Supurge sesinden etkilenmiyorlar sadece uyuduklari odada acmiyorum uyaninca baska odaya aliyorum supurup havalandirip oyle yatiriyorum o odaya. Supurgeden toz cikiyor diye ayni odada bulundurmamaya calisiyorum. Yol gidip gelmek insani yorar ama inan bana ev ve yeni dogmus cocuk kadar degil. Ben de calisiyorum ve erkeklerin rahatligi her zaman her durumda mevcut istedigi kadar puflasin yavastan alsin sen yine de is ver yapsin alisacak mecburOnlara da of pof yapıyor.ben sırf onun sıkılganlığını görmemek için emzirirken sehpadaki su ile bakıştığımızı bilirim.çamaşırlarıvar bebeğin.akşam vallahi asamadım.bi de iş de beğenmiyor.kendi de yapmıyor.sepette öyle KALDILAR.bebekle sling te gidip asayım dedim astırtmadı.deterjan kokusu var diye...söylenemiyorum da...bitiğim ben diyor.uzun yol ya işte..
Bu arada bebekle süpürgeyi nasıl açıyorsunuz? Birlikte gezdircem bebeği bugün...zararı olur mu ?
Sabahtan aksama kadar emziriyorum desem inan. Aksam esim isten gelince yemek yapiyor yiyoruz.gozunu sevdıklerım bı care bulun bana.benım oglan emzık almıyo
butun gunumuz benım memede gecıyo nolcak bu boyle ? ısın kotu tarafı memede uyumadan besıge yatıramıyorum ıyıce dalana kadar beklıyoruz
aglıyo besıkte almıcam dıyorum ac olmadıgını bılıyorum ama kor olmayasıca oyle bı aglıyo kı yurek dayanmıyo(
bugun mahvoldum resmen yaaa sabahtan berı memede
dısarı cıkmaya korkuyorum cocuk meme ıstıcek dıye hıc bıberon da kullanmadık onu alır mı almaz mı onu da bılmıyorum oyhhhh(((
canım kuzımın uykusu olduğu zaman ne yaparsam yapayım uyanmıyor emerken gözler kapalı normalde bezini değiştirirken uyanır ama uykusu varsa kesinlikle uyanmıyor.ben normalde gunduz cok uyutmamaya calısıyorum ama bugun banyoda yapmasının etkısıyle cok uyudu. Gece gunduz kavramı ıcın mecbur gunduz uykusundan uyandırıp emzırmek lazım ama bugun uyanmadı ne yaptıysam. Ben de genelde 6 saat uyuyorum boluk porcuk ama annem gıdınce belkı bu kadar bıle uyuyamam.
teşekkür ederim canım aminCok gecmis olsun canım Rabbim babana sifa eslerimize bol anlayis bizlere de daha cok gonul genişliği versin insaAllah
Benimkide öyle memede uyumak istiyo emmesede yalanci emzik niyetine emmek istio gazdan sancidan dolayi memede rahatliyo yavrucaklar emzik kabul etmiyo bazen bunaliyorum memede uzun süre kalınca allah yardimcimiz olsungozunu sevdıklerım bı care bulun bana.benım oglan emzık almıyo
butun gunumuz benım memede gecıyo nolcak bu boyle ? ısın kotu tarafı memede uyumadan besıge yatıramıyorum ıyıce dalana kadar beklıyoruz
aglıyo besıkte almıcam dıyorum ac olmadıgını bılıyorum ama kor olmayasıca oyle bı aglıyo kı yurek dayanmıyo(
dısarı cıkmaya korkuyorum cocuk meme ıstıcek dıye hıc bıberon da kullanmadık onu alır mı almaz mı onu da bılmıyorum oyhhhh(((
Aynen...uyanık olduğu her an ağlıyor.sakin durduğu toplasan günde 5dk dır.meme derdi.Benimkide öyle memede uyumak istiyo emmesede yalanci emzik niyetine emmek istio gazdan sancidan dolayi memede rahatliyo yavrucaklar emzik kabul etmiyo bazen bunaliyorum memede uzun süre kalınca allah yardimcimiz olsun
Canım benim ikiside öyleydi. Ne kadar sesli ortam kursamda alışmadı istemediler. Sessiz odada uyumak istiyorlardı. Bazı bebekler ne yaparsan yap alışmıyor.Yok baya baya ağlıyor.hani biz çok ağlayınca nefesimiz yetmez ya,o raddeye geliyor.yattığı yerden bakınmaya alıştırmıyorum.seninki ne güzel Yatıp izliyormuş.ahh nerdeeeçok nazik ve Nazlı...tv açıktı o uyurken..ses yapardık..uyumamaya başladı.Allah Allah dedim bi de sessiz odaya yatırayım.2 saat orda uyudu.huy işte...böyle çok zor oluyor.gazdan olduğunu sanmıyorum sürekli.mızmızlıktan da yapıyor.çevresine renkli ve desenli kartlar objeler koyuyorum bu sefer hem onları inceliyor hem ağlıyor:) yok yani durmuyor.
Cok sukur sutumuz de var emiyorlar da ama ben emzirmeyi hic sevmiyorum su emzirme donemi cabuk gecsin diyeduaediyorum buyuk kizimi 21ay emzirdim dis cikarma doneminde yemek bile yemiyordu o yuzden biktim galiba bi de ustune ikizlerim dogduSabahtan aksama kadar emziriyorum desem inan. Aksam esim isten gelince yemek yapiyor yiyoruz.
Yine cok sukur diyorum ya hic emmeseydi napardim. O daha kotu.
