Bazen bızımkıde yapabılıyor canım henuz kucuk olduklarından tam oturamıyo duzenlerıBizimkide bu aralar gundu z çok uyumaya başladı dun çok uyudu gecede 2 saatte bi uyandı
Bazen diyorm tam duzeni otrdu sabahta yatrdm uyuyum dedm surekli uyandı beşiğe ip bağladı yattgm yerden salladm durdmBazen bızımkıde yapabılıyor canım henuz kucuk olduklarından tam oturamıyo duzenlerı
2 gün sürüyor mu yani banyo falan yaptirsam kendine gelir mi diye dusunuyorum.. Bi de atesi var ama cok asiri yuksek degil ates dusurucu vermeli miyim surekli bilemedim.. Tesekkur ederimBize iki bacağından bi kolundan yapmışlardı benmki iki gün surekli uyudu
Burada çoğu kişi premium kullanmış ama memnun kalmamış. bende hiç begenmiyorum onu.. normal prima pampers daha iyi ve kaliteli. Başından beri onu kullanıyorum .Ben çok memnunumYa kizlar ben normalde prima normal yesil paket kullaniyorum. Bebek bezi pastasi diye hediyelikler varya sagolsun arkadaslar onlardan getirmislerdi ( hem benim is arkadaslarim hem esiminkiler) icindekiler 2 numara prima premium olunca kullanayimdaa bitsin dedim 3 numaraya baslicam cunku
Simdi actim altini bez resmen poposuna yapismis kakalarda oyle. Bezi poposundan zor ayirdim. Sanki saatlerdir kicinda da yapismis gibi :s Birde ben her alt degistirmede yarim tast su ile yikiyorum. Pamuk vs kullanmiyorum. Yikarken bile kakalar zor cikti nasil is anlamadim.
Sakin agır anneDostum sana söyleyecem uzun müddet çok esprili Bi anlatım tarzın var senin mesajlarına cevaplarına baya gülüyorum çok renkli Bi tip canlanıyor hayalimde Zaten burda herkes farklı farklı canlanıyor gözümde meselafirkan sayfanın tecrübeli ve sakin ağır Annesi @keryneia da açık sözlü annesi dobra kendisi
huzurunmeraklisi iyi yazıyor baya gülüyorum eşine yazdıklarına maiii Can'ım Yaa Bebek'le işlerle boğuşuyorken gözümde canlanıyor sayfanın enlerini mi seçsek ne :)
8 saatte bi vereblrsn demsti hemşire ateş olmadı banyo yaptrma sakin canım bu aşıdan snra 3 gün banyo yapılmaması gerekyo söylemedi mi sana hemşire2 gün sürüyor mu yani banyo falan yaptirsam kendine gelir mi diye dusunuyorum.. Bi de atesi var ama cok asiri yuksek degil ates dusurucu vermeli miyim surekli bilemedim.. Tesekkur ederim
Bana yaptirabilirsin demisti ama ben yine de bugun de yaptirmayayim.. Belki asilar farklidir burda 3 ude bacagından yapıldı hala bacakları şiş.. İnşallah bugün geçer.. Çok sağol cx8 saatte bi vereblrsn demsti hemşire ateş olmadı banyo yaptrma sakin canım bu aşıdan snra 3 gün banyo yapılmaması gerekyo söylemedi mi sana hemşire
ahahah
Nedeni balikBenım bebıs ya usuttu ya dun yedıgım bırsey alerjı yaptı. Artık ınek sutu yogurdu vs yemıyorum, kecı sutu peynırı yıyorum ama dun balık corbası ıcmıstım acaba onun terbıyesı sutle felanmı yapıldı. Kakası hem cok sıvı hem cok yogun , kokulu ve mukuslu bugun. Rengı aynı hardal rengı ama kokusu cok fecı. Ins yarına kadar duzelır
Dostum sana söyleyecem uzun müddet çok esprili Bi anlatım tarzın var senin mesajlarına cevaplarına baya gülüyorum çok renkli Bi tip canlanıyor hayalimde Zaten burda herkes farklı farklı canlanıyor gözümde meselafirkan sayfanın tecrübeli ve sakin ağır Annesi @keryneia da açık sözlü annesi dobra kendisi
