2016 Şubat Anneleri

Canım kafasimi acaba çünkü benimkinin kafasi yukarda surekli top gbi duruyo orda ayaktayken daha çok

Ya benim de oyle ama sanki alt kismi sarkmis gobek gibi duruyor gobegimin altinda gidik olmus gibi
benim ki de oyle
bizler de cogunlukla ocak annesi olcaz buyuk ihtimalle cnm
ben kendim yaptim tacimi terligimi.
ama nette satan cok yer var.bir arastir istersen ya da kendin de yapabilirsin istegine gore

Allah korusun bebeklerimiz sarılık olmasında.. Hem sarı giydirip hem florasan yakariz canım :) karışmasın güzel aklin

Anaam herkese merak etmeyin döner diye diye kendi bebegimi ters döndürdüm yaaa
26. Haftadan beri baş aşagı duran bebek akşam akşam canımdan can kopardı resmen öyle bir döndüki canım nasıl acıdı ya kafası sağ kaburgamın altında bacakları sol aşağıda benimkide çarpraz pozisyona geçiş yaptı. Neymiişş demekki son zamanlar yaklaşırken bile ters dönebiliyormuş

anneler e bebek sifresi alip da kullanmayacak olan var mi¿ :) bir de o sifre kac tl alisveriste kullaniliyor... bebekler premature olunca biraz premature kiyafet almam gerekecek...
Seni merak ediyorduk canım. Bebişlerin iyi olmasına sevindim. Kaç kilo olmalarını bekliyorlar. 2 kg geçmesini mi?

biraz daha iyi cnm oglum hala yogun bakim kuvezinde kixim normal kuvezde... bekliyoruz kilo alimi ve emmelerinin tam olmasi gerekiyor... henuz 1700 civarilar...
İnşallah oğluş ta çıkar alıyorlar kilo bak işte ne güzel. İnşallah sağlıkla gelirler tez zamanda kavusursun cnm.

Sağol canım.. eşim yapmaya çalışıyor beceremiyor bu sefer daha çok hırslanıyorum :) kendimi çok yormiycam canım hergün azar azar yapmaya karar verdim. Kendim yapacagim böylece Üstünden bi daha gecmeme gerek kalmiycak bende ayaklarımın sızısından şiştiğini anlıyorum ama çorabı açıp bakmaya cesaretim yokk sende yorma kendini fazla canım. Biz yorulunca ister istemez onlarada biraz etki ediyodur

hissettin mi dondugunu yerleri de daraldi, nasil becerdi senin minnak donmeyi
farkli bir hareket yapmis olabilir misin? eger oyleyse yarin bir gun tekrar yap annesi donsun yine kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…