2016 Şubat Anneleri

Bugün demek bütün bebekler öyle..bizde çok güzel uyudum taa ki 5 e kadar 5de Uyandık emdik çok güzel..sonra tam uyudu yatağa koydum gözler fildir fildir.. Aldım.kucağıma elini emiyor ahan dedim doğmadı herhalde yine emzirdim uyudu yine koydum yatağa gözler bana bakıyor..beşikte iki pıt pit beşiği salla 15 dakka sonra uyudu...sonra gittim büyük kızı cişe tuttum tam yattım mir mir sesler geliyor..aldım memeye tekrar bana agular yapıyor gülüyor allahım dedim lütfen.. Şimdi memede uyuyor ama bilmiyorum yani yatağa koyunca yine ne olur??
:))) bugün var birşeyler .. Kokla kuzunu benim yerime

Kizlarim 3aylik 2gunluk oldular hala cekiyoruz en son 6.ay degisirldr diue duydum 3ay hayallerim yikildi
Şurda kaç çiçeği burnunda annenin hayalleri yıkıldı biliyormusun:D

Ya tek başına mukus önemli değil mi yani bizim bide gurultulu kakaa yapma vardı smdi geçti o ama mukus aynı var hala bide bu kaka rengi nasl olcak ya açık sarı mı bizim ki çok açık bi sarı degil
image.webp
Tabi diğer belirtiler olduğu zaman alerjiden şüphelenmek gerek. Ya bize dpktor altın sarısı olmalı demişti.
Bence sütün yağına göre de değişir renk.

Sabah bebeğimi yıkadım uyuyunca tüm evi sildim süpürdüm dip köşe banyo wc ovaladım ve balkonları yıkadım yemek yaptım akşam üzeri habersiz bebek görmeye misafir geldi allahtan kv yardım etti misafirden sonra kızım çıldırdı 12 ye kadar 10 kez uyudu diye yatırıp geri almışımdır eşim işteydi ben bazen ona masaj yapıyorum gelmiş masaj istiyor dedim çok yorgunum senin bana yapman lazım aman yapmazsan yapma diye bi tripler bi suratlar nasıl sinir oldum anlatamam bişey demedim konuştu durdu yattım uyudum kızım uyur uyumaz hep yaparsın bikere yapmayınca senden kötüsü olmaz lafını onaylattı birkez daha gıcık :63: birazcık anlayış bekliyorum ya bu ne hep bana rab bana :KK34:
Masaj mı:o valla ilk okuduğumda sandım ki adam sana arada masaj yapıyor, vayyy beee dedim hatta ne iyi eş maşallah demeye kalmadan.....
Kızzzz delirme, alıştırma öyle. Asıl sana yapılmalı masaj.
Sende görmüşsündür yapılmaması gerektiğini:p

Günaydın kızlar.. Bu sabah ki aktivitemize buyurun ...
4e çeyrek kala.kalkıp, süt sagip bebise içirip , eşe kahvaltısını hazırlayıp ezanin sesiyle yatağa girecekken oğlanın mirildanisina kalkıp başına gitmek annelik bu demek ki iyice tuhaflasmaya başladı ogul aldım kucağıma nefes.alamiyor.gibiydi peşine öksürük derken esimi kaldırdım cin gibi gözlere bak dedi arkasını döndü ki bir kusma hali burnundan bile gelmksti :KK43:
Ne işe uzerimizi değiştik.. Burnundan hırıltı geldi aha burun tikandi deidm bir güzel.açtım dünyanın tumuku çıktı feryat figan ortalık .. Derkene surat ifadesizlesti gözler gozume dikildi.ahanda alttan kokular geldi.. Birkaç dk bekledim devamı yok.. Altını açtım hafif kaka yapilmis altını silerken devamı gelmez mi bileğime kadar kaka oldum :)))) amaannn oğlum dedim sıpa gülüyor bana. Banyo çok yakın gittim elini yikadim temizliğe devam ederken 3.kez bu sefer sirtimiza.kadar battik :KK43: ishal gibiydi baya cıvık cıvık.. Komple uzerimiz değişti.. Son anda bezin kenarini duzeltmek için acip aralamak.istediimm ciside yaptı çoraplar battı :)) ulen dedimm sabah sabah ne uğraştin benimle..
Su an ağlama krizleri bitti ayağımda sallıyorum. Bende uyku nehinde kalmadı..
Valla yüreğim ağzımda okuudum:( hatta birşey oldu hastanedeyiz diyeceksin diye ödüm koptu.
Neyse şuan gülüyorum :D
Komedi gibi:D minik renas annesine karşı:p

Kesin ıkınırke kustu heee :p zorlanınca :p

Şurda kaç çiçeği burnunda annenin hayalleri yıkıldı biliyormusun:KK70:

Eki Görüntüle 1819059
Tabi diğer belirtiler olduğu zaman alerjiden şüphelenmek gerek. Ya bize dpktor altın sarısı olmalı demişti.

