2016 Şubat Anneleri

canım idrar olup olmadığını anlamazsın dedi rahimden geldiğini sanabilirmişiz.eşim çok kızdı gelecek olanda kendi annen kusuruna mı bakacak diyor :) haklı da

keryneia canım geçmiş olsun ucuz atlatmissin
M minekr1 canım ebe baktı demissin altına bisi koyup bekletti mi su mu idrar mi diye? Ultrasonda bakildi mi? Geçmiş olsun canim..

çamaşırlarımı değiştirip gittim devamı da gelmeyince test yapılmadı.ama aynı şeyler benimde aklıma geldi bebeğin suyuna bakılmadığı için içim rahat etmedi bugün devlet hastanesine gittik orda doktor ultrasondan baktı suyu iyi deyince bir oh çektim

İşte bunu okumak bana iyi geldi canım teşekkür ederim.. İnşallah benimkide kilosunu alır ve biraz daha bekler.. iğne de yapılmadı ciğer geliştirmek için. 2 hafta daha dursa gerek kalmaz hiçbirşeye ..

36 yi doldurmussun zaten canım. Artık ciger gelistirici ye gerek yok ki. Geliştirmiştir onun ciğerleri inşallah. Erken doğum değil yani bu saatten sonra seninki. Tabi en azından 38 i yapalım hepimiz insallah sağlıkla

Çok sevindim canım iyi olmuş baktirman, valla benimde aklimda kalmıştı:)

Canim dualarimdasin..demir ve defnecik sag saglim kucaginda evine gelecek allahin izniyle..

şu günleri zehir ediyoruz kendimize.zaten çok korktum bi taraftan toz alıyorum gündüz almadım diye bi taraftan yatak topluyorum eşim kızınca kendime geldim :)

korkmak ne kelime öylece kalakaldım bi süre su akıyor ben açtım bacağımı bakıyorum öyle dondum bi an.

bununla geçmiş olsun canım böyle bir macera atlatmak gerekiyormuş :) bundan sonra sık sık buna benzer olaylar olacak burda :) ilk sen başlattın
canım ben kuzenime güldüm ondan oldu diyorum kendi kendime ikide bir suyum geldi diye koştur koştur hastaneye giderdi e sonuç başıma geldi :)

sdss canim inşallah çok yakında tamamen kollarında olacaklar. Ne güzel kilo almaya başlamışlar. Sukur bu arada e bebekten 30 TL kod var bizde sanirum. 125 lira ustune. İstersen kodu vereyim yeterli dersen.

nar neden zararlı canım hiç bilmiyordum benok yiyordum narı merak ettim şimdi

Çok sevindim canım iyi olmuş baktirman, valla benimde aklimda kalmıştı:)
sağol canım eşim pimpiriklendiğimi düşündü ama şakaya gelmez ki tekrar gitmek istedim o su senden aksa senden korkardın dedim sonra dediğime kendimde güldüm :) anlamıyorlar bizi

BAZI ARKADAŞLAR BENCE FAZLA GEYİK MUHABBETİ YAPIYOR BUNUN YERİNE BİRBİRİMİZE FAYDALI OLACAK KONULARI DİLE GETİRİRSEK GEREKSİZ MUHABBETLERİN ARASINDAN FAYDALI ŞEYLER BULMAK İÇİN ZAMAN HARCAMAYIZ . GEYİK İÇİN MESSENGER WATSAP VS DAHA UYGUN DİYE DÜŞÜNÜYORUM. Benim sorum şu olacak ; geçenlerde baya serum yedim sonrasında şişliklerim oldu acaba serumdan mi yoksa klasik gebelik şikayeti mi sizce ?

Burda geyik muhabbeti diye adlandirdiginiz şeylerden birçoğumuzun rahatsız olduğunu dusunmuyorum. İsteyen buna katılır isteyen bunun dışında kalır diye düşünüyorum. Paylaştığımız her şey bu yolculukta birbirimize arkadaş olmak için.

Herkes stresli bırakında insanlar biraz gevşesin, ciddi konular konuşup hepten şişmeyelim burda..

Siz sorunuzu yöneltin illa ki yardım eden olur.. Bende serum yedim bu yüzden sorunuza cevap verebilirim. Serum sonrası hemen şiştim, artı 34-35. Haftalarda bebek artık sinirlere baskı yaptığından ödem ve uyuşma olabiliyor.. Bazı tansiyona bağlı durumlardada olur onu takip etmek lazım bebek için ciddi risk, son olarak klasik fazla tuzda ödem yapar..

Burada gereksiz gordugum tek şey sizin bu yazdığinizdir.. Nee kadar boş, faydasız gereksiz bir şey yazmissiniz.. Sizi ne kadar ilgilendirir kimin burada ne konuştuğu ne geyikler yaptığı.. Çok ayipladim , ama hormonlariniza yoruyorum.. Umarım saglikli ve sakin bir gebelik dönemi geciriyorsunuzdur.

Allahım
Pardon da bu nasil konusma ne konusacagimizi sana mi sorcaz yada boyle bi kural mi var. Biz yeri gelir sorun, sikinti, hastalij yada hersey konusabiliriz bu bize bagli. Çogumuz ailemizden uzagiz yada arkadas cevresi yok veya bunlarin hepsi olsa bile istedigimiz gibi konasabiliriz. Geyikte yapariz, guzel ve seviyeli sorulan sorulara cevapta veririz. Bu da SIZI ILGILENDIRMEZ... duzgun bi sekilde sorsaydin gayet cevap verirdik. Offf ne zaman kaybim oldun.....

Kızlar tartışmaya gerek yok lütfen.. Birşey aramış arkadaş konuşmalardan bulamamış sinirlenmiş tahminimce.. Olabilir sinirlenmeyin, herkes kendi doğru bildiğini yapmaya devam etsin.. No stress canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…