2016 Şubat Anneleri

12.30 da kalktı emzirdim oyun oynadık, onu sonra oyun halısına bıraktım 20 dakika kadar oyalanmasını sağladım yoruldu
emzirdim yan yatırıp yatağa koydum bu sefer 15 dakika sürdü :) 14:10 da uyudu
ama kıpırdamadı sadece gözleri aralıklı izledi

Atyy hadi sen basar biz de deneyeyom arkandan. Ama benimki çok zor dalıyor :((( deli gibi uykusu var :( ve sukur uykuyu çok seviyor :)) babası da 24 saat taş üstünde uyur :) ahhh babaya çekse rahatim mükemmel :)

Ankara liyim ama orda değilim canım. Alerjiiden supheleniyorum burdaki doktorlar çocuk küçük peşinden oralara surukleme diyor . biri en son 6. Ays kadar dışını sık sonra test yaptır dedi diğeri çocuk iyi sıkıntı yok sen evde durdukça çocuğu mu inceliyorsun ye gitsin dedi :) artık adamı nasıl bezdirdiyswm :)) ben de bir sure takipte kalın ankaraya gitmeyi istiyorum. Sen bir git ben de olmadı ona giderim.
Haberdar ederim canım. Bebeğinin gelişimi iyiyse, ciddi alerji belirtisi yoksa aşırı döküntü, kan gibi biraz rahat ol derim

kızlar bişy sorcam şimdi bizim ev cok soğuk fanlı ısıtıcı acamama rağmen 17 derece o yüzden yatak odasında yaşıyoruz oğlumla :KK43: buharlı makine de almadık ısıtıcıda havayı kurutuyor, su kaynat getir götürde zor oluyor

oğlumun elbiselerini ütüleyeceğim, diyorum yatak odasında yapsam hem içeri ısınsa hem de buharla oda nemlense ? ama annem çamaşır deterjanlı zarar verir diyor, çamaşır sabunu ile yıkıyıp 2 kez durulamaya veriyorum

sizcede zarar verir mi ?

kızlar bişy sorcam şimdi bizim ev cok soğuk fanlı ısıtıcı acamama rağmen 17 derece o yüzden yatak odasında yaşıyoruz oğlumla :KK43: buharlı makine de almadık ısıtıcıda havayı kurutuyor, su kaynat getir götürde zor oluyor

oğlumun elbiselerini ütüleyeceğim, diyorum yatak odasında yapsam hem içeri ısınsa hem de buharla oda nemlense ? ama annem çamaşır deterjanlı zarar verir diyor, çamaşır sabunu ile yıkıyıp 2 kez durulamaya veriyorum

sizcede zarar verir mi ?
Parfum ve toz'u zarar verirse verir, burnu tikanir hapsurur.. olucagi bu, tozlu ortamda bulunmamasinda fayda var ki yatak odasi yeterince tozlu zaten ;)

Haberdar ederim canım. Bebeğinin gelişimi iyiyse, ciddi alerji belirtisi yoksa aşırı döküntü, kan gibi biraz rahat ol derim

Canım geçmeyen mukus ve sıvı kaka var. Arada bitti gibi oluyor ama sulu kaka hep var. Demiştim ya şimdi de beyaz parçacık,süt parçaları, olmaya başladı. Başka şikayetleri vardı geçti ben diyet yapmıştım 2-3 hafta ondan mı geçti geçeceği mi vardı geçti bilmiyorum :)

Kanguru bebek arabasinda falan durmazsa kucagina almis olnak icin rahat oluyir. Beb bakkala markete de kanguru ile gidiyorum. Yani uzun sureli kullanmiyorum yarim saat 1 saat kalitir ucerisinde. Hemen uyuyor zaten bakkala gidince bile. Kucagimda sallandigi icin sanirim. Eve gelincede uyumaya devam ediyor.

