2016 Şubat Anneleri

Kızlar ben bugun bayagi kötüyüm karnim çok sert ve ne yana dönsem değişik bi agri saplaniyor ne olduğunu anlamadım. ama sancı gibi değil.
Ben de çok şiş hissediyorum.gerdikçe geriyor sağ tarafımı vs yumurta gibi çıktıkça çıkıyor uzadıkça uzuyor Dışa doğru.karnım çok sert.evin içinde dört dönüyorum.bu hafta demek ki 35 lerin haftası.zorlanıyoruz artık.

İnşallah canm ya halbuki kimseyi değil eşimi istiyodum yanımda sancı odasında bana masaj yapacaktı Ama kısmet belkide o yanımıza geldikten sonra doğum olur.. Şimdilik tek istediğim memlekete gidene kadar minnoşun beklemesi

Ben bunu yaptım canım başta içime sinmemisti ama sonra saolsun kızlar begenince benimde fikrim değişti :) dur eklemisken kapı süsü nu de ekliyim onu öylesine asmıştım sarkan kurdelalari kesince hastane odası kapısı için hazır olacak inşaallah :)

Eklentiler

• IMG-20160112-WA0000.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 144
  • 20160101_134737.webp
    10 KB · Görüntüleme: 159
sanırım öyle canım başladı ağrılı günler allah yardimcimız olsun.

Kizlar iyi geceler. Ben bu sabah dogum yaptim sezeryanla. Dun aksam suyum geldi. Sabaha kadar sanci odasinda takipteydim. Acilmam 3 cm di. Sabah 10.30 da sezeryana aldilar. Haber vereyim dedim. Oglum.kuveze girmedi.cok.sukur.. Benim de agrilarim var. Cok sukur bugunumuze. Rabbim hepinize saglikli hayirli dogumlar nasip etsin insallah.

Ya ben cok zorlanarak yaptim ellerim filan sisti onu demek istemistim :)).. Lahusa serbeti vs ben hic bilmiyorum, kv biliyorsa o yapar heralde.. Bir kac ikramliklar hazirlicam, arkadasimda bana kurabiye hazirlicak, yada beraber yapariz :) ikeada ki su klasik tepsi seklindeki mumluklara koyucam tamamdir bu is :)

Ay ikisi de çok tatlı olmuş. benim beğendiğim kapı susunden yapmışsın çok zorlandin mı yaparken?

Dilerim herşey gönlünce olur arkadaşım :)
Bozma moralini.. Bebise olumlu mesajlar yolla.. Annesini dinler o

Ay canimmmm gozunuz aydinnn, hayirlisiyla dogdu bebegin, kuvezede girmemis.. Ay ne diyecegimi bilemedim bir an.. :)) Tez zamanda iyilesmen dilegiyle tatlim )

Canm hayırlı olsun bebeğin.. Ne güzel küvöze de almamışlar.. Allah sağlık sıhhat versn gözüm aydın :)

Ayy canimmm hayırlı uğurlu olsun saglikla büyüsün insallah :) kac kilo dogdu miniss

Aaaaaa) gözünüz aydın canjm.. Bebiste sende iyisiniz çok sukur.. En önemlisi bu zaten. Sağlıkla huzurla buyutun yavrunuzu..

canım benim gözün aydın bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. amin canım allah bize de bebeğimizı kucağımıza sağlıkla alma sevincini yaşatsin. herhalde bi kaç gün hastanede kalır öyle çıkarsin di mi? Ben de geçen seni merak etmiştim msj atmış miydim hatırlamıyorum çokk unutkan olmuşum:)

Kendi evimdeyim ama gene de rahatsız oluyorum bu düşünceden.
Yatağımda alez yok, o yüzden hastanede yatağa serilen hasta alt örtüsünden serdim çarşafın altına :)
Elimden gelse koltuğa da sericem
Ha bir de arabaya bir tane bezlerden koymayı düşünüyorum. Elbette giderken ped takarız ama gene de nolur ne olmaz arabamı batırdım diye dır dır etsin istemiyoeum :)

Buarada En son doktora gittiğimde kapıda beklemedeyiz. Bir bayanın suyu gelmiş, doğum için yönlendirmeler yapılıyor. Kadın oturduğu koltuktan kalktığında koltuk ıslaktı ama inan onun umrunda bile değildi :)

<<<<<<<<<

Kızlar okuyorum ama yazacak takatim yok
ishal oldum. Midemi boZdum. Çok halsizim. Güya izne çıktım evin tadını çıkaracaktım

Allahimm ayni şeyi bende eşime diyordum simdi benimde kaynim ve kayinpederim var gunduz alt kattalar bise olsa ilk onlar gelicek diyorum su gelirse ustum islak islak ay ben nasil giderim onlarla diye insallah aksam gelir diyorum sen varken

Anaaa :) :) Hayırlı uğurlu olsun geçmiş olsun canım Allah analı babalı buyutsün.. Tecrübeleri bekliyoruz insallah...

Bundan sonra her attığımızda böyle haberleri görcez kızlar heyecanlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…