Bazı hareketler varmış onlardan yapsan cnm dönmesi için..Yok canım dönmedi çarşamba kontrole gittm zaten bide hssedyrm kafasını dönse anlarim rahatlarim karnimin altı bomboş
Kizlar 37 haftalar 36 lar ne cabuk gelmis..2li test vs yaptiriyoduk daha dun gibi 11.haftalarda..yalniz siz hepiniz doguracaksiniz bana sira gelmicek gibiyim..korkudan ve heyecandan herhalde hic kendime kondurmuyorum)
Yok ya.hareket etsin yazık akşama kadar iş yaptm bende yoruldu yavrum
Genelde sarilik oluyolar evet....oglumda saridan tiksindim resmen..zaten sararmis cocugun uzerine kaynanamda sar sari ortuler vs ortmustu iyice sari geliyodu cocuk gozume..nasil bi baglanti bilmiyorum ama insallah sarilik olmazlar bol bol emerek
Canım ya aklıma bişey takıldı nst çekip açıklığa bakmışlar ama bunlar suyun gelmedi demek için yeterli degil ki alt camasirina kağıt koyup baktilarmi gelen sumu idrar mi diye ultrason a sokup suyun yeterli dediler mi doktor kontrol etmeyip sadece ebe baktiysa yarın sabah doktorunda gorsun bence seni naçizane benim fikrim böyle canımCanım valla aklıma ilk burası geldi hatta seni aklımdan geçirdim inşallah uyanıktır diyehaklısın şakaya gelmez hemen doktora gitmek gerek ama sabahı beklesem mi diye düşündüm buraya yazmak istedim ama ebede aynısını dedi böyle durumlarda hemen hastaneye gelin diye.telaşlandırdım sizi de zaten herkes bi panik erken doğurursam diye yanlış alarmmış bizimki
sadevehuzurlu çok sağol canım
Benimki soldan poposuyla ittiriyor canım belki seninki de sağdan aynısını yapiyordur:)Kafası aşağıda canm.. Hıçkırığını aşağıda hissediyorm kaburgamn ordada minik bişeyler ittiriyo bazen
Yakindanda bitane cekip koyabilirmisin sana zahmetSonunda yaptığım bebek şekerleri için bastırdığım etiketleri eşimle kestik ve zımbaladım, şükür bu da bitti, yakında hacı şeriften çikolata sipariş vericem.
Çok güzelmiş canimm.. Sağlıkla huzurla buyutun bebisiniziiiMerhaba hanımlar,
Tüm günümü oğluma ayirdim ve sonunda odasını aldım. Umarım sizde begenirsiniz
Eki Görüntüle 1740818 Eki Görüntüle 1740817
Yapyrm canım bi faydası olmadı henüzBazı hareketler varmış onlardan yapsan cnm dönmesi için..
Çok tatlı olmuşlar canım ellerinize sağlık :)Sonunda yaptığım bebek şekerleri için bastırdığım etiketleri eşimle kestik ve zımbaladım, şükür bu da bitti, yakında hacı şeriften çikolata sipariş vericem.
Kiyamam yerim ayaklarını elleriniAyy kiyamiyorda oglusunaaaaaa :))
Kiyamam yerim ayaklarını ellerini
Çok güzelmiş canimm.. Sağlıkla huzurla buyutun bebisiniziii
hissettin mi dondugunuyerleri de daraldi, nasil becerdi senin minnak donmeyi
farkli bir hareket yapmis olabilir misin? eger oyleyse yarin bir gun tekrar yap annesidonsun yine kuzucuk
O kadar bariz anladımki döndüğünü sıpa canımı çok acıttı resmen bağırdım evde eşim korktu suyunmu geldi doğuyormu diyeEminmisin poposu olmasın..? Çok hareketliyse bebişin tekrar dönecektir, kafa ağır basıyor çünkü.. Nasıl oldu peki
Kızlar göğüs pompası aldiniz mi? Doğmadan almamali mi yani duruma göre ni hareket edilmeli yoksa her ihtimale karşı almalı mi ? Manuel, elektrikli, lansinoh avent....... kafam karıştı. Ne düşünüyorsunuz. ?
Yakindanda bitane cekip koyabilirmisin sana zahmet
ömer çok güzel isim ben bebeğimizin erkek olduğunu öğrendiğimden beri ömer ismini istedim ama eşim nuh dedi peygamber demedi, sevmediği birinin ismiymiş. Bence tek koyun çok güzel olur :)Aslında bizde iki isim düşünmüyorduk ama ömer yada akif tek başına kısa geldi, çok zormuş bu isim olayı yaaa
Çok güzel olmuş canım elinize sağlıkSonunda yaptığım bebek şekerleri için bastırdığım etiketleri eşimle kestik ve zımbaladım, şükür bu da bitti, yakında hacı şeriften çikolata sipariş vericem.
Bayıldımmmm güle güle sağlıkla kullanin insallahMerhaba hanımlar,
Tüm günümü oğluma ayirdim ve sonunda odasını aldım. Umarım sizde begenirsiniz
Eki Görüntüle 1740818 Eki Görüntüle 1740817
Benimde aynı seyler aklıma geldi canım, sen daha iyi aciklamissin:)Canım ya aklıma bişey takıldı nst çekip açıklığa bakmışlar ama bunlar suyun gelmedi demek için yeterli degil ki alt camasirina kağıt koyup baktilarmi gelen sumu idrar mi diye ultrason a sokup suyun yeterli dediler mi doktor kontrol etmeyip sadece ebe baktiysa yarın sabah doktorunda gorsun bence seni naçizane benim fikrim böyle canım
O zaman beklemeye devam cnm...Sağlık olsunYapyrm canım bi faydası olmadı henüz
Bilmiyorum ki canm bi acaip hareketli bugn anlam veremedim :) Maşallah oğluşuna onun o popişini yerim yaaBenimki soldan poposuyla ittiriyor canım belki seninki de sağdan aynısını yapiyordur:)
Ah bu popişlerden çektiğimizBende cekyorm valla kafası sol göğsümun altında totosuda sağ tarafında yanda bi yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?