bırakmıştık oldu

Bende var canım vajinal varis oldu. Sendeki de o olabilir. Damar damar sertlik geliyo dimi eline? Arada sancı yapıyo benimki hamilelikten sonra geçer umarım
Canım varis olduğunu nasıl anladın doktora muayene falan oldun mu benimde iç kısımda şişlik var ama boylu boyunca sanki damarlar genişlemiş gibi duruyor bir haftadır vajinamda iğne batması gibi ağrılar oluyordu arada ama çok fazla olmadığı için önemsememistim senin şikayetlerin neler ?

Bende yasmine kullanmıştım 1 ay ara verince eşim korunuyordu ama bi seferlik korunmama durumunda kaldım kısmet :) spiral nedense benimde içime sinmiyor kistti başka durumdu o durumlarda zaten önerilmiyormuş Fakat sonradan olduğumuzu varsaysamda uğraşamam onunla ve ya benim ya da eşimin bakıra alerjisi olmaması gerekiyormuş bunun için de göze alamam. biraz araştırdım ilaçla korunma yönteminde de progesteron olduğu için emziren annelere önerilmiyormuş sütü etkilediğinden. 3 seçenek var ya eşimiz korunacak ya spiral ya da iğneler varmış iğnede emzirirken zararlı değilmiş ama adet görmemizi engelliyormuş yani ben vücudun dengesini değiştiren koruyuculara sıcak bakmıyorum.Sanırım benimde eşim korunacak emzirme dönemim bitene kadar

Benim de kafamda bu soru var. Hap olmaz emzirecegimiz için.

Evet canım ufak tefeğim ay susmuyorlar ama ne boş boğaz bir milletiz

Maşallah cnm bnmde bugün kontrolum vardı haftamız aynı bende 32. Hafta içindeyim ama bnm bebeğim 1730 gr ve 42 cm falan bana az gibi geldi ya doktor da haftasını takip ediyor iyi dedi

Canım benim de 32 +3 de 1800 ,42cm... Normal dedi bana da. Sıkıntı yok. İdeal dedi.

iğneler şişkinlik ve geç adet bazen adet olmama risklerini beraberinde getiriyor, emzirme döneminde zaten ilk 2 ay lohusa derken geçmiş olacak, 3cü ayda hem prezatif hemde dışa boşalma aynı anda olmalı kı risk en aza inebilsin

Maşallah çok güzel olmuş. Terliği nerden aldın cnm? Bende bu tarz almak istiyordum.

[QUtu89, post: 44121753, member: 678428"]32 yı doldurduktan sonramı aldınız raporu basındamı aldınız acabaa[/QUOTE]
Ben bugun aldım 32+0 dim.

3yıldır eşim korunuyordu. Sağolsun bu konuda hakkını ödeyemem. Zararlarını duydukça ilaç kullanmamı istemedi.
Doğum sonrası da aynı şekilde devam edeceğiz.
Zaten ilk 3-4ay doğal korunma (bebekli hayata alışamamadan ötürü) vakit geçer

Canım evlilik cüzdanı neden gerekli ki illa isteniyor mu hiç bilmiyordum bide bebişin ebeye verilecek kıyafetleri için hurç hiç aklıma gelmemişti valize koymaya ikimizede aldım ama bitanr daha alayım hurç

Ben de bi fasil utu yaptim ama daha yiginla utu duruyor bebislerinkine bi el atsam hemen bitecek kucuk kucuk sadece mikrobu kirilsin diye utuleyecegimden zaman almayacak ama ufacik bi isten belim agriyor
minicik şeyleri asmak çok eğlenceliydi ama ütü bana da zor geliyor. Kolay gelsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…