2016 Şubat Anneleri

Ayyy tüh canım benim Allah esirgesin onları.Allahım diyorum en küçük acıyı bile yavruma değil bana versin.

karincam canım facede gormustum sensin sanirim. Rabbim şifa versin. Uzme iyileşecek inşallah. Duzelecek. Maalesef misafirler geliyor işin kotusu eşim hastaydı. Odaya almadik yine de az çar oğlumda

S

Canim aynisi bizim de oldu. 7 gun kuvozde yatti bebegim. Bizim de evde hasta vardi oyle kapti. Cok dikkat etmek lazimmis. İnsallah gecer sizinki de. Cok zor bir surec gercekten.

Kizlar kaç saatte bir besliyorsunuz bebeklerinizi? Bizimkinin biraz gazı var 12 günlük oldu, saat başı beslenmek istiyor. Sizce çok mu?
her istediğinde emziriyorum canım biz bi aylık olduk ona rağmen saatte 1 yarım saatte bir bile emzirdigim oluyor bence çok değil bebek istedikce emzir

Oluyor cnm bazen.ben dun yogunluktan rezenemi icemedim.bugun de henuz icmedim.ilerleyen saatlerde icicem.dikkat ettim sutum azalmis.tasardi cunku.ped sut olurdu hep.demekki rezenenin cidden cok etkisi var

Cok gecmis olsun cnm ya iki kuzuna da.
Off bu misafrler cidden sıkıntı.toplanmadan gelmeseler cok iyi olur tabi.ama mumkun olmuyor.bir de cok rahat insanlar var.grip veya nezle olmus ama korpecik bebegi gormeye geliyor.gelme kardesim ya.mikrobunu bulastracan el kadar bebege.iyiles oyle gel ama ya

Canim benim cook çok geçmiş olsun ya dikkat etmek lazım gelen gidenle çok temas etmemesi lazım allah acil şifalar versin

gecmis olsun canım üzme kendini oluyor böyle kazalar hepimiz ister istemez çok duygusaliz

Dün gece ben en sonunda pert oldum önceki gün gece 11 de yoldan geldik bebeğim uyuyor die sabah 7 ye kadar temizlik yapıp sadece 2 saat uyuyup dunde hiç oturmadan temizlik yemek Vs yapmıştım dün gece bir uyudum öyle uyumuşum ki kalkamıyorum oğlumun ağlamasını felan duymuyorum eşim oğlanı almış salona gitmiş birlikte uyumuşlar altını değiştirmiş gece emzirmeye getirdi bi kaç defa onu bile hatırlamıyorum emzirtti götürdü Allâh razı olsun :) bide cok mutlu oldum ya ne bileyim bugünde salatayı yaptı kendi ben bişe demeden normalde hiç alakası yoktur... Cok mutluyum :)

Senınkı sana mı esıne mı benzıyor canım. Benımkı sımdı dırek esım, koca gozlerı uzun kırpıklerı cenesı felan tamamen o, umarım bıraz buyuyunce bana da benzer
İkimize de benziyor canım dudakları gözleri ben yanakları çenesi kulakları eşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…