hıcmı uyumadı canım sabahtan berı, neyse gece uyur bariAmaaa yeter ya sabah 7den beri ayakta
niyeeeeeee uyumuyorsun be oğlum
Karnin tok altin temiz gazini cikardim banyo yaptirdim mizzz mizzz iiihh ihhh ne yaaa ama uyu yaaa çıldıracaaaammm
hıcmı uyumadı canım sabahtan berı, neyse gece uyur bari
uyku ortak sorun demek herkeste..benim kızım da uyumyor hele geceleriAmaaa yeter ya sabah 7den beri ayakta
niyeeeeeee uyumuyorsun be oğlum
Karnin tok altin temiz gazini cikardim banyo yaptirdim mizzz mizzz iiihh ihhh ne yaaa ama uyu yaaa çıldıracaaaammm
Allah yardimcin olsun canim gercekten cok zormus bebek bakmak. Bir de agir is tasinmak dikkat rt kendine canimSorma cnm bizim ki resmen akilsizlik.perisan oldum cidden.bebekle tasinmak akıl kari degil mecburiyet yoksa.hele boyle kucucukken
Kucaaga mi alisti nedr surekli agliyo kucakta genelde susuyor.gazi olsa kucakta da durmaz diyom.huysuzlk aglamalari cogu.ee gaz da vardr muhakkak.yani cok sukur ama bebekle ugrasmak tum zor işlerden daha zor
Iyi ki o sabri ve sevgiyi vermis yaradan.yoksa cok zor
Esim biraz aliyor bes dk dan fazla dayanamiyor agladgi zaman.sinirleri bozulur hemen.Allah nasıl sabir vermis annelere diyor
Hala uyanmadıBiz normale döndük bugün üç defa kakamızı yaptık, şimdide baba oğul uyuyolar üç saat oldu bizimki birazdan uyanır :))
Hala uyanmadıBen şoklardayım.. 5 saat oldu nerdeyse..
Benimkisi emziği reddediyordu. Ağzına deydirtöiyoedu bile. Bir gün sıcak suyla yıkayıp verdim. Ilık olunca kafası karıştı memem sandı bence :) aldıgozunu sevdıklerım bı care bulun bana.benım oglan emzık almıyo
butun gunumuz benım memede gecıyo nolcak bu boyle ? ısın kotu tarafı memede uyumadan besıge yatıramıyorum ıyıce dalana kadar beklıyoruz
aglıyo besıkte almıcam dıyorum ac olmadıgını bılıyorum ama kor olmayasıca oyle bı aglıyo kı yurek dayanmıyo(
bugun mahvoldum resmen yaaa sabahtan berı memede
dısarı cıkmaya korkuyorum cocuk meme ıstıcek dıye hıc bıberon da kullanmadık onu alır mı almaz mı onu da bılmıyorum oyhhhh(((
televizyon acik
kolik muzigi tel de acik son ses
oglan cildirircasina agliyor
sesleniyorum babasi babasi diye
bir yandan da telefonla ariyorum ( telefonu bas ucunda )
ve
benim okuz fosur fosur kanepede yatiyor
ayni odadayiz yani. aramizda 2 m anca var
bu kadar olmazzzzz olmazzz
ciglik attim oyle uyandi. bi de ters ters bakiyo
kis uykusunami yattin be mubarek.
bir de calisiyorum ben yoruluyorum diyo, trip atiyo
tabi cnm ben evdw 24 saat yayip kendimi yatiyorum
Allahim sabirr
evden atasim var adami
en azindan gormem de sinirlerim hoplamaz...
gurbette olmak ne zormus
annemin yaninda olmaya cok ihtiyacm var
Bizim bi kere uyumuştu :) ah o günahhhh. Keşke hp olsa38gunluk bebegin gece kesintisiz 5saat uyumasi normalmi? mak 3 saate uyanirdi gece,gunduz de iyi uyudu ,aksam 9dan 12ye kadar uyanikti 9da 90cc sut icti 11de her iki gogsumu emdi
Canim Allah kolaylik versin benim bi kizim da dun oglenden beri nerdeyse hic uyumadi kakasini yapamadi sanirim ondan durmadi bi de bu halde tasindigimi dusunemiyorum oncelikle annenin sakin olmasi gerekiyo annenin stresi bebege geciyor sen sakin ol brbeginin biBiliyorum durumumum vehamiyetini
Üzerimden tir gecmis gibi
Kızım hic durmuyo.tasinmaya daldim rezeneli cayimi bu ara icmiyorum ondan midir nedir surekli agliyor.bugun inmedi kucagimdan.ev tasindi ama bir igne yerlestremedm.hic durmadi.butun evi yerlestrseydim bu kadar yorulmazdm
sanırım.içler acisi bi haldeym yorgunlktan uykusuzluktan ölüyorum.şimdi uyudu ama belli yine kalkacak
valla gunduz de iyi uyudu banyoda yapmisti rahatladi ama cok geldi bana bu kadar saat aclik. simdi de emzirdim elimi yikamaya gittim bu baktim kusmus doymada kusmaz diye dusunuyorum ac olsa bu kadar uyurmuBizim bi kere uyumuştu :) ah o günahhhh. Keşke hp olsa
Ama öncesinde uykusuz kalmıştı
Oksirmesi iyi bi sey canim mikroplari disari atiyor bi cok dr oksuruk surubu vermiyor zorda kalmadikca oksurdukce mikroplar disari cikiyor diyeBugün gene kontrole gittik. Emmesinde sıkıntı yok. Tıkanma da yok. Sadece hırıltı var öksürüyor. Balgamı çıkartıyor kakasında da görüyom zaten. Doktorda bu şekilde olduğu için yatırmaya gerek yok dedi. Bende ya ilerlerse diye korkuyom. Ventolin tıkanırsa başlarız dedi. Şuan için balgamı söküyor. Bize de antibiyotik verdi azro ismi. 3 gün kullancakmışız. Size ne başlamışlardı. İnşallah işe yarar. O öksürdükçe kötü oluyorum
Tablet tel hepimizin ortak derdi galiba benim adam kendi sarjini bitiriyor benim tel.i aliyor buyuk kizim dursun diye benim tel.i veriyor eline gunduzleri ben kendi tel.ime ulasamiyorumBenimkisi emziği reddediyordu. Ağzına deydirtöiyoedu bile. Bir gün sıcak suyla yıkayıp verdim. Ilık olunca kafası karıştı memem sandı bence :) aldıinsanı biraz olsun rahatlatıyor. Gaz çıkartmasına yardımcı oluyor kesinlikle
Ayh bende kaçtım anneme geldim.
Ama çok özlermişşşşş. Özleyen adam üç dakikadan fazla tutar çocuğu. O tableti telefonu ile birlikte evden atasım var adamı.
Hele hsonu gelince daha bir beklenti içinde oluyorum. Yapmayıncasinir oluyrjm
Bebeginin yüzüne birşey süren yokmu?Kızlar bebeginizin yüzüne birşey sürüyormusunuz? Ne sürüyorsunuz? Memnunmusunuz? Benim oğluşunda kaşlarının üzeri kurumaya başlamş nemlendirmek istiyorum.
uyku ortak sorun demek herkeste..benim kızım da uyumyor hele gecgündüz
Hala uyanmadıBen şoklardayım.. 5 saat oldu nerdeyse..
Bebeginin yüzüne birşey süren yokmu?
Bebeginin yüzüne birşey süren yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?