- 20 Haziran 2012
- 5.004
- 4.313
- 448
Aksine ben de zayıfladım iyice Koşuşturmaktan.yanaklarım çöktü.cildim Bakımsız.ilk kez fondöten kullanmaya başlıyorum.gözlerimin altı mosmor.tırnaklarımı et bürüdü.ayak altlarım katır toynağı gibi oldu.Bu göbek bu bacaklar... Ahhhhh doğum öncesi sonrası fotoma bakiyomda vaayy babaamm ben ne olmusjm böyle ya
Ay az önce bende dışardan geldim. Geçtiğim evlerde temizlik yapıldığını çamaşır mı yukanıyor yer mi siliyor hepsini kullandıkları deterjanlardan anladım.Kizlar kokulari yine keskin almaya basladim sanirin regl olucam yada hastalaniyorum ikisinden biri :))
Canim biz cok ugrastik kabizla.. 6 gun yapadigi bile oldu. O yuzden 3-4 kez fitil kullandik. Mama kullaniyo musun biiyorum. Biz aptamil kullaniyoduk. Dr sma ya gec dedi. Yine duzelmedi. Sonra bebelac nutrikonfor ya da aptamil comformil i deneyelim bi de dedi. Bebelac i aldik. Ondan beri duzeldi. Mama veriyorsan bebeleac nutrikonfor u bi dene istersen. Tabi dr a da daniş onceKızlar bebeğim 3 gündür kaka yapmıyor. Mama destekli gidiyoruz napmam gerek.. Sürekli ıkınıyor çığlık çığlığa ağlıyor çok zor sakinleşiyo
1çay kaşığı calpol verdim benve biz aşıdan geldik, ne ağladı kuzum yaa
sesi kalınlaştı erkek oldu resmen
2gündür huysuzdu birde aşı huysuzluğu eklenecek gibi ben garibim bol enerji toplamalıyım
ağrı kesici ve ateş düşürücü almadım eşim gelince aldırcam ne almalıyım ne kadar vermeliyim
3. Ayda yok bizim sadece kg boy kontrolü..Kızlar aranızda başka 3 . ayda aşı yaptıracak olan var mı
Yada yada.... ayy söylemeye korkuyorumKizlar kokulari yine keskin almaya basladim sanirin regl olucam yada hastalaniyorum ikisinden biri :))
Canm alışınca yapılıyor benm annem calstgi için evde genel olarak ben yemek yapardm bide çok sevyrm yemek yapmayı ondan heraldeHay maşallah canım. O kadar sürede o kadar yemek. Darısı bana
Hemen alma Canm benmkide öyle hemen uyaniyodu hemen almamaya başladım alstiBizimki de Öğrenmek üzere.bazen öyle bazen böyle uyuyor.dediğin gibi şu an kolumda.yalnız ben yatırınca da 5 dk sonra Uyanıyor.nasıl alıştırsak bilemedim.
Telefonu degısmıs sanırım ama ne ınternette ne 11880de guncellenmemıs. Arıyorum ama acan yok eskı numarayı. Cuma gunu gıdıcez bakalım ne dıyeceklerTelefon numarası yok mu Can'ım ara sor
Hızlı emmesiyle kusmasının alakası yok bence hızlı emince boğazında kalıyor gibi oluyor benim kızımın bence başka bir doktora daha götür birde kilo alımı nasıl eğer aylık alması gerekenden az ise mutlaka kusmalarına bi çözüm bulmalısın benim bebeğimin çok azdı ilk ay ama çok şükür şuruptan ve emzirme-yatırma pozisyonuna dikkat ettikten sonra kilo alımıda kusmasıda düzeldi canımEvet fışkırır gibi kusuyo her emdikten sonra. Burundan falan hiç gelmedi ama daha da cok fazla kusuyo. Reflü yastıgım var onda yatırayım madem .. Öyle de kusuyo her emmeden sonra benim üstüm başım onun yüzü kusmuk icinde kalıyo. Doktora sormustum verdiği cevaba bakın; hızlı mı emiyo? Geçiştirici bi cevap resmen
Nasıl değiştiriliyor ki[/bilmiyorum ama sağlık ocağına gittiğinde bi sor canım
Ay ne güzel ben hep hazırcı olduğumdan bayağı zorlanıyorum Bebek'leCanm alışınca yapılıyor benm annem calstgi için evde genel olarak ben yemek yapardm bide çok sevyrm yemek yapmayı ondan heralde
Büyük ihtimal bizim gibi tüm iki aylıkları bi güne toplayıp hepsini yapacaklar canım size de.Telefonu degısmıs sanırım ama ne ınternette ne 11880de guncellenmemıs. Arıyorum ama acan yok eskı numarayı. Cuma gunu gıdıcez bakalım ne dıyecekler
Baska doktor bulursak gidicez canim.. Bakalım şimdi şurup verdim 15dk sonra emzircem iyi gelir inş.. Kilo alımı normal iyi diyo , az alsa bizim doktor mamaya baslatırdı muhtemelen (sütüm öyle dolu dolu degil de).. Hiç neyi var diye düşünmez tırt doktorumuz:)Hızlı emmesiyle kusmasının alakası yok bence hızlı emince boğazında kalıyor gibi oluyor benim kızımın bence başka bir doktora daha götür birde kilo alımı nasıl eğer aylık alması gerekenden az ise mutlaka kusmalarına bi çözüm bulmalısın benim bebeğimin çok azdı ilk ay ama çok şükür şuruptan ve emzirme-yatırma pozisyonuna dikkat ettikten sonra kilo alımıda kusmasıda düzeldi canım
Şurup neye göre alıp verdin canım belki reflü değil seninki adı ne şurubunBaska doktor bulursak gidicez canim.. Bakalım şimdi şurup verdim 15dk sonra emzircem iyi gelir inş.. Kilo alımı normal iyi diyo , az alsa bizim doktor mamaya baslatırdı muhtemelen (sütüm öyle dolu dolu degil de).. Hiç neyi var diye düşünmez tırt doktorumuz:)
Cock olmadan önce daha az yemek yapiyodum vallaAy ne güzel ben hep hazırcı olduğumdan bayağı zorlanıyorum Bebek'le
Aa valla bebiş olunca aksine benim haftaya bire düştü yemek yapmam. Üç gün o yemiyor sonra ya dışarıda ya da hazır yemek pişiyor evdeCock olmadan önce daha az yemek yapiyodum valla
Ben cock olunca evli olduğumu sorumlulugumun olduğunu anladm daha çokAa valla bebiş olunca aksine benim haftaya bire düştü yemek yapmam. Üç gün o yemiyor sonra ya dışarıda ya da hazır yemek pişiyor evde
Asi oldugu kolu aciyor belli ki cunku o kolunu kaldirmiyor bile
Canm mama veriyorum Sma ama sadece süt verirkende böyleydi. Bazen iki gün üç gün kendi yapıyor bazende yapamıyorCanim biz cok ugrastik kabizla.. 6 gun yapadigi bile oldu. O yuzden 3-4 kez fitil kullandik. Mama kullaniyo musun biiyorum. Biz aptamil kullaniyoduk. Dr sma ya gec dedi. Yine duzelmedi. Sonra bebelac nutrikonfor ya da aptamil comformil i deneyelim bi de dedi. Bebelac i aldik. Ondan beri duzeldi. Mama veriyorsan bebeleac nutrikonfor u bi dene istersen. Tabi dr a da daniş once
Çok memnunum ben canm ne zaman içine koysam maksimum 10dk uyuyor minik :)Afra48 canım kangurundan memnu musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?