Biliyorum durumumum vehamiyetiniKusura bakma Moral veremiyorum canım ama cidden korkunç bir durum...şu an sabrımın sınırındayım düşünemiyorum.yerinde olmak istemezdim vallahi
Tmm canım bir deneyeyim çok sağol...Canım benim ikiside öyleydi. Ne kadar sesli ortam kursamda alışmadı istemediler. Sessiz odada uyumak istiyorlardı. Bazı bebekler ne yaparsan yap alışmıyor.
Devamlı ağlaması çok zor. Allah yardımcın olsun canım. Bol bol felak nas oku. Nazar degen bebekde çok aglar ve annelerinde bebegine nazarı degermiş.
Birde nette dolaşan bir video var. Aglayan bebegi sakinleştieme yöntemi diye. Linki ekliyorum bakarsın.
Ayrıca şu sıcak suda yüzdürmeyi mutlaka dene
http://www.hurriyetaile.com/bebek/b...-yontemle-sakinlestirmek-bebek-isi_20525.html
Ayy canım yaBiliyorum durumumum vehamiyetini
Üzerimden tir gecmis gibi
Kızım hic durmuyo.tasinmaya daldim rezeneli cayimi bu ara icmiyorum ondan midir nedir surekli agliyor.bugun inmedi kucagimdan.ev tasindi ama bir igne yerlestremedm.hic durmadi.butun evi yerlestrseydim bu kadar yorulmazdm
sanırım.içler acisi bi haldeym yorgunlktan uykusuzluktan ölüyorum.şimdi uyudu ama belli yine kalkacak
Sorma cnm bizim ki resmen akilsizlik.perisan oldum cidden.bebekle tasinmak akıl kari degil mecburiyet yoksa.hele boyle kucucukkenCanum ciddi misin Allah yardimcin olsun ben hala normal hayata adapte olamadim. Tasinmayi goze almayi birak ev temizligini haftada bir zor yapiyorum masallah sana.
Aynen hersey heryerde ortalk darmadagan.yatagima bi carsaf geçiremedm henüz.perdeler de takilmams.gün gibi açiktayiz.takatim kalmadi.bizim lki gun boyu yatmadgi icin bir umit bu gece yatar diyorum.bi yandan da kalk is yap diyorum hazir yatmisken.ama yok kolum kalkmiyo.kalsin böyle.yarina bakarz.Ayy canım yaheryer heryerde dimi...sen de uyu şimdi.iş yaparken kahve iç bari napcan
Bugün gene kontrole gittik. Emmesinde sıkıntı yok. Tıkanma da yok. Sadece hırıltı var öksürüyor. Balgamı çıkartıyor kakasında da görüyom zaten. Doktorda bu şekilde olduğu için yatırmaya gerek yok dedi. Bende ya ilerlerse diye korkuyom. Ventolin tıkanırsa başlarız dedi. Şuan için balgamı söküyor. Bize de antibiyotik verdi azro ismi. 3 gün kullancakmışız. Size ne başlamışlardı. İnşallah işe yarar. O öksürdükçe kötü oluyorumCanim ihmal etme derim..benim ilk gittigimde dr antibiyotik baslasaydi ilerlemiycekti.kizimda bronsiolit dendi..hatta bende sevindim sadece ventolinle gececek sandim.ama iyice ilerledi.cocugum nefes alisverisi yapamaz hala geldi bende anlamadim emmiyordu duzgun.5 gun normal odada 6 gun yogun bakimda yattik neyse gecti cok sukur.beslenmesine dikkat et nefesini kontrol et
Emzigine sutunden batir ver agzina ben ogle alistirdim yoksa halimiz yamandigozunu sevdıklerım bı care bulun bana.benım oglan emzık almıyo
Boşver yapılır hepsi...şimdi yat hatta telefonu bırak...kafanı dinle..bir örtü at Çarşaf falan arama hatta.yat gitsin...Aynen hersey heryerde ortalk darmadagan.yatagima bi carsaf geçiremedm henüz.perdeler de takilmams.gün gibi açiktayiz.takatim kalmadi.bizim lki gun boyu yatmadgi icin bir umit bu gece yatar diyorum.bi yandan da kalk is yap diyorum hazir yatmisken.ama yok kolum kalkmiyo.kalsin böyle.yarina bakarz.
Kahve burnumda tütüyor ama ictgm zaman bebisin de uykusu kaciyor.kac kez denk geldi yada.yoksa alirdi yorgunluğumu biraz
Anladm canım benimde çok szliyo soğuğa çıkınca emzrdkten sonra aciyo yani o szlamaylaCanim ani oluyor sanki aniden iyne sokuyolar sizlamam yok benm bi tek o oluyor
Benim esimde tam tersi yemek temzlk hiç bsyde yardm etmezdi smdi bebeğin herşeyiyle ilgileniyor çok sukur ben çok korkmstm annemde kvdede calsyo çünkü annem sadece 1 hafta kalabldi sonra hep yalnzdmCanım eşime haksızlık etmeyeyim. Önceden her şeyi yapardı temixlik yemek camasir vs. evde benden daha çok eve katkısı olurdu. Su süreçte o çok yoruldu sanırım. Birden yoğunluğu algılayamadı.
Sorun da buydu zaten. Hep boyle olsa sorun olmazdi. şükür duzelecek konuşmadan sonra. Ben çok üstüne gitmiyorum artik o da dikkat ediyor.inatlaşma olmus hepİlk bebekte sanırım bazen bunlar olabiliyor. İnşallah geçecek de...
Normal Canm bizimkide bugn gündüz çok uyudu akşam hiç uyumadiUyumuyor dedim ama bugünde bütün gün uyudu valla. Emzirmek için zor kaldırıyorum. Bir gün uyuyor birgün hep ayık böyle geçicek herhalde. Normaldir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?