2016 Şubat Anneleri

matkap sesi yüzünden oturdum ağlıyorum resmen
oğlum sürekli sıçrıyor
gidip eşim uyardı bitti dedi ama o bitmesi üzerinden 1 saat gecti

Bazen oğlan uyusun diye oturduğum yerden bile kalkmıyorum. Memede uyuyuyor. Biliyorum koysam beşiğe uyanacak kucağımda uyuyuyor. Uykusu uzarsa artık 1 30 2 saatin sonunda koyuyurum beşiğe uyanırsa uyansın artık diyorum. ☺
Bebek uyudu diyerek beşiğine bırakır bırakmaz uyanınca,aynı cafecrown reklamındaki aşkına Karşılık bulamayan çocuk gibi kalakalıyorum.tüm gün iş yapamadım.

Siz ii sabrediyosuz ben olsaydım çoktan elimde pense gider o matkabın kablosunu keserdim herhalde. Allah kolaylık versin canım.
matkap sesi yüzünden oturdum ağlıyorum resmen
oğlum sürekli sıçrıyor
gidip eşim uyardı bitti dedi ama o bitmesi üzerinden 1 saat gecti

Uykuları çok Kıymetli....ben de momfortbaby sipariş ettim dün...bakalım nasıl olcak..olsun evde kullanırsın.işe yarıyor...
biz hep didişirdik ama hep ben Zararlı çıktım.o yüzden artık yüzgöz olmuyorum çok...ona rağmen üste çıkıyor.bebek kucağındayken nasıl bağırıyor..olan masum yavrucuklara olacak...ben çocuğumu böyle bir ortamda yetiştireceğimi hiç sanmazdım ama hayal kırıklıkları işte....amaan boşver...alıştım ben.tek üzüldüğüm bebeğim...nelere Şahit olacak kimbilir...ailesi hakkında neden öyle birşey dediler ki diye bile sormamalıyım.o kadar hassas ki...ama söz konusu benim ailemin hataları olunca sohbet oluyor adı...annemin babamın yaptıklarını suratıma vuruyor.beni renjide edici konuşuyor ama sinir krizi geçirince git yıka yüzünü şu haline bak diye üstüne azarlıyor.aynı anan gibisin diyor.ben öğretmenim ve ellerimle kurduğum hayatımın içinde bunların olacağı hi aklıma gelmedi.ailemin ne olacağı zaten belliydi.onu hadi ben görmek istemiyordum da bu olmadı...bunları duyacağımı hi düşünmedim.dediğim şeyler de basit şeyler.niye öyle davrandı annen veya baban mesela..en fazla bu...

Bu kk iyi ki var. Sayesinde hic birimiz bu durumlari tek yasayan olmadigimizi biliyoruz :) ayni seyi bekledim bizde hic cikmadik asi ve kontrol dsinda adam birak bnle disari cikmayi bugun oglen evde olmasi gerekirdi aramis arkadaslarla takilacakmis ki ben dogumdan beri evde tek kaliyorm... ahh imtihan ahh

Sabah 10 da kahvaltı ettim.daha yeni yemek yicem.o da ağlamazsa...çoooook açımmmmmm....

canım ya bu erkekler neden bu kadar duyarsız hhepsi aynı ben eşimi bi tık daha iyi bilirdim ama bugünlerde birşeyler oldu sanki hiç ondan beklemediğim davranışlarda bulunuyor haftaya işyerinden arkadaşının düğünü var bana geçenlerde diyor ki bebek küçük düğüne gelemez sende onunla ilgilenirsin ben gider gelirim beyimiz normal hayatına devam ediyor hiçbir şeyden ödün vermiyor ben bütün gün yemek temizlik bebekle uğraşayım ne ala memleket bu adam ne ara bu kadar bencil oldu doğumdan sonra 10 gün kv kaldı eşime yaptırmadığını bırakmadı yerine oturmadı ya hep ev işi yaptı eşim marketti pazardı taşı taşı bitiremedi şimdi ben tekim ne desem tamam birazdan diyor ama yapmıyor annem geliyordu hergün o yapardı babam rahatsızlandı 1 haftadır gelemedi hem ev işi hem bebek zor gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun şimdi eşimle konuşmuyorum yemek yapıyor bana ne istediğimi soruyor cvp vermiyorum illa sinirden ağlamakmı gerekiyor