Ama ben oyle pahali bisey almadim zaten dedim 6aydan sonra kullanamam kucagimda tasiyamam yani agir gelir. 50liraya pamidor dan bir tane aldim gayette memnunum isimi goruyor sonuvta. 150 liralik bisey almak istemedim acikcasi.
Canim bu 50 tlye aldığın ana kucağı hangi modeli pamidordan resim varsa atabilirmisin bende almayi düşünüyorum

Acı ama gerçek bugün bitiyor:KK43: 20 gün yıllık izin aldım sonra rapor sonra ücretsiz

Biz çevremizde sorduk, kimse önermedi, aile hekimimiz de gerek yok dedi hatta kendi çocuğuna da yaptırmamış, belki çocuğunuz hiç ishal olmucak, erkenden vücuduna mikrop sokmanın anlamı yok dedi, biz de eşimle yaptırmama kararı aldık

Yeşil çay bebekte kilo kaybına yol açıyor diye duymuştum, içme canım istersen, gene de araştır tabi

Kolaylıklar dilerim cnm

Biz 3 aydır travel sistem bebek arabasının oto koltuğunu kullandık ancak dar ve küçük gelmeye başladı, dün internetten koala marka 9-36 kg kapasiteli isofixli oto koltuğu aldık, 850 tl
Sağol canım..oto koltuğun modeli ne ? Atar mısın ?

Kızlaaaaaaarrrr süt alerjisi çıktıııııı!!!:KK61:
Napcam şimdiiii bskn bskn sende de vardı dimi:( :( :( liste var mı liste:( ahhh ah ne yicem ben kııızzz?

Kızlaaaaaaarrrr süt alerjisi çıktıııııı!!!:KK61:
Napcam şimdiiii bskn bskn sende de vardı dimi:KK43: :KK43: :KK43: liste var mı liste:KK43: ahhh ah ne yicem ben kııızzz?
Cok gecmis olsun canim, Allahtan cok gec kalmadan farkettiniz.. nasil birsey bu sut alerjisi ya ne kadar surermis?

Cok gecmis olsun canim, Allahtan cok gec kalmadan farkettiniz.. nasil birsey bu sut alerjisi ya ne kadar surermis?
Sağol canım ya kakada kan gördüm belli belirsiz.bir kez oldu Dr bir kez daha olursa test yapalım dedi.oldu yaptık...şüphelendim de yemedim çok çok işte ara ara yedim bir ihtimal diye:( meğer bebeğimin huysuzluğu ondanmış.gaza da huysuzluğa da sebebiyet verirmiş.kızım uykusunda ağlıyordu irkiliyordu ve eskisinden daha iyi uyku ile arası fakat uyuyamıyordu.ekmeğe margarin sürüyordum,peynir yemiyordum şüphelendiğim için.o yaptı demek böyle:(

Sağol canım..oto koltuğun modeli ne ? Atar mısın ?

Koala İnofix Isofixli Çocuk Oto Koltuğu canım, 9-36 kg kapasiteli
Kırmızı siyah aldık, resim atıyorum

Eklentiler

• 192417058_tn30_0.webp
    192417058_tn30_0.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 21
  • 192417058_tn30_1.webp
    192417058_tn30_1.webp
    5 KB · Görüntüleme: 17
  • 192417058_tn30_4.webp
    192417058_tn30_4.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 19
Sağol canım ya kakada kan gördüm belli belirsiz.bir kez oldu Dr bir kez daha olursa test yapalım dedi.oldu yaptık...şüphelendim de yemedim çok çok işte ara ara yedim bir ihtimal diye:KK43: meğer bebeğimin huysuzluğu ondanmış.gaza da huysuzluğa da sebebiyet verirmiş.kızım uykusunda ağlıyordu irkiliyordu ve eskisinden daha iyi uyku ile arası fakat uyuyamıyordu.ekmeğe margarin sürüyordum,peynir yemiyordum şüphelendiğim için.o yaptı demek böyle:KK43:

Ahh kuzum :KK43: sen huysuz vs diye anlattıkça aklıma geliyordu da korkuyordum demeye... Çünkü kendim alerji ile bozmustum kafayı :KK43:

Facebook de grup var alerji ile yaşam platformu ona mutlaka katil canım. Bunun dışında margarinde yasak... Paketli gıdalara dikkat et onlarda sut var eser miktarda da olsa. Ayrica hazır ekmeklerden de yoğurt altı suyu olabiliyormus mutlaka fırınına sor canım

Geçmiş olsun.