Masaj mı:eek: valla ilk okuduğumda sandım ki adam sana arada masaj yapıyor, vayyy beee dedim hatta ne iyi eş maşallah demeye kalmadan.....
Oda bana yapıyor arada ama genelde ben yapıyorum çok yoruluyor buarar işte oda ama dün ki o tripler suratlardan sonra yok anacım dahada yok masaj falan :confused:

Şurda kaç çiçeği burnunda annenin hayalleri yıkıldı biliyormusun:KK70:

Eki Görüntüle 1819059

Masaj mı:eek: valla ilk okuduğumda sandım ki adam sana arada masaj yapıyor, vayyy beee dedim hatta ne iyi eş maşallah demeye kalmadan.....
Şuan sadece mukuslu kaka var 3 gundr daha iyi 2 haftadır karın gurultulari gurultulu kaka arada yeşil kaka smdi yok çok sukue

Yok canım zaten dün ki triplerden sonra rüyasında görür masajı o koca kişisi :KK8:
O sana yapsın :D benmkide dun gelms koltuğun yastığı 3 gundr surda duruyo diyo dursun nolmuss halbuki bi gün önce emzirrken oraya koydum onu duzeltmeyince akşama kadar oturmuş oldm iyi mi :D

Sabah bebeğimi yıkadım uyuyunca tüm evi sildim süpürdüm dip köşe banyo wc ovaladım ve balkonları yıkadım yemek yaptım akşam üzeri habersiz bebek görmeye misafir geldi allahtan kv yardım etti misafirden sonra kızım çıldırdı 12 ye kadar 10 kez uyudu diye yatırıp geri almışımdır eşim işteydi ben bazen ona masaj yapıyorum gelmiş masaj istiyor dedim çok yorgunum senin bana yapman lazım aman yapmazsan yapma diye bi tripler bi suratlar nasıl sinir oldum anlatamam bişey demedim konuştu durdu yattım uyudum kızım uyur uyumaz hep yaparsın bikere yapmayınca senden kötüsü olmaz lafını onaylattı birkez daha gıcık :63: birazcık anlayış bekliyorum ya bu ne hep bana rab bana :KK34:
Esine masaj mi yapiyosun her gun :KK34: kiz ne eziyet ediyosun kendine benim esimin masorluk belgesi var ben yaptirmaya ugrasiyorum adam yapmiyor ilk evlendigimuzde dk tutuyoduk once nen sonra o masaj yapiyodu ilk kizima hamileyken de ayaklarim cok sisiyordu kendiliginden yapiyordu aama simdi cocuk uyutmaktan firsat bulamiyoruz ama illa birinin yapmasi gerekiyorsa o da esimdir evlilikte kim ne derse desin erkekler rahatliga alisirsa o rahatliktan cok zor vazgecerler zamanla butun is kadinin ustune kalir:KK43:

O sana yapsın :KK70: benmkide dun gelms koltuğun yastığı 3 gundr surda duruyo diyo dursun nolmuss halbuki bi gün önce emzirrken oraya koydum onu duzeltmeyince akşama kadar oturmuş oldm iyi mi :KK70:
Aaa erkeklerin hepsine sovecem simdi begenmeyen kendi yapsin benimki de annemin yemeklerine soylenip duruyor biraz secici oldugundan. Ben de ben yapamiyorum yetisrmiyorum sen yap biz yiyelim diyorum hemen gonul almaya calisiyor lafinizi esirgemeyin ben hemen sinirlenip agzinin payini veriyorum ben sinirlenince mecburen o yumusuyor

Aaa erkeklerin hepsine sovecem simdi begenmeyen kendi yapsin benimki de annemin yemeklerine soylenip duruyor biraz secici oldugundan. Ben de ben yapamiyorum yetisrmiyorum sen yap biz yiyelim diyorum hemen gonul almaya calisiyor lafinizi esirgemeyin ben hemen sinirlenip agzinin payini veriyorum ben sinirlenince mecburen o yumusuyor
Yok valla hiç esirgemyrm :D begenmyosan kapı orda diyorm hemen akşama kadar gezdi gelms bide konusuyo sanki onlar doğum yapti