Bızım bebısın bı gunu bı gunune uymuyor ya. Dun ıyı emdı kararında uyudun gunduz cok uyumadı gece ıyı uyudu felan. Bugunse sureklı uyuyo. Acıkınca uyanıyo emıyo ama emerken tekrar uyuyo sankı ac kaldı bugun. Yarım saat once yıne uyudu. Tek gogsumu emmıstı onu sagdım 20cc kadar cıktı dıgerınden de 60-70 arası cıktı 90cc sutum var kalkınca onu verıcem once. Sarılıgı baya azalmıstı tekrarmı artıyo bılemedım. Gercı 2 gun once de sunnetlı pıpının acısıyla 8 saat hıc uyumamıstı gunduz 1den aksam 9a. Esım de sureklı az kılo alcam doymuyo emzır vs dıye basımın etını yıyo, ankaraya gıttı beyefendı ama tacızlerıne ordan devam edıyor.

Ama kıjıma bakıp herşeyi unutuyorum Allah a binlerce kez şükürler olsun ki bizlere sağlıklı evlat verdi aslında önemli olan bu ama lohusalık psikolojisi galiba inşallah en hafif şekilde anlatırız bu günleri

benim kızımda genelde bir günü diğer gününü tutmazdı ama 4 gündür akşam 9 gibi uyanıyor sabah 5 - 6- 8 e kadar uyumuyor kucağımda uyuyor beşiğine yatırıyorum su içiyorum ve kızım uyanıyor hep aynı bazen daha uzun süre tutuyorum kucağımda ama hep aynı son gece ile gündüz kavramı yok küçük dahs normal ama ben gündüz uyuyabilen biri değilim günde 3-4 saat uykuyla duruyorum birde eşimin dengesizlikleri oluyor bazen

Şuan eşime sukrettm yani benimkide sabah kalknca uyuyamadm diyo sinir oluyorm ama banyo yaptrnca etrafı toplar çamaşırlarını makineye atar bitince asar ben uyurm biraz susturamazsa uyandrir

Canım eşime haksızlık etmeyeyim. Önceden her şeyi yapardı temixlik yemek camasir vs. evde benden daha çok eve katkısı olurdu. Su süreçte o çok yoruldu sanırım. Birden yoğunluğu algılayamadı.
Sorun da buydu zaten. Hep boyle olsa sorun olmazdi. şükür duzelecek konuşmadan sonra. Ben çok üstüne gitmiyorum artik o da dikkat ediyor.inatlaşma olmus hep İlk bebekte sanırım bazen bunlar olabiliyor. İnşallah geçecek de...

Bizimkide gundz az uyuyo artık ama aglamyoo yani bakiyim etrafa istiyo ellemyrm bende zaten uyutsamda uyanuyo 10 dk snra seside cikmiyo
Uyumuyor dedim ama bugünde bütün gün uyudu valla. Emzirmek için zor kaldırıyorum. Bir gün uyuyor birgün hep ayık böyle geçicek herhalde. Normaldir herhalde

gozunu sevdıklerım bı care bulun bana.benım oglan emzık almıyo
butun gunumuz benım memede gecıyo nolcak bu boyle ? ısın kotu tarafı memede uyumadan besıge yatıramıyorum ıyıce dalana kadar beklıyoruz
aglıyo besıkte almıcam dıyorum ac olmadıgını bılıyorum ama kor olmayasıca oyle bı aglıyo kı yurek dayanmıyo (
bugun mahvoldum resmen yaaa sabahtan berı memede
dısarı cıkmaya korkuyorum cocuk meme ıstıcek dıye hıc bıberon da kullanmadık onu alır mı almaz mı onu da bılmıyorum oyhhhh (((

ben normalde gunduz cok uyutmamaya calısıyorum ama bugun banyoda yapmasının etkısıyle cok uyudu. Gece gunduz kavramı ıcın mecbur gunduz uykusundan uyandırıp emzırmek lazım ama bugun uyanmadı ne yaptıysam. Ben de genelde 6 saat uyuyorum boluk porcuk ama annem gıdınce belkı bu kadar bıle uyuyamam.

Uyumuyor dedim ama bugünde bütün gün uyudu valla. Emzirmek için zor kaldırıyorum. Bir gün uyuyor birgün hep ayık böyle geçicek herhalde. Normaldir herhalde
normalmıs heralde hepımız yasadıgımıza göre Gunduz az uyuyunca gece ıyı uyuyo benımkı

Hanımlar günde ortalama kaç bez harcıyosunuz? Biz 10 12, 2 saatte değiştiriyorum

Cok gecmis olsun canım Rabbim babana sifa eslerimize bol anlayis bizlere de daha cok gonul genişliği versin insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…