- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
kuzum fotodaki senin bebis mı yeni fark ettimO zaman asidandr 2. Ay asisindan korkyrm valla
hadi ya inşallah olmaz ateş falan ben ne yapacağımı bilemem o zaman. Şimdi ilk aşıda bile ateşi var mı diye bakıyorum tam anlayamıyorum sanki alni falan sıcak değil. Ama uyumuyor dünden beri yacunku ates yapiyor diye biliyorum :/
Atesini olc arada tatlim.. benim bebekte ilk gun huzursuz olmustu ama ertesi gun gecti.. atesi cikmamisti bu aradahadi ya inşallah olmaz ateş falan ben ne yapacağımı bilemem o zaman. Şimdi ilk aşıda bile ateşi var mı diye bakıyorum tam anlayamıyorum sanki alni falan sıcak değil. Ama uyumuyor dünden beri ya
Sağol canım vermeyeceğim bende.Hayır canım sadece anne sütüyse su verme yazın o çetin sıcaklarında olsaydık ferahlatmak için su verilebiliyor. Ama normalde su verilmez.
Benimki 1 kg almış. Bazen 4-5 saat bazen 3 saat bazen 2 saat uyuyor. Uyanıklığıda böyle bazen 3 saat uyumadan duruyor
slm kızlar.gönül sohbet ister,kahve bahane misali.kayınvalidem çok soğuk kanlıdır.doğum erken olunca o geldi yanıma ilk önce.gerekmedikçe hiç konuşmaz.oglunun hatrına yapacaklarını yapar.hamileyken yemeğe çağırdım hazırlık yaptım gelmediler,gelmeyeceklerini bile bildirmediler oturup hüngür hüngür ağladığımla kaldım.şimdi annem yanımda.haftada bir uğruyor,bir saat zor duruyor ve gidiyor kvalidem.bir doğum gunumu bile hatırlamazlar ve bu da çamsakızı çoban armağanı bizden bir hediye demezler.onlara gidince de suratları pek gulmez.kayınpeder bi hoşgeldınız der o kadar.öyle sohbet falan etmezler.halbuki biraz sıcak kanlılık biraz ilgi göstersinler başka bir sey istemem.ailemden uzaktayım ve eşim onlar için burada kalıyor,ben de eşimi kırmak istemiyorum ve sırf eşimin hatrına bu sehirde yasıyorum.onların ise umrunda değiliz.Slm kızlar,esınızın ailesi ve sizin aileniz bebeğe ne hediye verdiler?bizim 2.bebek olunca esimin ailesi ilk çocuguma verdikleri hediyeleri 2.çocuguma pek vermediler.yarım altınla geçiştirdiler.demek ki içlerinden böyle gelmiş.
Ne kadar pekmeze maya koydun cnmSütüm az diyen annişler burda okumuştum birisi pekmeze kuru maya katıp için demişti dün denedim kızım 2saatte bir emiyo ama göğüslerim hep yumuşak olurdu ama denedikten sonra 2saatte taş gibi oldu göğüslerim sür doldu hatta atletm kazağm süt içinde kaldı ikisindende sütler aktı.. Denemekten zarar gelmez inşallah işe yarar.. Söyleyen arkadaştan Allah razı olsun
Ne ikisi iki olsa iyiKızlar garip bir soru olacak belki de ya benim sol göğsümün ucundan sadece 2 delikten süt geliyo sıkınca gördüm sağayım dedim sağınca daha iyi anladım birde kocaman göğüs uclarım var anlamadım ne yapsam garibime gitti
Bence de moralle çok ilgili tam sutum artıyor diyordum kedim hastalandı ona çok üzüldüm resmen gitti sut şimdi de gazımız olduğu için devamlı emek istiyor emiyor kusuyor sonra sut kalmıyor sinirleniyor günde bir ya da iki mama verirken iki gündür kaç defa mama verdiğimiz belli değil. Bende avent natural var onlar da galiba doğal akışmış. Senin sipariş verdiğin daha mı zor emiliyor acabaBenımde sutum bı cok bı az bence morallede alakalı artık oyle dusunuyorum. Ben sagdıgımda ucu cıkıyor az da olsa, bır de kalkan kullanıyorum onun ıcıne sut doluyor sutumun oldugunu ordan anlıyorum. Benımkı de cok emerse sut kalmıyor o yuzden gunduz sagıyorum bı 60cc gece yatmadan verıyorum. Gece hem cok uykusu oldugundan hem de bıberon gıbı hızlı gelmedıgınden emmek ıstemıyor, memeyı agzına aldıgı gıbı yaygarayı basıyor, en azından sagıp verıyorum dıye tesellı oluyorum. Sımdı anne uclu bıberon da sıparıs ettım meselanın, artık onla verıcem sutu
Masallah kilosu cok iyi sadece anne sutu mu aliyo birde anne sutu kalitesini arttirmak icin neler yapiyorsunuz saglikla buyutun insallahMerhabalar kızlar nasılsınız ?
