2016 Şubat Anneleri

hadi ya ben geçer sandım bu durum çok zor . Allah sağlık versin de bebislere çekeceğiz ne yapalım. dün gece mideme bi baskı yaptı uyurken ben neye uğradığımi şaşırdım

Gobek asagi dusunce rahatliyomussun, oyle diyor arkadaslar bir umut onu bekliyorum bende :/

Benim de inşallah son uç. ben de hep subati beklesin diye dua ediyorum :) çok iyi olacak o zaman. Çok Yoruldum artık. Biraz dinlenmem lazım uyksuz geceler için :)

Dimi ama ya, bir iki hafta soyle bir dinlensek fenami olur.. Ohhh guzelce uyuruz mis mis

Uyumak ayrı güzel .. Evde olmak ayrı.. Bebeğin gelmesini beklemek.ayrı... Nefessiz kalmak apayrı.. Ağrıların artması daha ayrı :))))))))
İner kuzum.yavaş yavaş.. Az kaldı.sabredelim
Ahahaha agrilardan cok muzdarip degilimde yada bunyem cabuk alisti, bir tek nefessiz birakmasi artik bitsede kurtulsam yani.. Gece yatmadan once ozellikle, aha gece olmus bana iyi cenellesmeler :/

Canım çok geçmiş olsun ve Allah bağışlasınnn umarım ağrıların çok şiddetli değildir canım.maaşallah bebişine küveze girmemiş atlatmış annesi

Ay canimmmm gozunuz aydinnn, hayirlisiyla dogdu bebegin, kuvezede girmemis.. Ay ne diyecegimi bilemedim bir an.. :)) Tez zamanda iyilesmen dilegiyle tatlim )
canim benim.cok sag ol. Darisi sizlere insallah

Canm hayırlı olsun bebeğin.. Ne güzel küvöze de almamışlar.. Allah sağlık sıhhat versn gözüm aydın :)
cok sag ol canimmm. Cok sukur iyiki girmedi

Ayy canimmm hayırlı uğurlu olsun saglikla büyüsün insallah :) kac kilo dogdu miniss
sag ol teyzesi. Minicik.bi oglum var aceleci oldugu icin :) 2230 gram 43 cm

Aaaaaa) gözünüz aydın canjm.. Bebiste sende iyisiniz çok sukur.. En önemlisi bu zaten. Sağlıkla huzurla buyutun yavrunuzu..
sag ol canimm hep beraber ins. Darisi size

canim sag ol darisi size. 2 gun.kalicaz sanirim

Hayirli olsun tatlim ikinizinde iyisinizdir umarim

Hadi gozun aydin canim cok sukur bebegin kuveze girmeden gelmis yanina masallah,umarim benimde oyle olur.Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.

Hayırlı olsun. Gözün aydın canım. Sağlıklı sıhhatli olmanıza sevindim :)

Gozun aydin canim. Ne guzel kuveze bile gerek kalmamis. Ne kadar dogdun oglun, hemencecik gecer agrilarinda ins :)

Ölüyorum kizlar yorgunluktan 2 gündür bebek alışverişindeydim pertim agirlasinca zor oluyomus alışveriş üstüne bide grip oldum hic biyerimi hissetmiorum

Ayyy yerim onuuu hemen toparlar annesi, kokla minigi bizim icin

Lucky25, svsd , ve okyns ile üç annemiz var değil mi?
Diğer doğum olasılığı olan arkadaşların durumlarda değişiklik olmadı değil mi?

Hayirli olsun minnosun..saglicakla buyut insallah..darisi basimiza

Aynıyız cnm diyorum bi yapayım bi vazgeçmiyorum bi çikolata mi alsam diyorum.Ne yapacağımı karar versem iyi olacak.bnm esimde internete güvenmiyor..bisi siparis veremiyorum..Yarın karar vereceğim.

Canim benimmm hayırlı olsun insAllah :) ikinizinde iyi olmasına cok sevindim ^_^

Ayh artık bu haberlere heycanlaniyorum sıra bize geliyor

Bizde herşeyi ince ince düşünüyoruz şimdiden.. O an gelince ne halde olucaz acaba.. Yatağın için iyi yapmışsin canjm. Ben bir bez dışarı çıkarım. Ne olur ne olmaz diye..
Geçmiş olsun canım druna danis takviye birşeyler soylesin.yapiver .. Sıvı kaybediyorsun. Şey sorucam bulantin var mi. Bugün Dayimin kizida ishal halsiz ve bulantısı vard. Hamile değil o tabiide. Salginmi var acaba

gözün aydın canım heyecanlandım birden ya şimdi sırada kim var acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…