Zor degil, is yerinde oturuyor vaziyetteysen :)) Ben yolumu biraz uzatip vapurla gidip geliyorum, is yerime 15 dakika yurumus oluyorum gidis donus yarim saat eder.. hergun yuruyusumude aksatmamis oluyorum, ayrica deniz havasi aliyorum .. ben hep calisiyim ya son gune kadarAynen. 37ye kadar çalışanlara hayranım :)
Hoş rahatım sıkıntım yok ama Evde durmak istiyorum. İşteyken hep plan yapıyorum, eve gidince onu yapıcam bunu yapıcam diye. Eve gidince haraketsiz bir şekilde yığılıp kalkyorum.
Buradaki insanlara harcadığım enerjiyi yürüyüşlere yogaya adayacağım inşallah
Bize kolay doğum lazım :)
Aksam ne yedin? .. yediklerimiz tetikliyor maalesef..Kizlar gunaydin....ay su mide yanmasi gecmeyecek sanirim aksam bu yuzden ilk defa istifra ettim kulaklarim bile cayir cayir yandiinsallah bi daha olmaz.yrn dr kontrolumz var heyecanliyim
Canim ben ne yesem yaniyo midem maalesef ama dun biraz aksamustu acibiber yedim bu kez boyle kotu olmamin sebebi o oldu sanirim ama ozellikle beni rahatsiz eden şu diyemiyorm cunku hep yaniyo midem :/Aksam ne yedin? .. yediklerimiz tetikliyor maalesef..
Canım miden yanıyorsa acı biber yememeye çalış. Çok fena tetikliyor. Artık hafif yememiz lazım. Çünkü mideye baskı çok ayakları dizler hep orada..Canim ben ne yesem yaniyo midem maalesef ama dun biraz aksamustu acibiber yedim bu kez boyle kotu olmamin sebebi o oldu sanirim ama ozellikle beni rahatsiz eden şu diyemiyorm cunku hep yaniyo midem :/
Canim ben ne yesem yaniyo midem maalesef ama dun biraz aksamustu acibiber yedim bu kez boyle kotu olmamin sebebi o oldu sanirim ama ozellikle beni rahatsiz eden şu diyemiyorm cunku hep yaniyo midem :/
Aci biber mideyi mafeder tatlim yaa.. Canim baharatsiz yapmaya calis yemeklerini mumkunse, konserve urunlerini kattiyen kullanma (bana normaldede dokunurdu) kizartma turu seyler, yagli yemekler vs bunlar mideye cok zararli seyler :/Canim ben ne yesem yaniyo midem maalesef ama dun biraz aksamustu acibiber yedim bu kez boyle kotu olmamin sebebi o oldu sanirim ama ozellikle beni rahatsiz eden şu diyemiyorm cunku hep yaniyo midem :/
Aciyi cok severim hamileleigimdn beri yemiyodm dun ilk defa yedim bi daha yemem :)Canım miden yanıyorsa acı biber yememeye çalış. Çok fena tetikliyor. Artık hafif yememiz lazım. Çünkü mideye baskı çok ayakları dizler hep orada..
banada gaviscon renni falan iyi gelmiyo madensuyu iciyorm ama o da iyi gelmiyo dogurana kadar cekicz ama kusmayayim yeter :/Bende öyleyim ne yesem benimde yanıyor.. maden suyu işçiyorum geçmiyor, doktor gaviscon verdi onu da 2 kere anca ullandım iyi geldi ilk kullanımda. 3.cüde iyi gelmedi. bi daha da kullanmam dedim.. elma ve yoğurt iyi geliyor bana sadece...
simit poğaça falan hiç iyi gelmiyor bana susasmlı seyler falan yiyemiyorum çok yanma yapıyor.. baharatlı yemekler yiyecekler yemiyorumö. abur cubur canım çeksede yemiyorum çünkü midem yanıyor yiyince.... habire meyve yiyorum.. patlıcanlı yemeklerde yanma yapıyoor...
