Aynen canım benimde öyle, göbek engel oluyo. Ben en çok ta eşime eskisi gibi güzel görünememekten çekiniyorum açıkçasısorma valla ya pantolonlarımın bacakları oluyo gobek katıyen kapanmıyo, gıdıp lıkralı tayt tarzı seyler almam lazım gıyecek bıseyım yok
Bendede var ayni aci hiss sanki gogusumun teki sizliyor aciyor cevap bula bilirsen beni haberdar edersin InsallahArkadaşlar tek göğsüm çok ağrıyor. Ağrıdan ziyade sızı şeklinde. Bir yerr çarpmış gibi bir sızı. Aynı göğsümün ucu da başladı ağrımaya.
Göğsüm Sert de değil halbuki, beze de yok, mastit dışında başka be olabilir ki ?
125 tl canim. Iki cesiti var bu ignenin bir tanesi 2 doz uygulaniyor birtanesi 3 doz drumuz uc doz olani tercih etti rotateq hatta ismi de.Canım ne kadara yaptırdın aşıyı?
Severim ben tummmm kuzularin saclarini ellerini gozlerini heryerlerini Rabbim hepsine uzun saglikli hayirli omur versin evlatla sinamasin hicbirimizi.Bizimkide kap kara ama ailede kara yok ahaha yeni saclar acik olur ve zamanla koyulasir benim bildigim
Bukac hafta once ben de yasadim hatta morardi mi acaba diye kontrol ettim sonra birden gectiArkadaşlar tek göğsüm çok ağrıyor. Ağrıdan ziyade sızı şeklinde. Bir yerr çarpmış gibi bir sızı. Aynı göğsümün ucu da başladı ağrımaya.
Göğsüm Sert de değil halbuki, beze de yok, mastit dışında başka be olabilir ki ?
Arkadaşlar tek göğsüm çok ağrıyor. Ağrıdan ziyade sızı şeklinde. Bir yerr çarpmış gibi bir sızı. Aynı göğsümün ucu da başladı ağrımaya.
Benimde arada oluyor hatta emzirirken o göğsüm fena agrı yapıyor dişlerimi sıkarak emziriyorum. İyice emince geçiyor agrı sebebi ne bende bilmiyorumBendede var ayni aci hiss sanki gogusumun teki sizliyor aciyor cevap bula bilirsen beni haberdar edersin Insallah
Sagol canım peki çocuk doktoru mu yaptı aşıyı? Çocuk doktorunamı randevu aldın direk hastaneye gidip aşı yaptırmak istiyorum mu dedin?125 tl canim. Iki cesiti var bu ignenin bir tanesi 2 doz uygulaniyor birtanesi 3 doz drumuz uc doz olani tercih etti rotateq hatta ismi de.
Bana alerjik gibi geldi..ishal cok daha beter olurdu..keyfi nasil cnm huzursuz oluyormu sen peynir kasar yogurt vs yiyince..benimki agliyordu gazi cogaliyordu..uykuya gecmiyor gecsede kivraniyordu..uyaniyordu..kusmasi coktu..ki hala var..memede tepiniyo geriniyor ..o arada gürultulu kaka yapiyordu..ve kakasi kotu kokuyordu ..karni gurul gurul...bazi drlar anlamiyor normal diyor ama baska bi dr ben bunlari sayinca alerjik olabilir bi sure sut urunu kes dedi..6 oldu Canm ya anlamadm ki 2si su gbi civikti gerisi mukuslu ama baya çok 2 gün süt ürünü yememstmbgn biraz kaşar peyniri yedm acaba bizimkide mi alerjik gotrcem yarn
Bu asiyida goturyorsun saglik ocagindq yapiyolarSagol canım peki çocuk doktoru mu yaptı aşıyı? Çocuk doktorunamı randevu aldın direk hastaneye gidip aşı yaptırmak istiyorum mu dedin?
Tek umudum senden gelecek cevaptı :)Benimde arada oluyor hatta emzirirken o göğsüm fena agrı yapıyor dişlerimi sıkarak emziriyorum. İyice emince geçiyor agrı sebebi ne bende bilmiyorum
Üç doz birden ağır olmaz dimi?125 tl canim. Iki cesiti var bu ignenin bir tanesi 2 doz uygulaniyor birtanesi 3 doz drumuz uc doz olani tercih etti rotateq hatta ismi de.
