2016 Şubat Anneleri

Canim tam bilmiyorum da magnezyum içiyorsan o da yapabiliyor . benim bi kere olmuştu

Benimde bu hafta kontrolum var ama bakalim hangi gun yarin sabah saglik ocagina gidicem oradan cagirdilar bakalim ne yapilacak birde bebisler icerde ve son ay cok daha haraketsiz geciyo benim bugun nerdeyse kipirdayamicak kivama geldim calisanlar nasil calisiyo anlamiyorum bravo yani ben koltuktan kalkarken cok agrim oluyo 3 -5 adimdan sonra anca toparlanabiliyorum siz nasil sabah kalkip ise gidiyorsunuz masallah yani

Keşke ben de peynir ekmek yiyeydim hiç yapmayacağım bir şey yapıyorum bu saatte uykum kaçacak şeyler iciyorum. Sonra şikayet ediyorum uyumuyoe bu çocuk diye. Suç hep annede burada :)

Su yatakta donme isi beni de cok kotu yapiyo donerken sanki agridan olucem totom belim agridan donemicem saniyorum hatta bugun hic yatmaktan kalkanadim diyebilirim ozellikle bugun kalkarken birde hani bacak aralarimiz varya kenar kisimlarim agridi hep ayy ben dogurcam galiba bu gidisle subat yalan olucak galiba

Ders var yarın değil mi iyi geceler şimdiden canim :) ay geyik yapmazsak nasıl geçer bu aylar :)
Yarın boş canım şükür ki :) belki hem biraz daha düzelirim...
Aynen canım.Hayat o kadar ciddi şeylerle dolu ki,boş konuşmaz,deşarj olmazsak biz ne yapalım ...hele ki tüm Yük biz kadınlardayken...her gün aynı( özelden genele gidiyim) :işler aynı,çamaşır bulaşık çoluk çocuk vs,dışarı bakıyorum herkes aynı koşuşturma halinde,haberlere bakıyorum her gün şehit...inanın ben haber izlememeye karar verdim.boşboş kadın programları açıyorum sırf kafam salaklaşsın da günlük yorgunluğundan uzaklaşayım diye...hayat çok kısa ve biz ottan şeyleri çok takıyorken bazı alanlarda da deşarj olabilmeliyiz.ben tabii herkese saygı duyuyorum ama bu da benim fikrim.o yüzden yaşasın geyik

iyi geceler kızlar.yaklaşık 1 aydır nedeni bulunamayan kanamalarım oluyo . dr. bebek gayet sağlıklı diyor. 3 gün hastanede yatmama rağmen kanamanın sebebini de bulamadılar. şimdi merak ediyorum. nişan gelse nasıl anlıycam ki doğum sürecinin başlayacağını. daha önce doğum yapmış ve niaşn gelmiş olanlara soruyorum. nasıl bir şey bu nişan?

fotodaki sen misin canım:) kucağına koyduğun bebeğinin hastane çıkışı mı dikkatimi çekti de benim minnosunkilere benziyor sanki:)

10 gundur magnezyum icmiyorum cnm. dr biraktirdi
Ben rpeydir icmiyorum kadilmalarim yok diye ama zaten dr da dedi belirli bir sureden sonra icilmiyormus birde kizlar dr cok kilo aldim diye vitamin hapini 2-3 gunde bir ic dedi ama ben onuda icmiyorum gayet guzelde yemek yiyebildigim icin tek sıkıntim kan hapini icince midem yandigi icin onuda icmiyorum oda insallah cok sıkınti yapmaz

Hayır canım imzaya bakma benimki 35 i yeni bitirdi

Ben de aynıyim su aralar. Saçma sapan programlar izliyorum. Çok ince düşünen biriyimdir, çok takarim her şeyi... Su ara hepsinden uzak olmak beni de mutlu ediyor. O yüzden herkes istediği gibi takilsin :)

Ne güzel boş gün, keşke benim de olsa neyse uyuyayim ben son haftam inşallah :) iyi geceler canim.

Canim geçmiş olsun
Acaba damarlarda vs bir şey varr ki. İç kısımda. Nişan için bilmiyorum nasıl oluyor tecrübeli anneler yardım edecektir.

Canim kan hapı çok gerekli bildiğim kadarıyla doktoruna danis bence. doğumdan bi ay sonrada içmeye devam ediyoruz hatta. Vitamin hapı hiç içmedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…