canim dikkat etsem de en basta salcada dokunuyo ee her yemekte de var benmher turlu yaniyo aksamlari fazla yemesem iyi olcak ama karnm cok acikiyo :/Aci biber mideyi mafeder tatlim yaa.. Canim baharatsiz yapmaya calis yemeklerini mumkunse, konserve urunlerini kattiyen kullanma (bana normaldede dokunurdu) kizartma turu seyler, yagli yemekler vs bunlar mideye cok zararli seyler :/
Acil bir durumda koyucak bir isim var ya :)) Deniz :)
Deniz isminin enerjisi çok güzel, biz eşimle tatil yapmayı çok severiz ve koy koy şehir şehir çok dolaşmışlığımız var.. Sanki hep iyi günleri hatırlatıcak gibi geliyor :))
Gunaydin kizlar, bugun rahat uyuyabildim cok sukur, dun sanirim yemegi fazla kacirdigim icin uyuyamadim, kasilmalarim vardi belkide mideye olan baskidan oturu olustu.. bagirsak, idrar torbasi ve mide rahim kasilmalarini tetikliyor gibi geliyor bana.. Dun karnibahar hasladim ustune yogurt dokup yedim.. ohhh mis, midemde rahat etti.. hic kasilmam olmadi. Ve tabi gun icerisinde 2,5 - 3 litre su icmeninde faydasi olmustur diye tahmin ediyorum.. kasilmalari olanlar dikkate alsin bence dediklerimi..
benim artik haftada bi doktora gitmem gerekiyormus... doktor kizimin suyunun azaldigini ve erken dogum yapabilecegimi yatmami soyledi... en iyi kuvez anne karni dedi... yatan kazanir dedi... en son 10 gunde 1 demisti artik haftada 1 gitcem... ins 36. haftayi goruruz... ignede vurmadilar... haftaya yeniden degerlendirecegiz dedi... suyu artirmak icin ne yapmam gerektigini sordum... bol su ic ve yat dedi... esim izin aldi... 10 gun sonrada annem gelcek ins... dikkat edin arkadaslar... insan tedirgin oluyor...
benim artik haftada bi doktora gitmem gerekiyormus... doktor kizimin suyunun azaldigini ve erken dogum yapabilecegimi yatmami soyledi... en iyi kuvez anne karni dedi... yatan kazanir dedi... en son 10 gunde 1 demisti artik haftada 1 gitcem... ins 36. haftayi goruruz... ignede vurmadilar... haftaya yeniden degerlendirecegiz dedi... suyu artirmak icin ne yapmam gerektigini sordum... bol su ic ve yat dedi... esim izin aldi... 10 gun sonrada annem gelcek ins... dikkat edin arkadaslar... insan tedirgin oluyor...
Canim salca dokunuyorsa niye yiyorsun ki, domates koy yerine.. bosuna kendine iskence ediyorsunAciyi cok severim hamileleigimdn beri yemiyodm dun ilk defa yedim bi daha yemem :)
banada gaviscon renni falan iyi gelmiyo madensuyu iciyorm ama o da iyi gelmiyo dogurana kadar cekicz ama kusmayayim yeter :/
canim dikkat etsem de en basta salcada dokunuyo ee her yemekte de var benmher turlu yaniyo aksamlari fazla yemesem iyi olcak ama karnm cok acikiyo :/
Aynen çil felan duserms yüze o olmadı allahtan ama sivilxeninde izi kaliyo kendi kendine arkadasm geciyo dedi dogm Yapalı 4 ay olduBenim Hiç olmadığı kadar sivilcelendi ergenlikte bile bu kadar olmamıştı ki hiç makyaj felan yapmıyorum artık.. İlk bastan beri bir stresle basladı hep devam etti ben ona bağlıyorum dr A sordum gebelikte cilt değişikliği normal dedi... Ama çok sinir bozucu gecen tee kaç yaşında kayınbabamın bile dikkatini çekti kızım nasıl oldu böyle yüzün die... Tek tesellim sivilce gecer ama gebelik lekelenmesi olmadı o
Esimin de ismi unisex Bilgin :) .. biz boyle devam edicez gibi duruyor.. gelenegi oglumuzda bozmayacakDeniz çok güzel canim. Eşim de istiyordu çok. Unisex diye vazgeçtik. Senin de erkek miydi
Kesinlikle çok yiyince ve gaz olunca kasılmalar artıyor. Bulgur pilavı yedim geçen gün bütün gece uyuyamadim. Ama şu icemiyorym. İçtikce sıkısıyorum ve yine kasiliyorum
Ayyy oyle terslik ki bu sene domates rendelerimiz eksi olmus yencek gibi degil kisin da ben domates satin almam mecbur salca kullaniliyoCanim salca dokunuyorsa niye yiyorsun ki, domates koy yerine.. bosuna kendine iskence ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?