2016 Şubat Anneleri

Canım ben aşıya gitmeden yarım saat önce calpol verdim. Şükür ateşsiz atlattık. Sen de kontrol et çıkınca verirsin. İnş çıkmaz

Hay maşallah canım. O kadar sürede o kadar yemek. Darısı bana

Bi de Rota aşısını bu iki gün içinde yaptırabilirsiniz sorun olmaz dedi. sanki burada yaptıran arkadaşlar yazmıştı arada 4 hafta olmasi gerekiyor diye ben mi yanlış hatırlıyorum.
İkinci ayda 3 aşı olduğundan 4. Aşı olarak rotayı yapmıyorlar. Olduğu aşılar ağır dedi zaten hemşire o yüzden onu 3. Ay kontrolünde yapıyoruz diye açıklama yaptı

ve biz aşıdan geldik, ne ağladı kuzum yaa
sesi kalınlaştı erkek oldu resmen

2gündür huysuzdu birde aşı huysuzluğu eklenecek gibi ben garibim bol enerji toplamalıyım
ağrı kesici ve ateş düşürücü almadım eşim gelince aldırcam ne almalıyım ne kadar vermeliyim

İkinci ayda 3 aşı olduğundan 4. Aşı olarak rotayı yapmıyorlar. Olduğu aşılar ağır dedi zaten hemşire o yüzden onu 3. Ay kontrolünde yapıyoruz diye açıklama yaptı
bende şaşırdım o yüzden bi şey olmaz getirin yapalim dedi. gelecek ayda aşı var gene karma aşı aşısız ay yok ki. size ne zamana tarih verdiler aşı için

Sagol canım ben ateşi cikmadan vermek istemedim inşallah canım. ateşsiz atlatmaniza sevindim canım
Bende çok istemedim ama sonra ya çıkarda daha fazlasını verirsem diye düşünüp verdim canım. Sen bugün ve yarın dikkat et Can'ım. Bazen ikinci günü çıkabiliyormuş çünkü

dr bugün parol verebilirsiniz dedi ateşi çıkınca bende eşime söyledim gelirken alsın diye. umarim ateşsiz atlatirlar. geçmiş olsun miniklere:)

bende şaşırdım o yüzden bi şey olmaz getirin yapalim dedi. gelecek ayda aşı var gene karma aşı aşısız ay yok ki. size ne zamana tarih verdiler aşı için
Bizim üçüncü ayımızda aşı olmadığında rotayı yaptırcaz Can'ım. Haziranda var bizim bir daha da. Sizin 3. Ayda yapılan ne aşısı ki Can'ım?

Calpol almıştım Can'ım ben ve yarım ölçek vermiştim

Bizim üçüncü ayımızda aşı olmadığında rotayı yaptırcaz Can'ım. Haziranda var bizim bir daha da. Sizin 3. Ayda yapılan ne aşısı ki Can'ım?
allah allah ya 12 Mayısa tarih verdi bize. hemşireden anladigim kadarıyla 4 lu karma aşı bu ay yaptırdığımızin ikinci dozlari.İnaktif Polio devri Boğmaca tetanoz falan. galiba bunlar

Bu aşı olayları çok mu karışık.. Biz bu ay başı 2.ay asimiz 3 tane yapıldı
3.ay kontrol var, sonra ki aşı tarihini vericem dedi..
Bu nasıl bir şey ben anlayamadım
Evet canım çok karışık çoğu kişi 4.aydan bahsediyor. ama benimki 3. Aya tarih verdi ya. öf niye acaba? inan benimki de rotadan bahsetmedi ben sordum da söyledi. ablam biyokimyaci kesin yaptır diyor. hatta dış çıkarma dönemlerinde ishale yakalanma riskleri çok yüksek oluyor çoğu kişi o yüzden hastaneye yatırmak zorunda kalmış çocuğunu allah korusun öyle bi durum yaşamamak için ben yaptıracam açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…