Üstelik büyük kızım da hep önden gidiyordu hala da öyle ilk 6ay sadece anne sütü vermeseydim diyet yaptircaklardi mamayi azaltcaklardiHadi ya bayagi duruyomus kilo alimi :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstelik büyük kızım da hep önden gidiyordu hala da öyle ilk 6ay sadece anne sütü vermeseydim diyet yaptircaklardi mamayi azaltcaklardiHadi ya bayagi duruyomus kilo alimi :))
Canım senin bebeğin Doğumu Şubat değil mi? Nasıl kullanacaksınız bunu?Koala İnofix Isofixli Çocuk Oto Koltuğu canım, 9-36 kg kapasiteli
Kırmızı siyah aldık, resim atıyorum
Yok cnm denemediğim bir şey kalmadı. İnatçı olacak galiba oğlumuyanıkken oyun oynarken yan yatırıp ilgisini çekim yanı sevdiremeye çalış belki bu sefer pes eder
bizimkisi oyun halısından dolayı azda olsa kafa üstü yatıyor birde tepede ayna var orda kendine bakmayı seviyor öyle bişy denesen bi
Canım aynı dert bende de var yarın tekrar gidecem dpktoraSezaryen sonrası kanamam 55 gün sürmüştü simdi ara ara birden kan bosalıyor sonra geciyor doktoru aradım bakalm ne olacak..![]()
Ya o olsa sadece iyiiii...dana eti,Hayvansal yağ,köfte yasak ya...tavuk balık mı yicem sadece acaba vallahi tam da bilmiyorum ki araştırmam lazım iyice.dr yarın gel dedi.ot yicem :) patates ...acaba mercimek yesem olur mu? Ay kafam çok karıştı kız.ay canim yaaa.. olsun herseyin caresi var uzulmee.. amaaan bak mesela benim bir is arkadasim var sut, peynir hayatta agzina surmez kiz tadini bilmiyor tiksiniyor ona sormak lazim ne yiyor diye kahvaltida :)) sizin icin sorucam kizlar kurtaricam bu dertten sizi ahaha![]()
Canım senin bebeğin Doğumu Şubat değil mi? Nasıl kullanacaksınız bunu?
nasıl bıraktı canım:)@akssems Canım Hacettepe de kim? Direk gidebiliyor musun yoksa önce doktora mi gidip sevk ediyor?
Sanırım canım. Yarın itibari ile brn de deneyeyom de bizimki emziği bıraktı :)
Programda söylemedi ismini instagramda paylaştılar sonradan ben de izlemedim de face grubunda söyledilerIlac ismi verdiyse garanti reklam yapiyordur.. mide ilacini normal bir insan niye icsin ki.. Bir doktorunda boyle sacma onerilerle gelmesi garip ayrica
nasıl kendi kendilerine uyuttugunu bana da anlatır misin merak ettim :)Bizim bakıcımız çocuklarını kendi kendine uyuturmuş, bizde de deneyecek. İki koldan beceririz umarım.
Oyy oyy bu yöntemler bana da lazım, 5 saat uyutmak için uğraştım bugün, 1 saat uyudu gittim park yatağı salladım, şuan yanına gidip bakmaya korkuyorum ödüm patlıyo uyancak diye, inşallah uyur da kocacımla akşam yemeği yiyebilirim çok yoruldum acıktım az sonra kociş gelirnasıl kendi kendilerine uyuttugunu bana da anlatır misin merak ettim :)
o yüzden şaşırdım bende canım. Ben joie diye bi marka baktım 0 -7 yaş arası kullanılıyor onu alacam büyük ihtimal ozellikleride gayet iyi. bana hemen lazımda yani şimdiden kullanabilecegim bi şey@mevsimMehtap yok cnm koltuğu hemen kullanamayız bikaç ay sonra inş çünkü kızım daha 6 kg
Ay sabahta bana aynı durum oldu 6 da kalktı 1 saat daha uyutayım dedim erken kalktı çünkü benimde deli gibi uykum vardı.Oyy oyy bu yöntemler bana da lazım, 5 saat uyutmak için uğraştım bugün, 1 saat uyudu gittim park yatağı salladım, şuan yanına gidip bakmaya korkuyorum ödüm patlıyo uyancak diye, inşallah uyur da kocacımla akşam yemeği yiyebilirim çok yoruldum acıktım az sonra kociş gelir
Ay çok geçmiş olsun canım umarım ciddi bi durum yoktur.Sezaryen sonrası kanamam 55 gün sürmüştü simdi ara ara birden kan bosalıyor sonra geciyor doktoru aradım bakalm ne olacak..![]()
Artık kulağım sesine öyle alıştı ki, beynim o kadar çok odaklanıyo ki, algıda seçicilik bu demek ki, ıh dese geliyo ses, duyuyorum, günde 10 saat de uyusa uykulara doyamayan ben anne oldum ve inanamıyorum ıh dese kalkıyorum, annelik böyle bir şeymiş canikomAy sabahta bana aynı durum oldu 6 da kalktı 1 saat daha uyutayım dedim erken kalktı çünkü benimde deli gibi uykum vardı.
1.30 saat ugrastim 30 dk anca uyudu :) uğraşmasa idim daha iyiydi:) aman bakma canım uyanırsa ses gelir zaten merak etme :)
Ay çok geçmiş olsun canım kaç aya kadar devam edermiş bu? Allah kolaylik versinKızlaaaaaaarrrr süt alerjisi çıktıııııı!!!
Napcam şimdiiii @bskn sende de vardı dimi![]()
![]()
liste var mı liste
ahhh ah ne yicem ben kııızzz?
:) ay valla ya bende çok severdim uykuları ah benim meşhur uykularım eser kalmadı:) bi de şöyle bi şey var bebisten başkasının sesine kalkmiyorum nedense gerçekten Algida büyük seçicilik bu:)Artık kulağım sesine öyle alıştı ki, beynim o kadar çok odaklanıyo ki, algıda seçicilik bu demek ki, ıh dese geliyo ses, duyuyorum, günde 10 saat de uyusa uykulara doyamayan ben anne oldum ve inanamıyorum ıh dese kalkıyorum, annelik böyle bir şeymiş canikom
gecmis olsun canım sezeryan miydi seninki de?Canım aynı dert bende de var yarın tekrar gidecem dpktora
sessizyazar Benim kız hiç emzik almıyo ki bıraksın, az önce kargom geldi,
huzurunmeraklisi arkadaşımızdan aldığım avent soothie emzikler geldi, inşallah tutar kızım
Sen de dene istersen soothieyi cnm