Kızlar tartışmaya gerek yok lütfen.. Birşey aramış arkadaş konuşmalardan bulamamış sinirlenmiş tahminimce.. Olabilir sinirlenmeyin, herkes kendi doğru bildiğini yapmaya devam etsin.. No stress canlarım
ay nasil soylesem, dunden beri ishalim kizlar
ki surekli kabizlik problemim olmasina ragmen. kan hapimda kabizligima ayri kabizlik ekliyor. buna ragmen dunden beri ishalim. ama sancisiz.
iyi birsey benim icin, sorun yasamiyorum tuvalette ama aklima dogum oncesi vucut lagman gibi bagirsaklari temizlermis yazisi geldi aklima
sizler de var mi boyle birsey? ya da ben herseyi dogum yaklasmasina mi yoruyorum
ay nasil soylesem, dunden beri ishalim kizlar
ki surekli kabizlik problemim olmasina ragmen. kan hapimda kabizligima ayri kabizlik ekliyor. buna ragmen dunden beri ishalim. ama sancisiz.
iyi birsey benim icin, sorun yasamiyorum tuvalette ama aklima dogum oncesi vucut lagman gibi bagirsaklari temizlermis yazisi geldi aklima
sizler de var mi boyle birsey? ya da ben herseyi dogum yaklasmasina mi yoruyorum
Insallah cabuk toparlanicaklar kuzucuklar kizimin adasi kizin :) Allah sagsalim hast cikmayi nasip etsin kokulu kokulu opuyorm bebisleriniarkadaslar tek tek yazamadim... oncelikle tesekkur ederim hepinize iyi dilekleriniz ve dualariniz icin ben artik daha iyiyim 15 gun olcak yarin toparladim gibi... tabi ara ara agrim oluyor... 40 gun dikkat et dediler... dikkat etmeye calisiyorum... bebeklerimde 8-9 gun kilo verdiler artik aliyorlar... biraz disarda yavas aliyorlar kiloyu daha dogduklari kiloaya gelmediler 1700 gr civarindalar... emme refleksi 34. hafta sonunda tamamlaniyormus... onu bekliyoruz... meme ucunu tutuyor ama ememiyorlar... siringayla yada agizlarinda mideye giden sonda var onla besleme yapiliyor... kizim normal kuvezde oglum daha yogun bakim kuvezinde... dogumu kiz baslattigi icin o daha cabuk toparladi... ikiside 2-3 hafta daha kalcak gibi... hem 2 kg gecerse daha iyi olur dedi doktor... bekliyoruz ins enfeksiyon kapmazsalar... diger bazi saglik sorunlari da cozuluse ayin sonunda cikariz... defne ve demir bebek dualarinizi bekliyor... benim de tum dualarim tum bebeklerimiz icin... saglikla alalim ins...
ştresss yook
Ekmek arası birşeyler yemek vaaarrr
Peynir ekmek can gerisi heycannnştresss yook
hayırdır tapusu sende mi buralar eskiden tarlaydi sanırım değer mi kattın? Sitenin amacı boş geyik yapmak değil. Bilgi paylaşımında bulunup sorunu olan insanların dertlerine care olabilmek. Dedikoduya boş boş konuşmalara uygun bir yer değil. Ama sen öyle düşünüyor olabilirsin saygı duyarım aynı saygıyı beklerim eğer katkın varsa koy ortaya yoksa sen ve senin gibikrin boş muhabbetleri sayfa sayfa görmek zorunda değil kimse. Bir daha sana kıymetli zamanımı harcamiyacagim belli ki senin canın sıkılıyor geyik arıyorsun bende de zaman sende ki gibi pul değil kusura bakma söyledikleri de küpe olsun san.Allahım
Pardon da bu nasil konusma ne konusacagimizi sana mi sorcaz yada boyle bi kural mi var. Biz yeri gelir sorun, sikinti, hastalij yada hersey konusabiliriz bu bize bagli. Çogumuz ailemizden uzagiz yada arkadas cevresi yok veya bunlarin hepsi olsa bile istedigimiz gibi konasabiliriz. Geyikte yapariz, guzel ve seviyeli sorulan sorulara cevapta veririz. Bu da SIZI ILGILENDIRMEZ... duzgun bi sekilde sorsaydin gayet cevap verirdik. Offf ne zaman kaybim oldun.....
Afiyet olsun canım, o ekmek beyaz değildir umarımştresss yook
Afiyet olsn.Bnde uzandım cnm.Yoksa doymuyorum.En son yoğurt pekmez karıştırdım...ştresss yook
Hormon falan terbiyesizlik yapmayın. Beni başkalarının yazdığı ilgilendirmez sizin de benim yazdığım şeyle ilgilenmemenizi tavsiye ederim.Burada gereksiz gordugum tek şey sizin bu yazdığinizdir.. Nee kadar boş, faydasız gereksiz bir şey yazmissiniz.. Sizi ne kadar ilgilendirir kimin burada ne konuştuğu ne geyikler yaptığı.. Çok ayipladim , ama hormonlariniza yoruyorum.. Umarım saglikli ve sakin bir gebelik dönemi geciriyorsunuzdur.
Ayhh yemek demeyin simdi sofradan kalktim. Esimde benle 10 kilo aldi adamcagiz depresyondaBanada yemekle gelin yahu...
Agzim hic bos dursun istemiyo
Bizim bebisler bizi sömürüyor mu ne ?cidden ne oldu bize boyle istahimiz şahlandi
sabah olsa da kahvalti yapsam diye hayal kurar oldum
ruyalarimda kanamam oluyor, suyum geliyor, doguruyorum falankralice86 canim ben hep oyleyfim. Ama benim de su ara sanki bu durum arttı gibi. Belki de olabilir. Artık son aylar son haftalar yavaş yavaş olacaktır sanki bu durumlar :)
Aynı şeyi bende yaşıyorum cnm. Bir haftadır böyleyim. Çok sık gitmeye başladım. Doğuma yakın oluyormuş evet bakalım görcezay nasil soylesem, dunden beri ishalim kizlar
Doğuma yaklaştıkça minişler aşağı doğru iniyo ve mideler rahatlıyo galiba canım mutfaktan odaya geçemiyorum hep ağzım dolu ve 15 günde 2 kilo alır oldum :) doğursak da bitse hayırlısıyla bu açlığımız :)cidden ne oldu bize boyle istahimiz şahlandi
sabah olsa da kahvalti yapsam diye hayal kurar oldum
Kayısı hoşafı iç cnm her gün 1 kase biraz fazlaca yap at dolaba.bnde muz yemekten olmuştum kabiz şimdi hoşafla dengeliyorum.tavsiye..Ay bendede tersine kabızlık başladı, bende herşey ters gidiyor şu sıralar anlamadım gitti.. Ellerimdeki uyuşmalara ek ağrılarda oluşuyor.. Birde gece yatarken döniyim diyorum kalça kemiğimde ağrı oluyor sanki ayrılmış gibi eklem bölgesinden.. Ölümcül bir ağrı değil ama o an bir kilitleniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?