bende bugün yükseltecem yastığımı hiç olmamıştı şimdiye kadarAh cnaım yaa.
Dikkat et yastık konusunda yükseltmeye çalış.
Benim normalde de reflüm olduğu için nasıl birşey olduğunu biliyorum.
Şuan dört yastıkla yatıyorım. Tabi belimden sırtımdan başlayıpkademeli yükseltiyorum yastıkları. Öbür türlü de boyun fıtığı olmayalım :/
cnm sen mi diktin...Minnoşun yatak örtüsü takımını sonunda bitirdim kenar korumalıklarınıda bitirince bu işte kapanmış olacak.. Ama çoook zevkli benden söylemesi :)))
dün gece yatarken oldu bana boguluyorum sandım kulaklarımdan çıktı resmen ayy yandı iğrenç bir şekilde çok korktum ama yastığımı yükseltecem artıkKizlar gunaydin....ay su mide yanmasi gecmeyecek sanirim aksam bu yuzden ilk defa istifra ettim kulaklarim bile cayir cayir yandiinsallah bi daha olmaz.yrn dr kontrolumz var heyecanliyim
Kızlar meraba.. çalıştığım kurum ile gittiğim özel hastanenin anlaşması sona erdi ve ben 34. Haftada doktor ve hastane arayışına girmek zorunda kaldım. İstanbul Anadolu yakasında çok tuzlu olmayan hastane ve doktor öneriniz var mi. Çok çaresiz hissediyorum şuanda..m
cnm sen mi diktin...
Mrb bende idealtepe de oturuyorum ve 33. haftada doktor suz kaldım. Hakan bey nasil ve hastanenin doğum fiyatları hakkında bilgi verebilirmisin. Bu arada hastanenin bebek yoğun bakım ünitesi var mı. Çok soru sordum ama gerçekten acil bi doktor ve hastane bulmaliyim
benim artik haftada bi doktora gitmem gerekiyormus... doktor kizimin suyunun azaldigini ve erken dogum yapabilecegimi yatmami soyledi... en iyi kuvez anne karni dedi... yatan kazanir dedi... en son 10 gunde 1 demisti artik haftada 1 gitcem... ins 36. haftayi goruruz... ignede vurmadilar... haftaya yeniden degerlendirecegiz dedi... suyu artirmak icin ne yapmam gerektigini sordum... bol su ic ve yat dedi... esim izin aldi... 10 gun sonrada annem gelcek ins... dikkat edin arkadaslar... insan tedirgin oluyor...
Benim de 40gun yaziyor ama 20kusur gun kaldi sanirim. 37.hf.da alirlarsa cok az zamanimiz kaldi ve benim daha dogum cantam hazir degilAnaaaamm 39 gun kaldi yaziyorrr imzamda... hazirliklarimi tam gaz bitirmem lazim
ellerine sağlık tatlımm çok güzel olmuşş güle güle sağlıkla yatsın minnoşunEvet canım diğer kenarlıklarıda yapınca bitecek insallah
Yogun bakim unitesi yogun bakim hemsiresi vs var canim.
Doktorumdan cok memnunum ben. Dogum fiyatlarini normal 750 tl. Zorunlu sezeryan 1050 tl. Istege bagli sezeryan 1600 tl. Epidural anestazi istenirse ek 300tl aliyorlarmis. Odalari tek kisilik. Ama ayri bir giris odasi olan daha genis odalar var onlar suit oda diye geciyor. Suit oda istenirse geceligi ekstra 200tl oluyor. Normal dogumda 1 gece sezeryanda 2 gece yatiriyorlarmis her hangi bir aksilik olmadikca.
Fiyatlarada bebegin ilk dogdugunda yapilan zeka ve isitme testleri falan dahilmis. Ekstra birsey yapilmasi gerekirse onlardan ucret aliniyormus.
Birde yogun bakim unitesini devlet karsiliyor dediler bebek icin.
