2016 Şubat Anneleri

Ya bu arada calisan anneler ücretli doğum izniniz ne durumda? Bazı haklar gelmisya yarım güne tam mayiş .. Bir kısmını devlet diğerini işveren oduyor. Acep ne dusunursunuz bu konuyla alakalı. Birde odemeleriniz yattı mı .. Benim yatmamis

Bu göbek bu bacaklar... Ahhhhh doğum öncesi sonrası fotoma bakiyomda vaayy babaamm ben ne olmusjm böyle ya
Aksine ben de zayıfladım iyice Koşuşturmaktan.yanaklarım çöktü.cildim Bakımsız.ilk kez fondöten kullanmaya başlıyorum.gözlerimin altı mosmor.tırnaklarımı et bürüdü.ayak altlarım katır toynağı gibi oldu.
Bunlar bir yana tabii tuvalete gidersem şanslıyım.o kadar yapışık bana.hiç enerjim yok.bir de şimdi çalışmıyorum.işe başlayınca bir de o eklenecek...omg!

Kizlar kokulari yine keskin almaya basladim sanirin regl olucam yada hastalaniyorum ikisinden biri :))
Ay az önce bende dışardan geldim. Geçtiğim evlerde temizlik yapıldığını çamaşır mı yukanıyor yer mi siliyor hepsini kullandıkları deterjanlardan anladım.
Geri döndü koku diye korktum:)

Kızlar bebeğim 3 gündür kaka yapmıyor. Mama destekli gidiyoruz napmam gerek.. Sürekli ıkınıyor çığlık çığlığa ağlıyor çok zor sakinleşiyo
Canim biz cok ugrastik kabizla.. 6 gun yapadigi bile oldu. O yuzden 3-4 kez fitil kullandik. Mama kullaniyo musun biiyorum. Biz aptamil kullaniyoduk. Dr sma ya gec dedi. Yine duzelmedi. Sonra bebelac nutrikonfor ya da aptamil comformil i deneyelim bi de dedi. Bebelac i aldik. Ondan beri duzeldi. Mama veriyorsan bebeleac nutrikonfor u bi dene istersen. Tabi dr a da daniş once

1çay kaşığı calpol verdim ben
Kızlar aranızda başka 3 . ayda aşı yaptıracak olan var mı
3. Ayda yok bizim sadece kg boy kontrolü..
Kizlar kokulari yine keskin almaya basladim sanirin regl olucam yada hastalaniyorum ikisinden biri :))
Yada yada.... ayy söylemeye korkuyorum

Bizimki de Öğrenmek üzere.bazen öyle bazen böyle uyuyor.dediğin gibi şu an kolumda.yalnız ben yatırınca da 5 dk sonra Uyanıyor.nasıl alıştırsak bilemedim.
Hemen alma Canm benmkide öyle hemen uyaniyodu hemen almamaya başladım alsti

Hızlı emmesiyle kusmasının alakası yok bence hızlı emince boğazında kalıyor gibi oluyor benim kızımın bence başka bir doktora daha götür birde kilo alımı nasıl eğer aylık alması gerekenden az ise mutlaka kusmalarına bi çözüm bulmalısın benim bebeğimin çok azdı ilk ay ama çok şükür şuruptan ve emzirme-yatırma pozisyonuna dikkat ettikten sonra kilo alımıda kusmasıda düzeldi canım

Telefonu degısmıs sanırım ama ne ınternette ne 11880de guncellenmemıs. Arıyorum ama acan yok eskı numarayı. Cuma gunu gıdıcez bakalım ne dıyecekler
Büyük ihtimal bizim gibi tüm iki aylıkları bi güne toplayıp hepsini yapacaklar canım size de.

Baska doktor bulursak gidicez canim.. Bakalım şimdi şurup verdim 15dk sonra emzircem iyi gelir inş.. Kilo alımı normal iyi diyo , az alsa bizim doktor mamaya baslatırdı muhtemelen (sütüm öyle dolu dolu degil de).. Hiç neyi var diye düşünmez tırt doktorumuz:)

Şurup neye göre alıp verdin canım belki reflü değil seninki adı ne şurubun

Son düzenleme:
Aa valla bebiş olunca aksine benim haftaya bire düştü yemek yapmam. Üç gün o yemiyor sonra ya dışarıda ya da hazır yemek pişiyor evde
Ben cock olunca evli olduğumu sorumlulugumun olduğunu anladm daha çok önceden dışarda yiyodk arada bi yemek yapiyodm hafta sonu zaten dışarda yada kahvaltılık bsyler hazrlyodm smdi çok nadir dışardan söylüyoruz bende biraz sağlıklı beslenmeye calsyrm ki sutum azalmasn diye tabi abur cubur eksik olmuyo arada pizza hamburger çiğköfte ay Canm çekti

Canm mama veriyorum Sma ama sadece süt verirkende böyleydi. Bazen iki gün üç gün kendi yapıyor bazende yapamıyor
Afra48 canım kangurundan memnu musun
Çok memnunum ben canm ne zaman içine koysam maksimum 10dk uyuyor minik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…