2016 Şubat Anneleri

Canim benim hayırlı olsun. Rabbim ağrılarını da dindirsin. Ne güzel mis kokulu yanında :) Rabbim sağlıklı hayırlı omurler versin.

Allahimm ayni şeyi bende eşime diyordum simdi benimde kaynim ve kayinpederim var gunduz alt kattalar bise olsa ilk onlar gelicek diyorum su gelirse ustum islak islak ay ben nasil giderim onlarla diye insallah aksam gelir diyorum sen varken

Belki bunu düşünüyoruz böyle ama o an farklı olacak herşey :) ama insan dusunmeden edemiyor ki. Bende akşam eşim evdeyken olsun diyorum. Kimseye haber etmeden gidelim hastaneye. Sabah arar haber veririz. Kimseyi rahatsız da etmeyiz

Aynıyız cnm diyorum bi yapayım bi vazgeçmiyorum bi çikolata mi alsam diyorum.Ne yapacağımı karar versem iyi olacak.bnm esimde internete güvenmiyor..bisi siparis veremiyorum..Yarın karar vereceğim.

Aynen yaa sen nerede oturuyorsun. Bulusp beraber mi gitsek.. İki kararsz

Ömürlü hayırlı olsun cnm.geçmiş olsun..Bebişe kuveze girmemis.(anne.!!galiba hepimiz ocak annesi olacağız. )

:)) fırt lamiyor değil miiiii :)) pamuk aklımda kalsın.. Panik yok.. Utanmak yok.. Sakin olmak var.. Nefes alip vermek var... Ben bu isi yapacağım yaaa
Evet sen bu işi yapacaksın biliyorum ben
Kesinlikle çok güzel olmuş ellerine saglık...
Oyy maşallah minişini kokla bizim yerimizede.. maşallah maşallah
Allahimm ayni şeyi bende eşime diyordum simdi benimde kaynim ve kayinpederim var gunduz alt kattalar bise olsa ilk onlar gelicek diyorum su gelirse ustum islak islak ay ben nasil giderim onlarla diye insallah aksam gelir diyorum sen varken
Kızlar bu su işine takılmayın. Baktınız suyunuz geldi gidin üzerinizi degiştirin altınıza ped pamuk birşey koyun. Telaşlanmayın... olduki yolda geldi umursamayın. Çiş degilki bu pis koksun falan.. su sadece su öyle pis sayılmaz.. arabada insanlar kusuyor yaa o bile temizleniyor takılmayın suyun ne kadar kirletecegine....

Ay son uc gunummm ve izne ayriliyorummm, dilerim bebek zamaninda gelirde guzelce dinlenip enerjimi toplayabilirimm :)) Sonra gelsin uykusuz geceler..
benimde normalde buhhafta sondu ama 36. aftaya girdiğim gibi yani perşembe günü ayrıldım izne..e yetti gayri dedim
uyuyorum uyanıyorum tembellik yapıyorum sonra biraz temizlik yapiyim diyorum kedilerimi seviyorum bebişimin eşyalarını seviyorum gün bitiyor
evde olmak ne güzel bişey

Şuan bile o kadar ağrım varki bakalım 20 gün daha dayanicakmiyim birde acayip grip oldum nefeste alamiyorum
Gecmis olsun allah acil sifa versin insallah nefes problemi hasta olmadigim halde var . Yatinca oturunca hic fsrk etmiuo nefesim yetmiyo gibi
Ağrı ve sancı farklı sonucta dimi sezeryanı gerektirmez inşallah agrin geçer

Coooookkkk sagol canimmmmmm :)))))

Aynen yaa sen nerede oturuyorsun. Bulusp beraber mi gitsek.. İki kararsz
E ekinsubat kızlar gidebiliyorsanız eminönüne gidin çikolata ucuza geliyor hemde pelit yada elit marka ben 60 tane çikolataya 18 TL verdim. Dışınada kardeşim baskı yaptı çıkarttık yapıştırdım. İlla ozalitçide de çıkarmanız gerekmiyor. Güzel renkli çıktı veren bir yerdende çıkartabilirsiniz
Çikokata kutusunuda 3.5 TL ye aldım. Dışını kapladık içine çıktı aldık yapıştırdık.

Eklentiler

• 20160112_123117.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 211

Canım sanmıyorum ki gideyim eşim onsuz gitmeme musade etmez. Oda h.içi +ctesi çalışıyor.. Hsonu gideyim diyorum pendige orada daha çok yer vardır. Karar verip alaym

Canım sanmıyorum ki gideyim eşim onsuz gitmeme musade etmez. Oda h.içi +ctesi çalışıyor.. Hsonu gideyim diyorum pendige orada daha çok yer vardır. Karar verip alaym
Pendiktekileri bilmiyorum. E ne güzel işte varsa burası daha yakın. Bulursun inş.

Canim cok sevindim bebisinin iyi olmasina minnak bebis.
Meleginle hayırlı uzun ömürler diliyorum rabbim seni ve aileni korusun evlatlarımiza sağlık nasip etsin.
Ağrıların icin şifa diliyorum.
Bir sorum olacaktı son ultrasonda kac kiloydu kac kilo sapma oldu.
Aradaki farkı merak ediyorum.
Malum aynı sebepten hastanede yattik benim su seninkindende azdı belki bizim oglan da erkenci davranır. Babası gibi ( 7.5 aylik).

tebrik ederim cnm, gozun aydin
Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.
ayy ne guzel ya mis gibi kokuyordur melegin
bizim yerimize de kokla annesi.
darisi sag salim bizlere ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…