Canım benim oğlumun cildi de kuru Babe diye nemlendirici kullanıyoruz doktor tavsiyesi ile.Memnunum benKizlar ya
oğlumun yyüzü cok kuru
Bepantol yüz kremi aldim kullandim fayda vermedi hatta biraz daha kuruttu
arada zeytinyağı sürüyordum bugun biraz süreyim dedim pofff nnasıl ağladı garibim sanırım yyandı
Kullandığınız kremler nelerdir ne tavsiye eedersiniz
Gelen gidene mecbur yapiyorum okuldaki ark.lar kalabalik geldiginden biraz beklediler pers gunu gelecekler mecbur 2-3 cesit tatli 2-3cesit tuzlu yapcam en az 10kisi geleceginden fazla cesit yapmam lazim e kalani da ben siler supururumBen tatlı yapmicam yoksa yedikce yiyorm recwl hiç sevmezdm nerdeyse her gün kahvaltıda sadece reçel yiyormay yine canm çekti bak
Benimkide öyle Canm çok hareketli en koseye cekyrm ki dusmesn diye eller ayaklar zaten bi dk durmuyo
Canım ne yaptın emzirme olayını. İnş almıştır bebişYok canım sondayi senden duydum ilk defa
En kötüsü kahvaltı zaten.Arkadaşlar günaydın
Beni hatırlardınız bebeğimin çok kustugundan söz etmiştim süt alerjisi çıktı maması değişti haliyle dr benimde tüm süt ürünlerine karşı diyet yapmamı söyledi özellikle kahvaltıda çok zorlanıyorum benimle aynı durumu yaşayan var mı neler yiyorsunuz
Benimki de bildigin ilgi istiyor benim nazlanmam gerekirken o nazlaniyor alisinca biter nazlari buyuk kizimla cok guzel oynuyorlar simdi o kadar cok hosuma gidiyor ki esim beden eg.ogretmeni 2.5 yasinda kizim manset atiyo takla atiyo kopru kuruyor artik beni unutuyorlar oyuna dalincasanırım öylecanım bir arkadaşım demişti eşin bebeği kıskanıyormu diye bende neden kıskansın onun da kızı demiştim büyük konuşmuşum galiba
Can'ım biz Bursa da yaşıyoruz doğumdan itibaren düzenli olarak gittiğimiz çocuk doktorumuz çeşitli tedavi denemelerine karşın kusmalarda değişiklik olmayınca Uludağ üniversitesinde bir doktor arkadaşına yönlendirdi bizi süt alerjisi orada çıktıEn kötüsü kahvaltı zaten.
Benim kzölenmiş patlıcan ile tost yapmışlığım bile var :)
Zeytin keçi peyniri
helva(susamdan ötürü tam teşhiş konulmayanlarda oda yenmemeliymiş)
Reçel
Yeşillik.
Test yaptırdınız mı? Hangi ildesiniz? Doktor önerisi için soruykrum yani:)
Aynı resmen gundz bi kere uzun uyuyo gece normal.memede.gerilip gerilip gürültülü bi şekilde kaka.yapiyo kaç kere yaptı dün ama hiç yoktu.byle bisy 1 haftadr byle bgn gtrcem bende süt ürünlerini yemeyim bi bakalm karnda gurul gurul aynen keyfi de yapınca çok iyi guluyo oybuyo yapana kadar kivraniyo kucak yada meme istyoBana alerjik gibi geldi..ishal cok daha beter olurdu..keyfi nasil cnm huzursuz oluyormu sen peynir kasar yogurt vs yiyince..benimki agliyordu gazi cogaliyordu..uykuya gecmiyor gecsede kivraniyordu..uyaniyordu..kusmasi coktu..ki hala var..memede tepiniyo geriniyor ..o arada gürultulu kaka yapiyordu..ve kakasi kotu kokuyordu ..karni gurul gurul...bazi drlar anlamiyor normal diyor ama baska bi dr ben bunlari sayinca alerjik olabilir bi sure sut urunu kes dedi..
Öyle.olunca bende yiyorm Canm mevlutte pastaneden baklava sipariş ettk akşam herkes gidince otrdm hepsini yedmGelen gidene mecbur yapiyorum okuldaki ark.lar kalabalik geldiginden biraz beklediler pers gunu gelecekler mecbur 2-3 cesit tatli 2-3cesit tuzlu yapcam en az 10kisi geleceginden fazla cesit yapmam lazim e kalani da ben siler supururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?