2016 Şubat Anneleri

Löp diye cıkıyo birden ya bazen azcık süt akıyo o fazlasıdır diye düsünüyorum ama her emmedenin üstne defalarca kusuyo
Benim kizimda bazen buyuk insan gibi kusuyo,bazen cokelek gibi ama kusan bi bebek.Dedigin gibi bazen yikiyo resmen kustuguyla beni.Ben emzirdikten sonra fazla sallamamaya calisiyorum yastikla yatiriyorum.Bi dr gaviscon verdi baska biri kullanma gavisconu dedi bende kullanmiyorum.Dr un dedigi gibi hizli emince daha cok kusuyo sanki

Reflu olabilir canım yastığını kullan başı yatarken yüksek kalsın. Dr.una iyice sor tatmin edecek cevabı alana kadar. Kilo alımı nasıl
Onu kullanayim artık.. Reflüyü arastirayim biraz da 2.5aydır böyle ya ne yastık kılıfları ne önlükler ne agız bezleri hic birşey dayanmiyo. Kilo alımı normal onda bi problem yokta doktora tekrar sorucam simdi zaten bundan sonrada baska iyi ni doktor bulursak değiştiricez

Cnm Bnmde oluyor bn şunu farkettim süt hızlı giderse ve gazı varsa çok kusuyor
Ama her emmeden sonra defalarca kusulur mu 1 saat ugrasiyorum bitsinde uyutayım diye :/ gazlı bebek degil de memeye acıkınca saldırıyo bazen cok ac olmayınca yavas emiyo ama sonuc aynı

Ama her emmeden sonra defalarca kusulur mu 1 saat ugrasiyorum bitsinde uyutayım diye :/ gazlı bebek degil de memeye acıkınca saldırıyo bazen cok ac olmayınca yavas emiyo ama sonuc aynı
E kustuktan sonra tekrar acıkmıyor mu ?
Allah yardımcın olsun kusan bebek çok zor. Kuzenim sonunda özel mama almıştı. Normal mamaları da kusuyordu.

Tünaydın mı günaydın mı kararsızım
bugün aşı günümüz babamız gelsin gidip aşı olacağız
yavrucak hissettimi bilemedim gecenden beri 2 saate bir uyandı emdi uyudu

az önce uyudu

panik oldum,eeee uyudu ben şimdi napcam
yapılmamış bi kahvaltı var, bi yığın ütü var, yıkanması gereken çamaşırlar ,
evin süpürülmesi gerek, yemek yapmam lazım,
yetiştirmem gereken bi tasarım var
en önemlisi deli gibi uykum var, acaba napsaaaaammm derken oğlum yine uyandıııııııııııııı

chocolate19 ahhh kıyamam. Bizimkide öyleydi. Uykuda bile inliyordu, kafa sağa sola çevirip duruyordu.
Gazdan ziyade ağrı gibiydi.

Aman sen bnm yaptığım hatayı yapıp calpol verme canım çeyrek fitil .

Zor oluyodur Canm bende hep esimle yikiyodm surekli yorgnum diyip duruyo erteliyo onu beklicem dedm yikadm
Ayni Ben Geçen geç geldi bende ona sinir olup girdim banyoya yıkadım tabi durularlen zor oldu Çünki file köpüklü kaldırıp su dökmek gerek ama hallettim çok şükür

Zor oluyodur Canm bende hep esimle yikiyodm surekli yorgnum diyip duruyo erteliyo onu beklicem dedm yikadm

Valla ben beklemek zorunda kalıyorum esimi yarın evdeyiz ama yanı esimde herhalde yikariz yarın..
Zaten büyük ihtimal haftaya kayinvaldem gelecek benim saltanatın başlar saolsun.. :))

chocolate19 ahhh kıyamam. Bizimkide öyleydi. Uykuda bile inliyordu, kafa sağa sola çevirip duruyordu.
Gazdan ziyade ağrı gibiydi.

Aman sen bnm yaptığım hatayı yapıp calpol verme canım çeyrek fitil .

Ateşi olunca carpol mu verdiniz??eee sonra ne oldu ki?? Kacirmisim orayı??

canım ben içine uzun yada kısa kollu body altına külotlu çorap üstüne tulum giydiriyorum..çorabıda giydirmeyeceğim ama annem ananemle birlikteyim oyüzden giydiriyorum

Ben sabah cikardm kollarını kundaktan verdm emzgi ağzına döndüm arkami uyudm bi saat kalktm hala bakiyo
Oha güzeeeeel bak böyle önerilerle gelin bana bizimkine sökmez gerçi.cıngar çıkartır.senin beybin baya ideal bebymiş :)

Kendi postunu aklı başına gelince okuyup Gülen profil beybisi

Aynen canım.iyi dra denk gelmek çok önemli. İyi bari kilo alımına sevindim.

Atesimiz yok diye diyil vermiyorum calpol alerji yapiyor diye onu da kullanmiyorum insaallah atesi cikmazda vermem ablam dogum yapti ona gidecegom aksam yani merkeze gidecegim umarim rahat gidebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…