huzurunmeraklisi iyi yazıyor baya gülüyorum eşine yazdıklarına maiii Can'ım Yaa Bebek'le işlerle boğuşuyorken gözümde canlanıyor sayfanın enlerini mi seçsek ne :)
Sakin ol cnm erkekler boyle benimkide aslaaa yapmazadam laf yemeyi hakediyor bence
su an bi ton saydım içimden oturdum,
söz verdi bulaşıkları yıkayacaktı yıkamadı ilk defa yalvarmıştım oysa
tamam ondan vazgectim bebeğin elbiselerini ütüle dedim, ufacıcık bi sürü elbise görünce başka iş versene dedi
çamaşır makinada cıkar as dedim tamam dedi şu an sabırla bekliyorum bakalım ne zaman asacak beyfendi
Ya benimkide zaten berbat kaka yapiyoda bugunki daha tuhafti icinde ip gibi daha kalin biseyler vardi solucan gibi diim..bende dun balik yedim ama 8 kere bez degisti birinde biyle uzun seyler vardi..1 aydir yesil kötü bi kakasi var..huysuz bisey iyice fena oldu beni cok yoruyo artik sutum axaldi 3 gundur yorunlujtanNedeni balik
Nurse harveys ve biogai denedinmi biximkide cok ikijiyodu agliyodu uykudan uyunip duruyodu .kolik degil ama cok sancisi vardi biraz daha iyi en azindan siddetli aglamiyo.kivraniyo yine ama iyikotu cikariyo..dr a da sorabilirsin yineArkadaslar moralim cok bozuk 38 gunluk bebgm var kolik surekli ikiniuor surekli agliyor hic uyuyamiyor sancidan kendimi cok caresiz hissediyorum etrafdakiler koliktwn anlamio konusup konusup anneligimi sorguluyorlar bn ne gece ne gunduz uyuyorum nolur yardim edin icm acio o aglarken canim yaniyor metsil damla hic ise yaramiyor kolikli bebek anneleri nolur uardim edin
Sling al. Kolik bebeklere birebir. Hem butun isini evde halletmis olursun gezinerek.Arkadaslar moralim cok bozuk 38 gunluk bebgm var kolik surekli ikiniuor surekli agliyor hic uyuyamiyor sancidan kendimi cok caresiz hissediyorum etrafdakiler koliktwn anlamio konusup konusup anneligimi sorguluyorlar bn ne gece ne gunduz uyuyorum nolur yardim edin icm acio o aglarken canim yaniyor metsil damla hic ise yaramiyor kolikli bebek anneleri nolur uardim edin
Ah nazara mı geldin Can'ım yoksa. Okut kendini bi.Canım yaparsın tabiki benm bebegm de durmasa bende yapamam ama bgn.hiç bsy yapamdm biliyo mjsun bacaklarım çok agriyo etlerim ezilmiş gbi ayağa kalkarken zorlanyrm
İnşallah geçer canım gecms olsnBana yaptirabilirsin demisti ama ben yine de bugun de yaptirmayayim.. Belki asilar farklidir burda 3 ude bacagından yapıldı hala bacakları şiş.. İnşallah bugün geçer.. Çok sağol cx
Hiç blmyrm dislerm agriyo bide öyle böyle degl hamileyken 20lik disim cikmsti cekilmesi gerekyo sanırım obur dislerime baskı yapmaya başladı dolgm dusms o agryo haftaya randevu aldm ama bsy yapablrler mi acaba emzirirkenAh nazara mı geldin Can'ım yoksa. Okut kendini bi.
Benmkide buna benzer yapmsti geçen günKizlar mideniz bulanmazsa su kakaya bi bakin.bunlar nedir anlmiyrm..
Canim 3 gun boyunca banyo yasak bildiğim kadarıyla başa su değmeyecek dedi hemşire2 gün sürüyor mu yani banyo falan yaptirsam kendine gelir mi diye dusunuyorum.. Bi de atesi var ama cok asiri yuksek degil ates dusurucu vermeli miyim surekli bilemedim.. Tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?