2016 Şubat Anneleri

Kizlar dua istiyorum sizlerden. Bu sabah dr agidicektim. Lavaboya bi gittim kirmizi bi akinti geldi idrarla. Sonra pecette silince adetin ilk gunu gibi az bi kirmizilik geldi. Dr a gidince soyledim progestan verdi vajinadan kullanmak icin. İlkini biraz once kullandim ama bi islaklik hissediyorum. Tuvalete gitmeye korkuyorum kan gorucem diye. Hayir dualarinizi esirgemeyin lutfen. Bu arada netteki hafta hesabi 4+6 oluyodu vajinal ultrasonda 5+3 cikti. Kese de 5.1 milimetreymis. Sizinkiler nasildi bu haftda?

Çok çok çok geçmiş olsun

canımmmmmmmmmm çokkkk geçmiş olsun çok dikkat et kendine allah korusun bebeğini

Geçmiş olsun, 5. Haftada bende de oldu öyle az bi lekenme. Yerleşiyor bebek, bu haftalarda normal dedi doktorum. Endişe etme :)

Bu hafta içi doktora gidip hemen başlayacağım inşallah

Geçmiş olsun, 5. Haftada bende de oldu öyle az bi lekenme. Yerleşiyor bebek, bu haftalarda normal dedi doktorum. Endişe etme :)
Ama oncesinde 1-2 gun pembe leke oldu 2 gun olmadi . Cumartesiden beri ara ara pembe devam etti. Dr o zaman demisti yerlesme diye. Bu bayagi bildigin kirmiziydi. Senin de kirmizi miydi? Yerlesmesi ne kadar suruyor ki?

canim Rabbim sifanizi versin. Bebegini hayirlisiyla sagliklica sana bagislasin insallah. Benim de bugun kirmizi lellenme gibi oluyo sabahtan beri ara ara. Dt progestan verdr. Kanamanin devami gelmez insallah
canım progestanı fıtıl seklınde kullan daha etkılı gececek ınsallah sanırım bu aralar olması normal

6. Hafta içindekiler beliniz hala ağrıyor mu adet olacakmış gibi?

Geçmiş olsun canım Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Arkadaşlar Merhaba ben biraz sıkıntılı bir haftaya girdim bugün tam 7 haftalık hamile olduğum halde dün yine kalp atislarini duyamadik kese nerdeyse geçen haftayla aynı sadece bir miktar büyümüş içinde yol kesesi de var şuan 1 hafta beklicez sanırım bu olanlar gebelikte normal değil bu durumda olan normal bir gebeliğe dönüşen var mı. ?

Bunu söylemek belki bana düşmez ama benim annem gelsin yatsın yatağı hazır, eşimin annesi gelmesin ona yatak yok.Ya eşinize sizin gibi düşünse sizin annenizi istemese, bence bu düşüncelerden kurtulun.Yargılamak için söylemiyorum tabiki aranızda geçenleri bilemem ama yanlış geldi yazmak istedim.Allah sağ salim bebeğinizi kucağıniza almayi nasip etsin, Allah ağzınızın tadını bozmasin.

Ben niye böyle oldum ya ozaman (
canım bence iyi beslenebiliyorsan kiloya takılma. Ben de iştahsızlıktan dolayı pek bişey yiyemediğim için rahat değilim ya bebek beslenemiyorsa diye ama içim almıyor sevdiğim şeyleri bile canım istemiyor yine de az az yemeye çalışıyorum. İnanki böyle daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…