- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
devlet memuru almıyor sanırım canım ben yanlış biliyorum benide bilgilendirirsen çok sevinirimDevlet memuru oldugun icin kuruma basvuruyorsun
Buzluğa patateli börek atınca çıktığında pek iyi olmuyor canım. Bende atmıştım. Tafı garip geldi bana.. anneme sordum meger patates hariç başka türlü atmak lazımmış.Boregi patatesli yaptim. Pisirmedim Sigara boregi gibi sarip koydum. Pogacayi da pisirip koydum buzluk posetlerine
Tobrased çok iyi geliyor canım benim bebiş ikinciye çapaklandı direk ecxaneden tobrased alıyorum 2.gün bugün azalttı hemen.Arkadaşlar bizde de çapak var iki haftadır dr un verdiği damlayı kullanıyoruz ama hiç bir yararı olmadı ben çapaklandıkça sütümle siliyorum siz Nasıl masaj yapıyorsunuz
Canım maalesef iğneden korktukları için oluyor. Birkaçgün böyle gider. Kundaga alışmasını istemiyorsan üzerine örttüğün örtüyü kollarının üstünden örtüp kollarının altına sok kundak gibi tutuyor kollları.Kızlar yaa, aşıdan beri uykusunda kollarını sürekli sarılma hareketi yapsr gibi yapıyor. Bir şeyi kavramaya öalılıyor sanki. Meme savaşı yaptığında da yapar o şekilde acaba emmek mi istiyor diyorum dayıyorm almıyor.
Birde sürekli irkilmelere başladı. Gözlersürekli yarı açık, hemen açacak gibi, açıyor kapatıyor arada.
Besmelesiz koyma diyorlar ama çok da dikkat ediyorum.
Kuran koy dediler var xaten. Önceki hafta eşimin akrabası nazar için korunması için dua yazdı koyduk yatağına. Sürekli okuyorum.
Bu sabah eşim işe giderken beşikte öpmek için yanaşmış, çığlık atarak uyandı, noldumuzu şaşırdık.
Bu normal bir süreç mi? Kundak mı yapsam?daha güvende hissedermiş kendisini:/
Yarom çybardagı suya 1 çay kaşığı karbonat koy canım parmagına gazlıbez yada kusmuk mendilerindeb sar suya sok ağzını iç yanaklarını dudak arkalarını sil. Birkaç dk sonra bak ağzında hala beyazlık varsa pamukçuk olmuştur. Mikostatin al. Doktora götürsende onu veriyor. Damlalığı yarısına kadar çekip minik minik beyax nokta olan yerlere sıktır. Toplamda yarım damlalık sıkacaksın. Günde 3 kere.. en fazla 1 hafta kullanılıyor. 1 haftadan sonra da karbonatlı su ile silmeye devam bçrkaç günde geçiyor canım. Karbonatta zararlı birşey yok.Kizlar bakici ablayla konustum.. biberonu zor tutuyormus sonra zorlada olsa emiyormus ve bitiriyormuz. Pamukcuk oldugundan suphelendi, sabah bebeyide cok emmedi biraz emdi birakti. Neden emmez ki.. varsayalim pamukcuk oldu nasil gecirebilirim en hizli? Eve gecince bakicam
ben içmiyorum canım geçen misafirlerimle beraber içeyim dedin kadın den kahve içiyormusundedi ilk defa içeceğim dedim uyarıcı etki yapıyormuş dedi kızum gece zaten uyumuyor bir yudum içtim bıraktım arada sabahları bir bardak açık çay içiyorumKızlar kahve içiyor musunız?
Hehe biZİMkide öyle babası basımın etini yıyo o kadar para werdırdın bos yere diye:)Binbir umutla aldığım oyun halısına enim bebenin oyun halısı vakti gelmemiş galiba çıngıraklara deli gibi tepkiler veren gülücükler atıp takip eden çocuk oyun halısında mızmız ağlıyor 170tl verdik o halıya sevmeli sevecek!
