2016 Şubat Anneleri

cnm ben 28.haftadan beri her hafta gidiyorum kontrole. tedbir amacli risk gorulen gebelikler de daha sik cagiriyorlar. endiselenmemeye calis. haftan az degil, Allahin izniyle bir kac hafta daha bekler kuzularin ama acil birsey olsa da korkma derim. riskli donemi atlattik artik, sukurler olsun
bana 28.haftamda erken dogum olacak, 34 leri zor gorursun demislerdi. 35 e giriyoruz
moral cok onemli. bebeklerinle konus, iki hafta daha bekleyin orasi biradan rahat de

evet doğuma kadar çekicez anlaşılan az kaldı çok şükür biraz daha sabır......

Ayyy oyle terslik ki bu sene domates rendelerimiz eksi olmus yencek gibi degil kisin da ben domates satin almam mecbur salca kullaniliyo
O zaman salcasiz yemekler yapabilirsin.. tabi sen bilirsin. Bende arada bir kaciriyorum ve midem bana kufur ediyor tum gece .. Bu aksamda yine basit birseyle gecistiricem, artik riske atamam.. son haftalar ve iyi dinlenmek lazim, psikoloji icinde cok gerekli bu.

evet cnm daha kizim 1400 oglum 1600 cok kucukler ins 35i gecerler... senin kasilma ve acilmami var dediler... bazilari 9 ay boyunca yatiyor napalim 1 ay da biz yatalim... bi de kiz kucuk ama o dogum kanalina daha yakin ve suyu azalmis dediler...

cnm her sabah diyorum ocagin son haftasindan once dogmak yok daha 3-4 hafta ordasiniz acele etmeyin... ins annelerini dinlerler... senin riskin ne peki cnm

benım kızımda 54 cm dogmustu suan yasıtlarından cok önde.gören sasırıyor nwe yedırıyorsun dıye.ama yemesı guclu degıl sadece kemıgı kaba..saglıklı olsunlar tek dılegım bu.

Benimde randevum var ortapedi için bakalım nedicek sezaryan kağıdı almam lazim
neden sezaryan kagidi alman lazim?

sdss aklima geldi cnm, suyu az olan arkadaslar havuc suyu ve armut kuru yapiyorlardi. ve faydasini gormuslerdi. internetten bir arastir istersen, tam olarak nasil uygulandigini bilmiyorum cunku.

Cok gecmis olsun canimm.. hic dert etme, sen ikizlere hamilesin biraz daha zorlu gececegini biliyordun zaten.. Suyun suan bizim icin bir sifa oldugunu bende farkettim :) Erken dogum vs derken dogurdum dogurucam diye korktum ama bak iste 3 hafta ilerledim bile ve ustune calisiyorum hala..

neden sezaryan kagidi alman lazim?

sdss aklima geldi cnm, suyu az olan arkadaslar havuc suyu ve armut kuru yapiyorlardi. ve faydasini gormuslerdi. internetten bir arastir istersen, tam olarak nasil uygulandigini bilmiyorum cunku.
evet cnm baktim armut ve havuc yiyorum... 3 lt suyu artirayim mi bilemedim... fazla fazla iciyorum zaten...

evet doğuma kadar çekicez anlaşılan az kaldı çok şükür biraz daha sabır......
Evet sukur az kaldi
dikkat edicem canim insallah bi daha kusmam :) son zamanlarda uyumamiz lazim bebisler yyutmucak bizi :)

cnm her sabah diyorum ocagin son haftasindan once dogmak yok daha 3-4 hafta ordasiniz acele etmeyin... ins annelerini dinlerler... senin riskin ne peki cnm
bnim oglus haftasindan 3 hafta onde. iri. birde tansiyonum yukseliyor surekli. preeklamsi yok sukurler olsun ama gebelik hiprtansynu var. yarin da kontrolumuz var. sen de ankaradaydin yanlis htirlamiyorsam. zekai tahire gidiyordun degil mi?
ben de etlik zubeyde hanima gidiyorum. bebek iri olmasina ragmen normal dogum icin ugrasicaz dediler.
bende onun stresini yasiyorum. dogumda sikinti olurmu diye

Gecmis olsun canim bolbol dinlen yat insallah bebislerin biraz daha beklerler

saol cnm evet bizim riskli zaten ins 3 hafta ilerlersek iyi olcak bizim icine.... bolca dua ediyorum hepimize ins luck25 de bebegi de iyidir...

cnm etlik de bu konuda iyi sikinti yapma zaten normali uygun gorurseler iri de olsa yaparsin... ben hep normal istedim ama normal ikizlere yapmiyoruz dediler... ins kolay bi dogum olur hepimiz icin...

bende etliğe gidiyorum, özel arasamda bu gidişle etlikde doğuracağım ama ortamdan tırsıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…