Uzun zamandır yazamıyorum .
Bizde aşımızı dün olduk..
Ilac yazdı ama almadık vermedim ateş icin minoset yazdı siz şurup aldınız mı ?
Ikinci sorum tuvalet artik günde bir kez yapıyor.
Beslenmesi maşallah 1.800 gram almış besleniyordur diyorum kilosuna göre .
Tuvaletdede degisiklik var pütürler gitti
krema gibi oldu eskisi gibi sıvı değil daha homojen afedersiniz bunları merak ediyorum cevaplarınızi bekliyorum çünkü takip edemiyorum.
Son soru çocuğunuz ilk 3 saatden fazla uyudumu .
Uyumasi ve uyumamasi nasıl ??
Teşekkür ederim güzelim arada bakıyorum evet ama gene de tedirginimAtesini olc arada tatlim.. benim bebekte ilk gun huzursuz olmustu ama ertesi gun gecti.. atesi cikmamisti bu arada
40 ını bekle canım benim Dr öyle dedi. 40 in çıkınca gel dedi muayene edecek öyle başlayacam mekik ile korseyeSezeryan olanlar acaba korse giymeye başlayanınız var mı.benim 17 gün olacak hiçbir Ağrım veya şikayetim yok korseyi doktora sormayı unuttum korsenin veya mekik çekmenin zararı olurmu
Mekik cekmeni tavsiye etmem canim..Sezeryan olanlar acaba korse giymeye başlayanınız var mı.benim 17 gün olacak hiçbir Ağrım veya şikayetim yok korseyi doktora sormayı unuttum korsenin veya mekik çekmenin zararı olurmu
Canim ben de bi ara götürdüm reflü dedi banada ama güvenmedim ben ilaç da yazdı hatta gaviscon . başka dr götürdüm olabilir mi oyle şey dedi hemen reflü deyip ilaç vermiş bebek elbette kusacak dedi. ilaç falan kullanmadim açıkçası bebeğim daha rahat eskisine nazaran. zaten onların mide kapakciklari kapalı değil canım geri gelmesi normalKızlar bebeğiniz durmadan emip rmip kusuyor doymuuorsa reflu olabilir. Bizim öyleydi durmadan suratını da ekşitiyordu doktora goturduk dun gazdan dolayı reflu dedi. 2 mide ilacı bir de gaz damlası verdi. Hala aynıyız ama sanki gazımız azaldı biraz daha az ıkınıyor ve kıvranıyor.
Canım gazı mi vardı ki gazı olunca benimki memeden ayrlmyo çünkü yatağa yatirir yatrmaz aglyo
Canim benimde sorunum buydu ve sonuc evet sutum yetmiyormus ve su an ben mecbur kaldigim icin 90cc mama veriyorum 3 saatde bi ve aralar uyanip aciktiginda meme veriyorum ve sutumu sade gogusum tas gibi sert oludugunda veriyorum o zaman guzelce uyuyor. Ben o kadar zaman bilmeden bebegimi ac birakmisim bebegim emmiyodu yarim saatde bi uyanip agliyodu m
Canım poposuna zeytinyağı sur benimki yapmayınca suruyorm 1 saat olmadan yapiyo smdi yine surdum dün yapmadı bugnde daha yapmadı kıvranıp duruyo zeytinyağlı pamugu da birakyrm poposunda
bende mamajoo var small ucla kullaniyorum ama herkes bu anne akisli medelayi onerince alayim dedim. hem daha sik sagip verebilirim.bence sende emdikten sonra ver bebegine ziyan olmasin
Sezeryan olanlar acaba korse giymeye başlayanınız var mı.benim 17 gün olacak hiçbir Ağrım veya şikayetim yok korseyi doktora sormayı unuttum korsenin veya mekik çekmenin zararı olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?