2016 Şubat Anneleri

sorma valla ya pantolonlarımın bacakları oluyo gobek katıyen kapanmıyo, gıdıp lıkralı tayt tarzı seyler almam lazım gıyecek bıseyım yok
Aynen canım benimde öyle, göbek engel oluyo. Ben en çok ta eşime eskisi gibi güzel görünememekten çekiniyorum açıkçası

Bendede var ayni aci hiss sanki gogusumun teki sizliyor aciyor cevap bula bilirsen beni haberdar edersin Insallah

Bukac hafta once ben de yasadim hatta morardi mi acaba diye kontrol ettim sonra birden gecti
Ucu acimiyordu ama sol mememin sol tarafi aciyordu.

Bendede var ayni aci hiss sanki gogusumun teki sizliyor aciyor cevap bula bilirsen beni haberdar edersin Insallah
Benimde arada oluyor hatta emzirirken o göğsüm fena agrı yapıyor dişlerimi sıkarak emziriyorum. İyice emince geçiyor agrı sebebi ne bende bilmiyorum

125 tl canim. Iki cesiti var bu ignenin bir tanesi 2 doz uygulaniyor birtanesi 3 doz drumuz uc doz olani tercih etti rotateq hatta ismi de.
Sagol canım peki çocuk doktoru mu yaptı aşıyı? Çocuk doktorunamı randevu aldın direk hastaneye gidip aşı yaptırmak istiyorum mu dedin?

6 oldu Canm ya anlamadm ki 2si su gbi civikti gerisi mukuslu ama baya çok 2 gün süt ürünü yememstmbgn biraz kaşar peyniri yedm acaba bizimkide mi alerjik gotrcem yarn
Bana alerjik gibi geldi..ishal cok daha beter olurdu..keyfi nasil cnm huzursuz oluyormu sen peynir kasar yogurt vs yiyince..benimki agliyordu gazi cogaliyordu..uykuya gecmiyor gecsede kivraniyordu..uyaniyordu..kusmasi coktu..ki hala var..memede tepiniyo geriniyor ..o arada gürultulu kaka yapiyordu..ve kakasi kotu kokuyordu ..karni gurul gurul...bazi drlar anlamiyor normal diyor ama baska bi dr ben bunlari sayinca alerjik olabilir bi sure sut urunu kes dedi..

Benimde arada oluyor hatta emzirirken o göğsüm fena agrı yapıyor dişlerimi sıkarak emziriyorum. İyice emince geçiyor agrı sebebi ne bende bilmiyorum
Tek umudum senden gelecek cevaptı :)
Gece Hafifledi. Belki tam emmediği içindir. Neyse biraz daha gözlemliyeyim

firkan sen bez işini naptın?
sabah bezden kaka çıkmıltı aklıma sen geldin valla yanlış yönlendirmeyryim diye :) yandan çıkmış, bğlamayı da özenli yapmamış olabilirim, gece yarısı değişmiştim o bezi.

Çocuğumun kaka yapması ile banyonun ilişkisi var:) 4gündür aşıdan sebep banyosuzdu,kaka yaptı denemezdi. Dün akşam banyodan sonra oda bende rahatladım

Canım benim oğlumun cildi de kuru Babe diye nemlendirici kullanıyoruz doktor tavsiyesi ile.Memnunum ben

Arkadaşlar günaydın
Beni hatırlardınız bebeğimin çok kustugundan söz etmiştim süt alerjisi çıktı maması değişti haliyle dr benimde tüm süt ürünlerine karşı diyet yapmamı söyledi özellikle kahvaltıda çok zorlanıyorum benimle aynı durumu yaşayan var mı neler yiyorsunuz

Gelen gidene mecbur yapiyorum okuldaki ark.lar kalabalik geldiginden biraz beklediler pers gunu gelecekler mecbur 2-3 cesit tatli 2-3cesit tuzlu yapcam en az 10kisi geleceginden fazla cesit yapmam lazim e kalani da ben siler supururum

En kötüsü kahvaltı zaten.
Benim kzölenmiş patlıcan ile tost yapmışlığım bile var :)
Zeytin keçi peyniri
helva(susamdan ötürü tam teşhiş konulmayanlarda oda yenmemeliymiş)
Reçel
Yeşillik.

Test yaptırdınız mı? Hangi ildesiniz? Doktor önerisi için soruykrum yani:)

sanırım öylecanım bir arkadaşım demişti eşin bebeği kıskanıyormu diye bende neden kıskansın onun da kızı demiştim büyük konuşmuşum galiba
Benimki de bildigin ilgi istiyor benim nazlanmam gerekirken o nazlaniyor alisinca biter nazlari buyuk kizimla cok guzel oynuyorlar simdi o kadar cok hosuma gidiyor ki esim beden eg.ogretmeni 2.5 yasinda kizim manset atiyo takla atiyo kopru kuruyor artik beni unutuyorlar oyuna dalinca

Can'ım biz Bursa da yaşıyoruz doğumdan itibaren düzenli olarak gittiğimiz çocuk doktorumuz çeşitli tedavi denemelerine karşın kusmalarda değişiklik olmayınca Uludağ üniversitesinde bir doktor arkadaşına yönlendirdi bizi süt alerjisi orada çıktı
Öyle ki doktor yedigin kraker tarzı paket ürünlerde peynir altı suyu kullanılmışsa onları dahi yeme dedi
Benimde aklıma sorularım hep eve dönerken gelir bebeğim daha 2 aylık 6 ay diyet devam edecek peki ben kalsiyum ihtiyacımı nereden karşılayacağım ya da bu durum kalıcı mı ek gıdalara geçtiğimiz de sorun yaşarmıyız kafamda bir sürü soru işareti eşim bugün tahlilleri çocuk doktorumuza götürdüğünde bunları da soracak

Aynı resmen gundz bi kere uzun uyuyo gece normal.memede.gerilip gerilip gürültülü bi şekilde kaka.yapiyo kaç kere yaptı dün ama hiç yoktu.byle bisy 1 haftadr byle bgn gtrcem bende süt ürünlerini yemeyim bi bakalm karnda gurul gurul aynen keyfi de yapınca çok iyi guluyo oybuyo yapana kadar kivraniyo kucak yada meme istyo

Gelen gidene mecbur yapiyorum okuldaki ark.lar kalabalik geldiginden biraz beklediler pers gunu gelecekler mecbur 2-3 cesit tatli 2-3cesit tuzlu yapcam en az 10kisi geleceginden fazla cesit yapmam lazim e kalani da ben siler supururum
Öyle.olunca bende yiyorm Canm mevlutte pastaneden baklava sipariş ettk akşam herkes gidince otrdm hepsini yedm ki.şerbetli.tatlı hiç sevmem bi tane anca yiyeblrm.normalde.bi 15 tane yedm heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…