2016 Şubat Anneleri

Amaaa yeter ya sabah 7den beri ayakta
niyeeeeeee uyumuyorsun be oğlum

Karnin tok altin temiz gazini cikardim banyo yaptirdim mizzz mizzz iiihh ihhh ne yaaa ama uyu yaaa çıldıracaaaammm
hıcmı uyumadı canım sabahtan berı, neyse gece uyur bari

hıcmı uyumadı canım sabahtan berı, neyse gece uyur bari

3 saate bir 10 dk uyur gibi yapti

Eşim sinirlendi ver su sipayi bakalım derdi neymis dedi
Koydu yatağa oglum agladikca salladi durdu
baba oğul epey inatlasti
dokunmama izin vermedi simdi uyudu ne kadar sürer bilmiyorum :/

Amaaa yeter ya sabah 7den beri ayakta
niyeeeeeee uyumuyorsun be oğlum

Karnin tok altin temiz gazini cikardim banyo yaptirdim mizzz mizzz iiihh ihhh ne yaaa ama uyu yaaa çıldıracaaaammm
uyku ortak sorun demek herkeste..benim kızım da uyumyor hele geceleri

televizyon acik
kolik muzigi tel de acik son ses
oglan cildirircasina agliyor
sesleniyorum babasi babasi diye
bir yandan da telefonla ariyorum ( telefonu bas ucunda )
ve
benim okuz fosur fosur kanepede yatiyor

ayni odadayiz yani. aramizda 2 m anca var

bu kadar olmazzzzz olmazzz

ciglik attim oyle uyandi. bi de ters ters bakiyo

kis uykusunami yattin be mubarek.

bir de calisiyorum ben yoruluyorum diyo, trip atiyo

tabi cnm ben evdw 24 saat yayip kendimi yatiyorum

Allahim sabirr
evden atasim var adami

en azindan gormem de sinirlerim hoplamaz...

gurbette olmak ne zormus

annemin yaninda olmaya cok ihtiyacm var

Biz normale döndük bugün üç defa kakamızı yaptık, şimdide baba oğul uyuyolar üç saat oldu bizimki birazdan uyanır :))

Allah yardimcin olsun canim gercekten cok zormus bebek bakmak. Bir de agir is tasinmak dikkat rt kendine canim

38gunluk bebegin gece kesintisiz 5saat uyumasi normalmi? mak 3 saate uyanirdi gece,gunduz de iyi uyudu ,aksam 9dan 12ye kadar uyanikti 9da 90cc sut icti 11de her iki gogsumu emdi

Benimkisi emziği reddediyordu. Ağzına deydirtöiyoedu bile. Bir gün sıcak suyla yıkayıp verdim. Ilık olunca kafası karıştı memem sandı bence :) aldı insanı biraz olsun rahatlatıyor. Gaz çıkartmasına yardımcı oluyor kesinlikle

Ayh bende kaçtım anneme geldim.
Ama çok özlermişşşşş. Özleyen adam üç dakikadan fazla tutar çocuğu. O tableti telefonu ile birlikte evden atasım var adamı.
Hele hsonu gelince daha bir beklenti içinde oluyorum. Yapmayınca sinir oluyrjm

38gunluk bebegin gece kesintisiz 5saat uyumasi normalmi? mak 3 saate uyanirdi gece,gunduz de iyi uyudu ,aksam 9dan 12ye kadar uyanikti 9da 90cc sut icti 11de her iki gogsumu emdi
Bizim bi kere uyumuştu :) ah o günahhhh. Keşke hp olsa
Ama öncesinde uykusuz kalmıştı

Günaydın biz uyandık...:) kızlar bebeğim yine çok terlemiş çarşafta kafasını koyduğu yer sırılsıklam ensede öyle.üzerini az örttüm öyle kalında giydirmedim yine olmuş bu normal mi ya

Canim Allah kolaylik versin benim bi kizim da dun oglenden beri nerdeyse hic uyumadi kakasini yapamadi sanirim ondan durmadi bi de bu halde tasindigimi dusunemiyorum oncelikle annenin sakin olmasi gerekiyo annenin stresi bebege geciyor sen sakin ol brbeginin bi

Bizim bi kere uyumuştu :) ah o günahhhh. Keşke hp olsa
Ama öncesinde uykusuz kalmıştı
valla gunduz de iyi uyudu banyoda yapmisti rahatladi ama cok geldi bana bu kadar saat aclik. simdi de emzirdim elimi yikamaya gittim bu baktim kusmus doymada kusmaz diye dusunuyorum ac olsa bu kadar uyurmu

Oksirmesi iyi bi sey canim mikroplari disari atiyor bi cok dr oksuruk surubu vermiyor zorda kalmadikca oksurdukce mikroplar disari cikiyor diye

Tablet tel hepimizin ortak derdi galiba benim adam kendi sarjini bitiriyor benim tel.i aliyor buyuk kizim dursun diye benim tel.i veriyor eline gunduzleri ben kendi tel.ime ulasamiyorum

Kızlar bebeginizin yüzüne birşey sürüyormusunuz? Ne sürüyorsunuz? Memnunmusunuz? Benim oğluşunda kaşlarının üzeri kurumaya başlamş nemlendirmek istiyorum.
Bebeginin yüzüne birşey süren yokmu?

uyku ortak sorun demek herkeste..benim kızım da uyumyor hele gecgündüz

Hala uyanmadı Ben şoklardayım.. 5 saat oldu nerdeyse..

bizim ki eskiden 6 saate kadar iyi uyurdu. Dr gece uyandirma gunduz 3 saate bir uyandir derdi

simdiiiiiiiiiii 2 haftadir gunduz 1 saat uyuyup 3 4 saat uyanik
gece 2 saate bir uyaniyor

eski duzenimizi ozledim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…