2016 Şubat Anneleri

Bize iki bacağından bi kolundan yapmışlardı benmki iki gün surekli uyudu
2 gün sürüyor mu yani banyo falan yaptirsam kendine gelir mi diye dusunuyorum.. Bi de atesi var ama cok asiri yuksek degil ates dusurucu vermeli miyim surekli bilemedim.. Tesekkur ederim

Burada çoğu kişi premium kullanmış ama memnun kalmamış. bende hiç begenmiyorum onu.. normal prima pampers daha iyi ve kaliteli. Başından beri onu kullanıyorum .Ben çok memnunum
Sakin agır anne sevdim bunu ama keşke öyle olsam. Çok hareketli ve koşturmalı bir hayatım var. Ama sevdim bunu sagol
maiii nedense benimde gözümde öyle canlanıyor

2 gün sürüyor mu yani banyo falan yaptirsam kendine gelir mi diye dusunuyorum.. Bi de atesi var ama cok asiri yuksek degil ates dusurucu vermeli miyim surekli bilemedim.. Tesekkur ederim
8 saatte bi vereblrsn demsti hemşire ateş olmadı banyo yaptrma sakin canım bu aşıdan snra 3 gün banyo yapılmaması gerekyo söylemedi mi sana hemşire

8 saatte bi vereblrsn demsti hemşire ateş olmadı banyo yaptrma sakin canım bu aşıdan snra 3 gün banyo yapılmaması gerekyo söylemedi mi sana hemşire
Bana yaptirabilirsin demisti ama ben yine de bugun de yaptirmayayim.. Belki asilar farklidir burda 3 ude bacagından yapıldı hala bacakları şiş.. İnşallah bugün geçer.. Çok sağol cx

Nedeni balik

adam laf yemeyi hakediyor bence
su an bi ton saydım içimden oturdum,
söz verdi bulaşıkları yıkayacaktı yıkamadı ilk defa yalvarmıştım oysa
tamam ondan vazgectim bebeğin elbiselerini ütüle dedim, ufacıcık bi sürü elbise görünce başka iş versene dedi
çamaşır makinada cıkar as dedim tamam dedi şu an sabırla bekliyorum bakalım ne zaman asacak beyfendi

Sakin ol cnm erkekler boyle benimkide aslaaa yapmaz

Arkadaslar moralim cok bozuk 38 gunluk bebgm var kolik surekli ikiniuor surekli agliyor hic uyuyamiyor sancidan kendimi cok caresiz hissediyorum etrafdakiler koliktwn anlamio konusup konusup anneligimi sorguluyorlar bn ne gece ne gunduz uyuyorum nolur yardim edin icm acio o aglarken canim yaniyor metsil damla hic ise yaramiyor kolikli bebek anneleri nolur uardim edin

Ya benimkide zaten berbat kaka yapiyoda bugunki daha tuhafti icinde ip gibi daha kalin biseyler vardi solucan gibi diim..bende dun balik yedim ama 8 kere bez degisti birinde biyle uzun seyler vardi..1 aydir yesil kötü bi kakasi var..huysuz bisey iyice fena oldu beni cok yoruyo artik sutum axaldi 3 gundur yorunlujtan

Nurse harveys ve biogai denedinmi biximkide cok ikijiyodu agliyodu uykudan uyunip duruyodu .kolik degil ama cok sancisi vardi biraz daha iyi en azindan siddetli aglamiyo.kivraniyo yine ama iyikotu cikariyo..dr a da sorabilirsin yine

Sling al. Kolik bebeklere birebir. Hem butun isini evde halletmis olursun gezinerek.

Kizlar mideniz bulanmazsa su kakaya bi bakin.bunlar nedir anlmiyrm..

Eklentiler

• 2016-04-20 20.43.18.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 77
Ah nazara mı geldin Can'ım yoksa. Okut kendini bi.
Hiç blmyrm dislerm agriyo bide öyle böyle degl hamileyken 20lik disim cikmsti cekilmesi gerekyo sanırım obur dislerime baskı yapmaya başladı dolgm dusms o agryo haftaya randevu aldm ama bsy yapablrler mi acaba emzirirken

Canim 3 gun boyunca banyo yasak bildiğim kadarıyla başa su değmeyecek dedi hemşire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…