2016 Şubat Anneleri

Zor degil, is yerinde oturuyor vaziyetteysen :)) Ben yolumu biraz uzatip vapurla gidip geliyorum, is yerime 15 dakika yurumus oluyorum gidis donus yarim saat eder.. hergun yuruyusumude aksatmamis oluyorum, ayrica deniz havasi aliyorum .. ben hep calisiyim ya son gune kadar

Kizlar gunaydin....ay su mide yanmasi gecmeyecek sanirim aksam bu yuzden ilk defa istifra ettim kulaklarim bile cayir cayir yandi insallah bi daha olmaz.yrn dr kontrolumz var heyecanliyim

Kizlar gunaydin....ay su mide yanmasi gecmeyecek sanirim aksam bu yuzden ilk defa istifra ettim kulaklarim bile cayir cayir yandi insallah bi daha olmaz.yrn dr kontrolumz var heyecanliyim
Aksam ne yedin? .. yediklerimiz tetikliyor maalesef..

Aksam ne yedin? .. yediklerimiz tetikliyor maalesef..
Canim ben ne yesem yaniyo midem maalesef ama dun biraz aksamustu acibiber yedim bu kez boyle kotu olmamin sebebi o oldu sanirim ama ozellikle beni rahatsiz eden şu diyemiyorm cunku hep yaniyo midem :/

Canim ben ne yesem yaniyo midem maalesef ama dun biraz aksamustu acibiber yedim bu kez boyle kotu olmamin sebebi o oldu sanirim ama ozellikle beni rahatsiz eden şu diyemiyorm cunku hep yaniyo midem :/
Canım miden yanıyorsa acı biber yememeye çalış. Çok fena tetikliyor. Artık hafif yememiz lazım. Çünkü mideye baskı çok ayakları dizler hep orada..

Bende öyleyim ne yesem benimde yanıyor.. maden suyu işçiyorum geçmiyor, doktor gaviscon verdi onu da 2 kere anca ullandım iyi geldi ilk kullanımda. 3.cüde iyi gelmedi. bi daha da kullanmam dedim.. elma ve yoğurt iyi geliyor bana sadece...

simit poğaça falan hiç iyi gelmiyor bana susasmlı seyler falan yiyemiyorum çok yanma yapıyor.. baharatlı yemekler yiyecekler yemiyorumö. abur cubur canım çeksede yemiyorum çünkü midem yanıyor yiyince.... habire meyve yiyorum.. patlıcanlı yemeklerde yanma yapıyoor...

Aci biber mideyi mafeder tatlim yaa.. Canim baharatsiz yapmaya calis yemeklerini mumkunse, konserve urunlerini kattiyen kullanma (bana normaldede dokunurdu) kizartma turu seyler, yagli yemekler vs bunlar mideye cok zararli seyler :/

Kizlar mutlu sona insaAllah az kaldi bi yandan heyecan bir yandan endişe Allah hepimizi hayırlara cikarsin . Bendede mide ysnmasi var rennie hap kullanıyorum geciriyor ama fazla aliyorum belki gunde 4tane dayanamıyorum.

benim artik haftada bi doktora gitmem gerekiyormus... doktor kizimin suyunun azaldigini ve erken dogum yapabilecegimi yatmami soyledi... en iyi kuvez anne karni dedi... yatan kazanir dedi... en son 10 gunde 1 demisti artik haftada 1 gitcem... ins 36. haftayi goruruz... ignede vurmadilar... haftaya yeniden degerlendirecegiz dedi... suyu artirmak icin ne yapmam gerektigini sordum... bol su ic ve yat dedi... esim izin aldi... 10 gun sonrada annem gelcek ins... dikkat edin arkadaslar... insan tedirgin oluyor...

Canım miden yanıyorsa acı biber yememeye çalış. Çok fena tetikliyor. Artık hafif yememiz lazım. Çünkü mideye baskı çok ayakları dizler hep orada..
Aciyi cok severim hamileleigimdn beri yemiyodm dun ilk defa yedim bi daha yemem :)
banada gaviscon renni falan iyi gelmiyo madensuyu iciyorm ama o da iyi gelmiyo dogurana kadar cekicz ama kusmayayim yeter :/

Aci biber mideyi mafeder tatlim yaa.. Canim baharatsiz yapmaya calis yemeklerini mumkunse, konserve urunlerini kattiyen kullanma (bana normaldede dokunurdu) kizartma turu seyler, yagli yemekler vs bunlar mideye cok zararli seyler :/
canim dikkat etsem de en basta salcada dokunuyo ee her yemekte de var benmher turlu yaniyo aksamlari fazla yemesem iyi olcak ama karnm cok acikiyo :/

Deniz çok güzel canim. Eşim de istiyordu çok. Unisex diye vazgeçtik. Senin de erkek miydi

Kesinlikle çok yiyince ve gaz olunca kasılmalar artıyor. Bulgur pilavı yedim geçen gün bütün gece uyuyamadim. Ama şu icemiyorym. İçtikce sıkısıyorum ve yine kasiliyorum

inşAllah bebekin bekler zamanında gelir canım, güzelce dinlen o da annesini üzmeyecektir inşAllah :)

Canım erken doğum riski olan yaticak başka çare yok. Ben de 2 haftadır hep yatıyorum. Annem yanımda her işimi o görüyor. Amacımız tutabildigimiz kadar tutmak. 35 leri görsek ohhhh diycez o moddayiz. Allah kolaylik versin

Canim salca dokunuyorsa niye yiyorsun ki, domates koy yerine.. bosuna kendine iskence ediyorsun

Aynen çil felan duserms yüze o olmadı allahtan ama sivilxeninde izi kaliyo kendi kendine arkadasm geciyo dedi dogm Yapalı 4 ay oldu

Esimin de ismi unisex Bilgin :) .. biz boyle devam edicez gibi duruyor.. gelenegi oglumuzda bozmayacak

Canim su olayina gelince, bence aksatmamaya calis, ve her geldiginde usunme toilete git.. ben dun bebekler gibi uyudum.. hatta gece bir kere toilete kalktim.. ve 10 dakka oturdum sanirim o kadar cok dolmus ki idrar torbam anlatamam

Canim salca dokunuyorsa niye yiyorsun ki, domates koy yerine.. bosuna kendine iskence ediyorsun
Ayyy oyle terslik ki bu sene domates rendelerimiz eksi olmus yencek gibi degil kisin da ben domates satin almam mecbur salca kullaniliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…