2016 Şubat Anneleri

nar neden zararlı canım hiç bilmiyordum benok yiyordum narı merak ettim şimdi
Bende yiyorum nari her aksam bir kase ve hicbi sikayetim yok aksine bebegim 10/gun ileride gitmeye basladi 4 gun geriden gelirken. Nette baktim herhangi bir dusuk yada erken dogum tehlikesi uyarisi goremedim.

Aynı şeyi bende yaşıyorum cnm. Bir haftadır böyleyim. Çok sık gitmeye başladım. Doğuma yakın oluyormuş evet bakalım görcez yrn kontrolüm var bakalım sorarım doktoruma.
ay cok sevinirim cnm, sor sor. nickimi etiketleyip cevabi yazarsan cok sevinirim
benim kontrol taa cumaya. acil birsey olmadikca

keryneia cnm o agri bende iki haftadir var. uykular zindan oldu

Aynı şeyleri yaşıyoruz. :) kanamam geldiğini ben de gordum :) kalkıp bakmistim direk :) hem olsun bitsin artık istiyorum hem de Şubatı gormem istiyorum. Her sabab kalkip yatağı kontrol ediyorum ıslanmış mi diye :) çok garip her şey. Bakalım belki de aynı gün doğuma gideriz nasip :)

Ne fenasınız,peynir ekmek falan olmuyor ama böyle yattım vallahi artık canım çekmemeli dişlerimi yine fırçalayamam:)meyveyle geçiştirdim yine :) burnum tıkalı ama uyucam inşallah haydi başbaş
Siz de fazla geyik yapmayın ,olmuş gecenin Yarısı hala lak lak

Hormon falan terbiyesizlik yapmayın. Beni başkalarının yazdığı ilgilendirmez sizin de benim yazdığım şeyle ilgilenmemenizi tavsiye ederim.

Ay çok komiksin... İlahiii sen yaniii :)) istahimi daha çok actin.. Lütfen burada daha çok kalll..
Seni başkalarının yazdığı ilgilendirmiyor ise neden adabinla Usluca konuya girmiyor, terbiyesizligi sen yapiyorsun.
Skintin ne ise onu sorar cevabıni beklersin.
Kimseyi yargılamak senin haddine değil. Sizin yazdiklarinizla inanın ilgilenmiyorum içiniz rahat olsun.
Forumu kurallarına gore kullanin
Aykırılığa gerek yok

Ders var yarın değil mi iyi geceler şimdiden canim :) ay geyik yapmazsak nasıl geçer bu aylar :)

Afiyet olsn.Bnde uzandım cnm.Yoksa doymuyorum.En son yoğurt pekmez karıştırdım...Öyle garip şeyleri kombinleyip yiyorum ki son günlerde bendekinin mide olmadığını dusunmekteyim
Tesekkurler canım:) benimde canım değişik şeyler çekiyor ama kombin yapamiyorum :) ne olduğunu bilemiyorum.çunki istedigimin.. Az kaldı canimm bizim istahimizda normale dönecek

Aynen ya.. Dün eşime soruyorum ben bi daha normal insan olamayacak mıyım die

Bi anlık hevesle yorucu market alışverişi sonrası. Başladım ve yaptım. ..çok da hoşuma gitti.. zevki is...kızımın kurabiyeleri hazır. ..
Cok güzeller ama bayatlamaz mı ki baya var daha dimi..? Hos benim 3 yıl önceki nişan kurabiyelerim hala aynen duruyor tabi görüntü olarak :)

nar neden zararlı canım hiç bilmiyordum benok yiyordum narı merak ettim şimdi
görümcem erken doğum yapmış dr u demiş fazla nar yemekte etkili diye.. Baya bilinçli biridir beni de uyardı... Şimdi siz diyince netten araştırdım bisey bulamadım bende :) bilemedim şimdi.. :)

Senin yerine de yedim canım ben :)) biraz daha bekliyim diyorum dişlerimi fırçalamak :)
Haha.. Haklisin bizde çene bitmiyor :)

Oncelikle forumlarda buyuk harflerle yazmak kabaliktir ve bagirmak anlamina gelir ....

Ayrica topik gayet muhabbetli ve samimidir..durup durup ortaya cikipta boyle bir uyarida bulunmak neyin egosu neyin atari arkadasim..biz bayadir bu cizgideyiz siz Yenisiniz sanirim...bos muhabbet varsa es gecersin olur biter ama kimseye ayar veremezsin burda...

Tesekkurler canım:) benimde canım değişik şeyler çekiyor ama kombin yapamiyorum :) ne olduğunu bilemiyorum.çunki istedigimin.. Az kaldı canimm bizim istahimizda normale dönecek
Hahaha..simdi yine kalktım cnm aklıma getirdin peynir ekmeğe as erdim bide zeytin.Yatıyorum ne güzel ya.

Kızlar ben erken kalkıcam malum doktora gidicem yarın, dilerim herşey yolundadır.. Artık eskisi kadar stres yok ama iste bebek içerde olduğundan insan emin olamıyor.. Dün gece kasılmalarım vardı, bu gece dilerim olmaz.. Şuan hıçkırık tutmuş garibim onunla cebelleşiyor :))
İyi geceler kızlarrr öpüldünüzzz

İyi iyi :) Afiyet olsunn
Ben hiç böyle şeyler yemedim biliyomusun bu saatlerde.. Alışkanlıkla alakalı sanırım.. Bana süt ver, yoğurt ver.. Meyvede kabulüm

Tesekkurler .. Biliyor musun bende yeni başladım. Yoğurt veya meyve yerdim 1o bucukta gece yarısı süt icerdim acıkıyordum .. Ama şimdi uyku düzenin beslenme düzenin kalmadı.birde canım istiyor.. Birşeyler yemek istiyorum. Ayy sen benim gibi olma kuzum.. Çizgini bozma :)

Rahat bir gece gecirirsin insallah canım. İyi geceler :).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…