hadi ya ben geçer sandımbu durum çok zor . Allah sağlık versin de bebislere çekeceğiz ne yapalım. dün gece mideme bi baskı yaptı uyurken ben neye uğradığımi şaşırdım
Benim de inşallah son uç.ben de hep subati beklesin diye dua ediyorum :) çok iyi olacak o zaman. Çok Yoruldum artık. Biraz dinlenmem lazım uyksuz geceler için :)
Ahahaha agrilardan cok muzdarip degilimde yada bunyem cabuk alisti, bir tek nefessiz birakmasi artik bitsede kurtulsam yani.. Gece yatmadan once ozellikle, aha gece olmusUyumak ayrı güzel .. Evde olmak ayrı.. Bebeğin gelmesini beklemek.ayrı... Nefessiz kalmak apayrı.. Ağrıların artması daha ayrı :))))))))
İner kuzum.yavaş yavaş.. Az kaldı.sabredelim
Canım çok geçmiş olsun ve Allah bağışlasınnnKizlar iyi geceler. Ben bu sabah dogum yaptim sezeryanla. Dun aksam suyum geldi. Sabaha kadar sanci odasinda takipteydim. Acilmam 3 cm di. Sabah 10.30 da sezeryana aldilar. Haber vereyim dedim. Oglum.kuveze girmedi.cok.sukur.. Benim de agrilarim var. Cok sukur bugunumuze. Rabbim hepinize saglikli hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
Doguralim derken adamlari sakatlamayalimAy benm kocam biara yeltendi de belini ağrıttı 3gün mahvoldu
canim benim.cok sag ol. Darisi sizlere insallahAy canimmmm gozunuz aydinnn, hayirlisiyla dogdu bebegin, kuvezede girmemis.. Ay ne diyecegimi bilemedim bir an.. :)) Tez zamanda iyilesmen dilegiyle tatlim)
cok sag ol canimmm. Cok sukur iyiki girmediCanm hayırlı olsun bebeğin.. Ne güzel küvöze de almamışlar.. Allah sağlık sıhhat versn gözüm aydın :)
sag ol teyzesi. Minicik.bi oglum var aceleci oldugu icin :) 2230 gram 43 cmAyy canimmm hayırlı uğurlu olsun saglikla büyüsün insallah :) kac kilo dogdu miniss
sag ol canimm hep beraber ins. Darisi sizeAaaaaa) gözünüz aydın canjm.. Bebiste sende iyisiniz çok sukur.. En önemlisi bu zaten. Sağlıkla huzurla buyutun yavrunuzu..
canim sag ol darisi size. 2 gun.kalicaz sanirimcanım benim gözün aydın bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. amin canım allah bize de bebeğimizı kucağımıza sağlıkla alma sevincini yaşatsin. herhalde bi kaç gün hastanede kalır öyle çıkarsin di mi? Ben de geçen seni merak etmiştim msj atmış miydim hatırlamıyorum çokk unutkan olmuşum:)
Hayirli olsun tatlim ikinizinde iyisinizdir umarimKizlar iyi geceler. Ben bu sabah dogum yaptim sezeryanla. Dun aksam suyum geldi. Sabaha kadar sanci odasinda takipteydim. Acilmam 3 cm di. Sabah 10.30 da sezeryana aldilar. Haber vereyim dedim. Oglum.kuveze girmedi.cok.sukur.. Benim de agrilarim var. Cok sukur bugunumuze. Rabbim hepinize saglikli hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
Hadi gozun aydin canim cok sukur bebegin kuveze girmeden gelmis yanina masallah,umarim benimde oyle olur.Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.Kizlar iyi geceler. Ben bu sabah dogum yaptim sezeryanla. Dun aksam suyum geldi. Sabaha kadar sanci odasinda takipteydim. Acilmam 3 cm di. Sabah 10.30 da sezeryana aldilar. Haber vereyim dedim. Oglum.kuveze girmedi.cok.sukur.. Benim de agrilarim var. Cok sukur bugunumuze. Rabbim hepinize saglikli hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
Allahtan ciddi bişey olmadıDoguralim derken adamlari sakatlamayalim
Hayırlı olsun. Gözün aydın canım. Sağlıklı sıhhatli olmanıza sevindim :)Kizlar iyi geceler. Ben bu sabah dogum yaptim sezeryanla. Dun aksam suyum geldi. Sabaha kadar sanci odasinda takipteydim. Acilmam 3 cm di. Sabah 10.30 da sezeryana aldilar. Haber vereyim dedim. Oglum.kuveze girmedi.cok.sukur.. Benim de agrilarim var. Cok sukur bugunumuze. Rabbim hepinize saglikli hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