Gunde kac kere yapiyor.ishal oldugundan eminmisn.mukuslu biximkide gunde 10 kere bez atiyrm ama alerjik bizmkibende bakıyormda mukuslu baya ama yesil degil rengi sarı ama sulu baya
çoktan önleri çok açıldı kızımınBebegi sacli dogan anneler sac dokulmeleriniz basladi mi?
Bızımkı pamukcuk varken emıyodu gayet, paumukcuk cok ılerlerse o zaman emmeyebılır. Bence pamukcuga baglama belkı bugun uykusunu tam alamadı ondan halsız hersey olabılır, benımkıde bazen cok ıstahlı bazen kırk saatte emıyoalicam eve giderken.. ha yavrum nesi varbebegim emiyormus gerci ama basta sorun yapiomus
Hehe biZİMkide öyle babası basımın etini yıyo o kadar para werdırdın bos yere diye:)
Ben türk kahvesi içmiyorumda nescafe hergün öğlen içiyorum canım çekiyor. :/ nescafeyi içmesemde gündüz uykusunu sevmiyor az uyuyor içsemde aynı... gece uykularını etkilemiyor bende..ben içmiyorum canım geçen misafirlerimle beraber içeyim dedin kadın den kahve içiyormusundedi ilk defa içeceğim dedim uyarıcı etki yapıyormuş dedi kızum gece zaten uyumuyor bir yudum içtim bıraktım arada sabahları bir bardak açık çay içiyorum
6 oldu Canm ya anlamadm ki 2si su gbi civikti gerisi mukuslu ama baya çok 2 gün süt ürünü yememstmbgn biraz kaşar peyniri yedm acaba bizimkide mi alerjik gotrcem yarnGunde kac kere yapiyor.ishal oldugundan eminmisn.mukuslu biximkide gunde 10 kere bez atiyrm ama alerjik bizmki
Susle bende oglumun simokinini giydireyim barioyyyy geliyoruz biz süsleyim bari azıcık ))
Canım 2 hafta çok yabenimki 4.5 gün geçmeyince gittim verdi ilaçlı damla.. ciğerlerine inecegine vücuduna ilaç girsin daha iyi.. farklı farklı doktorlara gitme o zaman en son gittiğine git. Söyle 2 hafta oldu diye. Yazık günah inş ciğerlerine inmemiştircanım iki hafta olacak ama ilk zamanlar çok azdı gıcık gibi günde dört defa falan öksürüyordu giderek şiddetlendi geçen hafta salı gittik bir doktora o zaman azdı öksürüğü ilaç vermedi çrş günü acile gittik oda vermedi ctsi kendi doktorumuza gittik oda vermedi geçmezse 3-4 gün içinde gelin dedi yorganla korkuyorum yatırmaya sanki battaniye daha güvenli geliyor ama denerim yorganı da çok sağol canım
alicam eve giderken.. ha yavrum nesi varbebegim emiyormus gerci ama basta sorun yapiomus
Neye inanacagimizi sasrdk bende bi yerde okudm karbonatlı suyla silmeyin yaziyo bi yerde silin yaziyoValla bızım doktorumum once karbonatlı gazlı bezle bastırarak damagını dılını temızle sonla ılacı ver dedı
Allah sifa versin canim simdi nasil? Yok yapmiyorum gunde 6 defa 10 sefer yap canim gecicekhadi geçmiş olsun canım ne güzel geçmiş hala masaj yapıyormusun peki ben bir süredir yspamıyorum kuzım grip oldu ağlıyor ysptırmıyordu dün yineçapak oldu gözü dr kontrolümüz vardı temizlemiştim evden çıkmadan dr dedi çapak var göz kanalı tıkalı damla veriyorum inşallah bizim de geçer
Hay masallah canim darisi isteyen her kesin basina arkadasim bi sey sordu ozelden sana soruyim oniBenn hep oyle hamile kaldim 3 oglum var
Arkadaşlar bizde de çapak var iki haftadır dr un verdiği damlayı kullanıyoruz ama hiç bir yararı olmadı ben çapaklandıkça sütümle siliyorum siz Nasıl masaj yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?