Umarim yardimci olur sana, ben aklima gelen herseyi gecen randevumda muhasebeye sormustumda :)
Bol bol dinlen bari canim insallah kuveze ihtiyac duymadan dogarlar ikiz tasimasi cok daha zor tabi. Benim de ikiz ve bayadir gitmiyorum dr.a tirstim simdibenim artik haftada bi doktora gitmem gerekiyormus... doktor kizimin suyunun azaldigini ve erken dogum yapabilecegimi yatmami soyledi... en iyi kuvez anne karni dedi... yatan kazanir dedi... en son 10 gunde 1 demisti artik haftada 1 gitcem... ins 36. haftayi goruruz... ignede vurmadilar... haftaya yeniden degerlendirecegiz dedi... suyu artirmak icin ne yapmam gerektigini sordum... bol su ic ve yat dedi... esim izin aldi... 10 gun sonrada annem gelcek ins... dikkat edin arkadaslar... insan tedirgin oluyor...
Bu hafta sonu cantamizi hazirlayalim bencede.. zaten dogurmasakta artik iyice agirlasiyoruz.. zorlaniriz son haftalarBenim de 40gun yaziyor ama 20kusur gun kaldi sanirim. 37.hf.da alirlarsa cok az zamanimiz kaldi ve benim daha dogum cantam hazir degilcmt kizkardesimle annem gelecek utuyu falan halledecekler insallah. O zamana kadar dogurmasam bari
Olabilir tatlim, huzursuz etti bu durum biraz benikeryneia oğlu erken geldiğinde girmişti haber edip gitmişti o sıra yazmıştır bir daha da girmeyince güncellememiştir
zaten bebiş hastahanede daha en erken 3 hafta sonra cıkar, benim kuzen 31ci hafta doğurdu 4 hafta bitmede cıktılar
Ohh ne guzel, yardim etsinler iste.. bende belki arkadasimi cagirabilirim, ama pek gerek gormuyorum.. kendim basa cikabilirim sanirim :)Benim de 40gun yaziyor ama 20kusur gun kaldi sanirim. 37.hf.da alirlarsa cok az zamanimiz kaldi ve benim daha dogum cantam hazir degilcmt kizkardesimle annem gelecek utuyu falan halledecekler insallah. O zamana kadar dogurmasam bari
cnm her sabah diyorum ocagin son haftasindan once dogmak yok daha 3-4 hafta ordasiniz acele etmeyin... ins annelerini dinlerler... senin riskin ne peki cnm
Kardesim calisiyo annem hasta kiyamadim ben yaparim izne ayrildim nasilsa dedim ama camasir asinca bile belim agriyor nefes nefese kaliyorum ve hala cocuklara alinacaklar bitmedi 2sepet utu var. Artik gelecekler yapacaklar insallah dayanamadilarBu hafta sonu cantamizi hazirlayalim bencede.. zaten dogurmasakta artik iyice agirlasiyoruz.. zorlaniriz son haftalar
Delta bana o kadar yakın ki neden hiç akıl edemedim bilmiyorumgeçen sağlık ocağına gittim aşıya yeni doğuran bir bayan vardı onunla konustuk sorunlu bir gebeliği olmuş delta daki Hakan bey sayesinde bebeğimi kucağıma aldım dedi aşırı memnun kalmış anlat anlat bitiremedi doktoru..
Oh ne güzel, ben de iş yerinde çok hareketliyim ama o hareketler hareketten sayılmıyor.Zor degil, is yerinde oturuyor vaziyetteysen :)) Ben yolumu biraz uzatip vapurla gidip geliyorum, is yerime 15 dakika yurumus oluyorum gidis donus yarim saat eder.. hergun yuruyusumude aksatmamis oluyorum, ayrica deniz havasi aliyorum .. ben hep calisiyim ya son gune kadar
Sende dikkatli ol bu arada burnundan kulağından geldiyse mikrop kapma olasılığın olabilir bu ara :/bende bugün yükseltecem yastığımı hiç olmamıştı şimdiye kadaryanma oluyordu onada çare siyah zeytin çekirdeği yiyorum geçiyordu.Ama bu sefer çok kötü oldu yaa kulağımdan çıktı anlam veremedim.Hani denize girersin su kacarya kulagına öyle oldu tıkandı bi anda bütün üst solunum yollarım dikkat et tatlım sende aynen valla fıtık felan olmadan dogurursak iyi bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?