Kizlar iyi geceler. Ben bu sabah dogum yaptim sezeryanla. Dun aksam suyum geldi. Sabaha kadar sanci odasinda takipteydim. Acilmam 3 cm di. Sabah 10.30 da sezeryana aldilar. Haber vereyim dedim. Oglum.kuveze girmedi.cok.sukur.. Benim de agrilarim var. Cok sukur bugunumuze. Rabbim hepinize saglikli hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
Ahh ahhhhh insallah canım insallahhh... HepimizinSağol canm inşallah seninde istediğin gibi olur herşey :)
Ayyy yerim onuuucanim benim.cok sag ol. Darisi sizlere insallah
cok sag ol canimmm. Cok sukur iyiki girmedi
sag ol teyzesi. Minicik.bi oglum var aceleci oldugu icin :) 2230 gram 43 cm
sag ol canimm hep beraber ins. Darisi size
canim sag ol darisi size. 2 gun.kalicaz sanirim
Hayirli olsun minnosun..saglicakla buyut insallah..darisi basimizaKizlar iyi geceler. Ben bu sabah dogum yaptim sezeryanla. Dun aksam suyum geldi. Sabaha kadar sanci odasinda takipteydim. Acilmam 3 cm di. Sabah 10.30 da sezeryana aldilar. Haber vereyim dedim. Oglum.kuveze girmedi.cok.sukur.. Benim de agrilarim var. Cok sukur bugunumuze. Rabbim hepinize saglikli hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
Aynıyız cnm diyorum bi yapayım bi vazgeçmiyorum bi çikolata mi alsam diyorum.Ne yapacağımı karar versem iyi olacak.bnm esimde internete güvenmiyor..bisi siparis veremiyorum..Yarın karar vereceğim.Kızlar ben hiç bebek sekeri neyin yapmadım.. Almadimda.. ,
Acaba diyorum sadece çikolata mi olsa.. Aslında istiyorum gelenlere hediyelik birşeyler hazirlamak ama.. Birkaç kişiyle sabun veya kokulu taş için konuştum ama eşim internetten olduğu için hiç destek vermiyor
Kizlar iyi geceler. Ben bu sabah dogum yaptim sezeryanla. Dun aksam suyum geldi. Sabaha kadar sanci odasinda takipteydim. Acilmam 3 cm di. Sabah 10.30 da sezeryana aldilar. Haber vereyim dedim. Oglum.kuveze girmedi.cok.sukur.. Benim de agrilarim var. Cok sukur bugunumuze. Rabbim hepinize saglikli hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
Yok aynen kadro bu da ben lucky25 için endişeliyim aklıma kötü kötü şeyler geliyoLucky25, svsd , ve okyns ile üç annemiz var değil mi?
Diğer doğum olasılığı olan arkadaşların durumlarda değişiklik olmadı değil mi?
Kendi evimdeyim ama gene de rahatsız oluyorum bu düşünceden.
Yatağımda alez yok, o yüzden hastanede yatağa serilen hasta alt örtüsünden serdim çarşafın altına :)
Elimden gelse koltuğa da sericem
Ha bir de arabaya bir tane bezlerden koymayı düşünüyorum. Elbette giderken ped takarız ama gene de nolur ne olmaz arabamı batırdım diye dır dır etsin istemiyoeum :)
Buarada En son doktora gittiğimde kapıda beklemedeyiz. Bir bayanın suyu gelmiş, doğum için yönlendirmeler yapılıyor. Kadın oturduğu koltuktan kalktığında koltuk ıslaktıama inan onun umrunda bile değildi :)
<<<<<<<<<
Kızlar okuyorum ama yazacak takatim yok
ishal oldum. Midemi boZdum. Çok halsizim. Güya izne çıktım evin tadını çıkaracaktım
Ben beklemedeyim ara ara kasilmalarim var ama suan durum stabil :)Lucky25, svsd , ve okyns ile üç annemiz var değil mi?
Diğer doğum olasılığı olan arkadaşların durumlarda değişiklik olmadı değil mi?
gözün aydın canım heyecanlandım birden ya şimdi sırada kim var acaba :)Kizlar iyi geceler. Ben bu sabah dogum yaptim sezeryanla. Dun aksam suyum geldi. Sabaha kadar sanci odasinda takipteydim. Acilmam 3 cm di. Sabah 10.30 da sezeryana aldilar. Haber vereyim dedim. Oglum.kuveze girmedi.cok.sukur.. Benim de agrilarim var. Cok sukur bugunumuze. Rabbim hepinize saglikli hayirli dogumlar nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?