2016 Şubat Anneleri

ne olacak bu halimiz çok kötü ya bende tüm gün kendimi yordum bebek bu sefer gece hiç durmadı intikam alır gibi:)
Evet hareket ederken bebekler için uyku zamanı oluyormus sürekli sarsıldıkları için sakin kalınca uyanıyorlarmış bolca uyuyunca enerjik oluyorlar
Ya ablama sordum maydanoz saplarinı kaynat iç dedi ödemi atarmis şişmeler geçermis ben bi deneyecem bakalım sende dene istersen. Bu arada minikerin suyu mu geldi? hastanede mı şimdi durumu nasıl?
arkadaslar da söylemiş Aklınızda olsun maydanoz adacayı nar gebelikte fazla tüketilmemeli deniyor bence içme öyle suyunu...

bununla geçmiş olsun canım böyle bir macera atlatmak gerekiyormuş :) bundan sonra sık sık buna benzer olaylar olacak burda :) ilk sen başlattın

Ya ben hamileliğin en basından beri yiyordum ama son bir aydır inanılmaz iştahım arttı ağzım hiç ama hiç boş durmuyor sonra sıkışıyorum tıs tıs kalıyorum ama yine yiyorum
Bahsettiğin sey idrar yolları enfeksiyonu ağrısına daha cok benziyor canım çünkü direk rahim ağzı ağrısı olarak hissetmen zor.. Biraz sıcak tut kendini suyu da artır mutlaka idrar tahlili ver ama... Geçmiş olsun..
Aslında bizde iki isim düşünmüyorduk ama ömer yada akif tek başına kısa geldi, çok zormuş bu isim olayı yaaa
sade ve sadece ömer olmalı :) asaleti yeter.. Ben hep tek isim koymayı isterdim.. Eğer özel bir sebebi yoksa tek ismi düşünün :)

Allah korusun bebeklerimiz sarılık olmasında.. Hem sarı giydirip hem florasan yakariz canım :) karışmasın güzel aklin
yok sarı tulbent yok altın koymak bunlar gerçekten hurafe kalıyo kızlar sarılığı önlemek için sık sık ve fazla fazla emzirmekten baska bişe yok... Florasan sonraki iş... İnşallah böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalmayız

İyi maşallah cnm benimkide 22.hafta da döndü inşallah tekrar donmemistir.Benimkide vuruyor soluk boruma boruma doğru. Tepeme çıktı diyorum eşime guluyor.çok şeker oluyorlar ya inşallah sağ salim gelirler..

Eminmisin poposu olmasın..? Çok hareketliyse bebişin tekrar dönecektir, kafa ağır basıyor çünkü.. Nasıl oldu peki

İyi maşallah cnm benimkide 22.hafta da döndü inşallah tekrar donmemistir.Benimkide vuruyor soluk boruma boruma doğru. Tepeme çıktı diyorum eşime guluyor.çok şeker oluyorlar ya inşallah sağ salim gelirler..
Bi benm sıpa dönmedi heralde inatçı keci

Sonunda yaptığım bebek şekerleri için bastırdığım etiketleri eşimle kestik ve zımbaladım, şükür bu da bitti, yakında hacı şeriften çikolata sipariş vericem.

Eklentiler

• 20160110_214030.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 105
  • 20160110_214049.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 94
arkadaslar tek tek yazamadim... oncelikle tesekkur ederim hepinize iyi dilekleriniz ve dualariniz icin ben artik daha iyiyim 15 gun olcak yarin toparladim gibi... tabi ara ara agrim oluyor... 40 gun dikkat et dediler... dikkat etmeye calisiyorum... bebeklerimde 8-9 gun kilo verdiler artik aliyorlar... biraz disarda yavas aliyorlar kiloyu daha dogduklari kiloaya gelmediler 1700 gr civarindalar... emme refleksi 34. hafta sonunda tamamlaniyormus... onu bekliyoruz... meme ucunu tutuyor ama ememiyorlar... siringayla yada agizlarinda mideye giden sonda var onla besleme yapiliyor... kizim normal kuvezde oglum daha yogun bakim kuvezinde... dogumu kiz baslattigi icin o daha cabuk toparladi... ikiside 2-3 hafta daha kalcak gibi... hem 2 kg gecerse daha iyi olur dedi doktor... bekliyoruz ins enfeksiyon kapmazsalar... diger bazi saglik sorunlari da cozuluse ayin sonunda cikariz... defne ve demir bebek dualarinizi bekliyor... benim de tum dualarim tum bebeklerimiz icin... saglikla alalim ins...

Allah korusun sarılık olduğunda sarı bir şey giydirilir veya ortulur ..hep duymusumdur
Bunu
Genelde sarilik oluyolar evet....oglumda saridan tiksindim resmen..zaten sararmis cocugun uzerine kaynanamda sar sari ortuler vs ortmustu iyice sari geliyodu cocuk gozume..nasil bi baglanti bilmiyorum ama insallah sarilik olmazlar bol bol emerek

Ark.ima da plasenta yaslanmis demislerdi 2.oldugundan sez.la aldilar 38.e kadar beklediler ve 4100g dogdu oglu. Insallah senin bebegin de alir kilosunu saglikla dogar bol bol muz ve ceviz ye bebege kilo aldiriyor

İşte bunu okumak bana iyi geldi canım teşekkür ederim.. İnşallah benimkide kilosunu alır ve biraz daha bekler.. iğne de yapılmadı ciğer geliştirmek için. 2 hafta daha dursa gerek kalmaz hiçbirşeye ..

Benim göbiște yayvan ve yukardaydı şimdi top gibi oldu ve iyice aşağı indiğini hissediyorum șu bikac gündür doğum yaklaşıyor
Aynen cnm yaklaşıyor. Ama normali buymuş.Canını sıkma zamanında doğması da gerek ya erken de gecte iyi değil. Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin cnm.

Ay İnşallah canım..

Insalllah saglicakla eve gelirler..masallah cok sakin ve sabirli bir anne gordum dualarim sizinle..zor bir surec ama siz bunun ustesinden gelirsiniz Allahin izniyle

Bu çok doğru dediğin.. Bebislerimiz uyanmasa bile 2 saat aralıklarla uyandirip , emzirmek gerekiyormus sarılık için.. Canım ben sarı birsey koymasam benj mahfederler :))

Kizlar 37 haftalar 36 lar ne cabuk gelmis..2li test vs yaptiriyoduk daha dun gibi 11.haftalarda..yalniz siz hepiniz doguracaksiniz bana sira gelmicek gibiyim..korkudan ve heyecandan herhalde hic kendime kondurmuyorum )

Giydirir giydirir cikartiriz bugn pek bi hareketli bizim küçük bey karnim acıdi artk

Bugün is yaptık bizde esimle Yoruldum aksamada misafir geldi.. Dinlenemedim kendimide dinleyemedim.. Dün çok fena ydi bizimkisi.. Kumanda bardak herşeyi devirdi :) .. Dolas biraz veya oturma şeklini değiştir. Beyefendi rahatsız olsun :) uslansjn biraz

Cnm benim ki döndü ama tekrar dönecek diye tirsiyorum bende..Bekle bakalım bugünlerde dönen çok ...Dönmüştür belki senin küçük golliktezaman var daha cnm..
Yok canım dönmedi çarşamba kontrole gittm zaten bide hssedyrm kafasını dönse anlarim rahatlarim karnimin altı bomboş

Yok ya.hareket etsin yazık akşama kadar iş yaptm bende yoruldu yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…