2016 Şubat Anneleri

keryneia canım geçmiş olsun ucuz atlatmissin
M minekr1 canım ebe baktı demissin altına bisi koyup bekletti mi su mu idrar mi diye? Ultrasonda bakildi mi? Geçmiş olsun canim..

cnm ben biraz daha iyim yarin 15 gun olcak... bebekler hala hastanede gidip geliyoruz... daha 2-3 hafta hastanede devam etcez gibi...
Canim aklimdan geciyordun valla, su gibi gecsin zaman saglikla eve gelsin minisler..
Birde erken dogum yapan bir arkadasimiz vardi o ne yapti acaba hep aklimda..

Kızlar ben uyuyup uyandigmda Burnum kıpkırmızı oluyo var mi aranızda böyle olan niye oluyo ki

Bir hafta daha bekle bakalım.Haftaya baslarsin cnm.Var daha doğumunda senin cnm elbet iner.Doğacaklarında 1 gun bile beklemezler diyor annemBaşı döndümu aşağıya peki??
Benim bebek 22. Haftadan beri baş aşağı pozisyonda hazırolda bekliyor yavrucak :) Yarın doktor ablamıza gidicez bakalım bir yaramazlık yapmışmı :) Ama ayaklarını hissediyorum kaburgalarımda yada üst göbeğimde elime geliyolar artık :)

Bende kafasını hissediyorum maşallah tam göğsümun altinda bi top var

Allah korusun sarılık olduğunda sarı bir şey giydirilir veya ortulur ..hep duymusumdur
Bunu
Canım ya bende böyle duydum
Sarı tülbenti cibinlik gibi tutarlarmış sarı giydirirlermiş
Ama geçen burda bi yerde okudum
Bi arkadaş beyaz florasan yaktık gece gündüz diyodu
Aklım karışmıştı benimde

Kızlar sabahtan beri kızım sağ tarafta toplanıp karnımı sertleştiriyor orada hareket ediyor mu etmiyor mu anlayamıyorum ama sağ tarafa doğru top gibi bi çıkıntı oluyo bazen canm yanıyo sertleşiyo sonra yavaş yavaş geçiyo.. Özellikle ayakta durduğum zaman oluyo.. Noluyo anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…