2016 Şubat Anneleri

listeme bakıyorum çok büyük eksiklerim kalmamış, bunlaeı da hallettim mı tamamdır

beşik - yatak
ateş ölçer
burun aspiratörü
momfort kanguru

Benim de istanbul, ilk bebegim :) ES-ER facebook hesabim yok sirf dahil olayim diye oylesine bi hesap acmistim ama fake sanildi sanirim kabul edilmedi

peki cnm hep yatmak mi gerek ayaklarimizi uzatip otursak da olmaz mi
Ara ara oturuyorum tabii. Ama çok az. İlk günler yatmaya alışık olmadığım ve belim agridigi için daha cok oturuyordum ama şimdi çok çok az oturuyorum. Bi sağ bi sol yatıyorum. Tavuk gibi çeviriyorum kendimi

neden sezaryan kagidi alman lazim?

@sdss aklima geldi cnm, suyu az olan arkadaslar havuc suyu ve armut kuru yapiyorlardi. ve faydasini gormuslerdi. internetten bir arastir istersen, tam olarak nasil uygulandigini bilmiyorum cunku.

Kalcamdan dolayi zamanında 2 kere ameliyat geçirmiştim normal doğumu engelliyo sanirim

Alala cok ayip ediyorlarmis, ne tuhaf insanlar var

Kardesim calisiyo annem hasta kiyamadim ben yaparim izne ayrildim nasilsa dedim ama camasir asinca bile belim agriyor nefes nefese kaliyorum ve hala cocuklara alinacaklar bitmedi 2sepet utu var. Artik gelecekler yapacaklar insallah dayanamadilar
Cok iyi ya, sanada degisiklik olmus olur
Su olayina ben de dikkat edeyim canım. Wcye gitmek yoruyor ama napalim
Canim doktorun ne kadar hareketsiz kal dedi bilmiyorum ama biraz hareket etmende lazim.. en azindan oturdugun yerde bileklerini filan saga sola oynat, odem toplarsin iyice, kan dolasimida zorlasir.. sen ufak hareketlerle bileklerden saga sola dondurmeye calis yinede

Sanada mı yakın :) Ben central hospital a gidiyorum canım fatmanur hacıbaloğlu doktorum.
çok yakınım ben. hamile kalmadan önce yürüyerek giderim şimdi taksiyle gidiyorum 6 tl yazıyor
benim doktorumun çalıştığı bir hastane yok. Ali Rıza Sözenoğlu Adatepede. istediğin hastaneye geliyor.

Saol tatlım çok tahriş oldu zaten sabah batıyordu boğazım sıcak bişeyler içincde biraz yumuşadı.

Kalcamdan dolayi zamanında 2 kere ameliyat geçirmiştim normal doğumu engelliyo sanirim
bende belden ameliyatlıyım ama öyle bir rapor almadım doktordan.Kendi doktoruma söyledim platin olduğu için tüm narkoz alacam dedim not aldılar dosyama yazdılar.Başka bişey istemediler benden

merhaba kızlar... biz böyle gün gün hafta hafta takip ediyoruz ya gebeliğimizi bugun iki gebe geldi.. 1 tanesi heralde 8 ayı doldurdum dedi... dedim dr kontrolleri? hiç dr a gitmemiş
gelen gebelerin bir tanesi kalp atışlarını dinleteceğim dedi..(ben dra göndermiştim tahminen biliyordu ne kadar oldugunu 4 aye tahmin ediyormus) dedim dr a gittin mi kaydını yapalım.. gittim bebeğim 4 aylık ama ölüymüş dedi.. ne yapacagımı sasırdım dr yatıralım doğurtalım cocuk ölmüş demiş.. gebe de dr a güvenmemiş benim bişeyim yok diye eve gelmiş.. (burada herkes aynı dr a gidiyor ve dr gerçekten sıkıntılı)baska yere yönlendirdim artık..
2 tanede bebek geldi.. biri 1750 gr doğdu ve küveze bile gerek kalmadan normal doğmun ertesi günü taburcu oldu..
diğer tosunun da asısına cağırdım 4 aylık 10500 gr sadece anne sütü alıyor.. 2 ay sonra diyete baslatacagım 4500 gr doğmuştu..
diyeceğim o ki kızlar biz burada böyle en ufak şeyde tedirgin olup kendimizi kıyaslıyoruz ya aslında hiç gerek yok sakin olmak gerekli ve gerçekten her bebek, gebelik ve doğum birbirinden cok farklı hakkımızda hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…