.

Dün 3 aylık oldu bebeğim. Sağlık ocağına gittik. 2800 doğmuştu. ilk ay 1 kilo aldı gayet iyiydi. 2. Ay 500 gram aldı. 3. Ay 400 gram. Durum giderek kötüleşiyor. Üstelik mama da kullanıyoruz sütüm yetersiz. Hemşire sağlıklı bi kilo artışı yok dedi. Nolcak halimiz yaa. 3 ayda 2 kilo bile almadı :KK43: kızım aç kalıyor sanırımm vay benim şapşal kafam :sinirli: kız sadece meme emsin diye mamayı da kıstım olcağı bu eridi yavrumm:sinirli:
Canım ben sutum artsin diye bir ilaç kullanıyorum Dr. Tavsiyesi ile ve arttı da.
Mamayi kismassin artık yavrucak aç kalmasın :(

Sağol canım ya kakada kan gördüm belli belirsiz.bir kez oldu Dr bir kez daha olursa test yapalım dedi.oldu yaptık...şüphelendim de yemedim çok çok işte ara ara yedim bir ihtimal diye:KK43: meğer bebeğimin huysuzluğu ondanmış.gaza da huysuzluğa da sebebiyet verirmiş.kızım uykusunda ağlıyordu irkiliyordu ve eskisinden daha iyi uyku ile arası fakat uyuyamıyordu.ekmeğe margarin sürüyordum,peynir yemiyordum şüphelendiğim için.o yaptı demek böyle:KK43:
ay canim yaaa.. olsun herseyin caresi var uzulmee.. amaaan bak mesela benim bir is arkadasim var sut, peynir hayatta agzina surmez kiz tadini bilmiyor tiksiniyor ona sormak lazim ne yiyor diye kahvaltida :)) sizin icin sorucam kizlar kurtaricam bu dertten sizi ahaha ;)

ama iste ayni sey instragramdan takip edin ilac ismi veriyim demis.. bilemedim kimyasal almak sut yapsin diye yapabilicegim birsey gibi degil dogrusu..
Ben iciyorum keryneia ilaç.. Baya azaldı çünkü emmiyor benim yavru meme. Arada dinlendiriyorum kendimi tabii .. Yoksa sutum bitmişti tamamen

Canım geçmeyen mukus ve sıvı kaka var. Arada bitti gibi oluyor ama sulu kaka hep var. Demiştim ya şimdi de beyaz parçacık,süt parçaları, olmaya başladı. Başka şikayetleri vardı geçti ben diyet yapmıştım 2-3 hafta ondan mı geçti geçeceği mi vardı geçti bilmiyorum :)
İnşallah yoktur canm ya çok zor olur

Dogdugu gunden beri sırt üstü sevmiyor malesef.
alışsın diye uyku arası çeviriyorum hemen uyaniyor
o yüzden kafasınn arkadasi biraz sivri :KK70:
niye sivri anlamadım:) yumurta kafa diye tabir edilen türden mı? zaten eskilerin bizi yatirdigı yatırma şekli pek sağlıklı değil beynin bi bölümü calismiyor köreltmis oluyoruz. ben devamli yani yatırdım başı da hep yana doğru dönüktü kendi sırt üstü dönüyordu arada ama kafa hep yan tarafta idi. ben yastık da kullanmıyorum sen basının altına yastık kullanıyor musun?

Back
X