2016 Şubat Anneleri

Düzene sokmayı çok istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum canım ya gece çok ağlıyo çünkü çok zorlanıyoruz

Boregi patatesli yaptim. Pisirmedim Sigara boregi gibi sarip koydum. Pogacayi da pisirip koydum buzluk posetlerine
Buzluğa patateli börek atınca çıktığında pek iyi olmuyor canım. Bende atmıştım. Tafı garip geldi bana.. anneme sordum meger patates hariç başka türlü atmak lazımmış.
Arkadaşlar bizde de çapak var iki haftadır dr un verdiği damlayı kullanıyoruz ama hiç bir yararı olmadı ben çapaklandıkça sütümle siliyorum siz Nasıl masaj yapıyorsunuz
Tobrased çok iyi geliyor canım benim bebiş ikinciye çapaklandı direk ecxaneden tobrased alıyorum 2.gün bugün azalttı hemen.
Canım maalesef iğneden korktukları için oluyor. Birkaçgün böyle gider. Kundaga alışmasını istemiyorsan üzerine örttüğün örtüyü kollarının üstünden örtüp kollarının altına sok kundak gibi tutuyor kollları.
Bebekler bu tarz şeylerden çok etkileniyor. Benim büyüğü bebekken tomografi çektirmiştik mecburen.. emzirip uyutun hetirin yatırın demişlerdi ama hep uyuttum o sesden hep uyanmıştı. En sonunda uyuşturarak çekmişlerdi. Bunun sonucunda 1 hafta çocuğumu her yatırdığımda biryeri acımış gibi çığlıkçıplığa ağladı. Yavaş yavaş unuttu bu tarz irkilmeler olacak maalesef.
Yarom çybardagı suya 1 çay kaşığı karbonat koy canım parmagına gazlıbez yada kusmuk mendilerindeb sar suya sok ağzını iç yanaklarını dudak arkalarını sil. Birkaç dk sonra bak ağzında hala beyazlık varsa pamukçuk olmuştur. Mikostatin al. Doktora götürsende onu veriyor. Damlalığı yarısına kadar çekip minik minik beyax nokta olan yerlere sıktır. Toplamda yarım damlalık sıkacaksın. Günde 3 kere.. en fazla 1 hafta kullanılıyor. 1 haftadan sonra da karbonatlı su ile silmeye devam bçrkaç günde geçiyor canım. Karbonatta zararlı birşey yok.
Normal insanların bile içtiği suya karbonat katması ph degerini yükseltiyormuş
Sadece bazı pamukçuklar kanatıyormuş ağzını silerken kanatmamak önemli

Kızlar kahve içiyor musunız?
ben içmiyorum canım geçen misafirlerimle beraber içeyim dedin kadın den kahve içiyormusundedi ilk defa içeceğim dedim uyarıcı etki yapıyormuş dedi kızum gece zaten uyumuyor bir yudum içtim bıraktım arada sabahları bir bardak açık çay içiyorum

Hehe biZİMkide öyle babası basımın etini yıyo o kadar para werdırdın bos yere diye:)

alicam eve giderken.. ha yavrum nesi var bebegim emiyormus gerci ama basta sorun yapiomus
Bızımkı pamukcuk varken emıyodu gayet, paumukcuk cok ılerlerse o zaman emmeyebılır. Bence pamukcuga baglama belkı bugun uykusunu tam alamadı ondan halsız hersey olabılır, benımkıde bazen cok ıstahlı bazen kırk saatte emıyo

Minnosumun poposu kizarik .sivilce gibi kirmizilar buyuyot..bezini degistrdm bakalim..prima aktif bebekti..premium care aldik .

Hehe biZİMkide öyle babası basımın etini yıyo o kadar para werdırdın bos yere diye:)
Samantha16
Kızlar bebeginiz çok keyifliyken koyun. Öncr konuşun gülücük atmaya başlayınca yavaş yavaş eğilin bebekle konuşmaya devam ederken koyun birde oyun halısının tepesinden sallanan oyuncakları çıkarın hepsi birden korkutuyor olabilir önce sade halde yatırın yatarken yavaş ça oyuncagı gösterin ağlamıyorsa takın. Yavaş yavaş oyuncakları takın alışır merak etmeyin.

Ben türk kahvesi içmiyorumda nescafe hergün öğlen içiyorum canım çekiyor. :/ nescafeyi içmesemde gündüz uykusunu sevmiyor az uyuyor içsemde aynı... gece uykularını etkilemiyor bende..

Bebeklerinde hırıltılı öksürük olan anneler çocuğunuzu devlet hast götürün biz özele gidiyorDuk bi şey yok deyip yolluyirlardi dün gece hiç uyumadi bebeğim ateş vardı öksuruyirdu devlet hast götürdük film çektiler Ciğerlerini üsutmus dedi iğne yaptı buhar verdi kan aldı bebeğim çığlık çığlığa şimdi antibiyotik başlandı Ventolin sürüp verdi içirdim inliyo resmen çok korktu kan alırken ben duramadim babası diyo gözüme baktı parmağımi sıkıyor nasıl ağlıyor ertelemeyin gidin doktora on gün sonra kontrole çağırdı ind iyileşir dua edin

Gunde kac kere yapiyor.ishal oldugundan eminmisn.mukuslu biximkide gunde 10 kere bez atiyrm ama alerjik bizmki
6 oldu Canm ya anlamadm ki 2si su gbi civikti gerisi mukuslu ama baya çok 2 gün süt ürünü yememstmbgn biraz kaşar peyniri yedm acaba bizimkide mi alerjik gotrcem yarn

Canım 2 hafta çok yabenimki 4.5 gün geçmeyince gittim verdi ilaçlı damla.. ciğerlerine inecegine vücuduna ilaç girsin daha iyi.. farklı farklı doktorlara gitme o zaman en son gittiğine git. Söyle 2 hafta oldu diye. Yazık günah inş ciğerlerine inmemiştir sonuçta hiçbir anne bebegine ilaç vermek istemez ama bazen geçmeyince geçmiyor işte..

Allah sifa versin canim simdi nasil? Yok yapmiyorum gunde 6 defa 10 sefer yap canim gecicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…