- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Kizlar iyi geceler. Ben bu sabah dogum yaptim sezeryanla. Dun aksam suyum geldi. Sabaha kadar sanci odasinda takipteydim. Acilmam 3 cm di. Sabah 10.30 da sezeryana aldilar. Haber vereyim dedim. Oglum.kuveze girmedi.cok.sukur.. Benim de agrilarim var. Cok sukur bugunumuze. Rabbim hepinize saglikli hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
Allahimm ayni şeyi bende eşime diyordum simdi benimde kaynim ve kayinpederim var gunduz alt kattalar bise olsa ilk onlar gelicek diyorum su gelirse ustum islak islak ay ben nasil giderim onlarla diye insallah aksam gelir diyorum sen varken
Aynıyız cnm diyorum bi yapayım bi vazgeçmiyorum bi çikolata mi alsam diyorum.Ne yapacağımı karar versem iyi olacak.bnm esimde internete güvenmiyor..bisi siparis veremiyorum..Yarın karar vereceğim.
Ömürlü hayırlı olsun cnm.Kizlar iyi geceler. Ben bu sabah dogum yaptim sezeryanla. Dun aksam suyum geldi. Sabaha kadar sanci odasinda takipteydim. Acilmam 3 cm di. Sabah 10.30 da sezeryana aldilar. Haber vereyim dedim. Oglum.kuveze girmedi.cok.sukur.. Benim de agrilarim var. Cok sukur bugunumuze. Rabbim hepinize saglikli hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
Evet sen bu işi yapacaksın biliyorum ben:)) fırt lamiyor değil miiiii :)) pamuk aklımda kalsın.. Panik yok.. Utanmak yok.. Sakin olmak var.. Nefes alip vermek var... Ben bu isi yapacağım yaaa
Kesinlikle çok güzel olmuş ellerine saglık...Ben bunu yaptım canım başta içime sinmemisti ama sonra saolsun kızlar begenince benimde fikrim değişti :) dur eklemisken kapı süsü nu de ekliyim onu öylesine asmıştım sarkan kurdelalari kesince hastane odası kapısı için hazır olacak inşaallah :)
Oyy maşallah minişini kokla bizim yerimizede.. maşallah maşallahKizlar iyi geceler. Ben bu sabah dogum yaptim sezeryanla. Dun aksam suyum geldi. Sabaha kadar sanci odasinda takipteydim. Acilmam 3 cm di. Sabah 10.30 da sezeryana aldilar. Haber vereyim dedim. Oglum.kuveze girmedi.cok.sukur.. Benim de agrilarim var. Cok sukur bugunumuze. Rabbim hepinize saglikli hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
Kızlar bu su işine takılmayın. Baktınız suyunuz geldi gidin üzerinizi degiştirin altınıza ped pamuk birşey koyun. Telaşlanmayın... olduki yolda geldi umursamayın. Çiş degilki bu pis koksun falan.. su sadece suAllahimm ayni şeyi bende eşime diyordum simdi benimde kaynim ve kayinpederim var gunduz alt kattalar bise olsa ilk onlar gelicek diyorum su gelirse ustum islak islak ay ben nasil giderim onlarla diye insallah aksam gelir diyorum sen varken
benimde normalde buhhafta sondu ama 36. aftaya girdiğim gibi yani perşembe günü ayrıldım izne..e yetti gayri dedimAy son uc gunummm ve izne ayriliyorummm, dilerim bebek zamaninda gelirde guzelce dinlenip enerjimi toplayabilirimm :)) Sonra gelsin uykusuz geceler..
Yok aynen kadro bu da ben lucky25 için endişeliyim aklıma kötü kötü şeyler geliyo
Gecmis olsun allah acil sifa versin insallah nefes problemi hasta olmadigim halde var . Yatinca oturunca hic fsrk etmiuo nefesim yetmiyo gibiŞuan bile o kadar ağrım varki bakalım 20 gün daha dayanicakmiyim birde acayip grip oldum nefeste alamiyorum
Evet sen bu işi yapacaksın biliyorum ben
Kesinlikle çok güzel olmuş ellerine saglık...
Oyy maşallah minişini kokla bizim yerimizede.. maşallah maşallah
Kızlar bu su işine takılmayın. Baktınız suyunuz geldi gidin üzerinizi degiştirin altınıza ped pamuk birşey koyun. Telaşlanmayın... olduki yolda geldi umursamayın. Çiş degilki bu pis koksun falan.. su sadece suöyle pis sayılmaz.. arabada insanlar kusuyor yaa o bile temizleniyor takılmayın suyun ne kadar kirletecegine....
E ekinsubat kızlar gidebiliyorsanız eminönüne gidin çikolata ucuza geliyor hemde pelit yada elit marka ben 60 tane çikolataya 18 TL verdim. Dışınada kardeşim baskı yaptı çıkarttık yapıştırdım. İlla ozalitçide de çıkarmanız gerekmiyor. Güzel renkli çıktı veren bir yerdende çıkartabilirsinizAynen yaasen nerede oturuyorsun. Bulusp beraber mi gitsek.. İki kararsz
Pendiktekileri bilmiyorum. E ne güzel işte varsa burası daha yakın. Bulursun inş.Canım sanmıyorum ki gideyimeşim onsuz gitmeme musade etmez. Oda h.içi +ctesi çalışıyor.. Hsonu gideyim diyorum pendige orada daha çok yer vardır. Karar verip alaym
IzmirdeAynen yaasen nerede oturuyorsun. Bulusp beraber mi gitsek.. İki kararsz
Al seninki vur bnmkine cnm...Canım sanmıyorum ki gideyimeşim onsuz gitmeme musade etmez. Oda h.içi +ctesi çalışıyor.. Hsonu gideyim diyorum pendige orada daha çok yer vardır. Karar verip alaym
Pendik yakın canım.. Kartal tarafindayim bende. İş karar vermekden bitiyor :) insallah kuzumPendiktekileri bilmiyorum. E ne güzel işte varsa burası daha yakın. Bulursun inş.
Canim cok sevindim bebisinin iyi olmasina minnak bebis.Kizlar iyi geceler. Ben bu sabah dogum yaptim sezeryanla. Dun aksam suyum geldi. Sabaha kadar sanci odasinda takipteydim. Acilmam 3 cm di. Sabah 10.30 da sezeryana aldilar. Haber vereyim dedim. Oglum.kuveze girmedi.cok.sukur.. Benim de agrilarim var. Cok sukur bugunumuze. Rabbim hepinize saglikli hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
Al seninki vur bnmkine cnm...
tebrik ederim cnm, gozun aydinKizlar iyi geceler. Ben bu sabah dogum yaptim sezeryanla. Dun aksam suyum geldi. Sabaha kadar sanci odasinda takipteydim. Acilmam 3 cm di. Sabah 10.30 da sezeryana aldilar. Haber vereyim dedim. Oglum.kuveze girmedi.cok.sukur.. Benim de agrilarim var. Cok sukur bugunumuze. Rabbim hepinize saglikli hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?