2016 Şubat Anneleri

benim kız 20 günlük oldu en son 10 günlükken doktor kontrolü vardı 4050 gr olmuştu kilosu, 3600 gr doğmuştu doktor iyi dedi kilosu için. ben de dün evde tarttım aşağı yukarı 4500 gr olmuş.

Kizlar ocak annelerinden baya bebeginin resimlerini koyan oluyordu biz subat anneleri olarak nazardan korkuyoruz galiba bende dahil bebisin resmini koyan yok pek :)

Ya kızlar kizim 3 gündür gündüz uykusunu kaybetti bu türlü uykuya gecemiyo.daliyo 5 dakka sonra uyaniyo.acile gittik dün çok ağladı idrar tahlili yapıldı hicbise cikmadi.emdigini kusuyo iki gundur de anlamadim noluyo.ustelik yasli bi kayinvalidem var bana geldi bi kac gun kalmaya o daha da bunalttı beni.Acaba sütün mu yetmiyo ev çok sıcak bu çocuk aç

eskiden 2 saate bir kalkanımda süt birikir hatta
eğilince üstteki deliklerden elbiseme akardı
şimdi 3-4 saat oldu bi damla süt girmiş kalkana
sütüm gittikce azalıyor mu ne
alakası yok canım benım de oyle oluyo bazen kalkanda sut olmuyo ama bebıs emınce gelıyor

yok canım avent de ıyıymıs onu kullanabılırsın

Kizlar kaç saatte bir besliyorsunuz bebeklerinizi? Bizimkinin biraz gazı var 12 günlük oldu, saat başı beslenmek istiyor. Sizce çok mu?

Saat 11.30dan bu saate kadar bebıs memeden ayrılmak ıstemedı, emıyo uyuya kalıyo kaldırıyorum tekrar emıyo. Bı ara emzık verdım begenmedı agzında azcık tutup attı. Sutde kalmamıstır ne emıyo bu dedım ama agzının ıcınde sut vardı memeden cektıgımde. Neyse gece uyusunda gunduz uyanık kalması daha ıyı.

Ben 2 gunluk logusayken benım ve annemın moralını altust edıp gıden kayınvalıdem pesımı bırakmıyor. 15 martta tekrar gelecek ama gelene kadar telefonla ve whatupla tacızlerıne devam edıyor kadın. Bugun yıne aramıs, sarılık bu kadar uzun surmezmıs, cocuga kasıkla mama verecekmısım. Kadın kendını doktor sanıyor. Yok emıyo mama vermıycem dedım. Doktro ne derse onu yapıyorum kımseyı de karıstırtmam. Sarılıgı oyle cok degıl ama henuz bıtmedı hala var. 17sınde ayını dolduruyor, hem saglık ocagında asıları var hem de ozelde doktor kontrolumuz var. Umarım o zamana kadar azalır sarılıgı. Bol bol emzırmeye calısıyorum

Ah su kayinvalideler tamam tecrubeliler ama bu herseyi de bildikleri anlamina gelmiyor hic bir cocuk birbirine benzemiyor biz 33 gunluguz ve haala sariligimiz var ustelik bir ayda 2 kg yakin almasina ragmen cok az geriliyor yani olabiliyor dr kilo aldigi ve tehlikeli boyuta gelmedigi surece sıkıntı yok dedi yavas yavas gecer dedi ha birde karacigerle ilgili bi sıkıntı yoksa tabi bazen herkesi dinlememek lazim bu gunlerde herkes bi dr canim

senınkının kac sımdı sarılıgı canım. Benımkının ılk hafta kılo alımı azdı, sarılıgı o yuzden olmus olabılır dedı doktor, sen emzırmeye devam et dedı. Su an 20 gunluguz. 10 gunlukken sarılıgı 12.5 cıkmıstı. Sonra 16 gunlukken baska bır doktora gıttık o kan almadı bıle, sarılık var ama kana gerek yok cok yuksek degıl bol bol emzır dedı, mama verme sımdılık dedı. 1 ayın sonunda kılo alımı yetersızse mamaya baslarız dedı. Senınkı baya ıyı kılo almıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…