- 30 Ocak 2015
- 19.830
- 28.417
- 798
- 29
Anladm canm mama veriyo msn peki ona ragmen mi az aliyoEvet az kilo aldığı için 4 ay dolduğunda başlıcaz bebeğim şuan 5050 gr doğum kilosu 3300 gr artış normal değil yani iki doktora gittik ikiside 4ay bitiminde ek gıda dedi canım
Canim ikizlrrle nasil gidiyor...Benim gökçe de öyle bazen deliriyo ayakta emziriyorum oturur oturmaz basiyo çığlığı. Bi ark benimki de öyleydi sonra memeyi birakti dediama benimkinin huysuzlugundn kaynaklaniyor cok acikinca biberonu da ayakta tutturuyorum
Canım karınca için limonun üstüne tuz ek çıktıkları yere koy, gör bak blr tane kalmayacak. Hem de onları da öldürmüş olmayacaksın sadece uzaklaştıracaksın. Benim öğrenci evimde vardı bunu uyguladım eser kalmadıKarincalar bizim evde de cozuttumutfakta özellikle anakucagini mutfaga gotururken tereddüt ediyorum karincalardan. O zaman zaruri hallerde kullanmak lazım mutfakta yag coz yerine arap sabunu ve karbonat karistiriorum super yag çıkarıyor. Mumkun mertebe az kimyasal kullanmak lazim ama bazen gerek de oluyor
iyiyiz canım elhamdulıllah Musab buyudu
sagolsun kucaktan ınmıyor ve sureklı konusmak ıstıyor
Bunalıyorumm
bazen tuvalate gıdıp gelene kadar yırtıyor ortalıgı vallahi
yemek yemek ıcın bıle uyumasını beklıyorum
(
ve tabıkı emzık almaması benı cok yoruyor sureklı ac kapa ac kapa(
senın bebıs nasıl kızcemm
Dün denedim soothieyi almadı canım ama gene denicem, teşekkürler, o da aklımda bulunsun :)Eger almazsa weebaby akide damakli yi dene canm benimki birtek onu tuttu 4 tl eczanede
Yesil mercimek bize fena geliyo dene bakalim olabilir
Anneler sizleri cok ozledim... İns bebeklerde sizler de iyisinizdir...
ins miniklerim firsat verirse artik daha sık girmeyi dusunuyorum... :))
İyiyiz canim buyumeye calisiyoruz... Kontrollerimiz devam ediyor... Sen nasilsin tatlim bebegin nasil... :)hoşgeldin canım, nasılsınız bakalım kuzucuklarınla :)
Canim ikizlrrle nasil gidiyor...
Canım çok güzel anlatmışsın, bugüne dek kanguru almayı düşünmemiştim, okuyunca mantıklı geldi, çünkü benim bebeğim kucağa alıştı
Model ve marka tam olarak ne canım, momfortbaby?
Bebisler iyi canim... Buyumeye devam ama ben en cok bu aylarini sevdim... Cok tatlilar... Sen nasilsin canim... Minik nasil...Sizin nasıl gidiyor ? Çok girmiyorsunuz sanırım nasıl bebisler?
Tabi ki anlatırım. Bugün 3. günleri birlikte. Başladığında ben de evde uygulayacağım. Sana da haber veririm.
Arkadaslar bizim minikler 5,5 kilo civari 59 -60 cm boyundalar... Eger subat da dogsalardi ne kadar olurlardi diye soruyorum... Sizin kilo ve boylar nasil... Doktorumuz ortalama 2 senede yasitlarini yakalar diyor... Yani 2 seneye aralik 2015 de doganlar gibi olcakmis bebekler... Bu yuzden takibimiz duzeltilmis yas yani 23 subata gore yapiliyor... Bu arada baslarini tutuyor... Gulucukle karsilik veriyorlar... Sesleriyle tepki de veriyorlar.. Cingirak tutmaya calisiyorlar... Beni taniyorlar... Gozlemledigim kadariyla boyle... Sizinkiler nasil...
Canim hepsi buradada iade ya değişim var mı biliyor musun? baba SLInG aldık bebeğim icinde durmuyor boşuna aldıkmomfortbaby kanguru aldım gri renk olanından. dediğim gibi ben yalnız çıktığımda kanguruyu tercih ediyorum bebek arabasıyla uğraşmak zor geliyor, kaldırımlar, toplu ulaşım sıkıntı yani. bir de zaten ağlayınca kucağa almadan susmuyor o yüzden ben memnunum canım. hepsiburada'dan sipariş etmiştim ben ama başka sitelerde de var, kendi siteleri de var. renk seçeneği de çok.
http://www.hepsiburada.com/momfortbaby-tasiyici-kanguru-p-AILEBEBEVIMF009 benim aldığım renk bu.
iade 15 gün içinde var diye biliyorum. baba sling bana pek kullanışlı görünmemişti zaten ama memnun kalanlar da var.Canim hepsi buradada iade ya değişim var mı biliyor musun? baba SLInG aldık bebeğim icinde durmuyor boşuna aldık
AA dün ben de tavuk yedim bize de mukus yaptı demek kiYine goturmus adam canım her yere. Biz gidemedik. Burdakilerfen biri de yeee deyince yedim ben de sukur düzeliyor gibi... Bakalım bir hafta daha verdim kakaya :) tavuk kesin dokunuyor onu anladım. Onu yediğim an kaka tamamen mukus
beğenmez mı cook tatlı olmuş bence maşallah bebisineEki Görüntüle 1830447
Kız kardeşimin doğum günü için böyle bise yaptım :) yrn doğum gunusu beğenir inşallah:)
İyiyiz canim buyumeye calisiyoruz... Kontrollerimiz devam ediyor... Sen nasilsin tatlim bebegin nasil... :)
Arkadaslar bizim minikler 5,5 kilo civari 59 -60 cm boyundalar... Eger subat da dogsalardi ne kadar olurlardi diye soruyorum... Sizin kilo ve boylar nasil... Doktorumuz ortalama 2 senede yasitlarini yakalar diyor... Yani 2 seneye aralik 2015 de doganlar gibi olcakmis bebekler... Bu yuzden takibimiz duzeltilmis yas yani 23 subata gore yapiliyor... Bu arada baslarini tutuyor... Gulucukle karsilik veriyorlar... Sesleriyle tepki de veriyorlar.. Cingirak tutmaya calisiyorlar... Beni taniyorlar... Gozlemledigim kadariyla boyle... Sizinkiler nasil...
Ya eşime söyledim de dinlemedi bence hiç kullanışlı değil tek başına içine koyamıyorsun ne isteyecem ki kolaylik sağlamıyor. elimde patladi deseneiade 15 gün içinde var diye biliyorum. baba sling bana pek kullanışlı görünmemişti zaten ama memnun kalanlar da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?