Bende yiyorum nari her aksam bir kase ve hicbi sikayetim yok aksine bebegim 10/gun ileride gitmeye basladi 4 gun geriden gelirken. Nette baktim herhangi bir dusuk yada erken dogum tehlikesi uyarisi goremedim.nar neden zararlı canım hiç bilmiyordum benok yiyordum narı merak ettim şimdi
ay cok sevinirim cnm, sor sor. nickimi etiketleyip cevabi yazarsan cok sevinirimAynı şeyi bende yaşıyorum cnm. Bir haftadır böyleyim. Çok sık gitmeye başladım. Doğuma yakın oluyormuş evet bakalım görcezyrn kontrolüm var bakalım sorarım doktoruma.
ruyalarimda kanamam oluyor, suyum geliyor, doguruyorum falan
her degisimi dogumun yaklasmasina yoruyorum.
bazen de sanki bu hamilelik hic bitmeyecekmis, bebegimle hep boyle kucak kucaga kalacakmisiz gibi geliyor
bakalim hangimizin bebisi daha once gelecek cnm
Hormon falan terbiyesizlik yapmayın. Beni başkalarının yazdığı ilgilendirmez sizin de benim yazdığım şeyle ilgilenmemenizi tavsiye ederim.
cidden ne oldu bize boyle istahimiz şahlandi
sabah olsa da kahvalti yapsam diye hayal kurar oldum
Ayyy çok severim olsada içsem.. Bir ara aliyim yapiyimmKayısı hoşafı iç cnm her gün 1 kase biraz fazlaca yap at dolaba.bnde muz yemekten olmuştum kabiz şimdi hoşafla dengeliyorum.tavsiye..
Ne fenasınız,peynir ekmek falan olmuyor ama böyleyattım vallahi artık canım çekmemeli dişlerimi yine fırçalayamam:)meyveyle geçiştirdim yine :) burnum tıkalı ama uyucam inşallah haydi başbaş
Siz de fazla geyik yapmayın ,olmuş gecenin Yarısı hala lak lak
Afiyet olsun canım, o ekmek beyaz değildir umarım
Tesekkurler canım:) benimde canım değişik şeyler çekiyor ama kombin yapamiyorum :) ne olduğunu bilemiyorum.çunki istedigimin.. Az kaldı canimm bizim istahimizda normale dönecekAfiyet olsn.Bnde uzandım cnm.Yoksa doymuyorum.En son yoğurt pekmez karıştırdım...Öyle garip şeyleri kombinleyip yiyorum ki son günlerde bendekinin mide olmadığını dusunmekteyim
Peynir ekmek can gerisi heycannn
Aynen ya.. Dün eşime soruyorum ben bi daha normal insan olamayacak mıyım dieHaha :)) hiç bahsetmee bende kendime konduramiyorum hatta ben hep böyle kalacakmisim gibi oluyorum.. Hep böyle göbekli.. Hamile.. Çabuk yorulan :) kot pantalonlarimi özledim.. Badilerimi.. Topuklu ayakkabılarımi.. Ama çok uzakmis gibi geliyor.. Aynen doğum zamanımda çok varmış gibi geliyor :)
Cok güzeller ama bayatlamaz mı ki baya var daha dimi..? Hos benim 3 yıl önceki nişan kurabiyelerim hala aynen duruyorBi anlık hevesle yorucu market alışverişi sonrası. Başladım ve yaptım. ..çok da hoşuma gitti.. zevki is...kızımın kurabiyeleri hazır. ..
görümcem erken doğum yapmış dr u demiş fazla nar yemekte etkili diye.. Baya bilinçli biridir beni de uyardı... Şimdi siz diyince netten araştırdım bisey bulamadım bende :) bilemedim şimdi.. :)nar neden zararlı canım hiç bilmiyordum benok yiyordum narı merak ettim şimdi
Ne fenasınız,peynir ekmek falan olmuyor ama böyleyattım vallahi artık canım çekmemeli dişlerimi yine fırçalayamam:)meyveyle geçiştirdim yine :) burnum tıkalı ama uyucam inşallah haydi başbaş
Siz de fazla geyik yapmayın ,olmuş gecenin Yarısı hala lak lak
İyi iyi :) Afiyet olsunnSagol canimm , yok kepek ekmegii arası peynir yanına zeytin.. Ve süt:))
BAZI ARKADAŞLAR BENCE FAZLA GEYİK MUHABBETİ YAPIYOR BUNUN YERİNE BİRBİRİMİZE FAYDALI OLACAK KONULARI DİLE GETİRİRSEK GEREKSİZ MUHABBETLERİN ARASINDAN FAYDALI ŞEYLER BULMAK İÇİN ZAMAN HARCAMAYIZ . GEYİK İÇİN MESSENGER WATSAP VS DAHA UYGUN DİYE DÜŞÜNÜYORUM. Benim sorum şu olacak ; geçenlerde baya serum yedim sonrasında şişliklerim oldu acaba serumdan mi yoksa klasik gebelik şikayeti mi sizce ?
Hahaha..Tesekkurler canım:) benimde canım değişik şeyler çekiyor ama kombin yapamiyorum :) ne olduğunu bilemiyorum.çunki istedigimin.. Az kaldı canimm bizim istahimizda normale dönecek
Aynen ya.. Dün eşime soruyorum ben bi daha normal insan olamayacak mıyım dieg
Gercekten ama.. Doğumdan sonra ne kadar zayiflicam , eski kıyafetler olacak mi geri.. Eskisi gibi bakabilcekmiyim kendime.. Bebis yoksa beni iyice eve kapatacak, kendime özen göstermeyen, kilolu . bakımsız biri mi olacağım.. Veya bebeğe bakabilecekmmiyim, aynı zamanda esimle ilgilenip, ev işlerini halledebilecek miyim..
Ahh kafamda deli sorular
Cok güzeller ama bayatlamaz mı ki baya var daha dimi..? Hos benim 3 yıl önceki nişan kurabiyelerim hala aynen duruyortabi görüntü olarak :)
görümcem erken doğum yapmış dr u demiş fazla nar yemekte etkili diye.. Baya bilinçli biridir beni de uyardı... Şimdi siz diyince netten araştırdım bisey bulamadım bende :) bilemedim şimdi.. :)
İyi iyi :) Afiyet olsunn
Ben hiç böyle şeyler yemedim biliyomusun bu saatlerde.. Alışkanlıkla alakalı sanırım.. Bana süt ver, yoğurt ver.. Meyvede kabulüm
Rahat bir gece gecirirsin insallah canım. İyi geceler :).Kızlar ben erken kalkıcam malum doktora gidicem yarın, dilerim herşey yolundadır.. Artık eskisi kadar stres yok ama iste bebek içerde olduğundan insan emin olamıyor.. Dün gece kasılmalarım vardı, bu gece dilerim olmaz.. Şuan hıçkırık tutmuş garibim onunla cebelleşiyor :))
İyi geceler kızlarrr öpüldünüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?