2016 Şubat Anneleri

Canim ikizlrrle nasil gidiyor...

Canım karınca için limonun üstüne tuz ek çıktıkları yere koy, gör bak blr tane kalmayacak. Hem de onları da öldürmüş olmayacaksın sadece uzaklaştıracaksın. Benim öğrenci evimde vardı bunu uyguladım eser kalmadı

Allah iyilik versin canım AYNEN bizi anlatıyosun
Benim kız da emzik tutmuyo, kolik olduğundan hep ağladı, kucağa aldım, şimdi kucak istiyo hep, gündüz doğru düzgün uyumuyo, eşimle sırayla yemek yiyoruz, yoksa çok aç kalıyorum
Ben de wcye koşturarak gidiyorum :)

Eger almazsa weebaby akide damakli yi dene canm benimki birtek onu tuttu 4 tl eczanede
Dün denedim soothieyi almadı canım ama gene denicem, teşekkürler, o da aklımda bulunsun :)
Yesil mercimek bize fena geliyo dene bakalim olabilir

Ben yaklaşık 3 ay sonra ilk defa yedim yemez olaydım aç kalaydım tek
Kızım 2 gün kıvrandı gazdan, daha yeşil mercimek mi, aslaaaa!

Anneler sizleri cok ozledim... İns bebeklerde sizler de iyisinizdir...
ins miniklerim firsat verirse artik daha sık girmeyi dusunuyorum... :))

hoşgeldin canım, nasılsınız bakalım kuzucuklarınla :)

Arkadaslar bizim minikler 5,5 kilo civari 59 -60 cm boyundalar... Eger subat da dogsalardi ne kadar olurlardi diye soruyorum... Sizin kilo ve boylar nasil... Doktorumuz ortalama 2 senede yasitlarini yakalar diyor... Yani 2 seneye aralik 2015 de doganlar gibi olcakmis bebekler... Bu yuzden takibimiz duzeltilmis yas yani 23 subata gore yapiliyor... Bu arada baslarini tutuyor... Gulucukle karsilik veriyorlar... Sesleriyle tepki de veriyorlar.. Cingirak tutmaya calisiyorlar... Beni taniyorlar... Gozlemledigim kadariyla boyle... Sizinkiler nasil...

Canım çok güzel anlatmışsın, bugüne dek kanguru almayı düşünmemiştim, okuyunca mantıklı geldi, çünkü benim bebeğim kucağa alıştı
Model ve marka tam olarak ne canım, momfortbaby?

momfortbaby kanguru aldım gri renk olanından. dediğim gibi ben yalnız çıktığımda kanguruyu tercih ediyorum bebek arabasıyla uğraşmak zor geliyor, kaldırımlar, toplu ulaşım sıkıntı yani. bir de zaten ağlayınca kucağa almadan susmuyor o yüzden ben memnunum canım. hepsiburada'dan sipariş etmiştim ben ama başka sitelerde de var, kendi siteleri de var. renk seçeneği de çok.

http://www.hepsiburada.com/momfortbaby-tasiyici-kanguru-p-AILEBEBEVIMF009 benim aldığım renk bu.

maşallah anlattığına bakılırsa gelişimleri gayet iyi, allah bağışlasın. benim kız 17 şubat doğumlu miadında doğdu , aynı şekilde bol bol gülüyor, aguluyor, artık etrafında olup bitene daha dikkat kesiliyor, elleriyle henüz oyuncak tutamıyor pek.

Canim hepsi buradada iade ya değişim var mı biliyor musun? baba SLInG aldık bebeğim icinde durmuyor boşuna aldık

Canim hepsi buradada iade ya değişim var mı biliyor musun? baba SLInG aldık bebeğim icinde durmuyor boşuna aldık
iade 15 gün içinde var diye biliyorum. baba sling bana pek kullanışlı görünmemişti zaten ama memnun kalanlar da var.

A
Yine goturmus adam canım her yere. Biz gidemedik. Burdakilerfen biri de yeee deyince yedim ben de sukur düzeliyor gibi... Bakalım bir hafta daha verdim kakaya :) tavuk kesin dokunuyor onu anladım. Onu yediğim an kaka tamamen mukus
AA dün ben de tavuk yedim bize de mukus yaptı demek ki

İyiyiz canim buyumeye calisiyoruz... Kontrollerimiz devam ediyor... Sen nasilsin tatlim bebegin nasil... :)

hamd olsun canım büyümeye devam :)

değişiyor o canım ya cocuktan çocuğa

14 şubat (39+4) de doğdu
51 cm doğdu şimdi 60 cm
kilo 3240 gr şimdi 6100 gr

başını kaldırmayı biraz geç öğrendi karın üstü kalınca hemen pes ediyor toplam 1 dk durmuyor ama dik durunca kontrol etmesi iyi, oyuncakları bu hafta tutmaya başladı, sanırım sürekli ellerini açmak için uşraşıyorum onun etkisi :) tepkiler iyi

hep merak etmişimdir bu oğlan beni tanıyormudur, yoksa biri olduğum için mi bana tepki veriyor

kızlar merhaba,
bebegim bu ay 700 gram almış. yeterince sütüm var ve yeterince emiyor. neden oluyor böyle acaba cok üzülüyorum..

iade 15 gün içinde var diye biliyorum. baba sling bana pek kullanışlı görünmemişti zaten ama memnun kalanlar da var.
Ya eşime söyledim de dinlemedi bence hiç kullanışlı değil tek başına içine koyamıyorsun ne isteyecem ki kolaylik sağlamıyor. elimde patladi desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…