Kizlar bebegim bronsiolit olmus hastaneye yatirdi dr..virus bulasmis dedi..gelenim gidenim hic bitmedi..siz siz olun misagir grubu felan almayin toparlanmadan ...agla agla cok kotu oldu hir hirr nefesi..oksuruyo surekli..oglum 4 yasinda oda hasta evde ...dua edin antibiyotik vermeden gecsin..ventolin veriyo suan .
Canim aynisi bizim de oldu. 7 gun kuvozde yatti bebegim. Bizim de evde hasta vardi oyle kapti. Cok dikkat etmek lazimmis. İnsallah gecer sizinki de. Cok zor bir surec gercekten.
kızlar aranızda sütü bazı günler olmayan var mı?
dün bütün gece bebeğim huzursuzdu gaz sancısı tuttu eşimle sabahladık nöbetleşe..bugün doğrudürüst sütüm yoktu kızçem doyamadı galiba uyumadı bitürlü..geçen günde böyle bi durum yaşamıştık..
siz napıyorsunz böyle durumda?
mama alsam mı böyle zamanlarda veririrm diyorum ne yapayım
Oluyor cnm bazen.ben dun yogunluktan rezenemi icemedim.bugun de henuz icmedim.ilerleyen saatlerde icicem.dikkat ettim sutum azalmis.tasardi cunku.ped sut olurdu hep.demekki rezenenin cidden cok etkisi var
Kizlar bebegim bronsiolit olmus hastaneye yatirdi dr..virus bulasmis dedi..gelenim gidenim hic bitmedi..siz siz olun misagir grubu felan almayin toparlanmadan ...agla agla cok kotu oldu hir hirr nefesi..oksuruyo surekli..oglum 4 yasinda oda hasta evde ...dua edin antibiyotik vermeden gecsin..ventolin veriyo suan .
Cok gecmis olsun cnm ya iki kuzuna da.
Off bu misafrler cidden sıkıntı.toplanmadan gelmeseler cok iyi olur tabi.ama mumkun olmuyor.bir de cok rahat insanlar var.grip veya nezle olmus ama korpecik bebegi gormeye geliyor.gelme kardesim ya.mikrobunu bulastracan el kadar bebege.iyiles oyle gel ama ya
Dün gece ben en sonunda pert oldum önceki gün gece 11 de yoldan geldik bebeğim uyuyor die sabah 7 ye kadar temizlik yapıp sadece 2 saat uyuyup dunde hiç oturmadan temizlik yemek Vs yapmıştım dün gece bir uyudum öyle uyumuşum ki kalkamıyorum oğlumun ağlamasını felan duymuyorum eşim oğlanı almış salona gitmiş birlikte uyumuşlar altını değiştirmiş gece emzirmeye getirdi bi kaç defa onu bile hatırlamıyorum emzirtti götürdü Allâh razı olsun :) bide cok mutlu oldum ya ne bileyim bugünde salatayı yaptı kendi ben bişe demeden normalde hiç alakası yoktur... Cok mutluyum :)
Senınkı sana mı esıne mı benzıyor canım. Benımkı sımdı dırek esım, koca gozlerı uzun kırpıklerı cenesı felan tamamen o, umarım bıraz buyuyunce bana da benzer