23 Nisan kutlu olsuuuuuunn sevinin küçükler övünün büyükler 23 Nisan kutlu olsuuuuunn. En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

:KK31::KK31::KK31:
Kendisini hala çocuk hissedenler bayramınız kutlu olsun:KK68:

Kizlar bacilarim kardeslerim bayraminiz kutlu olsun biz oglusumla abilerinin gosterilerini izlemeye gidiyoruz insaallah sakin olur cunku diger yavrularim yazik anne geleceksin demi diye 50 kere sordular evet deyince yazik nasil sevindi kuzucuklar
Bizde kutlamaya gidiyoruz :KK73:ama küçük beyi babaya bırakarak bakalım birkaç saat ne yapacak? :-)

Esine masaj mi yapiyosun her gun :KK34: kiz ne eziyet ediyosun kendine benim esimin masorluk belgesi var ben yaptirmaya ugrasiyorum adam yapmiyor ilk evlendigimuzde dk tutuyoduk once nen sonra o masaj yapiyodu ilk kizima hamileyken de ayaklarim cok sisiyordu kendiliginden yapiyordu aama simdi cocuk uyutmaktan firsat bulamiyoruz ama illa birinin yapmasi gerekiyorsa o da esimdir evlilikte kim ne derse desin erkekler rahatliga alisirsa o rahatliktan cok zor vazgecerler zamanla butun is kadinin ustune kalir:KK43:
Bizde sırayla yapıyorduk önceden şimdi karışık :KK48: ama Allah var hakkını yiyemem arada süpürge tutar hele hamileyken hiç süpürge açtırmadı camları kv ile sildiler hep ben sadece toz aldım şimdide haftasonu süpürge yapar arada dün bebeğim uyuyunca ben kendim kafam dağılsın diye de yaptım ama üzerine misafir geldi sonra kızım çıldırdı bide bana masaj tribi yapması heh dedim gelsende sana masaj yapsam diye bekliyordum bende ama tesbitin çok doğru neye alışırlarsa hep istiyorlar :KK12:

O sana yapsın :KK70: benmkide dun gelms koltuğun yastığı 3 gundr surda duruyo diyo dursun nolmuss halbuki bi gün önce emzirrken oraya koydum onu duzeltmeyince akşama kadar oturmuş oldm iyi mi :KK70:
Allah allah yastık dikkatini okadar çektiyse bi kaldırıverseymiş benimkininde var öyle kıl kuyruk lafları geçen gün evlendiğimizden beri üzerinde görmediğim gömlek dolapta dururken kırışmış gelmiş bana getirmiş aşkım bu gömlek niye ütüsüz diyor ben tabi şok o anda sen bi giy bakalım dedim öne çıkan balkondan kapanacak mı ona göre ütülerim dedim :-) nitekim gömlek göbekten kapanmadı :confused::KK71:

Allah allah yastık dikkatini okadar çektiyse bi kaldırıverseymiş benimkininde var öyle kıl kuyruk lafları geçen gün evlendiğimizden beri üzerinde görmediğim gömlek dolapta dururken kırışmış gelmiş bana getirmiş aşkım bu gömlek niye ütüsüz diyor ben tabi şok o anda sen bi giy bakalım dedim öne çıkan balkondan kapanacak mı ona göre ütülerim dedim :-) nitekim gömlek göbekten kapanmadı :confused::KK71:
Haha:D bnmkinde simetri hastalığı var düzgün durcak herşey geçen bi raf aldı salona dumdz duruyo azcicik bi taraf yukarda ama goremezsn o kadar az tekrar taktı söküp :D

Valla yüreğim ağzımda okuudum:KK43: hatta birşey oldu hastanedeyiz diyeceksin diye ödüm koptu.
Neyse şuan gülüyorum :KK70:
Komedi gibi:KK70: minik renas annesine karşı:p

Kesin ıkınırke kustu heee :p zorlanınca :p

Ayyy... Eşime kalsa gidelim diyecek gibiydi.. Yok gülüm evdeyiz çok sukur ;,) sabah sabah oyun oynadı benimle minnak oğlum. Birbirine girdi sabah bizde hersey

Back
X