- 18 Şubat 2013
- 419
- 350
- 323
A
Ayhh yemek demeyin simdi sofradan kalktim. Esimde benle 10 kilo aldi adamcagiz depresyondaacikincada midem yanio aci su cikio bu gidisle +20 yle dogurcam hayirlisi
Hahaha..simdi yine kalktım cnm aklıma getirdin peynir ekmeğe as erdim bide zeytin.Yatıyorum ne güzel ya.
Canim tam bilmiyorum da magnezyum içiyorsan o da yapabiliyor . benim bi kere olmuştuay nasil soylesem, dunden beri ishalim kizlar
ki surekli kabizlik problemim olmasina ragmen. kan hapimda kabizligima ayri kabizlik ekliyor. buna ragmen dunden beri ishalim. ama sancisiz.
iyi birsey benim icin, sorun yasamiyorum tuvalette ama aklima dogum oncesi vucut lagman gibi bagirsaklari temizlermis yazisi geldi aklima
sizler de var mi boyle birsey? ya da ben herseyi dogum yaklasmasina mi yoruyorum
Şaka cnm ya zaten alt yapımda var yemekYarasiinnn bebisine kuzummm) kötü ornek oldum bu gece size
Benimde bu hafta kontrolum var ama bakalim hangi gun yarin sabah saglik ocagina gidicem oradan cagirdilar bakalim ne yapilacak birde bebisler icerde ve son ay cok daha haraketsiz geciyo benim bugun nerdeyse kipirdayamicak kivama geldim calisanlar nasil calisiyo anlamiyorum bravo yani ben koltuktan kalkarken cok agrim oluyo 3 -5 adimdan sonra anca toparlanabiliyorum siz nasil sabah kalkip ise gidiyorsunuz masallah yaniKızlar ben erken kalkıcam malum doktora gidicem yarın, dilerim herşey yolundadır.. Artık eskisi kadar stres yok ama iste bebek içerde olduğundan insan emin olamıyor.. Dün gece kasılmalarım vardı, bu gece dilerim olmaz.. Şuan hıçkırık tutmuş garibim onunla cebelleşiyor :))
İyi geceler kızlarrr öpüldünüzzz
Şaka cnm ya zaten alt yapımda var yemek
Su yatakta donme isi beni de cok kotu yapiyo donerken sanki agridan olucem totom belim agridan donemicem saniyorum hatta bugun hic yatmaktan kalkanadim diyebilirim ozellikle bugun kalkarken birde hani bacak aralarimiz varya kenar kisimlarim agridi hep ayy ben dogurcam galiba bu gidisle subat yalan olucak galibaAy bendede tersine kabızlık başladı, bende herşey ters gidiyor şu sıralar anlamadım gitti.. Ellerimdeki uyuşmalara ek ağrılarda oluşuyor.. Birde gece yatarken döniyim diyorum kalça kemiğimde ağrı oluyor sanki ayrılmış gibi eklem bölgesinden.. Ölümcül bir ağrı değil ama o an bir kilitleniyorum..
Yarın boş canım şükür ki :) belki hem biraz daha düzelirim...Ders var yarın değil mi iyi geceler şimdiden canim :) ay geyik yapmazsak nasıl geçer bu aylar :)
10 gundur magnezyum icmiyorum cnm. dr biraktirdiCanim tam bilmiyorum da magnezyum içiyorsan o da yapabiliyor . benim bi kere olmuştu
fotodaki sen misin canım:) kucağına koyduğun bebeğinin hastane çıkışı mı dikkatimi çekti de benim minnosunkilere benziyor sanki:)Su yatakta donme isi beni de cok kotu yapiyo donerken sanki agridan olucem totom belim agridan donemicem saniyorum hatta bugun hic yatmaktan kalkanadim diyebilirim ozellikle bugun kalkarken birde hani bacak aralarimiz varya kenar kisimlarim agridi hep ayy ben dogurcam galiba bu gidisle subat yalan olucak galiba
Ben rpeydir icmiyorum kadilmalarim yok diye ama zaten dr da dedi belirli bir sureden sonra icilmiyormus birde kizlar dr cok kilo aldim diye vitamin hapini 2-3 gunde bir ic dedi ama ben onuda icmiyorum gayet guzelde yemek yiyebildigim icin tek sıkıntim kan hapini icince midem yandigi icin onuda icmiyorum oda insallah cok sıkınti yapmaz10 gundur magnezyum icmiyorum cnm. dr biraktirdi
Evet canim o benim onlarda kuzenim almis hediye onlarla cekildim bir sitede gormustum bu pozu ☺☺fotodaki sen misin canım:) kucağına koyduğun bebeğinin hastane çıkışı mı dikkatimi çekti de benim minnosunkilere benziyor sanki:)
öyle mi son haftalarda bırakıyor muyuz onu?10 gundur magnezyum icmiyorum cnm. dr biraktirdi
36 yi doldurmussun zaten canım. Artık ciger gelistirici ye gerek yok ki. Geliştirmiştir onun ciğerleri inşallah. Erken doğum değil yani bu saatten sonra seninki. Tabi en azından 38 i yapalım hepimiz insallah sağlıkla
Yarın boş canım şükür ki :) belki hem biraz daha düzelirim...
Aynen canım.Hayat o kadar ciddi şeylerle dolu ki,boş konuşmaz,deşarj olmazsak biz ne yapalım ...hele ki tüm Yük biz kadınlardayken...her gün aynı( özelden genele gidiyim) :işler aynı,çamaşır bulaşık çoluk çocuk vs,dışarı bakıyorum herkes aynı koşuşturma halinde,haberlere bakıyorum her gün şehit...inanın ben haber izlememeye karar verdim.boşboş kadın programları açıyorum sırf kafam salaklaşsın da günlük yorgunluğundan uzaklaşayım diye...hayat çok kısa ve biz ottan şeyleri çok takıyorken bazı alanlarda da deşarj olabilmeliyiz.ben tabii herkese saygı duyuyorum ama bu da benim fikrim.o yüzden yaşasın geyik
Çok tatlı bi poz olmuş canım:) . sağlıkla giysin bebisin hediyeleriniEvet canim o benim onlarda kuzenim almis hediye onlarla cekildim bir sitede gormustum bu pozu ☺☺
iyi geceler kızlar.yaklaşık 1 aydır nedeni bulunamayan kanamalarım oluyo . dr. bebek gayet sağlıklı diyor. 3 gün hastanede yatmama rağmen kanamanın sebebini de bulamadılar. şimdi merak ediyorum. nişan gelse nasıl anlıycam ki doğum sürecinin başlayacağını. daha önce doğum yapmış ve niaşn gelmiş olanlara soruyorum. nasıl bir şey bu nişan?
Canim kan hapı çok gerekli bildiğim kadarıyla doktoruna danis bence. doğumdan bi ay sonrada içmeye devam ediyoruz hatta. Vitamin hapı hiç içmedim ben.Ben rpeydir icmiyorum kadilmalarim yok diye ama zaten dr da dedi belirli bir sureden sonra icilmiyormus birde kizlar dr cok kilo aldim diye vitamin hapini 2-3 gunde bir ic dedi ama ben onuda icmiyorum gayet guzelde yemek yiyebildigim icin tek sıkıntim kan hapini icince midem yandigi icin onuda icmiyorum oda insallah cok sıkınti yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?