2016 Şubat Anneleri

bende bugün yükseltecem yastığımı hiç olmamıştı şimdiye kadar yanma oluyordu onada çare siyah zeytin çekirdeği yiyorum geçiyordu.Ama bu sefer çok kötü oldu yaa kulağımdan çıktı anlam veremedim.Hani denize girersin su kacarya kulagına öyle oldu tıkandı bi anda bütün üst solunum yollarım dikkat et tatlım sende aynen valla fıtık felan olmadan dogurursak iyi bari

Kizlar gunaydin....ay su mide yanmasi gecmeyecek sanirim aksam bu yuzden ilk defa istifra ettim kulaklarim bile cayir cayir yandi insallah bi daha olmaz.yrn dr kontrolumz var heyecanliyim
dün gece yatarken oldu bana boguluyorum sandım kulaklarımdan çıktı resmen ayy yandı iğrenç bir şekilde çok korktum ama yastığımı yükseltecem artık

Ben Delta Hospital Hakan Gurbuz e gidiyorum canim. Doktorumdan memnunum.

Az zaman kaldi kotu denk gelmis

keryneia oğlu erken geldiğinde girmişti haber edip gitmişti o sıra yazmıştır bir daha da girmeyince güncellememiştir
zaten bebiş hastahanede daha en erken 3 hafta sonra cıkar, benim kuzen 31ci hafta doğurdu 4 hafta bitmede cıktılar

Yogun bakim unitesi yogun bakim hemsiresi vs var canim.

Doktorumdan cok memnunum ben. Dogum fiyatlarini normal 750 tl. Zorunlu sezeryan 1050 tl. Istege bagli sezeryan 1600 tl. Epidural anestazi istenirse ek 300tl aliyorlarmis. Odalari tek kisilik. Ama ayri bir giris odasi olan daha genis odalar var onlar suit oda diye geciyor. Suit oda istenirse geceligi ekstra 200tl oluyor. Normal dogumda 1 gece sezeryanda 2 gece yatiriyorlarmis her hangi bir aksilik olmadikca.

Fiyatlarada bebegin ilk dogdugunda yapilan zeka ve isitme testleri falan dahilmis. Ekstra birsey yapilmasi gerekirse onlardan ucret aliniyormus.

Birde yogun bakim unitesini devlet karsiliyor dediler bebek icin.

Umarim yardimci olur sana, ben aklima gelen herseyi gecen randevumda muhasebeye sormustumda :)

Canım benim az kaldı zaten sık dişini yatmana bak suyu basına koy yoksa insan içmeyi unutuyor.. Son yatmaların zaten güzel yanından bak sonra ki dönemde cooook koşturacaksın :) Zaman'ında sağlıkla gelsinler insallah

Anaaaamm 39 gun kaldi yaziyorrr imzamda... hazirliklarimi tam gaz bitirmem lazim
Benim de 40gun yaziyor ama 20kusur gun kaldi sanirim. 37.hf.da alirlarsa cok az zamanimiz kaldi ve benim daha dogum cantam hazir degil cmt kizkardesimle annem gelecek utuyu falan halledecekler insallah. O zamana kadar dogurmasam bari

Delta bana o kadar yakın ki neden hiç akıl edemedim bilmiyorum geçen sağlık ocağına gittim aşıya yeni doğuran bir bayan vardı onunla konustuk sorunlu bir gebeliği olmuş delta daki Hakan bey sayesinde bebeğimi kucağıma aldım dedi aşırı memnun kalmış anlat anlat bitiremedi doktoru..

Bol bol dinlen bari canim insallah kuveze ihtiyac duymadan dogarlar ikiz tasimasi cok daha zor tabi. Benim de ikiz ve bayadir gitmiyorum dr.a tirstim simdi

Benim de 40gun yaziyor ama 20kusur gun kaldi sanirim. 37.hf.da alirlarsa cok az zamanimiz kaldi ve benim daha dogum cantam hazir degil cmt kizkardesimle annem gelecek utuyu falan halledecekler insallah. O zamana kadar dogurmasam bari
Bu hafta sonu cantamizi hazirlayalim bencede.. zaten dogurmasakta artik iyice agirlasiyoruz.. zorlaniriz son haftalar

Olabilir tatlim, huzursuz etti bu durum biraz beni

Ohh ne guzel, yardim etsinler iste.. bende belki arkadasimi cagirabilirim, ama pek gerek gormuyorum.. kendim basa cikabilirim sanirim :)

Bu hafta sonu cantamizi hazirlayalim bencede.. zaten dogurmasakta artik iyice agirlasiyoruz.. zorlaniriz son haftalar
Kardesim calisiyo annem hasta kiyamadim ben yaparim izne ayrildim nasilsa dedim ama camasir asinca bile belim agriyor nefes nefese kaliyorum ve hala cocuklara alinacaklar bitmedi 2sepet utu var. Artik gelecekler yapacaklar insallah dayanamadilar

Bende bebegimin kalbindeki sorunu hakan Bey sayesinde ogrendim. Detaylidaki doktor bile hersey normal demisti. Hakan Bey normal ultrasonla gordu sikintisini

Ve moral veren pozitif bir doktor ben sirf onun icin gidiyorum delta ya zaten

Oh ne güzel, ben de iş yerinde çok hareketliyim ama o hareketler hareketten sayılmıyor.
Bir de bana hala iş kitleme hevesindeler. Ben devretmeye çalışıyorum, millet kendi işini bana atıyor. İlginç hallerdeyim. Zaten çalışmayacağım. Evde mis gibi gebeliğimi geçirmek istiyorum :)

Sende dikkatli ol bu arada burnundan kulağından geldiyse mikrop kapma olasılığın olabilir bu ara :/
Tahriş olmuştur boğazın

Girlmother yoga işini bulaştıralirim :) çok zevkli. Nefes hareketleri falan etkili.
Kaslar uzuyor :) doğumu kolaylaştırıyormuş falan filan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…