- 30 Ocak 2015
- 19.851
- 28.555
- 798
- 29
Canım kafasimi acaba çünkü benimkinin kafasi yukarda surekli top gbi duruyo orda ayaktayken daha çokKızlar sabahtan beri kızım sağ tarafta toplanıp karnımı sertleştiriyor orada hareket ediyor mu etmiyor mu anlayamıyorum ama sağ tarafa doğru top gibi bi çıkıntı oluyo bazen canm yanıyo sertleşiyo sonra yavaş yavaş geçiyo.. Özellikle ayakta durduğum zaman oluyo.. Noluyo anlamıyorum
Aynen canım banyo kovasi :)) oysss yerim ben bunların kıyafetlerini yaaaaBanyo kovasi mi bu bende almstm geçen Eki Görüntüle 1740728 Eki Görüntüle 1740730 buda Minnacık pantolonumuz
Benim oğlumun ismi ömer safa,ömer desekte ikisi birliktede gayet uyumlu bizcehz ömerın ahlakına sahip olsunlar inşllhh.Aslında bizde iki isim düşünmüyorduk ama ömer yada akif tek başına kısa geldi, çok zormuş bu isim olayı yaaa
benim ki de oyleYa benim de oyle ama sanki alt kismi sarkmis gobek gibi duruyor gobegimin altinda gidik olmus gibi
bizler de cogunlukla ocak annesi olcaz buyuk ihtimalle cnmMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım birkaç gündür takip ediyorum başlığı, hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah. Benim 4 mart görünüyor ama şubatta olur büyük ihtimalle. Hazırlıklarımın çoğunu yaptım sayılır ama lohusa tacı beğenemiyorum, kırmızı kurdaleli çok abartı bişey olmasın istiyorum bulamadım henüz, siz nerelerden aldınız.
Canım ya bende böyle duydum
Sarı tülbenti cibinlik gibi tutarlarmış sarı giydirirlermiş
Ama geçen burda bi yerde okudum
Bi arkadaş beyaz florasan yaktık gece gündüz diyodu
Aklım karışmıştı benimde
Minnacık yaa o kadar küçük mu olcak diyorm üstünde bide 6 9 ay yaziyo daha mi küçük olcak yanıAynen canım banyo kovasi :)) oysss yerim ben bunların kıyafetlerini yaaaa
Kafası aşağıda canm.. Hıçkırığını aşağıda hissediyorm kaburgamn ordada minik bişeyler ittiriyo bazenCanım kafasimi acaba çünkü benimkinin kafasi yukarda surekli top gbi duruyo orda ayaktayken daha çok
Öyle dimiii ay minicik çorapları hele :) oyuncak bebeklerime giydiririm diyorum bunları halbu ki ogluma giydirecegim :)Minnacık yaa o kadar küçük mu olcak diyorm üstünde bide 6 9 ay yaziyo daha mi küçük olcak yanı
Anladm canım benimki yukarda o yzden hep bi toparlaklikKafası aşağıda canm.. Hıçkırığını aşağıda hissediyorm kaburgamn ordada minik bişeyler ittiriyo bazen
Seni merak ediyorduk canım. Bebişlerin iyi olmasına sevindim. Kaç kilo olmalarını bekliyorlar. 2 kg geçmesini mi?anneler e bebek sifresi alip da kullanmayacak olan var mi¿ :) bir de o sifre kac tl alisveriste kullaniliyor... bebekler premature olunca biraz premature kiyafet almam gerekecek...
Ay ben dönene kadar ne çektim çarpraz duruyodu sıpa canımı okudu mide ağrılarıAnladm canım benimki yukarda o yzden hep bi toparlaklik
Minnacık yaa o kadar küçük mu olcak diyorm üstünde bide 6 9 ay yaziyo daha mi küçük olcak yanı
O çoraplarıni yiyesim geliyo zatenÖyle dimiii ay minicik çorapları hele :) oyuncak bebeklerime giydiririm diyorum bunları halbu ki ogluma giydirecegim :)
İnşallah oğluş ta çıkar alıyorlar kilo bak işte ne güzel. İnşallah sağlıkla gelirler tez zamanda kavusursun cnm.biraz daha iyi cnm oglum hala yogun bakim kuvezinde kixim normal kuvezde... bekliyoruz kilo alimi ve emmelerinin tam olmasi gerekiyor... henuz 1700 civarilar...
Evet canım senden bahsetmiştim ama sen neden temizlik yapıyorsun ya ailem gelemez demiştin hatırlıyorum esin yapabildiği kadar yapsın üstünden geçme yine aman dikkat et kendine umarım bebis zamanında gelir.ben de temizlik ile kafayı bozmuş durumdayım ayaklarım ellerim şişti inanamıyorum bu halimeallaha şükür şimdilik her şey yolunda bebis de iyi ama yorulunca o da yoruluyor mu diye çok üzülüyorum. minikerin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim
Ay dogsalarda giydirsek bi yesinler pantolonunuEki Görüntüle 1740750
Baksana teyzesiii :)) oglusumun pantalonu oyy poposunu yerimmmm yeerimmm
Ay dogsalarda giydirsek bi yesinler pantolonunu
hissettin mi dondugunuAnaam herkese merak etmeyin döner diye diye kendi bebegimi ters döndürdüm yaaa
26. Haftadan beri baş aşagı duran bebek akşam akşam canımdan can kopardı resmenöyle bir döndüki canım nasıl acıdı ya kafası sağ kaburgamın altında bacakları sol aşağıda benimkide çarpraz pozisyona geçiş yaptı. Neymiişş demekki son zamanlar yaklaşırken bile ters dönebiliyormuş
Bende cekyorm valla kafası sol göğsümun altında totosuda sağ tarafında yanda bi yerdeAy ben dönene kadar ne çektim çarpraz duruyodu sıpa canımı okudu mide ağrıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?