canım idrar olup olmadığını anlamazsın dedi rahimden geldiğini sanabilirmişiz.eşim çok kızdı gelecek olanda kendi annen kusuruna mı bakacak diyor :) haklı daGeçmiş olsun cnm nasıl korkmuşsundur kim bilir. Ay bende bir hazırlayamadım şu çantayı ya. Kenara koymakta fayda ne olur ne olmaz. Belki biraz suyun gelmiş olamaz mı acaba? Gerçi olsa devamı gelirdi. İdrar olsa anlar gibi geliyor insan. Ama o an telaşdan da anlayamıyoruz heralde. Ben de senin gibi önce evi toplar öyle giderdimaklım hep evde kalırdı yoksa. Temizlik takıntımız var malesef
çamaşırlarımı değiştirip gittim devamı da gelmeyince test yapılmadı.ama aynı şeyler benimde aklıma geldi bebeğin suyuna bakılmadığı için içim rahat etmedi bugün devlet hastanesine gittik orda doktor ultrasondan baktı suyu iyi deyince bir oh çektimCanım ya aklıma bişey takıldı nst çekip açıklığa bakmışlar ama bunlar suyun gelmedi demek için yeterli degil ki alt camasirina kağıt koyup baktilarmi gelen sumu idrar mi diye ultrason a sokup suyun yeterli dediler mi doktor kontrol etmeyip sadece ebe baktiysa yarın sabah doktorunda gorsun bence seni naçizane benim fikrim böyle canım
İşte bunu okumak bana iyi geldi canım teşekkür ederim.. İnşallah benimkide kilosunu alır ve biraz daha bekler.. iğne de yapılmadı ciğer geliştirmek için. 2 hafta daha dursa gerek kalmaz hiçbirşeye ..
İvvviiiiiittttttt :)))))) öyle kız arkadaş neyn getircek yanıma not vereceğim.. Haha kız annisleri topa tutacak birazdan beniiiBende kiskanirim vallaen çok beni sevecek beni ilgilendirmez
Çok sevindim canım iyi olmuş baktirman, valla benimde aklimda kalmıştı:)canım idrar olup olmadığını anlamazsın dedi rahimden geldiğini sanabilirmişiz.eşim çok kızdı gelecek olanda kendi annen kusuruna mı bakacak diyor :) haklı da
çamaşırlarımı değiştirip gittim devamı da gelmeyince test yapılmadı.ama aynı şeyler benimde aklıma geldi bebeğin suyuna bakılmadığı için içim rahat etmedi bugün devlet hastanesine gittik orda doktor ultrasondan baktı suyu iyi deyince bir oh çektim
İkimizide sevsin hayırlı evlat olsunda gerisi önemli deglBnm de eşim beni sevecek diye şimdiden kıskanmaya başladı. Ben kiskanmiyorum Allah tan
arkadaslar tek tek yazamadim... oncelikle tesekkur ederim hepinize iyi dilekleriniz ve dualariniz icin ben artik daha iyiyim 15 gun olcak yarin toparladim gibi... tabi ara ara agrim oluyor... 40 gun dikkat et dediler... dikkat etmeye calisiyorum... bebeklerimde 8-9 gun kilo verdiler artik aliyorlar... biraz disarda yavas aliyorlar kiloyu daha dogduklari kiloaya gelmediler 1700 gr civarindalar... emme refleksi 34. hafta sonunda tamamlaniyormus... onu bekliyoruz... meme ucunu tutuyor ama ememiyorlar... siringayla yada agizlarinda mideye giden sonda var onla besleme yapiliyor... kizim normal kuvezde oglum daha yogun bakim kuvezinde... dogumu kiz baslattigi icin o daha cabuk toparladi... ikiside 2-3 hafta daha kalcak gibi... hem 2 kg gecerse daha iyi olur dedi doktor... bekliyoruz ins enfeksiyon kapmazsalar... diger bazi saglik sorunlari da cozuluse ayin sonunda cikariz... defne ve demir bebek dualarinizi bekliyor... benim de tum dualarim tum bebeklerimiz icin... saglikla alalim ins...
