2016 Şubat Anneleri

ufff o deneyımden sonra tuy gıbı hafuıf olcak deseklrde cesaret edemem yaaa

ufff o deneyımden sonra tuy gıbı hafuıf olcak deseklrde cesaret edemem yaaa
zaten sertleşmiştir canım kökleri. en baştan olsa yap derimde şimdi kanama olabilir köklerde. ben küçüklüğümden beri yapıyorum öyle olunca hem inceldi hem azaldı hele üstler yok denecek kadar az. koltuk altıda aynı toplasan zayıf 10-15 tane kıl var yok.

gerçekten mi hemen kullanmaya başlayayım

ewet sertler baya suanda agdaya baslamak cok sacma olur dogumdan sonra baslıycam ınsallah zamanla ıncelırler

ewet sertler baya suanda agdaya baslamak cok sacma olur dogumdan sonra baslıycam ınsallah zamanla ıncelırler
bencede canım hiç bulaşıp canını yakma boşuna zaten onun stresi yeter acımasa bile aman acıcak çekemem diye hetecan yapacaksan. boşuna bebiş kasılacak. sonra denersin doğum olunca.

Dun yogun bir kanamayla hastaneye kaldirildim. Sabaha kadar yatirdilar. Suan kanama kahve rengi lekeye dondu. Kesenin altinda kese buyuklugunde kan pirtisi var suan. Ustte olsaydi bebegide goturebilir di dedi doktor. Suan bebek canli. Aglamaktan mahfoldum kizlar. Perisan oldum. Bir hafta sonra is basi yapmam lazim. Yeni isimin ilk gunu. Progestan kapsulu kesti ve igneye baslatti. Gunde bir tane igne vurulucam.

çok geçmiş olsun canım neyseki kanama durmuş. bir süre rapor alıp dinlen. ilk aylarda olabiliyor bunlar.

kızlar merhaba...bir çok sayfa birikmiş okuyamadım walla yetişmek çok zor size.. şubata kadar kaç bin sayfa olur düşünemiyorum

geçmiş olsun canim rabbim bebeğini korusun inşallah

teşekkur ederım canım rahatladı ama aklımda cıktı ama

Sat 20 mayis canim. 10. 11. Haftada bile ikinci bebegi gorenler varmis. :) :) hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin Rabbim
valla ne elırse haktan gelır başımızın tacı canım hepsı ama en cok eşim sevınır o cok ıstıyor ıkız olmasını tekmıs deyınce bıle uzuldu bıraz

valla ne elırse haktan gelır başımızın tacı canım hepsı ama en cok eşim sevınır o cok ıstıyor ıkız olmasını tekmıs deyınce bıle uzuldu bıraz
ayy ben de çok istiyordum ikiz ama bnm de tek Rabbime şükürler olsun hiç aratmadan verdi ya aratsaydı baksana bir çok insan iğnelerle tüplerle uğraşıyor Allah onların da yardımcısı olsun SAĞLIK çok önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…