2016 Şubat Anneleri

Centik bende de var.. tansiyon yuzundemis...

Limon icmek iyi gelirmis..internette okudum..biraz uyguladim..ama ne derece dogru bilemem...

Bugun allaha sukur calisabilir raporumu aldimm...31+4 de deyim... alacak arkadaslara ornek olsun...sadece is yerimize teslim edecegiz...

Cocugun gelisimi iyiyse cok asiri onemsemiyolar sanirim...
gecmis olsun cnm direnc degil de centik var diye hstirliyorum... arkadaslar okuyunca bilgi verir sanirim...

huzurunmeraklisi ben de ayda bir gidiyorum hala. Sanırım sık kontroller için daha vakit var. İnsan sık sık gitmek istiyor ama :) bebeği görmek olmasa ona da gitmicem de

Girlmother bende de bir kırgınlık var. Dört gözle izin günümü bekliyorum :) hasta olmadan varabilsem 5ocağa sonra toparlarım kendimi inşallah :)

son zamanlarda hep rüyalarımda kanamam olduğunu ve hastaneye/doktora ulaşamadığımı görüyorum. artık sinirim bozuldu

Birşey kalmamış canım Bol c vitamini al dikkat et çalışıp birde üstüne hasta olma izin vaktinle yürüyüşlere artık iyice kasacağımız tarih ne kadarda paralel :) sana dinlenmek yok

Günaydın kızlar .Dün gece boguluyordum resmen midem asit yapmış genzim boğazım burnum kulağım heryerimden çıktı resmen hiç böyle olmamıştım.Çok kötü oldum süs biberi gibi yandı her yerimm ondan sonrada zor uyudum ama çok korktum

Birşey kalmamış canım Bol c vitamini al dikkat et çalışıp birde üstüne hasta olma izin vaktinle yürüyüşlere artık iyice kasacağımız tarih ne kadarda paralel :) sana dinlenmek yok
Aynen. 37ye kadar çalışanlara hayranım :)
Hoş rahatım sıkıntım yok ama Evde durmak istiyorum. İşteyken hep plan yapıyorum, eve gidince onu yapıcam bunu yapıcam diye. Eve gidince haraketsiz bir şekilde yığılıp kalkyorum.
Buradaki insanlara harcadığım enerjiyi yürüyüşlere yogaya adayacağım inşallah
Bize kolay doğum lazım :)

Canım benim de yanma başladı birkaç gündür. annem ayva iyi gelir dedi iki akşamdır yiyorum ve azaltıyor yanmayı gece de rahat uyuyorum dene istersen.

Ah cnaım yaa.
Dikkat et yastık konusunda yükseltmeye çalış.
Benim normalde de reflüm olduğu için nasıl birşey olduğunu biliyorum.
Şuan dört yastıkla yatıyorım. Tabi belimden sırtımdan başlayıpkademeli yükseltiyorum yastıkları. Öbür türlü de boyun fıtığı olmayalım :/

Benim sıpa iki gündür çapraz veya yan yatıyor olabilir mi?
Hem sağ hem de sol tarafımda aynı anda hissedebiliyoruz. Kıpırdadığında sol boşluğum ve sağ kaburga altımda hissediyoruz.
Hissettiğimizde henüz anlamıyorum hangi organı olduğunu ama resmen onun sertliği.
Acaba bu çocuk yanına arkadaş aldı onla mı yapıyor bu kadar yaramazlığı

Aynen öyle yorulmasan da hamileyken insan istediği saatte uyanmak istiyor en azından. Bende 34 den sonra ancak rahat rahat yürümeye başlayabilicem doktor yarım saatten fazla yürüme dedi şimdilik o yüzden aklım hep yürüyüşde. Yoga işini bana da bulaştır

Canım yan yattığımda aynen ben de yarı yüzüstü oluyorum ama yapacak birşey de yok uyurken kontrol etmeye kalkarsak kendimizi hiç uyuyamıyoruz ben artık vazgeçtim kontrolden.

huzurunmeraklisi ben de ayda bir gidiyorum hala. Sanırım sık kontroller için daha vakit var. İnsan sık sık gitmek istiyor ama :) bebeği görmek olmasa ona da gitmicem de

ne bilim 30 haftayı geçince insan sık sık bebek ne alemde bilmek istiyor
boyu noldu en son 1400 gr şimdi ne kadar, döndü mü, kafası nerde falan filan

Bana mandalina portakal iyi geliyor ama bazilarinin mide yanmasi bunlarla daha cok artiyormus
Canım benim de yanma başladı birkaç gündür. annem ayva iyi gelir dedi iki akşamdır yiyorum ve azaltıyor yanmayı gece de rahat uyuyorum dene istersen.

portakal bende tam tersi tetikliyor, maden suyu içtim üzerine 1 ısırık ekmek aldım rahatladım
evde bi sürü ayva var, kv yolladı kendi bahcesinden yeşil daha sararmadılar bu haliylede deniyeyim bi :)

Gunaydin kizlar, bugun rahat uyuyabildim cok sukur, dun sanirim yemegi fazla kacirdigim icin uyuyamadim, kasilmalarim vardi belkide mideye olan baskidan oturu olustu.. bagirsak, idrar torbasi ve mide rahim kasilmalarini tetikliyor gibi geliyor bana.. Dun karnibahar hasladim ustune yogurt dokup yedim.. ohhh mis, midemde rahat etti.. hic kasilmam olmadi. Ve tabi gun icerisinde 2,5 - 3 litre su icmeninde faydasi olmustur diye tahmin ediyorum .. kasilmalari olanlar dikkate alsin bence dediklerimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…