Bu arada Günaydın kızlar, dün gece ellerim uyuşmasın diye bir yöntem buldum ve işe yaradı :) Kollarınızı yukarı atıyorsunuz, başınızın arkasına filan.. Bende hiç uyuşma olmadı, rahatsız bir pozisyonda değil ayrıca
Ahh ahh kendi cocuklari dunyalar guzeli gerisi maymun ya ondandir Allah.tan benim kv oyle demiyor kucukken esime cok nazar degiyormus bi kadina okutmus falan kadin cocugun cok da guzel degil ama cok nazar cekiyor demis o zamandan beri farkinda kimsenin mukemmel olmadigini
uykusuz bir gecenin ardından günaydın kızlar. gece mide bulantısıyla uyandım, tabiki bir daha uyuyamadım.
işe gelmek hiç istemedim
izin alıp gidesim var ama çok işim var offf
zaman daraldıkça heyecan artıyor, sabırsızlık tavanda. eksikler bir bir tamamlanıyor. Bebişim her geçen gün daha çok hareket ediyor. :)) sağlıklı günler
ama olmaz ki... siz sayıyorsunuz oram ağrıyor buram ağrıyor. sonra ben kendimi dinliyorum, acaba bende var mı?
bakıyorum ki arı sızı yok.
çok değil iki üç gün sonra o ağrılar bende de başlıyor
tamam sizden 4 hafta gerideyim ondan ama böyle de olmuyor ki
daha cümleye başlarken bile normaldir, doğuma hazırlık yapıyor diyesim geliyor
sağ bacağım ile vajinamın birleşim yerine ağrı girdi. hadi bir de siz diyiverin normaldir diye
ama olmaz ki... siz sayıyorsunuz oram ağrıyor buram ağrıyor. sonra ben kendimi dinliyorum, acaba bende var mı?
bakıyorum ki arı sızı yok.
çok değil iki üç gün sonra o ağrılar bende de başlıyor
tamam sizden 4 hafta gerideyim ondan ama böyle de olmuyor ki
daha cümleye başlarken bile normaldir, doğuma hazırlık yapıyor diyesim geliyor
sağ bacağım ile vajinamın birleşim yerine ağrı girdi. hadi bir de siz diyiverin normaldir diye
arkadaslar.. dun esim okula gitti isin islemleri icin... ben 17 aralikda calisabilir raporu almistim... 28. de dogum oldu... 11 gun okula gitmedim ama mudur idare etti... simdi benim o 11 gun dogum sonrasina ekleniyor mu ... 28 aralikda dogum olunca 8+ dogum oncesi 10 haftam eklenince 1 mayisda iznim bitiyor... 11 gun eklemcek mi eklenmeyecek mi idarecilerde emin olamamis... yani ben hic izin kulllanmadigim icin sadece 28 aralik sonrasi 18 hafta mi ekleyebiliyorum ¿
bu arada sut sagarken yaziyorum telefondan... bazi kelimeler harfler yanlis yaziliyor... cok da duzeltemiyorum... :-D
umarim yazdiklarim anlasiliyordur...
arkadaslar.. dun esim okula gitti isin islemleri icin... ben 17 aralikda calisabilir raporu almistim... 28. de dogum oldu... 11 gun okula gitmedim ama mudur idare etti... simdi benim o 11 gun dogum sonrasina ekleniyor mu ... 28 aralikda dogum olunca 8+ dogum oncesi 10 haftam eklenince 1 mayisda iznim bitiyor... 11 gun eklemcek mi eklenmeyecek mi idarecilerde emin olamamis... yani ben hic izin kulllanmadigim icin sadece 28 aralik sonrasi 18 hafta mi ekleyebiliyorum ¿
Tum gece oglumun atesi vardi ..ustelik geceden beri elektrik yok dogalgaz calismiyo..berbat birgun..birde az once aile hekiminden ikigun rapor istedim ogluma bakcak kimse yok..bisuru ceneyle verdi keske vermeseydi ..benim sorunumu degil diyo cocuga bakacak kisi vs ayy sinir ya..bunlarin totosu cok kalkik. Dinem boyunca ilk defa gittim..buyuk ihtimalki vermiyorum dedi dogumdan sonra 20 gunde rapor aliyoruz ya izin yetmeyince onuda vermicek.gicik
Canim hadi bakalim cok az kaldi en hayirli zamanda insallah :)
Bu arada bende haci seriften bakiyordum nasil cikolatalar cok kucuk degil dimi kalinligi yani begendin mi sen ?
Canim son 3hafta mecbur izne ayriliyorsun eger izne ayrildiktan sonra erken dogum yaparsan 3hafta icindeki izinlerin ekleniyor sonrasina istersen cuma calis cmt erken dogum olsun butun izinlerin sonrasina ekleniyor yani toplamda ikizlerde 10+8 hafta iznin var ister oncesinde ister sonrasinda kullanirsin
Teomandan kendime "uykusuz her gece" şarkısını armağan etmek istiyorum o bahsettiginiz kemik agrisi kasik agrilari arada kramp girmelerinden ve saga sola donmekten uyuyamiyorum bende