2016 Şubat Anneleri

Kizlar 37 haftalar 36 lar ne cabuk gelmis..2li test vs yaptiriyoduk daha dun gibi 11.haftalarda..yalniz siz hepiniz doguracaksiniz bana sira gelmicek gibiyim..korkudan ve heyecandan herhalde hic kendime kondurmuyorum )

Haha :)) hiç bahsetmee bende kendime konduramiyorum hatta ben hep böyle kalacakmisim gibi oluyorum.. Hep böyle göbekli.. Hamile.. Çabuk yorulan :) kot pantalonlarimi özledim.. Badilerimi.. Topuklu ayakkabılarımi.. Ama çok uzakmis gibi geliyor.. Aynen doğum zamanımda çok varmış gibi geliyor :)

Genelde sarilik oluyolar evet....oglumda saridan tiksindim resmen..zaten sararmis cocugun uzerine kaynanamda sar sari ortuler vs ortmustu iyice sari geliyodu cocuk gozume..nasil bi baglanti bilmiyorum ama insallah sarilik olmazlar bol bol emerek

İnsallah canimm yaa.. Hastalanmasınlar.. biliyor musun ben goguslerime dokunamiyorum pek göğüs kremi sürerken bile hemen sureyim de kapatim atletmi diyorum. İnsallah rahat emzirebilirim

Canım ya aklıma bişey takıldı nst çekip açıklığa bakmışlar ama bunlar suyun gelmedi demek için yeterli degil ki alt camasirina kağıt koyup baktilarmi gelen sumu idrar mi diye ultrason a sokup suyun yeterli dediler mi doktor kontrol etmeyip sadece ebe baktiysa yarın sabah doktorunda gorsun bence seni naçizane benim fikrim böyle canım

hissettin mi dondugunu yerleri de daraldi, nasil becerdi senin minnak donmeyi
farkli bir hareket yapmis olabilir misin? eger oyleyse yarin bir gun tekrar yap annesi donsun yine kuzucuk

Eminmisin poposu olmasın..? Çok hareketliyse bebişin tekrar dönecektir, kafa ağır basıyor çünkü.. Nasıl oldu peki
O kadar bariz anladımki döndüğünü sıpa canımı çok acıttı resmen bağırdım evde eşim korktu suyunmu geldi doğuyormu diye döndüğüne eminim çünkü minik ayaklar yukarı tekme atıyordu şimdi sol aşagıda tekmeler. Arka arkaya durmıyor maşallah. Kafasınıda yumurta gibi sağdan çıkarıyor. Hıçkırıkta tepede çok net hissediyorum. Çarşamba doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek.

Canım ben lansinoh 2si 1 arada elektrikli göğüs pompası aldım

Yakindanda bitane cekip koyabilirmisin sana zahmet

Koydum canım

Eklentiler

• 20160110_223704.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 97
Aslında bizde iki isim düşünmüyorduk ama ömer yada akif tek başına kısa geldi, çok zormuş bu isim olayı yaaa
ömer çok güzel isim ben bebeğimizin erkek olduğunu öğrendiğimden beri ömer ismini istedim ama eşim nuh dedi peygamber demedi, sevmediği birinin ismiymiş. Bence tek koyun çok güzel olur :)

Sonunda yaptığım bebek şekerleri için bastırdığım etiketleri eşimle kestik ve zımbaladım, şükür bu da bitti, yakında hacı şeriften çikolata sipariş vericem.
Çok güzel olmuş canım elinize sağlık

Merhaba hanımlar,

Tüm günümü oğluma ayirdim ve sonunda odasını aldım. Umarım sizde begenirsiniz

Eki Görüntüle 1740818 Eki Görüntüle 1740817
Bayıldımmmm güle güle sağlıkla kullanin insallah

Benimde aynı seyler aklıma geldi canım, sen daha iyi aciklamissin:)

Benimki soldan poposuyla ittiriyor canım belki seninki de sağdan aynısını yapiyordur:)
Bilmiyorum ki canm bi acaip hareketli bugn anlam veremedim :) Maşallah oğluşuna onun o popişini yerim yaa
Bende cekyorm valla kafası sol göğsümun altında totosuda sağ tarafında yanda bi yerde
Ah bu popişlerden çektiğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…