2016 Şubat Anneleri

Canım allah şifa versin inş bişey olmaz.. Dua et..moralini bozmamaya çalış.. Ağlayınca bebekte etkileniyordur..

Valla canım Bende normalde ne yiyorsam onu yiyorum extradan yediğim birşey yok . Bende vitamin kullanıyorum doktora soracağım perşembe kontrolum var. Zaten kiloluym iyice siscem bu gidisle

amin canım cumlesının evladını bagıslasın korusun rabbım bende ıstıyorum aslında ama gurbetteyım tekım annem gelemez 3 tane kardesım var kaynanamı başıma getırecek esım nıyetını bılıyorum tek tek versın rabbım kımseye muhtac olmadan buyuteyım inşallah

canim Rabbim sifanizi versin. Bebegini hayirlisiyla sagliklica sana bagislasin insallah. Benim de bugun kirmizi lellenme gibi oluyo sabahtan beri ara ara. Dt progestan verdr. Kanamanin devami gelmez insallah

ayy sorma ben de gurbetteyim sırf kaynanamlar vs gelmesinler diye evlenirken koltuk takımımı özel siparişle açılmayan yaptırdım kendim çizdim sadece oturma odamdaki açılıyor onu da annem gelince yatsın diye yaptırdım amiin inşallah sağlıcakla büyütebilmeyi nasip etsin Rabbim

kızlar ben beşinci haftamdayım ama doktora gitmedim henüz folik asitte kullanmıyorum korktum şimdi hemen başlamam gereken bir şey mi bu, herkes kullanıyor mu ?

Hamile kalmadan 3 ay önce başlatıyor doktorlar planlı hamilelikse. 1 yıldır kullanıyorum ben mesela. Bebeğin beyin gelişimi için çok önemli. İlk üç aydan sonra kullanmasan da oluyor artık oluştuğu için. Bence vakit kaubetmeden doktora git ve hangi marka folik asit önerdiğini öğren. İçinde kalsium vs de var diye bana elevit verdi hamile kalınca. Öncesinde solgar kullanıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…