2016 Şubat Anneleri

ay nasil soylesem, dunden beri ishalim kizlar
ki surekli kabizlik problemim olmasina ragmen. kan hapimda kabizligima ayri kabizlik ekliyor. buna ragmen dunden beri ishalim. ama sancisiz.
iyi birsey benim icin, sorun yasamiyorum tuvalette ama aklima dogum oncesi vucut lagman gibi bagirsaklari temizlermis yazisi geldi aklima
sizler de var mi boyle birsey? ya da ben herseyi dogum yaklasmasina mi yoruyorum

Bende de oluyor canjm. Yaa.. Bir sorunum yok ama.. Günde 1 defa oluyor bu dediğin

Dogum yaklastikca ishal problemi olabilir diye bende okumustum..

Ama sanmiyorum canim ya bende ishal gidiyorum bu aralar ama 27 senedir kabizlik sorunu cektigimden gayet memnunum sesimi cikarmiyorum

Artik bugun olmazsa yarin..hayirlisiyla dogru zamanda kavusalim yavrularimizaa

Insallah cabuk toparlanicaklar kuzucuklar kizimin adasi kizin :) Allah sagsalim hast cikmayi nasip etsin kokulu kokulu opuyorm bebislerini

hayırdır tapusu sende mi buralar eskiden tarlaydi sanırım değer mi kattın? Sitenin amacı boş geyik yapmak değil. Bilgi paylaşımında bulunup sorunu olan insanların dertlerine care olabilmek. Dedikoduya boş boş konuşmalara uygun bir yer değil. Ama sen öyle düşünüyor olabilirsin saygı duyarım aynı saygıyı beklerim eğer katkın varsa koy ortaya yoksa sen ve senin gibikrin boş muhabbetleri sayfa sayfa görmek zorunda değil kimse. Bir daha sana kıymetli zamanımı harcamiyacagim belli ki senin canın sıkılıyor geyik arıyorsun bende de zaman sende ki gibi pul değil kusura bakma söyledikleri de küpe olsun san.

Hormon falan terbiyesizlik yapmayın. Beni başkalarının yazdığı ilgilendirmez sizin de benim yazdığım şeyle ilgilenmemenizi tavsiye ederim.

kralice86 canim ben hep oyleyfim. Ama benim de su ara sanki bu durum arttı gibi. Belki de olabilir. Artık son aylar son haftalar yavaş yavaş olacaktır sanki bu durumlar :)

Ay bendede tersine kabızlık başladı, bende herşey ters gidiyor şu sıralar anlamadım gitti.. Ellerimdeki uyuşmalara ek ağrılarda oluşuyor.. Birde gece yatarken döniyim diyorum kalça kemiğimde ağrı oluyor sanki ayrılmış gibi eklem bölgesinden.. Ölümcül bir ağrı değil ama o an bir kilitleniyorum..

kralice86 canim ben hep oyleyfim. Ama benim de su ara sanki bu durum arttı gibi. Belki de olabilir. Artık son aylar son haftalar yavaş yavaş olacaktır sanki bu durumlar :)
ruyalarimda kanamam oluyor, suyum geliyor, doguruyorum falan
her degisimi dogumun yaklasmasina yoruyorum.
bazen de sanki bu hamilelik hic bitmeyecekmis, bebegimle hep boyle kucak kucaga kalacakmisiz gibi geliyor
bakalim hangimizin bebisi daha once gelecek cnm

Aynı şeyi bende yaşıyorum cnm. Bir haftadır böyleyim. Çok sık gitmeye başladım. Doğuma yakın oluyormuş evet bakalım görcez yrn kontrolüm var bakalım sorarım doktoruma.

cidden ne oldu bize boyle istahimiz şahlandi
sabah olsa da kahvalti yapsam diye hayal kurar oldum
Doğuma yaklaştıkça minişler aşağı doğru iniyo ve mideler rahatlıyo galiba canım mutfaktan odaya geçemiyorum hep ağzım dolu ve 15 günde 2 kilo alır oldum :) doğursak da bitse hayırlısıyla bu açlığımız :)

Kayısı hoşafı iç cnm her gün 1 kase biraz fazlaca yap at dolaba.bnde muz yemekten olmuştum kabiz şimdi hoşafla dengeliyorum.tavsiye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…