- 12 Ekim 2015
- 1.223
- 1.449
- 53
Evet hareket ederken bebekler için uyku zamanı oluyormus sürekli sarsıldıkları için sakin kalınca uyanıyorlarmış bolca uyuyunca enerjik oluyorlarne olacak bu halimiz çok kötü ya bende tüm gün kendimi yordum bebek bu sefer gece hiç durmadı intikam alır gibi:)
arkadaslar da söylemiş Aklınızda olsun maydanoz adacayı nar gebelikte fazla tüketilmemeli deniyor bence içme öyle suyunu...Ya ablama sordum maydanoz saplarinı kaynat iç dedi ödemi atarmis şişmeler geçermis ben bi deneyecem bakalım sende dene istersen. Bu arada minikerin suyu mu geldi? hastanede mı şimdi durumu nasıl?
bununla geçmiş olsun canım böyle bir macera atlatmak gerekiyormuş :) bundan sonra sık sık buna benzer olaylar olacak burda :) ilk sen başlattın@firkankeryneia
Sabaha karşı 4 gibi gittik hastaneye beni doğumhaneye aldılarçatala çıktım nstye bağladı bi taraftanda alttan baktı Bebek yukarda rahimağzına tam ulaşamadım ama açılman yok gibi dedi.yarım saat bekledim sancı çıkmadı.idrar olabilir mi gelen dedim evet Bebek büyüdüğü için otururken ayağa kalktığından sert bir hareket falan yaparsa torbaya baskı olur idrar akar dedi.gidene kadar ne dualar ettim Nasıl korktum erken doğum olacak diye neyseki korktuğun başıma gelmedi şükürler olsun.ama gelen suyunda olabilirdi sancı falan olmadan da gelir ne Zaman böyle bir durum olursa gel dedi.tabi muayene eden ebeydi en son doktoru aradı durumu anlattı doktorda normal deyince çıktık
Ya ben hamileliğin en basından beri yiyordum ama son bir aydır inanılmaz iştahım arttı ağzım hiç ama hiç boş durmuyor sonra sıkışıyorum tıs tıs kalıyorum ama yine yiyorumKendıme ınanamıyorum utanmasam dunyayı yıycem. Benım ıstahıma ne oldu boyle. Sabah dısarıda kahvaltı yaptık zaten cok yemıstım, eve gelınce koca bır taba meyve yedım, az once de yemek yedım. 1.5 tabak etlı bulgur pılavı ıle 1 tabak pırasaBoyle gıderse yandım ben
Bahsettiğin sey idrar yolları enfeksiyonu ağrısına daha cok benziyor canım çünkü direk rahim ağzı ağrısı olarak hissetmen zor.. Biraz sıcak tut kendini suyu da artır mutlaka idrar tahlili ver ama... Geçmiş olsun..Kızlar annem karnın aşağıya inmiş günün yakın diyo bana iki gündür
Baya psikolojimi bozdu
Bugünde çook kötü rahim ağzı ağrısı çektim resmen bıçak yermiş gibi, bişey saplanıyo gibi
İki hafta önce idrar tahlilinde mikrop çıktı, antibiyotik verdi ama ben kullanmadım
Böyle bişey yaşayan varmı
Yarın doktora gidene kadar içim içimi yicek
sade ve sadece ömer olmalı :) asaleti yeter.. Ben hep tek isim koymayı isterdim.. Eğer özel bir sebebi yoksa tek ismi düşünün :)Aslında bizde iki isim düşünmüyorduk ama ömer yada akif tek başına kısa geldi, çok zormuş bu isim olayı yaaa
yok sarı tulbent yok altın koymak bunlar gerçekten hurafe kalıyo kızlar sarılığı önlemek için sık sık ve fazla fazla emzirmekten baska bişe yok... Florasan sonraki iş... İnşallah böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalmayızAllah korusun bebeklerimiz sarılık olmasında.. Hem sarı giydirip hem florasan yakariz canım :) karışmasın güzel aklin