Ay ben kaynanalikta yapamamİvvviiiiiittttttt :)))))) öyle kız arkadaş neyn getircek yanıma not vereceğim.. Haha kız annisleri topa tutacak birazdan beniii
Ay ben kaynanalikta yapamam
Ayy canım tabiki bildiğimiz konularda yardımcı oluruzsen merak etme ama bu su işi başka dediğim gibi sabahı beklesende olurdu en kötü sancılanırsan giderdin doktora.. ocak annelerinde bir arkadaş vardı sabah suyum gelmiş yazmış. Sonra kalkmış evi toparlamış yerleştirmiş hazırlanmış ebeyi aramış. Ebe gelmiş daha sancı yok demiş bekle demiş gitmiş mesela ertesi gün doğum yapmış diye hatırlıyorum. Yanlış olmasın ama suyunun geldiği gün yapmadığı kesin bakalım bizlerin doğum hikayeleri nasıl olacak
Ayrıca buraya haber vermende sıkıntı yok haber ver bize ama buraya sorarak hareket etmeyin diyorum yani.. önemli bir durumda yanlış bilgilendirme yaparız olmaz o yüzden canım
Evet ilk hamilelikte nazımız geçiyordu. Bu sefer nazlanmaya bile fırsatımız yokne yapalım bunada şükür onların varlığı bile yetiyor
Geçmiş olsun cnm nasıl korkmuşsundur kim bilir. Ay bende bir hazırlayamadım şu çantayı ya. Kenara koymakta fayda ne olur ne olmaz. Belki biraz suyun gelmiş olamaz mı acaba? Gerçi olsa devamı gelirdi. İdrar olsa anlar gibi geliyor insan. Ama o an telaşdan da anlayamıyoruz heralde. Ben de senin gibi önce evi toplar öyle giderdimaklım hep evde kalırdı yoksa. Temizlik takıntımız var malesef
şu günleri zehir ediyoruz kendimize.zaten çok korktum bi taraftan toz alıyorum gündüz almadım diye bi taraftan yatak topluyorum eşim kızınca kendime geldim :)Biz temizliğe yardımcı çağırmadan önce ev temizleyen nesiliz. Öyle yabana atılamaz hakkımız :)
Bende sürekli yatağa suyum gelirse kim temizler, orada şurada olursa kim napar diye düşünüyrum sürekli
ya biz napalim, her zaman yapıyoruz diyeydin
İlerde anlatırsın beni böyle korkutmuştun dersin :) aklına geldikçe gülersin o anki telaşına :)
Canım geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış..
Aynen valla canım hiç yardım etmeyen de var :)
korkmak ne kelime öylece kalakaldım bi süre su akıyor ben açtım bacağımı bakıyorum öyle dondum bi an.Canim benim yazılanları geriden takip ediyorum çok korktum suyun falan gelmiş diye yazmıştı arkadaşlar senin paylaştığını görmedim. Allaha Şükür suyun değilmiş çok sevindim. cok geçmiş olsun nasıl korkMuşsundur
canım ben kuzenime güldüm ondan oldu diyorum kendi kendime ikide bir suyum geldi diye koştur koştur hastaneye giderdi e sonuç başıma geldi :)bununla geçmiş olsun canım böyle bir macera atlatmak gerekiyormuş :) bundan sonra sık sık buna benzer olaylar olacak burda :) ilk sen başlattın
İnşallah canım Allah rahmet eylesinYok kiizZ bende yapamam.. Söz verdim zaten kendime rahmetli kv bana nasılsa bende öyle olucam gelinime. Allahim bizi erken ayırdı.. İnsallah ben öyle olmam
nar neden zararlı canım hiç bilmiyordum benok yiyordum narı merak ettim şimdiEvet hareket ederken bebekler için uyku zamanı oluyormus sürekli sarsıldıkları için sakin kalınca uyanıyorlarmış bolca uyuyunca enerjik oluyorlar
arkadaslar da söylemiş Aklınızda olsun maydanoz adacayı nar gebelikte fazla tüketilmemeli deniyor bence içme öyle suyunu...
bununda geçmiş olsun canım böyle bir macera atlatmak gerekiyormuş :) bundan sonra sık sık buna benzer olaylar olacak burda :) ilk sen başlattın
Ya ben hamileliğin en basından beri yiyordum ama son bir aydır inanılmaz iştahım arttı ağzım hiç ama hiç boş durmuyor sonra sıkışıyorum tıs tıs kalıyorum ama yine yiyorum
Bahsettiğin sey idrar yolları enfeksiyonu ağrısına daha cok benziyor canım çünkü direk rahim ağzı ağrısı olarak hissetmen zor.. Biraz sıcak tut kendini suyu da artır mutlaka idrar tahlili ver ama... Geçmiş olsun..
