2016 Şubat Anneleri

Benim 15 gunlukken 11 di kilo almasina ragmen dun asiya gittik haala sarilik var dedi ama saglik ocaginda bilirubin testi yapamiyorlar ilcedeym bunun icin merkeze inmem gerek 18 inde kontrole gitcez ama gozunun ici sari haala

Yavrum bugun kucaktan pek inmemis, bir kac kiside daha duydum sanirim hepsi ayni surecten geciyolar :) Eve gidince bana kok sokturucek sanirim :/

Benim 15 gunlukken 11 di kilo almasina ragmen dun asiya gittik haala sarilik var dedi ama saglik ocaginda bilirubin testi yapamiyorlar ilcedeym bunun icin merkeze inmem gerek 18 inde kontrole gitcez ama gozunun ici sari haala
Demekkı bazı bebeklerın sarılıgı hemen dusmeyebılıyor dıye anlıyorum. bızımkının kılo alımı azdı ama ben bol bol emzırmeye calısıyorum, bır de gece yatmadan sagdıgım sutu verıyorum. Sımdı sarılıgı gecmemıs olursa 1. ayı doldurunca kayınvalıde ve esım benı suclayacaklar. Kadın kendı dedıgı olmadı dıye delı oluyor. Bebegım ac olsa delı gıbı aglar zaten, kakası cısı normal, agzının ıcıne emerken bakıyorum sut de var. Buna ragmen kılo almadıysa doktor mama ver derse verıcem tabi

Canım benimki fışkırır gibi çok kusuyordu bir de hep oksuruk gibi boğszında gıcık varmış gibi boğazını temizlemeye çalışıyor dilini sürekli dışarı çıkartıp yüzünü ekşitiyordu bunları anlatınca teşhisi koydu ama çok gazı olduğu için reflusu artmıştır dedi ilaçları bir hafta kullanıp duruma bakacağız dedi.

Doktor gihi herseye karisanlara uyuz oluyorum bizim 42. Gunumuz ve bizimde sariligimiz devam ediyor ve degeride 13 lerde butun tahlillri yapildi hicbiseyi yok ama uzamis anne sutu sariligi trshisi konuldu doktor anne sutunu kessek 3 gunde gecer ama gerek yok emzirmeye devam dedik 2-3 ay surecek dedi ve kilo alimimizda cok iyi bir aylikken 1400 gram almıştı yani

Kizlar kalca ult. 30 gunlukkenmi cekiliyor?

Kizlar ocak annelerinden baya bebeginin resimlerini koyan oluyordu biz subat anneleri olarak nazardan korkuyoruz galiba bende dahil bebisin resmini koyan yok pek :)

Eşim bu konuda çok sıkı. Öyle herkese foto atmiyoruz bile. ben atarim da. Biz evlendigimiz ilk aylar her fotoyu koyuyordum kop ardından tartışma. Nazara inanirim da bu kadar takmazdim. Sonra bıraktım çok foto paylaşmayı. Adı oglum a bir şey olur diye korkuyorum ;( bir de maşallahi var oğlumun

Kizlar kaç saatte bir besliyorsunuz bebeklerinizi? Bizimkinin biraz gazı var 12 günlük oldu, saat başı beslenmek istiyor. Sizce çok mu?

Her istediğinde emziriyirum mümkün olduğunca. 29 günlük olduk biz.

Kizlar kalca ult. 30 gunlukkenmi cekiliyor?

Biz de ikinci ay dediler ama bilmiyorum.

Bebis gekince gercekten firsat bulup da yazio okuyamadim her firsatta uyumak istiyorum. Oglus gececi takiliyor.
Neyse gelelim asıl soruma. Elektrikli pompa alacagim da kullanip memnun oldugunuz markalar nelerdir. Lazim olmaz diye dusunuyordum ama lazimmis

Bende hem weewell hem medela var.. Medela arkadasimindi 5 yılı vardır. Ikisinden de sagdigimda aynı miktar çıkıyor.. Medelayi çok ovuyorlar gerçi..

Medelanin teklisi var gerci emanet almadim ama guzel cekiyp

bizim sıpa uyandı elt değiştir emzir derken uyuturdum
bugün direk uyutmadım sohbet ettik hikaye anlattım göğüsümde tuttum
değişik sesler cıkardı pislik şey

ilk defa uğraştırmadan uyudu demek derdi muhabet istiyor
kv görse amaaaann kucağa alışmasın koy yataga derdi

Kızlar bn altını değiştirirken çok zorlanıyorum. Erkek anneleri siz nasıl yapıyorsunuz üç kez altını değiştirirken işedi

Kızlar bn altını değiştirirken çok zorlanıyorum. Erkek anneleri siz nasıl yapıyorsunuz üç kez altını değiştirirken işedi

pipisinin üzerine temizleme pamuğu yada selpak koy canım işersede sıcratmaz
altını kapatırkende pisini düz koy yoksa yukarıya doğru işeyip elbisesini batırabilir

benim koca dün bağlarken kontrol etmemiş yukarıya doğru işemiş
sırtına kadar ıslanmış garibim

Canım tıka kulaklarını... bebim ilk 14.50 du. Senin o kadar bile çıkmamış. Sonra 13.30 indi sonra 11.30 a inince bir daha teste gerek yok düşüyor dedi. Gece uyandırmıyorum bile.. tekrar götürdüğümde bir daha bakalımmı dedim. Yok dedi doktor sen sarılığı unut bakayım dedi. Öyle işte.
Ama bakarsan hala oğlumda biraz sarılık var. Bu önemli değil canım. Kiminin 2.3 ayda geçermiş. Mama versem hemen düşer belki ama doktorum kesinlikle verme dedi. mama ile hemen düşecegine anne sütü ile geç düşsün. No problem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…