sade ve sadece ömer olmalı :) asaleti yeter.. Ben hep tek isim koymayı isterdim.. Eğer özel bir sebebi yoksa tek ismi düşünün :)
yok sarı tulbent yok altın koymak bunlar gerçekten hurafe kalıyo kızlar sarılığı önlemek için sık sık ve fazla fazla emzirmekten baska bişe yok... Florasan sonraki iş... İnşallah böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalmayız
sağol canım eşim pimpiriklendiğimi düşündü ama şakaya gelmez ki tekrar gitmek istedim o su senden aksa senden korkardın dedim sonra dediğime kendimde güldüm :) anlamıyorlar biziÇok sevindim canım iyi olmuş baktirman, valla benimde aklimda kalmıştı:)
BAZI ARKADAŞLAR BENCE FAZLA GEYİK MUHABBETİ YAPIYOR BUNUN YERİNE BİRBİRİMİZE FAYDALI OLACAK KONULARI DİLE GETİRİRSEK GEREKSİZ MUHABBETLERİN ARASINDAN FAYDALI ŞEYLER BULMAK İÇİN ZAMAN HARCAMAYIZ . GEYİK İÇİN MESSENGER WATSAP VS DAHA UYGUN DİYE DÜŞÜNÜYORUM. Benim sorum şu olacak ; geçenlerde baya serum yedim sonrasında şişliklerim oldu acaba serumdan mi yoksa klasik gebelik şikayeti mi sizce ?
Herkes stresli bırakında insanlar biraz gevşesin, ciddi konular konuşup hepten şişmeyelim burda..BAZI ARKADAŞLAR BENCE FAZLA GEYİK MUHABBETİ YAPIYOR BUNUN YERİNE BİRBİRİMİZE FAYDALI OLACAK KONULARI DİLE GETİRİRSEK GEREKSİZ MUHABBETLERİN ARASINDAN FAYDALI ŞEYLER BULMAK İÇİN ZAMAN HARCAMAYIZ . GEYİK İÇİN MESSENGER WATSAP VS DAHA UYGUN DİYE DÜŞÜNÜYORUM. Benim sorum şu olacak ; geçenlerde baya serum yedim sonrasında şişliklerim oldu acaba serumdan mi yoksa klasik gebelik şikayeti mi sizce ?
BAZI ARKADAŞLAR BENCE FAZLA GEYİK MUHABBETİ YAPIYOR BUNUN YERİNE BİRBİRİMİZE FAYDALI OLACAK KONULARI DİLE GETİRİRSEK GEREKSİZ MUHABBETLERİN ARASINDAN FAYDALI ŞEYLER BULMAK İÇİN ZAMAN HARCAMAYIZ . GEYİK İÇİN MESSENGER WATSAP VS DAHA UYGUN DİYE DÜŞÜNÜYORUM. Benim sorum şu olacak ; geçenlerde baya serum yedim sonrasında şişliklerim oldu acaba serumdan mi yoksa klasik gebelik şikayeti mi sizce ?
Pardon da bu nasil konusma ne konusacagimizi sana mi sorcaz yada boyle bi kural mi var. Biz yeri gelir sorun, sikinti, hastalij yada hersey konusabiliriz bu bize bagli. Çogumuz ailemizden uzagiz yada arkadas cevresi yok veya bunlarin hepsi olsa bile istedigimiz gibi konasabiliriz. Geyikte yapariz, guzel ve seviyeli sorulan sorulara cevapta veririz. Bu da SIZI ILGILENDIRMEZ... duzgun bi sekilde sorsaydin gayet cevap verirdik. Offf ne zaman kaybim oldun.....BAZI ARKADAŞLAR BENCE FAZLA GEYİK MUHABBETİ YAPIYOR BUNUN YERİNE BİRBİRİMİZE FAYDALI OLACAK KONULARI DİLE GETİRİRSEK GEREKSİZ MUHABBETLERİN ARASINDAN FAYDALI ŞEYLER BULMAK İÇİN ZAMAN HARCAMAYIZ . GEYİK İÇİN MESSENGER WATSAP VS DAHA UYGUN DİYE DÜŞÜNÜYORUM. Benim sorum şu olacak ; geçenlerde baya serum yedim sonrasında şişliklerim oldu acaba serumdan mi yoksa klasik gebelik şikayeti mi sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?